|
|
#211 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Minerały, kolorówka NYX, Loreal, ELF itd
Hakuro - pędzel kabuki, uzyty kilka razy... wymyty w specjalnym szamponie i zdezynfekowany - włosie syntetyczne
![]() NYX Pomadka matowa Power - zuzycie ok 10% NYX Matowy balsam do ust - kolor Tokyo - użyta ok.3-4 razy - kolor bardziej pudrowow różowy niz pokazuje swatch ![]() zajrzyj do mnie, może za te rzeczy coś znajdziesz? ---------- Dopisano o 14:37 ---------- Poprzedni post napisano o 14:17 ---------- Okej rozumiem, że za te 3 rzeczy, lorysa mogę oddać całość bo nie mam do czego zrobić Ci odlewki (a co sie będę rozdrabniać) ile chciałabyś jadwigi? może masz jakieś pudełeczka na zbyciu to przy wymiance bym Ci przesypała (to samo dotyczy lorysa)rezerwować? ---------- Dopisano o 15:29 ---------- Poprzedni post napisano o 14:37 ---------- ok a więc Hakuro - pędzel kabuki, u NYX Pomadka matowa Power - NYX Matowy balsam do ust - kolor Tokyo za: odsypka jadwigi, lakier miętowy Inglota, pusta paletkę inglota Lorysa... idzie PW
|
#212 |
|
Zakorzenienie
|
coś za:
Sweetscents na odsypki Hide a Pore LIGHT Hide a Pore Medium Green Tea Overnight Skin Rejuvenation - minerałki regulują sebum w mieszanej i tłustej skórze ?
|
#213 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Czy byłabyś chętna na wymianę meteorytów Beige Chic na pędzle Bobbi Brown?
|
|
|
|
#215 |
|
Rozeznanie
|
Cos u mnie za Meteorites Perles Guerlain?
|
#216 |
|
Kici kici miau miau
|
EDM niestety nie sluzy mi.. z mineralow to Lumiere i Pixie
![]() niestety nic innego nie znalazlam
|
|
|
|
#217 |
|
Zakorzenienie
|
a beige chic masz oryginalne? posiadasz pudełeczko z kodem i takie tam? ;-) od kiedy je masz?
|
#218 |
|
Raczkowanie
|
Coś za tą dużą paletę
może perfumy ESCADA taj sunset p.s ale nie wiem czy nie znikną bo się ktoś zastanawia
|
#220 |
|
Zadomowienie
|
Hej! dostałaś paczkę w piątek. W sobotę lub poniedziałe spodziewała sie wysyłki od Ciebie. Do tej pory nie dostałam info e ze wysłałaś mi wymianę. Zaczynam się niepokoić...
|
|
|
|
#222 |
|
Zakorzenienie
|
znajdziesz coś u mnie za odsypkę meterorków [i ew. pomadkę Nyx]?
|
|
|
|
#223 |
|
Zakorzenienie
|
Proszę o odpowiedź ; )
|
|
|
|
#224 |
|
Zakorzenienie
|
Przecież wystarczy skopiować link ; )
Mam 5 sztuk BC i nagle mnie olśniło, ze mi pasują Nie chciałabyś pędzli Bobbi Brown?
|
|
|
|
#225 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poza Lushem znalazłam u Ciebie: 1) EDM Cienie Big - większość otwarta - zużycie ok 5% - mogę porobić odsypki Live Justin Live (fiolet) 2) LORYS Duo Chocolate` (Krem nawilżający do włosów) - całe litrowe opakowanie, mogę oddać cały albo porobić duże odlewki ![]() 3) LORYS Milk Proteins (Głęboko nawilżająca odżywka do włosów z proteinami mleka) - pół litrowego opakowania - jw |
|
|
|
|
#226 |
|
Zakorzenienie
|
winter radiance mam jakieś 11 używanych kulek [ale albo mi się wydaje, albo meteorki, które widziałam u Ciebie zniknęły :P]
|
|
|
|
#227 |
|
Zakorzenienie
|
Masełko z Lusha idzie już do Mamy_Emi.
|
|
|
|
#228 |
|
Raczkowanie
|
coś za Masło do ciała - Perfecta SPA - 1x Marcepanowe, 1xKokosowe - NOWE
Masło do ciała Farmona - "Białe trufle" Karmel i Cynamon - użyte kilka raży zostało ok 3/4 ? |
|
|
|
#229 |
|
Rozeznanie
|
bardzo dziękuję za wiadomość, chociaż przyznam, że jestem zdziwiona, bo też mam chanelki, i faktycznie moje eau de parfum nie ma czegoś takiego. Pani zagwarantowała mi, że to 100% oryginał, pachnie tak samo, więc pomyślałam,że testery może tak mają... W każdym razie dziękuję jeszcze raz serdecznie
|
|
|
|
#230 |
|
Rozeznanie
|
i
Edytowane przez koko_0101 Czas edycji: 2011-06-03 o 15:10 |
|
|
|
#232 |
|
BAN stały
|
hej
effaclar duo mogę oddać ale żelu do mycia już nie mam;/ to znaczy mam swój żel 200 ml ten sam co w wątku więc mogłabym Ci odlać 50 ml do innego pojemniczka ale już nie mam takiego pojemnika z effaclara z 50 ml. Gucci to niestety tylko próbeczka ale mogę dorzucić Ci do wymianki Zależy mi na jakimś minerale dość jasnym, bo mam jasną karnację i do cery problemowej, przetłuszczającej się. Jeśli jesteś zainteresowana wymianką i masz możliwość zrobienia zdjęć to bardzo prosilabym Cię o swatche tych minerałów
|
|
|
|
#233 |
|
Konto usunięte
|
Cześć. Chętnie zgarnęłabym od ciebie odsypki EDM Waffle Cone i Email Me
. Chciałabym też przetestować sobie Elemong. Fajnie, że się do mnie odezwałaś- kompletnie zapomniałam, że miałam sprawdzić, jak się te BB Cream'y układają na buźce. Mam chrapkę na odlewkę .
|
|
|
|
#234 |
|
Zakorzenienie
|
[1=02eba319b6a88f5cf3646af c45676ed72e415e48_5eab58a 6545cb;27325328]Cześć. Chętnie zgarnęłabym od ciebie odsypki EDM Waffle Cone i Email Me
. Chciałabym też przetestować sobie Elemong. Fajnie, że się do mnie odezwałaś- kompletnie zapomniałam, że miałam sprawdzić, jak się te BB Cream'y układają na buźce. Mam chrapkę na odlewkę .[/QUOTE]BB cream mogę oddac ci nawet caly + coś jeszcze... za Biga Kaolin Powder Sunlight (czy to też stara wersja bez LL) i pędzel EDM ![]() Ogólnie to w pakiecie bym przygarneła: big Kaolin Powder Sunlight; cały, nieotwierany + pędzel Foundation Brush; stan idealny; Lumiere: - Pucker Lip Scrub Brown Sugar; peeling do ust; zostało 95 % - róż Sweet Cherub big; zostało 95 % A ty co bys za to widziała?? |
|
|
|
#235 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 142 pkt / 100% pozyt.
|
hej,
coś za Masło do ciała Farmona - "Białe trufle" Karmel i Cynamon - użyte kilka raży zostało ok 3/4 i/lub Masło do ciała - Perfecta SPA - 1x Marcepanowe, 1xKokosowe? https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...9#post27185999 https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=533282 pozdrawiam ---------- Dopisano o 23:37 ---------- Poprzedni post napisano o 23:14 ---------- nie wiem czy by Ci odpowiadały próbki kremów np z biothermu? |
|
|
|
#237 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
.Tak, wersja stara, bez LL. Jak duże odsypki mogłabyś zrobić w przypadku EDM Waffle Cone, Email Me i ( tu się jeszcze zastanawiam ) Tea Time? Na pewno chciałabym też Elemonga, ten czarno-fioletowy lakier do paznokci Essence, emulsje nawilżającą OLAY Complete ( to wersja zwykła, a nie rozświetlająca, tak? ) i masło do ciała ( jakie właściwości ma to marcepanowe, a jakie kokosowe? ). Edytowane przez 02eba319b6a88f5cf3646afc45676ed72e415e48_5eab58a6545cb Czas edycji: 2011-06-06 o 07:40 |
|
|
|
|
#238 |
|
BAN stały
|
hej i co z naszą wymianką? pytam bo dzisiaj jest ostatni dzień w którym mogę się wymieniać bo w tym tygodniu wyjeżdżam na 2 miesiące i przesylki muszą mi dojśc do czwartku
|
|
|
|
#239 |
|
Zakorzenienie
|
[1=02eba319b6a88f5cf3646af c45676ed72e415e48_5eab58a 6545cb;27327162]O, to super
.Tak, wersja stara, bez LL. Jak duże odsypki mogłabyś zrobić w przypadku EDM Waffle Cone, Email Me i ( tu się jeszcze zastanawiam ) Tea Time? Na pewno chciałabym też Elemonga, ten czarno-fioletowy lakier do paznokci Essence, emulsje nawilżającą OLAY Complete ( to wersja zwykła, a nie rozświetlająca, tak? ) i masło do ciała ( jakie właściwości ma to marcepanowe, a jakie kokosowe? ).[/QUOTE] Elemonga, Olay (to jest zwykła emulsja nie rozswietlająca) i lakier mogę oddać. Co do odypek to nie wiem jakie duże byś chciała... mogę odsypać z wszystkich 3 róży do fiolek takich plastikowych, najwiecej mogę odsypać Tea Time ![]() A co do maseł to tu masz link możesz sobie poczytać http://www.dax.com.pl/s/katalog/seria/74 |
|
|
|
#240 |
|
szyciowa specjalistka :)
|
podoba mi się
*BB Cream: *korektor NYX, masz żółty i jasny róż / beż * ew błyszczyk |
|
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:59.