Wszystko o Avonie cz. 19 - Strona 8 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-04-01, 23:13   #211
Ewlyn
Zakorzenienie

Dot.: Wszystko o Avonie cz. 19

Cytat:
Napisane przez kosmiderdmwz Pokaż wiadomość
Ja też mam dzisiaj święto paczki

Kurier był przed 12
Dla siebie zamawiałam zestaw "Kusząca jędrność", krem kompleksowa ochrona oczu Anew Rejuvanate, dwa te mini-kremy "Ochrona młodości" i "Idealna równowaga", charm "Stop przemocy" i ten błyszczyk z musem z netto kolor "Pink Fluff", ale kolor jest po prostu tragiczny W ofercie wyglądał na taki delikatny róż....a tu taki chamski róż, dający po oczach
Dobrze że kosztował mnie tylko 6,9 bo inaczej plułabym sobie w brodę
Oj... tez go zamowilam bo wydawal sie byc najjasniejszy z dostepnych. Dobrze wlasnie ze chociaz tani

Cytat:
Napisane przez OnlyOnce Pokaż wiadomość

Zamówiłam sobie psikadełko do włosów o zapachu kwiatu wiśni.. używał już ktoś?:P
Nie, ale bardzo bede wdzieczna za opinie
Mam ja na Wish Liscie, jak nikt nie odradzi to pewnie zamowie. U mnie rzeczy do wlosow ida jak woda.
Ewlyn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-01, 23:19   #212
paula600324
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez KasiaD86 Pokaż wiadomość
takie produkty, które maja składniki barwiące, są zawsze wrażliwe na światło. nie powinno sie wychodzic na słońce zaraz po użyciu samoopalacza, bo może po prostu porobić plamy, zmienić kolor, a nawet uczulić. to samo w przypadku dużego nasłonecznienia opakowania. ale nie chodzi tu o trzymanie opakowania gdzieś tam na półce. żeby się faktycznie coś z kosmetykiem stało, to musiałby po prostu leżeć na słońcu. ja mam okna na zachód, więc popołudniu wszystko na moim biurku jest naprawdę mocno nagrzane, więc tam już bym go nie trzymała
a tak swoją drogą, to użyłaś już tego samoopalacza? jestem go ciekawa i myślę, czy go teraz w 06 nie wziąć
Pierwszy raz spotkałam się z taką informacją na opakowaniu, więc się zastanawiałam właśnie czy chodzi o to, że jak się go zastosuje to trzeba uważać na słońce czy to raczej to drugie o czym napisałaś, żeby nie stało na słońcu

Użyłam Ma dziwną wg mnie konsystencję jak na samoopalacz. Wcześniej to spotykałam w samoopalaczach konsystencję balsamu a ten ma konsystencję podobną do mineralnego olejku w żelu z serii złocisty blask. Fajnie i łatwo się rozprowadza. Wysmarowałam się wieczorem, więc w sztucznym świetle trochę coś widać jakbym była brązowiejsza Ale jutro zobaczę dopiero efekt. Na razie obserwuję dużo złocistych drobinek, takich jak przy użyciu mineralnego olejku czy olejku w żelu Nie wiem po co oni to dodali w samoopalaczu Acha i ładnie pachnie skóra po tym balsamie
paula600324 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-01, 23:21   #213
dokia
Zakorzenienie

GG do dokia

Cytat:
Napisane przez Ewlyn Pokaż wiadomość

Nie, ale bardzo bede wdzieczna za opinie
Mam ja na Wish Liscie, jak nikt nie odradzi to pewnie zamowie. U mnie rzeczy do wlosow ida jak woda.
u mnie też schodzą szybko
dokia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-02, 07:41   #214
patusia22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Resscue21 Pokaż wiadomość

kociaki chyba jestem niewidoma ale na której stronie w kat 5 jest ten kod ?
str.96
patusia22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-02, 08:02   #215
wrrxd
Rozeznanie

kiedys na katalogowym byly zdjecia torebki batyckiego, nie wiecie co sie z nimi stalo?
wrrxd jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-02, 08:13   #216
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez GosienkaC Pokaż wiadomość
Dziewczęta powiedzcie mi czy te lakiery arabian glow z oferty netto 5 są dobrej jakości czy raczej nie warto ich brać?
nie warto
Cytat:
Napisane przez mistress88 Pokaż wiadomość
Ja mam tę torbę w tym kolorze w którym chcesz. Dla mnie ona nie jest szara, ma takie połyskujące złote drobinki i jak dla mnie bardziej w taki brąz ona wpada przez to :/ do szarego płaszcza i kozaków w ogóle mi nie pasowała.
Jest ok na mniej rzeczy, bo normalnie noszę ogrom w torbie. No i ta torba ma pojedynczą rączkę, a nie podwójne, więc czasem to denerwuje jak się chowa rzeczy do niej.
Ogólnie może być, ale dla mnie szału bez.
potwierdzam, ma złoty połysk, przez co nie jest typowo szara
Cytat:
Napisane przez domisia1944 Pokaż wiadomość
Dziś 1wszy raz odebrałam paczke z paczkomatu i stwierdzam iz teraz bd chyba tylko przez paczkomat zamawiac szybko latwo i sprawnie .
W srode zamowilam , dzisiaj odebralam .

Ma ktoras torebke Kristina lub Violet ?
mam violet, rozpisywałam się na jej temat, ale nie pamiętam w której części wątku, są i fotki na katalogowym
odezwę się później, bo lece na zakupy
musso4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-02, 08:31   #217
GosienkaC
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez musso4 Pokaż wiadomość
nie warto
Dziękuję za odpowiedź. Już mi się odechciało lakierów arabian glow skoro dwie osoby odradzają to szkoda kasy
GosienkaC jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-02, 08:49   #218
Joanna2705
Raczkowanie

GG do Joanna2705

Cytat:
Napisane przez ewula91 Pokaż wiadomość
o.. tak mniej więcej mam :P tylko kod nie z gminy a z powiatu xD
dziwne ja ma kod z gminy, przypisany do miejscowości.... Kurier przez to ma problemy czasami z dojechaniem

Cytat:
Napisane przez GosienkaC Pokaż wiadomość
Dziękuję za odpowiedź. Już mi się odechciało lakierów arabian glow skoro dwie osoby odradzają to szkoda kasy
Mi tez, a przyznam, ze sie czaiłam.

Napisałam ze sfery do Avon dlaczego maja opóźnienia z lista zwycięzców pierwszego losowania, nie omieszkałam dodać, że MY świecimy przez nich oczami, oraz że firma stawia nas i siebie w złym świetle, przez takie opóźnienia, oraz odkrywa przed klientami swoja niekompetencje, oraz brak słowności Teraz czekam na odpowiedz

Joanna2705 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-02, 08:51   #219
Janella
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez bunia23 Pokaż wiadomość
może wiecie czy bransoletka Kerria przychodzi bo mam na nią zamówienie chociaż trochę się boję bo kiepsko na jej temat pisałyście ale skoro klientka chce to co ja mogę
ja robiłam zamówienie przed wczoraj i jest zielony punkt. Ale nie straszcie, że może nie przyjść. Jak jest zielony to chyba musi?
Janella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-02, 08:55   #220
avonmaniaczka
Raczkowanie

Wstawiłam fotki mleczek i ich otworki na katalogowy
avonmaniaczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-02, 09:04   #221
joanwi
Zakorzenienie

GG do joanwi

Cytat:
Napisane przez paula600324 Pokaż wiadomość
Użyłam Ma dziwną wg mnie konsystencję jak na samoopalacz. Wcześniej to spotykałam w samoopalaczach konsystencję balsamu a ten ma konsystencję podobną do mineralnego olejku w żelu z serii złocisty blask. Fajnie i łatwo się rozprowadza. Wysmarowałam się wieczorem, więc w sztucznym świetle trochę coś widać jakbym była brązowiejsza Ale jutro zobaczę dopiero efekt. Na razie obserwuję dużo złocistych drobinek, takich jak przy użyciu mineralnego olejku czy olejku w żelu Nie wiem po co oni to dodali w samoopalaczu Acha i ładnie pachnie skóra po tym balsamie
czyli jak na razie wszystko super i kolejny punkt do mojej wishlisty

2016: 29
joanwi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-02, 09:08   #222
keine_angst
Wtajemniczenie

GG do keine_angst

Cytat:
Napisane przez cleo80 Pokaż wiadomość
I ja mam pytanko dotyczące tych mleczek naturals. Jaka jest ich pojemność ? I czy one mają taki wielki otwór (jak mają butelki ze śmietaną ) ??
Pojemność - 200ml. Nie mają wielkiego otworu, tylko taki mały, jak przy normalnym balsamie czy żelu pod prysznic.

Cytat:
Napisane przez madziusia36 Pokaż wiadomość
nietylko prosiłam ale i cierpliwie czekam tak pisze w razie gdyby zapomniały wydaje mi się, że jeśli mamy możliwość mieć wcześniej katalogi czy inne materiały to trzeba skorzystać a to nietylko ja bym na tym skorzystała, ale i inne Dziewczyny
Też tak myślę. Fajnie byłoby np. porównać ceny.

Cytat:
Napisane przez Agnieszq Pokaż wiadomość
Mam takie pytanko otóż zakupiłam sobie Jedwabista kredkę do powiek z serii Arabian Glow była w ofercie netto 05 (że też dopiero ją odkryłam) I chciałam się zapytać dziewczyn które już ja używają jak jest z jej temperowaniem da się ją wogole zatemperować ?
Temperówka Avonu.

Cytat:
Napisane przez Joanna2705 Pokaż wiadomość
Dziewczyny pisały na wczesniejszym wątku, ze tak. Tylko temperują je temperówkami z Avonu, ja osobiście jeszcze nie próbowałam.
Przyznam, że te kredki sa BOSKIE.
Też mi się podoba, ale mam problem z narysowaniem cienkiej linii. Zawsze wychodzi mi taka gruba krecha

Cytat:
miała moze któraś z was krem zmiękczający piętki ? faktycznie zmiękcza ?
Moje piętki są w opłakanym stanie od chodzenia w pracy
I szukam czegoś skutecznego
Pozostaję wierna lawendowemu kremowi i tarce do stóp

Cytat:
jaaaaaaaa ale ten lawendowy olejek do buźku jest przyjemny masakra fakt świece się jak psu jajka ale czuje takie ukojenie
A jaką masz cerę? Bo mam mieszaną i boję się, że jak wyleję na twarz jeszcze olejek, to będzie jakaś totalna masakra

Cytat:
Bo oni spisują z dowodu, a w tych nowych tak jest jak mieszkasz na wsi to masz kod pocztowy i miejscowość w której mieszkasz, a miejscowości od kodu już nie ma, ja też tak mam a paczki normalnie przychodzą i regularne i kurierskie płatne, więc spoko
Mojej mamie po prostu nie chce się zmieniać danych i zawsze wybieram jednorazowy adres dostawy

Dziewczyny, czy możecie polecić jakąś fajną bazę pod makijaż? Szcególnie zależy mi pod cienie.

Quidquid latine dictum sit, altum videtur.

keine_angst jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-02, 09:28   #223
dokia
Zakorzenienie

GG do dokia

Cytat:
Napisane przez Janella Pokaż wiadomość
ja robiłam zamówienie przed wczoraj i jest zielony punkt. Ale nie straszcie, że może nie przyjść. Jak jest zielony to chyba musi?
no może... tak było z broszkami na początku roku, -było zielone a rzadko która dostała, bowiem wykpili się faktem, że na chwilę składania zamówienia były w magazynie, a potem już przy pakowaniu zabrakło
Stary 2011-04-02, 09:45   #224
cleo80
Zadomowienie

Cytat:
cleo80 nowa kredka do brwi ma 5mm średnicy
Buuu to odpada.
cleo80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-02, 09:57   #225
nightsong
Rozeznanie

Sarunieczko - pytałaś o nowe szminki SHINE - o nich niestety nic nie jestem w stanie powiedzieć, ale wydaje mi się, że jest to nowa wersja szminek, które zamawiały kiedyś nałogowo moje koleżanki, nie mam już starych katalogów i nie pamiętam dokładnie jak się nazywały... (szminki, nie koleżanki ). Dawały bardzo fajny efekt na ustach, w AM jest nieco przesadzony, ale właśnie i kolor i połysk były widoczne. Koleżanki zamawiały raczej delikatne kolorki, także nie wiem, czy wszystkie są raczej delikatne, czy dają jakiś mocny efekt

Zrobiłam sobie wczoraj wstępną listę na kat. 6 i wyszło mi koło 180 zł Za dużo fajnych zestawów dali w AM
nightsong jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-02, 10:06   #226
paciaz1993
Raczkowanie

Dziewczynki, jak dajecie katalogi klientkom to później do nich dzwonicie i pytacie co zamawiają i one podają kody, czy zaznaczają w katalogu, a katalog później bierzecie i same sobie szukacie?
paciaz1993 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-02, 10:09   #227
paula600324
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paciaz1993 Pokaż wiadomość
Dziewczynki, jak dajecie katalogi klientkom to później do nich dzwonicie i pytacie co zamawiają i one podają kody, czy zaznaczają w katalogu, a katalog później bierzecie i same sobie szukacie?
Większość klientek pisze mi na kartce nazwę produktu, str i kod
Inne tylko kod i str
paula600324 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-02, 10:16   #228
paula1109
BAN stały

Cytat:
Napisane przez czarnyirys Pokaż wiadomość
Totalnie się załamałam,zamówiłam klientce 2szt. kremu Anew modelującego owal twarzy za 37zł z katalogu nr 5.Z powodu występujących braków dali mi zastępczo 10 sztuk tego kremu miniwersji po 7 ml.Jak ja mam to dać klientce,ja tego nie chce,wolę poczekać na pełnowymiarowy produkt!

ubaw po pachy !!! zażaleli na 1wszego kwietnia hehe
paula1109 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-02, 10:21   #229
Sarunieczka
vel Turkusoowa :)

Dzień dobry dziewczynki,ale pięęęęękna pogoda

Cytat:
Napisane przez nightsong Pokaż wiadomość
Sarunieczko - pytałaś o nowe szminki SHINE - o nich niestety nic nie jestem w stanie powiedzieć, ale wydaje mi się, że jest to nowa wersja szminek, które zamawiały kiedyś nałogowo moje koleżanki, nie mam już starych katalogów i nie pamiętam dokładnie jak się nazywały... (szminki, nie koleżanki ). Dawały bardzo fajny efekt na ustach, w AM jest nieco przesadzony, ale właśnie i kolor i połysk były widoczne. Koleżanki zamawiały raczej delikatne kolorki, także nie wiem, czy wszystkie są raczej delikatne, czy dają jakiś mocny efekt

Zrobiłam sobie wczoraj wstępną listę na kat. 6 i wyszło mi koło 180 zł Za dużo fajnych zestawów dali w AM
Tak,dawniej była już taka szminka,miałam ulubiony odcień,taki brzoskwiniowy mam w nim nawet zdjęcie gdzieś hehe.I liczę że te nowe będą też fajne,dwie na pewno zamówięJejku kat.06 jest taki super,obym mogła z niego zamówić

Cytat:
Napisane przez paciaz1993 Pokaż wiadomość
U mnie piszą nazwę produktu,stronę i kod,ale ja i tak sprawdzam czy dobrze napisały
Sarunieczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-02, 10:32   #230
cleo80
Zadomowienie

Dziewczyny , czy na katalogowym jest gdzieś link do netto i AM do katalogu 6 , ale w lepszej jakości. Bo znalazłam , ale nic nie mogę się doczytać z tych skanów
cleo80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-02, 10:36   #231
paciaz1993
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Sarunieczka Pokaż wiadomość
U mnie piszą nazwę produktu,stronę i kod,ale ja i tak sprawdzam czy dobrze napisały
Zrobiłam w wordzie tabelki (z miejscem na nazwisko, nazwę produktu, kod, stronę), wydrukowałam i przykleiłam je do katalogów
paciaz1993 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-02, 11:01   #232
Resscue21
Zakorzenienie

GG do Resscue21

Cytat:
Napisane przez keine_angst Pokaż wiadomość
A jaką masz cerę? Bo mam mieszaną i boję się, że jak wyleję na twarz jeszcze olejek, to będzie jakaś totalna masakra

Ja mam też mieszanką , dokładnie to suche policzki a tłustszą strefe T , olejek spoko rano sie nawet nie świeciłam

Maleństwo moje
Resscue21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-02, 11:14   #233
joanwi
Zakorzenienie

GG do joanwi

a czy przychodzą maseczki Planet SPA z oferty wiosennej??

2016: 29
joanwi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-02, 11:45   #234
Justaa555
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Sarunieczka Pokaż wiadomość
mi też tak piszą i również sprawdzam czy dobrze napisały, bo nie raz się zdarzyło, że ktoś napisał inną nazwę i inny kod, więc wolę się upewniać.

jeszcze 14 miesięcy
Justaa555 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-02, 11:48   #235
Agnieszka987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Justaa555 Pokaż wiadomość
mi też tak piszą i również sprawdzam czy dobrze napisały, bo nie raz się zdarzyło, że ktoś napisał inną nazwę i inny kod, więc wolę się upewniać.
U mnie się nie zdarzyło żeby ktoś pomylił kod ale sprawdzam na wrazie co A jak oglądam katalog po 10 razy to nie musze zbytnio się naszukiwać gdzie są te kosmettyki bo znam katalog na pamięć
Agnieszka987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-02, 12:06   #236
dokia
Zakorzenienie

GG do dokia

Cytat:
Napisane przez cleo80 Pokaż wiadomość
Dziewczyny , czy na katalogowym jest gdzieś link do netto i AM do katalogu 6 , ale w lepszej jakości. Bo znalazłam , ale nic nie mogę się doczytać z tych skanów
na stronie avon już są, i lepszych nie będzie #2101
i w podpisie je zawsze noszę abyście nie szukały

Edytowane przez dokia
Czas edycji: 2011-04-02 o 12:07
Stary 2011-04-02, 12:06   #237
Justaa555
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Agnieszka987 Pokaż wiadomość
U mnie się nie zdarzyło żeby ktoś pomylił kod ale sprawdzam na wrazie co A jak oglądam katalog po 10 razy to nie musze zbytnio się naszukiwać gdzie są te kosmettyki bo znam katalog na pamięć
ja też się nie muszę za bardzo naszukać, gdy przeglądam katalog tyyle razy. ale wydaje mi się, że większość dziewczyn tutaj zna aktualny katalog na pamięć.
eh, a zamówienie dopiero we wtorek robię. kuriera biorę, bo szybciej. i mam nadzieję, że żadnych braków nie bydzie.

jeszcze 14 miesięcy
Justaa555 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-04-02, 12:08   #238
dokia
Zakorzenienie

GG do dokia

Cytat:
Napisane przez Agnieszka987 Pokaż wiadomość
ja też zazwyczaj sprawdzam, raz nie sprawdziłam i oczywiście babeczka pomyliła .. więc teraz choćby nie wiem co - sprawdzam dla każdej co napisała
Stary 2011-04-02, 12:14   #239
smerfetka25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Agatheska Pokaż wiadomość

Ty poważnie 84??!! hahaha jaja pańskie

Poznałam osobę urodzoną 27.12.1984 tak, jak ja Jeszcze mi powiedz, że o godz. 9:00
Może jesteśmy bliźniaczkami... Wszystko się zgadza, wylazłam zaraz po tobie 11:40
Stary 2011-04-02, 12:24   #240
KasiaD86
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez paula600324 Pokaż wiadomość
ja uwielbiam konsystencję olejków w żelu, ale nie wiem, czy jest najszczęśliwsza przy samoopalaczu. w końcu taki żel dośc długo sie wchłania (co normalnie jest fajne) i boje się, czy przez to właśnie nie porobi plam. daj znać, jak będą już widoczne efekty
KasiaD86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości