![]() |
#211 |
Zakorzenienie
|
Dot.: -10kg i więcej
Ja dalej dzisiaj trzymam się a'la diety...;P dzisiejsza waga: 65,9kg rano zjadłam na śniadanie małą Jogobellę z płatkami kukurydzianymi, a po ok. 3,5h dwie kromki pieczywa Wasa czy coś takiego z szynką, serem i ogórkiem
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#212 |
Raczkowanie
|
Witam
![]() czy jakiś wirus czy inna cholera że tu tak cicho?! ![]() ![]() dzisiaj w moim jadłospisie: lizak chupa chups, jabłko, i pyszny obiadek: brokuł, cycek z kuraka i ogórek ![]() ![]() a teraz idziemy ćwiczyć ![]()
![]() |
#213 |
Zakorzenienie
|
ja mykam coś zjeść bo dopiero zjadłam tyle co pisałam...:P a za jakąś godzinkę-dwie robię kotleciki drobiowe z serem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#214 |
Rozeznanie
|
Ja dzisiaj do godziny 15 nie miałam czasu nic zjeść. Dopiero po 15 kupiłam batonika fitness ( bo nic innego nie było), w domu zjadłam bułę z serkiem, musli z mlekiem, jogurt. Na samą myśl o kotlecikach z serem, aż mi ślinka cieknie. Kurczęęęęę...
![]() Zwątpiłam. Nie mam już siły ćwiczyć. Codziennie insanity plus 4 x abs. Zmęczyło mnie to okropnie, mięśnie mam przemęczone. To takie zwątpienie przed okresem, więc mnie pogońcie. Jak przestanę ćwiczyć jeden dzień, to już bliska droga do przepaści i nie ćwiczenia wcale. A dzisiaj na mieście widziałam takie zgrabne dziewczyny, z chudymi nogami i płaskimi brzuchami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#215 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#216 |
Zakorzenienie
|
Kotleciki wyszyły wspaniale są pyszne - nie jadłam tylko spróbowałam dwa gryzki i niestety również nie ćwiczyłam...;/ zacznę od jutra...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#217 |
Zadomowienie
|
Ja się u was mało odzywam,ale chciałam powiedzieć, że jest już 80kg - więc spadło
![]()
![]() |
#218 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez agulaaaa Czas edycji: 2011-05-10 o 20:51 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#219 |
Zakorzenienie
|
można wiedzieć jaką diete stosujesz??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#220 |
Raczkowanie
|
Oj dziewczyny, ale się produkujecie.
![]() U mnie dieta nadal świetnie idzie. Zaczęły mi wystawać obojczyki i podbródek się zmniejszył. <3 Zupełnie też nie tęsknię za mięsem, co jest aż szokujące biorąc pod uwagę ile wcześniej go jadłam. Ogólnie dobrze jest. Widzę też, że i u niektórych waga się ruszyła z miejsca. Gratuluję i trzymam nadal kciuki za Was wszystkie. ^^
![]() |
#221 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#222 |
Raczkowanie
|
Heeeej
![]() Wróciłam na drogę odchudzania. Dziś zjadłam 2 kanapki z sałatą i szynką z chlebem żytnim. Pycha ![]() Teraz piję małą kawkę i lecę na ostatnie zajęcia w tym semestrze i w tej szkole ![]() ![]() ![]() Wiem, że zajadanie smutków jest złe, pracuje nad tym. ![]() Dziś mam w planach długi spacer z TŻ, może jakieś małe lody wpadną (oczywiście sorbet owocowy ![]() ![]() Mam zamiar kupić otręby i zrobić jutro ciastka a la lu go ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#223 |
Raczkowanie
|
i jak dobre te a'la lu go
![]() ja właśnie zjadłam sałatkę: sałata lodowa, pomidor, troszkę fety, kukurydzy i polane sosem a i cebuli czerwonej ![]() ![]() i teraz mam smaczka na coś słodkiego więc albo capuccino albo idę robić batony musli ![]()
![]() |
#224 |
Raczkowanie
|
MŻ i WR, chociaż póki co tylko MŻ.
![]() ![]()
![]() |
#225 |
Raczkowanie
|
ale jestem zmęczonaaaa
![]() nie uwierzycie ale zrobiłam dzisiaj ponad 45km. rowerem ![]() zjadłam przed chwilą trochę spaghetii ale nie dam rady nic robić a tu mam mi pod nos podstawiła ![]()
![]() |
#226 |
amor vincit omnia
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#227 |
Raczkowanie
|
znając życie bym tyle nie zrobiła sama z siebie ale to że pojechałam do koleżanki - i aż tyle się nazbierało
![]() ogólnie bardzo fajnie się jeździło ![]()
![]() |
#228 |
Przyczajenie
|
CZeść wszystkim dzisiaj się ważyłam i jest to wymarzone 79 kg nareszcie.. Bardzo się cieszę że zaczyna coś ruszać moja waga.... Pozdrawiam wszystkie wizazanki i życze każdej powodzenia....
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#229 |
amor vincit omnia
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#230 |
Raczkowanie
|
Drogie wizażanki!
Mam pytanie: Czy macie może jakieś łatwe przepisy na niskokaloryczne dania ^^? od obiadów po desery ![]()
![]() |
#231 |
Rozeznanie
|
Trochę się zaniedbałam tutaj, więc gratuluję wszystkim tym, którym ubyło kilogramów
![]() Ja zawsze uwielbiałam rower i 40 km nie sprawiało mi problemu. Szczególnie, że mój jest taki leciutki i przyjemnie się jeździ. Te nowe są już dużo cięższe i nawet na najmniejszej przerzutce jest duży opór. Ale gratuluję ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#232 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny - muszę zrezygnować. Przez moje odchudzanie tata znalazł mnie dzisiaj leżącą na kafelkach w łazience, a potem padłam na schodach na piętro.. Karetka, wenflony, tlen, seria badań.. I zostałam odciągnięta od diety.. wykazało mi anemie i lekkie wycieńczenie organizmu przez nadmierne bieganie. Także teraz muszę zająć się zdrowiem, a was proszę o uważanie na siebie.. Bo siedzenie na przedpokoju z otwartymi oczami i mieć przed nimi CZARNO jest najgorszą rzeczą jaką można doświadczyć...
![]() |
#233 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najwidoczniej organizm nie dostawał potrzebnych mu substancji odżywczych. Szczerzę ci współczuję ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#234 | |
amor vincit omnia
|
Cytat:
eh, nie warto się głodzić tylko dla zgrabnej figury ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#235 |
Zakorzenienie
|
To nie do końca tak.. Jadłam 5 posiłków dziennie.. A te 5 kg spadło od 17 marca.. także to nie był nawet 1 kg tygodniowo. Miesiączkuję normalnie, a nigdy wcześniej coś takiego nie miało miejsca. Tutaj nie ma reguły.. organizm ma swój indywidualny tok i wystarczy, że zabraknie mu jednego składnika i on od razu to pokaże.
![]() |
#236 |
amor vincit omnia
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#237 |
Zakorzenienie
|
To ile biegałaś>? Może jadłaś te 1000kcal, ale wysiłek fizyczny był zbyt cięzki.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#238 |
Zakorzenienie
|
@agulaaaa wydaje mi się, baaa jestem pewna, że jadłam więcej niż 1000 kcal. Ale mój błąd tkwił chyba w tym, że jadłam ostatni posiłek [białkowy] ok. godziny 18:00, a na 20:00 byłam umówiona na 7km biegu i być może dla organizmu było to za mało i o poranku się zbuntował. Tak przynajmniej usłyszałam od lekarza - chociaż wiadomo, na początku zakładał ciążę. Najprostsza linia oporu
![]()
![]() |
#239 |
Rozeznanie
|
Loriette, przykro że to się tak skończyło. Pewnie Ty i Twoim bliscy najedliście się dużo strachu i nieprzyjemności. Ajć, szkoda
![]() Ale zdrowie najważniejsze, dobrze że zdajesz sobie z tego sprawę bo inny poszedłby w upartego i dale nie odpuszczał. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#240 |
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
Ja mam jakiegoś pecha
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:40.