![]() |
#211 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcowo-Sierpniowe prawie 3-latki!! :)
Opowiem wam baby teraz jaka idiotka ze mnie. Codziennie klikam na ustawienia i patrze czy sa nowe posty. oczywiscie od jakiegos czasu utknelo na wypowiedzi Poulette, wiec sobie pomyslalam, ze gaduly an chwile sie uspokoily, a tu wiecie leb taki ze mnie, ze nie zakapowal, ze jest juz nowy watek
![]() I baty zaraz dostaniecie za to, ze mi tu nic nie wspomnialyscie o tym, ze Veronka juz sie rozdwoila! Veronko moje najlepsze zyczenia, a corcia slicznosci! Chwale tez zdjecia Kristi i Kasika, sliczne, Kasik jaka wiosenna ![]() Tak wiec baby, jestem totalnei zakrecona i ostatnio tylko mascarpone mi w glowie, ktore rozwoze do cukierni w PL. A zrobilam fajne tiramisu, chcecie przepis? |
![]() ![]() |
![]() |
#212 |
Zakorzenienie
|
hello
oj Marti sporo zakręcona jesteś, wszak Aniś , zapraszała na nowy wątek ![]() ![]() ![]() zapodaj przepis do naszej księgi ![]() fotki superaśne, widać, że ciepło u Was u nas wczoraj mało głów nam wiatr nie pourywał, za wiatrem, na balkonie faktycznie przyjemnie się siedziało, ale na dworze, szok ![]() dziś idę z Mikim na tydzień toskański do Lidla, napaliłam się na pecorino, salami dla teścia, czy jakieś pasty z suszonych pomidorów czy oliwek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#213 |
Zakorzenienie
|
Marti, bardzo dziekuje
![]() Dzis sie wyspalam ![]() Kasia, fajne zdjecia, ps. jak te buty wygodne? (normalnie padam ile ty zakupow robisz na all!- ja nie moge sie jakos odwazyc, zeby kupowac cos bez przymiarki i sprawdzenia materialu.) |
![]() ![]() |
![]() |
#214 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
W koncu poniedzialek! ![]() Weekendy jakos dziwnie krotkie i napiety grafik w nich mam ![]() Wczoraj pierwszy raz musialam poskramiac syna, bo na placu zabaw uderzyl sie lekko w jakies urzadzenie dla dzieci i po prostu dostal z tego powodu niezlego wścieka.. Jak ze zloscia okrzyczal barierke to machnelam reka, ale jak mi sie rzucil na ziemie i zaczal po niej tarzac, piszczec i wyc to juz nei dalam za wygrana. Przegwalcilismy jego histerie i szybko wracalismy z placu zabaw do domu. Taki typowy bunt 2-latka z ciekawa "akcja" od wczoraj mam za soba ![]()
#215 |
Zakorzenienie
|
Cześć babeczki
Dziękuję ![]() Ver_Onka buty boskie, bardzo wygodne i co najważniejsze idealne na mnie. W tamtym roku nie trafiłam przez All i jedne baleriny (38 rozmiar) były ciasne, a drugie 39 tak mnie żarły w piętę że nie dało się w nich chodzić (jeszcze je mam, może komuś kiedyś opchnę). Z tych bucików jestem niesamowicie zadowolona ![]()
#216 |
Zakorzenienie
|
No Anka doslownie, zakrecona jestem na maxa, ale to jest tak, ze nie daje rady wszystkiego nadrobic.. wieczorem jestem tak padnieta, ze nie jestem w stanie nawet ruszyc reka
![]() Anis moj Mario tez maly buntownik. W ogole czesto z aniolka zamienia sie w diabelka, chce dzieciom wydlubac oczy, kazde nasze "nie" dla niego oznacza tak.. nieustraszony ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#217 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() ja zwykle w weekend nie zaglądałam, ale jak Anisia miałam bardzo napięty grafik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() butki jej też kupiłam, chciała różowe ale po krótkiej dyskusji wybrała takie brudny róż, wyglądają jak szaro-srebrne bo mają cekinki...Maja jak je zobaczyła to: "oooo, cekiki i motijek - kupiś?" ![]() jeszcze jej kupiłam 2 bluzki na lato, w tym jedną czadową bokserkę ![]() ![]() no i ja dla siebie w końcu kupiłam szpilki ![]() ![]() Veronka - piękna wasza córcia ![]() ![]() Kasiula - jakie wy baby wylansowane, super wyglądacie ![]() u nas też wczoraj było ciepło, lataliśmy po Poznaniu w krótkich rękawach, 21 st ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#218 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Mówisz, że w zoo byliście wczoraj? Mało brakowało a byśmy się tam spotkały ![]() Marti, Kasiunia, bosko wyglądacie babeczki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#219 |
Zakorzenienie
|
Kurcze, Piotrkowi rozwija sie dosc mocno teraz mowa i mam zlewę z niego od dwoch dni.
Skrzywilam sie raz na smrodek od kasztana i rzucilam przeciagle Fuuuuuuj, co moj bajtel podlapal i teraz jak mu manipuluje przy tylku to ma okazje sie skrzywic i slysze dorodne i przeciagle h*uuuuuuuj ![]() Staram sie nie reagowac i poprawiam go na Fuuuuj, ale niestety na spacerach to mam zonka ![]() Zobaczyl wczoraj ze piesek robi kupke i mijamy delikwenta z psiakiem, a moje dziecko na caly glos h*uuuuuuuuuuuuuuuuj ![]() Mine pana ciezko mi skomentowac ![]()
#220 |
Zakorzenienie
|
Hehehehehe Anisia witaj w klubie zonków
![]() ![]() ![]() ![]() Dziewczyny, z jakimi biurami podróży miałyście do czynienia i jakie macie opinie? ![]() Po wielu kalkulacjach wyszło nam na to, że się chyba zdecydujemy na All Inclisive i samolot ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#221 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cestusia, ja jechalam z Itaki i bylam zadowolona ![]() Pytanie, gdzie was niesie? Bo Itaka to glownie Grecja ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#222 |
Zakorzenienie
|
Jak na razie najbardziej realne jest Greckie Rodos albo Majorka.
Wszystko zależy od cen oczywiście, ale celujemy w Hiszpanię i Grecję właśnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#223 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#224 |
Zakorzenienie
|
Jakby ktoras chciala zaszalec - moja kolezanka z Kolumbii pracuje w dziale promocjii Bogoty i zorganizowala wycieczke za ok. 6000 zl plus bilet (na listopad to jest 1700 zl) - wycieczka dech zapiera, bo sa w niej nawet Karaiby
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#225 | |
Zakorzenienie
|
mmm grecja, zachwalali mi Thassos ponoc to calkiem sliczna i zielona mocno wyspa grecka
![]() Cestusia sprawdz oferte Itaki, oni maja dosc stabilna sytuacje na rynku ![]() ---------- Dopisano o 11:51 ---------- Poprzedni post napisano o 11:50 ---------- Cytat:
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#226 |
Zakorzenienie
|
Cestia dzieki za odp.
![]() to moze kiedys zamiast w Silesii sie spotkamy w Zoo ? ![]() ![]()
#227 |
Zakorzenienie
|
Chcialam zaladowac tu programa, ale nie moge, ejsli ktoras chce z czystej ciekawosci obejrzec to dajcie maile, to przesle
![]() ja w PL bede chyba dopiero w czerwcu, ale jak juz pojedziemy to na dobre 2 mies. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#228 |
Zakorzenienie
|
Takuśna, ale Twój TŻ może pamięta pociągi PKP sprzed parunastu lat?
![]() ![]() ![]() Aaaaaa no i jaka radocha dla dziecka ![]() Marti, wycieczka na pewno boska ![]() My musimy pojeździć po biurach i w końcu coś zaklepać. Zobaczę sobie teraz na tą Itakę. Dzięki Aniś ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#229 |
Zakorzenienie
|
Moi rodzice właśnie pojechali, szkooooooooda
![]() Iga dziś wagaruje ![]() niestety tu mży więc nie idziemy na plac zabaw ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#230 |
Zakorzenienie
|
U nas pełnia lata, na placu zabaw w krótkim rękawie byliśmy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#231 |
Zakorzenienie
|
witam i się ja
u nas wczoraj też była bajeczna pogoda. po obiadku pojechaliśmy na wycieczkę rowerową z całą rodzinką. Było super Nakarmiliśmy kaczuszki w parku, ptaszki i rybki Boziu ja sama nie wiedziałam że w naszej pszczynce jest tyyyle ryb A Karolek od samego rana tylko opowiadał co widział gdzie był, no i znów chce jechać Dziś coś się słońce ciągle chowa za chmury no i taki zimny wiatr jest porobiliśmy kilka zdjęć jutro mam je odebrać od fotografa - to może coś wstawię. Takuśna czy chodzi ci o Chorzowskie zoo Z tym spotkaniem w Zoo bym miała lekkiego zonka - bo na to spotkanie wzięłabym tylko Karolka a do zoo mają dzieciaki obiecane od zeszłego roku i nie wiem jak bym się wykręciła Veronka czy imię macie już wybrane ![]() Nie wiem co jeszcze miałam napisać ---------- Dopisano o 13:58 ---------- Poprzedni post napisano o 13:53 ---------- aaa marticia super że na tak długo do nas się wybierasz a ten przepisik wstawiaj ja ostatnio robiłam tiramisu //ale jest dużo różnych wersji, więc chętnie zobaczę ten twój |
![]() ![]() |
![]() |
#233 |
Zakorzenienie
|
MAluśna, Cestunia
![]() MArti boska z Ciebie mamuśka ![]() ![]() ![]() Wróciłyśmy niedawno ze spaceru u nas pełen upał kurtkę ściągałam w swetrze (leciutkim) też gorąco, no przepięknie jest!!! pewnie jutro już się coś zepsuje pogoda, ale dzisiaj obłęd mam w oczach ![]() ![]() Cestunia jak będziesz wiedziała napiszesz mi ile Wam wyjdzie koszt tej wycieczki? ![]() Baby wiecie co dziś na placu zabaw się stało!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ??????????????? Przyszła babeczka ze straży miejskiej i jedną babę z psem pouczyła a drugiej pies akurat walił w trawę na tym placu zabaw o którym Wam zawsze piszę ![]() ![]() ![]()
#234 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() miałam jej zapuszczać,ale nie da rady. nie mogę na nią patrzeć ![]() ![]() a mama mnie tylko w tym utwierdziła. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#235 |
Zakorzenienie
|
miałam pisać Jowiszku
że Idźka tak ładnie w bombce wyglądała, a dłuższe to wiadomo w lecie lepiej spiąć, ale urody raczej nie dodają ![]() mówię to z własnego doświadczenia, bo już czas i mi się wybrać na przyciachanie Kasiulko u nas nigdy nie widziałam staży miejskiej a przydałaby się szczególnie z rańca czy wieczorkiem smród okropny, że nos wykręca ![]() jak czytam ile to mandatów już wlepili za niesprzątanie po psie to mnie krew zalewa, bo ja to bym miała już o wiele większą statystykę, oni nadal polubownie z ludźmi postępują, mimo takiej nagonki informacyjnej w mediach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#236 |
Zakorzenienie
|
Kasiulka wygląda na to że nie tylko ciebie to raziło i budziło wielki niesmak, ktoś to musiał zgłosić, bo oni sami od siebie raczej nic nie robią
Ale oby jak najwięcej tych kontroli |
![]() ![]() |
![]() |
#237 |
Zakorzenienie
|
kasiula, widocznie jest jeszcze szansa dla tego swiata
![]()
#238 |
Zakorzenienie
|
zdj. b.zwyczajne ale chcę pokazać:
- moją mamuśkę - jaka jestem gruba (od jutra nic kuźwa nie żrę) ![]() - ten nowy płaszczyk z all - Iga w piaskownicy za oknem, tak właśnie mój "balkon" wygląda. jak ten za nią u sąsiadów. edit. Aniu udało się, ok. 17. znów będę miała moją bombeczkę w domu ![]() Edytowane przez jowisz Czas edycji: 2011-04-04 o 13:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#239 |
Zakorzenienie
|
Jowiszkowa no faaaaaaaaaaaktycznie, jaka Ty spasiona jesteś
![]() ![]() ![]() Oj tak dziewczyny, jest nadzieja oby potrwała jak najdłużej ![]()
#240 |
Zakorzenienie
|
Jowiszku super zdjęcia
![]() i też nie zauważyłam tego tłuszczyku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:56.