|
|||||||
| Notka |
|
| W krzywym zwierciadle odchudzania Jest do jedyne forum, na którym zamieszczamy wszystkie diety, które promują odchudzanie poprzez drastyczne ograniczenie kaloryczności, tzw. "diety głodówkowe", które nie mają nic wspólnego ze zdrowym odżywianiem.
|
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#211 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Slimex 15
Witam od pewnego czasu zamierzam kupic slimex 15 ,ale jak wiekszość osób nie chcę zostac oszukana czy moge prosić którąś z koleżanek o namiary na uczciwego sprzedawce.Stosowałam kiedys zelixę i afibron działały swietnie niestety przy stosowniu leków sterydowych kilogramy wróciły.Czuje sie z tym coraz gorzej tym bardziej ,że cwicze i staram sie trzymać dietę ,ale wiadomo jeśli efekty w odchudzaniu są mizerne szybko traci sie zapał .Z góry dziekuję za namiary.
|
|
|
|
#212 |
|
BAN stały
|
hej , jest tu dużo początkujących , którzy szukają uczciwego sprzedawcy , czyli godnych zaufania osób sprzedających takie specyfiki, bo nie chcą być same oszukane
Edytowane przez marika39 Czas edycji: 2012-06-14 o 22:14 |
|
|
|
#213 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:30 ---------- Poprzedni post napisano o 10:15 ---------- Proszę o kontakt do pani Żanety. |
|
|
|
|
#214 | |
|
:)
|
Cytat:
Nie kupiłam, waham się. Na chwile obecną zaczełam własnymi siłami odchudzanie, w ciągu tygodnia ubyło 1,1 kg bez srodków. Cały czas zastanawiam się który by zakupić, który bedzie odpowiedni i da najlepsze rezultaty.Ps. Sporo jest zawiści i złościw co poniektórych na tym forum, a uważam ze po to ono jest by sobie pomóc, doradzić, porozmawiac, podzielić sie opiniami. |
|
|
|
|
#215 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#216 |
|
BAN stały
|
Cytat
Napisane przez karollajna85 Ps. Sporo jest zawiści i złościw co poniektórych na tym forum, a uważam ze po to ono jest by sobie pomóc, doradzić, porozmawiac, podzielić sie opinia _________________________ _________________________ __________- masz racje .... porozmawiac, doradzić, podzielić się opiniami....... ale troszke trudu trzeba sobie zadac , a nie wpadac na forum i krzyczec od pierwszego wpisu ....dajcie namiary jak bedą sprawdzone.........opanuj cie się trosze , same się powysilajcie troche a nie liczycie na to , że komuś noga się podwinie Edytowane przez marika39 Czas edycji: 2011-12-08 o 13:15 |
|
|
|
#217 |
|
Raczkowanie
|
Kupiłam sibutril.
|
|
|
|
#218 |
|
Przyczajenie
|
no ja tam pisałam wcześniej o tym że się forum lekko przeksztalciło... w sumie sama podałam namiar... hmm
co do pomocy w tyg mialam niezłego stracha.... oddychałam płytko bo glębsze oddechy sprawiały ból taki prommieniujący od klatki po ramie, obojczyk. do tego "samolocik"kręcenie w głowie spotkała się któraś z czymś takim? |
|
|
|
#219 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#220 |
|
BAN stały
|
hej sernik__, aż dziwne, że coś takiego sie dzieje!!!! czy nadal masz coś takiego? taki ból jest niebezpieczny, mam nadzieje , ża Ci przeszło !!!!! domyślam się , że nie zaprzestałaś brać tabl? trzymam kciuki , powiedz jakie rezultaty!!!
|
|
|
|
#221 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
sama dostałam od kogoś i dzielę się tą wiedzą, nie wpuszczając nikogo w maliny i nie pozwalając na to, by za darmo wydawał kasę na oszustów. ' |
|
|
|
|
#222 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
nie odzywaj sie jak nic nie wiesz na temat tego czy podaje namiar komus czy nie , a czy daje komus namiar czy nie to nie twoja sprawa, nie jednemu dałam , poczytaj sobie wątki wstecz , to nie będziesz musiała prosic o namiary Edytowane przez marika39 Czas edycji: 2011-12-09 o 11:35 |
|
|
|
|
#223 |
|
Raczkowanie
|
Zglosiłam do moderacji. Ten watek nie służy obrażaniu innych.
. |
|
|
|
#224 |
|
BAN stały
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#225 | |
|
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Cytat:
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#226 |
|
|
To jakas masakra co się tu dzieje. Zawiść !! Nikt nie czeka aż sie komuś noga powinie Mariko. Ale widze że Ty bys tego chciała aby któraś z dziweczyn trafiła na nieuczciwego sprzedawce. Ale po co tu jesteśmy? Chyba po to aby się wspierać a nie obrazać DZIEWCZYNY!!
Każda z nas tu ma taki sam cel i chce schudnąć! o to chodzi a nie o obrażanie drugiej osoby.... Brak słów... Sernik_ jak się czujesz? Wiesz ja dość czesto miewam takie bóle ale to nie jest związane z tabletkami, przynajmniej u mnie. Moja lekarka nazywa to nerwobólem. Pomagają leki typu ketonal. Ale nie wiem czy u Ciebie bylo własnie to. Uważaj na siebie. Pozdrawiam ciepło w ten śnieżny dzień
|
|
|
|
#227 |
|
BAN stały
|
[QUOTE=karollajna85;309644 34]To jakas masakra co się tu dzieje. Zawiść !! Nikt nie czeka aż sie komuś noga powinie Mariko. Ale widze że Ty bys tego chciała aby któraś z dziweczyn trafiła na nieuczciwego sprzedawce. Ale po co tu jesteśmy? Chyba po to aby się wspierać a nie obrazać DZIEWCZYNY!!
Każda z nas tu ma taki sam cel i chce schudnąć! o to chodzi a nie o obrażanie drugiej osoby.... Brak słów... czytajcie ze zrozumieniem to co napisalam , nie chce zeby komukolwiek się noga podwineła......kazdy nowy wpis, nowej osoby zaczynasie od....podajcie namiary , a wystarczy poczytać wpisy wcześniej a tam czarno na białym sa podane namiary, poza tym juz napisałam , że nic nie wiecie na temat tego czy podaje komuś namiary czy nie , wiec nie oceniajcie ..........podawałam nie raz i nie mam z tym problemów!!!!! Edytowane przez marika39 Czas edycji: 2012-06-14 o 22:15 |
|
|
|
#228 |
|
|
staram sie czytac ze zrozumieniem ale uwierz ze tak to zabrzmiało.
W ogóle dziwi mnie to bo pisałam do Ciebie pw ( nie po namiary) i bardzo sympatyczna osoba sie wydalas, przynajmniej tak Cie odebrałam. |
|
|
|
#229 |
|
BAN stały
|
jeśli kogoś uraziłam, przepraszam .....nie to było moim celem,
|
|
|
|
#230 |
|
Przyczajenie
|
możliwe,że to było związane z niedoborem magnezu...także teraz codziennie staram sie jeść kiwi
![]() "Owoce kiwi to prawdziwa bomba witaminowa, zaspakają dziennie zapotrzebowanie. Są źródłem wielu witamin i mikroelementów. W tych zielonych owocach znajduje się bardzo duże bogactwo witaminy C - w 100g jest jej aż 90mg. Ponadto znajduje się w nich wit. A, E, K, B i minerały: potas, cynk, wapń, żelazo, magnez oraz kwas foliowy. Owoce mogą być spożywane razem ze skórką, która również zawiera witaminy. Dzięki tak wielkiej zawartości witamin i minerałów owoce kiwi wspomagają leczenie przeziębień, grypy, koją nerwy, wpływają na dobre samopoczucie. Kiwi chroni też przed chorobami serca, miażdżycą, wspomaga oczyszczanie organizmu z toksyn i jest bardzo pomocne przy zaparciach." waga- ok.62.5 ;] po 3 tyg ubrałam sukienke o rozmiar mniejszą ![]() a jak wasze wyniki? |
|
|
|
#231 |
|
Przyczajenie
|
Witam
Poczytałam i napisze. 3 lata temu schudlam na zelixie 25 kg w 3 m-ce , niestety przybrało sie co nieco ,ot uroki angielskiego jedzonka . Dzis mam 3 podejscie do slimexu 15 , dwa poprzednie sie nie udały bo po 3-5 tabletkach miałam fatalne samopoczucie. teraz odstawiłam kawe bo piłam jej wczesniej bardzo duzo, zarzywam magnez b6 i wierze ze sie uda. Mam do zrzucenia 10 kg ,dzis rano wzielam pierwsza tabletke, szczescie ,nie szczescie u nas w uk nie jest ciezko dostac slimex
|
|
|
|
#232 |
|
Przyczajenie
|
staraj się o witaminy z źródeł naturalnych... bo możesz mieć problemy... te sztucznie źle się wchłaniają i szkoda się faszerować chemią
|
|
|
|
#233 |
|
Przyczajenie
|
sernik,
a dokąłdnie co masz na mysli? bo w sumie owoców jem , mam nadzije ze jak sie teraz przypilnuje to sie uda i obejdzie sie bez rwelacji sercowo-cisnieniowych |
|
|
|
#234 |
|
Przyczajenie
|
Produkty bogate w magnez
- otręby pszenne 500mg w 100g porcji - mąka pszenna 280mg w 100g porcji - migdały 260mg w 100g porcji - orzechy nerkowca 240mg w 100g porcji - otręby 200mg w 100g porcji - soja 100mg w 100g porcji - większość innych orzechów do 100mg w 100g porcji - czekolada 100mg w 100g porcji - figi 70mg w 100g porcji - fasola/soczewica 50mg w 100g porcji Inne produkty zawierające sporo magnezu, które warto wymienić to ryby, woda mineralna, owoce jak banany, morele, rodzynki a także warzywa jak szpinak, brokuły i sałata. no i moje ukochane kiwi , które jest bombą witaminową ![]() banany i kiwi polepszają nastrój jeżeli nie chcesz jeść bananów bo sa tuczące to spróbuj zjeść pół przy śniadaniu w ciągu dnia spokojnie go spalisz
|
|
|
|
#235 |
|
Przyczajenie
|
Cześć Dziewczyny,
25 dni kuracji, waga niezmiennie 73 czyli powtórzę jakby ktoś wcześniej nie czytał 3 kg. w dół. Według mnie są to TYLKO 3 kg., jak wiecie liczyłam na więcej...... Marika miałaś rację. Okazuje się, że Slimex nie jest dla mnie odpowiedni. Jestem zmartwiona. Muszę spróbować jeszcze raz. Zastanawiam się nad innymi lekami, nie znam niczego. Słyszałam o Adipexie. Bardzo proszę Was o pomoc, jesteście tego najbliżej z osób których nawet troszeczkę znam. Wasze opinie są dla mnie cenne. Sernik - wielkie gratulacje, jak przeczytałam o twojej wadze... To aż się uśmiechnęłam i wspomniałam stare dobre czasy, z tak około 3 lat temu. Martwiący jest Twój stan zdrowia! Dlaczego tak się dzieje? Skąd te dolegliwości? Pozdrawiam serdecznie P.S. Jakieś punkty karne dostałam za napisanie adresu e-mail, domyślacie się jakiego. |
|
|
|
#236 |
|
Przyczajenie
|
hej hej, jak Wam idzie?
|
|
|
|
#237 |
|
Przyczajenie
|
Cześć,
no ja schudłam 4kg, wczoraj wzięłam ostatnią już tabletkę. Pozdrowienia! |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#238 |
|
Przyczajenie
|
witam,
ja jestem po 7 tabletkach i kg dól, mało, pamietam po zelixe szło to o wiele szybciej, zastanawiam sie czy to nie beda pieniadze wyrzucone w bloto, no ale przede mna jeszcze dwa listki tabletek to zobacze.samopoczucie ok,ale całkowicie odstawiłam kawe wiec pewnie dlatego,
|
|
|
|
#239 |
|
BAN stały
|
cześć forumowiczki , ponieważ już dziś się nie spotkamy , chciałam Wam złożyć życzenia
![]() Szczęścia, zdrowia, radości,
Miłości, pieniędzy, pomyślności By uśmiech co dzień witał na Waszej twarzy Byście mieli wszystko, co się Wam wymarzy By każdy szanował Was jak Wy samych Siebie By życie Wasze przebiegało jak w niebie Aby każdy dzień przyniósł Wam miłych chwil, A także dodawał Wam mnóstwo sił Wielu przyjaciół na każdym kroku WESOŁYCH ŚWIĄT I SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU!!! ____________________$$$ _____________________$$$$ $ ___________________$$$$$$ _________________$$$$$$$ _______________$$$$$$$$_$ $$$$$$$$$ ______________$$$$$$$$$$$ $$$$$$$ _____________$$$$$$$$$$$$ $$$ ____________$$$$$$$$$$$$$ ___________$$$$$$$$$$$$ __________$$$$$$$$$$ _________$$$$$$$$$ ________$$$$$$$$ _______$$$$$$$ ______$$$$$$ ______$$$$$ ______$$$$ ______$$$$ ______$$$_____$ $______$$___$$ __$$$$$$$$$$$ ___$$$$$$$$$ ____$$$$$$$$$ ___$$$$$$$$$$$$$ __$$$$$$$$$$$$$$$ __$$$$$$$$$$$____$ $_____$$$$ _______$$$ ________$ |
|
|
|
#240 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Forum dyskusyjne to przeniesiona do struktury stron www forma grup dyskusyjnych, która służy do wymiany informacji i poglądów między osobami o podobnych zainteresowaniach przy użyciu przeglądarki internetowej. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum W krzywym zwierciadle odchudzania
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:55.

bez srodków. Cały czas zastanawiam się który by zakupić, który bedzie odpowiedni i da najlepsze rezultaty.