![]() |
#211 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: wymarzony pierścionek część XXI
Cytat:
My wzięliśmy się z TŻ za 'remont' ogródka.... wczoraj padałam z nóg... Potem TŻ poszedł na noc do pracy, a ja nie mogłam spać bez niego i zasnęłam po 4...o 7 już musiałam wstać, a TŻ nie spał w ogóle. Więc teraz podsypiamy non stop ![]() Zazdroszczę ciuchowych zakupów. Ja miałam nic nie kupować, póki nie schudnę tyle, ile chcę. A na razie mam zastój z chudnięciem, bo sobie pofolgowałam ze słodyczami-strasznie mnie wzięło ![]() ![]() Ale, żeby zaspokoić ciuchowe potrzeby zakupowe, jako bezrobotna, buszuję ostatnio po sh ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#212 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Teraz czułam się super aż przyszły ciepłe dni i wtedy jest masakra. Jest mi duszno i słabo. Muszę dużo leżeć i odpoczywać czekając na wieczór. Wtedy zaczynam odżywać. Cytat:
![]() Będzie synek ![]() ---------- Dopisano o 22:08 ---------- Poprzedni post napisano o 22:05 ---------- Cytat:
Gardło Cię boli od jedzenia słodyczy? Emilko, nie zazdroszczę sprzątania. Pamiętam ile nam to zajęło po remoncie.
![]() |
#213 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No tak, takie upały w ciąży to podobno masakra. Trzymaj się ![]() Macie jakieś imiona już dla synka wybrane? Na pewno na wszystkich badaniach wychodzi, że już jest przepiękny ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#214 |
Zakorzenienie
|
Madziula sto lat sto lat
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Twin moje gratulacje ![]() ![]() Hania zazdroszcze Grecji ![]() ![]() my w tym roku sie nie wyrobimy bo jedziemy nad nasze morze ale juz na przyszly rok bankowo polecimy zeby wykorzystac ze Maja bedzie ze free ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#215 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ciesz się,że nie przytyłaś ,pomysl jak byłoby ciezko z dodatkowymi kg przy tej temperaturze ![]() Ja mam w tej chwili 9 kg na + i sapię jak parowóz.No ale jeszcze parę dni... ![]()
![]() |
#216 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chociaż powiem szczerze, że 'ludzie' już zauważają ten mój spadek wagi. Ostatnio się nasłuchałam tyle komplementów, że szok. Strasznie miło ![]() ![]() Gardło boli ![]() ![]() ![]() Więc summa summarum, ból gardła wynika z mojej głupoty ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#217 |
Zakorzenienie
|
Twin duże auto to podstawa
![]() Hania ehh za dobrze Ci, zróbcie w końcu tego Stasia i siądź na ![]()
![]() |
#218 |
Zakorzenienie
|
Stokrotka czy ja dobrze widze ze Ty juz prawie na finiszu??
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#219 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Imię mamy wybrane. Będzie Szymon ( po tym jak wybraliśmy okazało się, ze to 2 najpopularniejsze imię nadawane chłopcom w 2010). Nie mam usg na każdej wizycie więc widziałam Synka 2 razy- raz jak był fasolką a ostatnio miał 7,5 cm i wyglądał jak człowieczek na usg 2d ale po przełączeniu na 4d objawił nam się mały kosmita ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nie wiedziałam, że masz refluks. Swojego czasu czytałam o tym sporo, bo moja mama też ma tę przypadłość. W takim razie musi być większe auto ![]()
![]() |
#220 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szymon to bardzo ładne imię ![]() ![]() No zdecydowanie bardzo miło, że ktokolwiek zauważył, że schudłam. Szczególnie, że ja dalej tego nie widzę. Po ciuchach tak, ale w lustrze nie... ![]() A refluks-no cóż. Choroba jak każda inna, trzeba nauczyć się z tym żyć, tylko tym razem moje łakomstwo mnie zgubiło ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#221 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Kotku dziękuję bardzo ![]() Twin ooo to super zniosłaś pierwszy okres ciąży. Emilko współczuję sprzątania Butter u mojego męża tez się zatrzymało. Od 6 tyg nic nie ruszyło (ale i nie tyje). na razie od marca schudł 7 kg. |
![]() ![]() |
![]() |
#222 |
Zakorzenienie
|
ano
![]() siedzę jak na szpilkach i juz sie nie moge doczekać ![]()
#223 |
Zakorzenienie
|
wyobrażam sobie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#224 |
Zakorzenienie
|
cześć
gratulacje! Czasem sobie myślę w tym natłoku małych dzieci i ciąż dookoła, że jestem jakaś dziwna, że może powinnam zacząć o tym myśleć. Ze mną jest jeszcze tak, że muszę co najmniej pół roku albo rok wcześniej się zdecydować, żeby pozmieniać znowu leki, więc myślę, że ciężko będzie stwierdzić tak konkretnie, kiedy będzie czas na dziecko. |
![]() ![]() |
![]() |
#225 | |||
Zakorzenienie
|
Cześć!
Ale się wkurzyłam ![]() Dziś od rana nie ma wody u nas w mieszkaniu, wczoraj też była taka akcja, trwała 4 godziny, aż zainterweniowałam - generalnie wymieniają te rury w całym bloku i ciągle coś tam się dzieje. Ale jeśli ma być odłączona woda na dłużej to informują o tym dzień wcześniej. Dziś wstałam za późno, bo o 7.40, zdążyłam umyć twarz, a zębów już nie... i dupa - wody nie ma. Przyszedł hydraulik ze spółdzielni, był 3 razy i nie mógł zdiagnozować problemu, bo niby zawory są odkręcone i na koniec walnął tekst: trzeba wstawać wcześniej i nałapać sobie wody ![]() Myślałam, że gościa zdzielę w łeb. Odpowiedziałam mu dosadnie i powiedziałam, że woda ma być (bo pewnie ktoś przez pomyłkę mi odłączył mieszkanie, bo u sąsiadów jest ok.) Nadal nie ma... a za pół godziny muszę wyjść... Ale tekst gościa mnie rozwalił po prostu... Ad. sprzątania poremontowego, to ja też tego szczerze nienawidzę. Ale przeżyliśmy to na szczęście. Cytat:
więc pozostaje mi kupić ciuchy i nie przejmować się wagą ![]() Gratuluję schudnięcia. Ja w całej mojej diecie schudłam bardzo mało. Chwilowo nie mam żadnej motywacji. A co do second handów - właśnie w tym tygodniu myślałam o tym, że bardzo dawno nie byłam.... Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:07 ---------- Poprzedni post napisano o 09:02 ---------- Cytat:
![]() U Ciebie wiadomo trudniej ze względu na leki... ale pytanie, czy naprawdę gdzieś w środku czujesz, że chcesz mieć dziecko teraz, później? Ja wydaję się sobie dziwna w porównaniu z innymi w tym właśnie, że tej chęci nie mam... Dziecko to zmiana mnie i mojego życia na zawsze... i wielka odpowiedzialność - i jakoś nie mogłabym świadomie i dobrowolnie teraz planować... choć pewnie ciąża zmieniłaby moje podejście... |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#226 | |||||
Zakorzenienie
|
No na takie nad ciepłe morze tak. Wcześniej tylko narty i Baltyk
![]() Wybrałam totalną wiochę ![]() ![]() Hotel jest pomiędzy Lindos a Lardos..wokół niego nie ma nic ![]() Cytat:
GRATULACJE ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nie chce siedzieć na dupie.
![]() |
#227 | |
Zakorzenienie
|
emi_lka, współczuję. Też bym się wkurzyła.
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#228 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#229 | |||
Zakorzenienie
|
Cześć.
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Co do dziecka, to chyba każdy musi poczuć, że już nadszedł ten czas ![]() Dzięki Haniu ![]()
![]() |
#230 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#231 | ||
Zakorzenienie
|
Cześć...
Cytat:
![]() Ja uwielbiam sh. Chodzę właściwie do dwóch, gdzie rzeczy są wstępnie przebrane i nie ma syfu i starego dziadostwa. Mozna znaleźć na prawdę super rzeczy ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#232 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#233 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czy Ty to dziewczyna z listkami w uszach? Jeśli tak, to wyglądasz na bardzo pozytywną osobę i cudownie młodo! ![]() Ja też byłam w Grecji w małej miejscowości i było cudnie, kameralnie, spokojnie ![]() Cytat:
![]() Muszę koniecznie skoczyć do jakiegoś sh ![]() Wróciłam z zakupów zadowolona, choć butów nie kupiłam... albo są całkiem płaskie, albo na obcasie, a ja chciałabym, żeby miały trochę podniesioną piętę. Za to mam sukienkę, kilka bluzek, spodnie, stanik i jakieś kosmetyki ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#234 |
Zakorzenienie
|
Haniu fajne miejsce. Takie romantyczne
![]() Emilko uuu współczuję braku wody. Co do dziecka to mnie powoli łapie instynkt..... ale jakoś rzeczywistość sprowadza mnie na ziemi i tłumaczy, że to jeszcze nie czas. Jak przeżyję do piątku i z nerwów się nie wykończę to będzie sukces..... Bo na 2 dni przed hospitacją okazało się , ze całe moje przedstawienie może szlag trafić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#235 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dlaczego? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#236 |
Zakorzenienie
|
bo się nagle okazało, że rusztowania do dekorcji, które zarezerwowałam sobie tydzień temu nagle.... są zajęte
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#237 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() jakbym miała wracać na rodos, to zdecydowanie faliraki ![]() ![]() ![]() Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#238 |
Zakorzenienie
|
Biia nie wiem . Nie mam pojęcia. Ten pan, który się zajmuje rusztowaniami też stara się mi coś wykombinować. Generalnie strasznie dużo na raz jest uroczystości i jakoś wszystko poszło
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#239 | |
Zakorzenienie
|
jaki stanik kupiłaś? Byłaś w Peachfield?
Cytat:
biia, mam podobne spostrzeżenia odnośnie wypoczynku. Spokojne miejsce ma bez wątpienia swoje uroki, jednak bliskość kurortu turystycznego daje nam więcej możliwości na fajne spędzenie wolnego czasu. A bycie w kameralnym hotelu z możliwością pieszego dotarcia do atrakcji, to idealne połączenie. Zauroczył mnie ten hotel: http://www.holidaycheck.pl/hotel-Inf...hid_29696.html Jest właśnie taki klimatyczny, no i znajduje się tylko 500 metrów od centrum Bodrum z portem, zatoką, mnóstwem restauracji, klubów. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#240 |
Zakorzenienie
|
Xzora ale widzisz plastyczka nic tu nie zrobi, bo ja już dekorację sama zrobiłam. Wielki filary, tiule, literki do napisów, listki itp. ale bez rusztowań nie będę miała gdzie tego przyczepić
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:37.