|
Notka |
|
Moda - Wspólne Zakupy Wspólne Zakupy, wspólne zamówienia obuwia, odzieży i dodatków z polskich oraz zagranicznych hurtowni i sklepów. Tutaj również kupisz i sprzedasz rzeczy ze Zbiorowych zamówień. |
|
Narzędzia |
![]() |
#211 |
Rozeznanie
|
Dot.: Awanti i Miracollo-real foto i informacje-wątek uzupełniający- czytaj pierwszy
Koszulki z męskiej kolekcji , wszystkie fajne. - Miracollo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#212 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Awanti i Miracollo-real foto i informacje-wątek uzupełniający- czytaj pierwszy
hurtownia Miracollo
1. Szata tuniczka , materiał bardzo fajny , rozmiar M , długość za pupę 2. Kolorowa, materiał również przyjemny, rozmiar M Zakupu udane ![]()
To niemożliwe powiedział rozsądek to ryzykowne powiedziało doświadczenie to bezsensowne powiedziała duma mimo wszystko spróbuj powiedziało serce 11.06.2016 - Maja ![]() ![]() ![]() 15 kg do celu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#213 |
Rozeznanie
|
1.czarna bokserka- materiał bardzo fajny,100% bawełna prążkowana, rozmiar XL pasuje idealnie
![]() 2. brązowa z motylem - marka Clockhouse , rozmiar pasuje idealnie, bardzo przyjemny materiał ![]() 3. biała bokserka - firma Opus jakaś, z bawełny i elastanu, rozciągliwa 4. biała koszulka- niestety nie napisałam rozmiaru przy zamówieniu i przyszła mi S na moje oko M/L ,ale i tak z lekka małe ;D 5. bokserka z paskami 'bring mi luck' - trochę za duża jak na XL, odstaje pod ramionami ,ale i tak fajna ![]()
"Nigdy nie mów wszystkiego, co wiesz, ale wiedz zawsze, co mówisz." -George Bernard Shaw Edytowane przez jmni123 Czas edycji: 2012-05-08 o 19:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#214 |
Zadomowienie
|
Najpierw podam ciuszki jakie mam a jutro zrobie real fotki
hollymoda 1 bluzeczka rozmiarówka standardowa,materiał dobrej jakości 2.bokserka fishbone rozmiarówka standardowa,materiał cienszy,raczej nie polecam 3.sukienka jeszcze nie przymierzałam ,materiał grubszy 4.bokserki typowa bawełna rozciagają się,siegaja mi do pasa,mogły być troszke dłuzsze mozna brać większe,nie ma problemu na pewno będa dopasowane,kolor zywy i jeszcze mam rózową 5.sukienka na zamek zara ciasna lepiej brać wiekszy rozmiar Edytowane przez agatasw1 Czas edycji: 2012-05-25 o 11:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#215 |
Rozeznanie
|
zielony żakiet- zamówiłam 44 wg wymiarów na allegro i jednak okazał się na mnie za duży, zaniosłam do krawcowej, usunęła poduszki, bo ich nie lubie i zwęziła mi i bardzo ładnie wyglądał i materiał też jest bardzo rozciągliwy i fajny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#216 |
Zakorzenienie
|
Awanti
Opisy na szybko bo nie mam teraz zbytnio wszystkiego opisać 1. Spódniczka r. L rozmiarówka standardowa ogólnie bardzo fajna ![]() 2. Bluza r. L - rozmiarówka raczej standardowa 3. Bluzka Panterka z metkami r. L - rozmiarówka raczej standardowa ![]() Miracollo 1. Biała bluzka r. M Edytowane przez Jolkaaa Czas edycji: 2012-05-23 o 22:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#218 |
Zakorzenienie
|
Ciuszki przyszly identyczne jak na zdjeciach wiec nie ma sensu wrzucac foto relacji - opisze je
Miracollo : - Nietoperz czarny - fajny Rozmiar L , rozciagliwa, fajne ma u gory te siateczki i ozdobki - kestem zadowolona - spodenki rozmiar L - mysle ze osoba z XL by weszla w nie, radze wziasc rozmiar-mniejsze , badz nawet dwa rozmiary mniejsze, ogolnie material przyjemny od wewnatrz maja milego misia Awanti: - biala bluzeczka z flaga - ladna ale za duza - napewno tzreba brac mniejszy rozmiar - ja wzielam L a podejrzewam ze w S/M bym sie zmiescila, dluga, ale dziwnie sie rekawy ukladaja, strasznie szeroka w piersiach - niebieska bokserka z napisem NYC - zawiodlam sie - wzielam L a moja siostra noszaca S/XS w nia weszla i byla ciasnawa, ja noszac L powinnam wziasc XXL albo i wieksza - strasznie ciasna, material sie nei rozciaga, jakis taki sztywny ten top
![]() Edytowane przez megusiia Czas edycji: 2012-05-25 o 13:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#219 |
Zakorzenienie
|
- zielona i niebieska bokserka - rozmiary L - ladne, dobrze wykonane, ale troszke duze L to jest, smialo mozna brac rozmiar mniejsze chodz ja jestem zadowolona z takich szerszych. Sa dlugie do polowy pupy (mam 173cm)
![]() |
#220 |
Zakorzenienie
|
Wszytskie rzeczy identyczne jak na obrazkach
-sukienka w kwiatki - wzielam L , wyglada jak S - strasznie krotka i duzyyy dekold, brac dwa rozmiary wieksze no i nie kazdy odwazy sie ja zalozyc na gole nogi, raczej dla nizszych osob -niebieskie body -jestem bardzo zdowolona, dobrze wykonane, rozciagliwe, nie farbuje - wzielam L ale i spokojnie w M bym sie zmiescila, ladnie sie uklada i wygodnie nosi - czarne leginsy- ja nie wiem dla kogo je szyli :P ja mam L - w pasie mi spadaja , ale sa tak waskie w lydce i udach ze ledwo przechodza przez pupe ogolnie podczas noszenia zjerzdzaja na dol - nie wiem jaki rozmiar doradzic? ogolnie bym ich nie brala bo sa nie wymiarowe - gora za duza dol za maly, chyba ze ktos ma bardzo szczuple lydki i uda to wtedy rozmiar mniejsze trzeba wziasc - rybaczki biale dresowe - bardzo fajne, rozmiar standar, wygodne , ogolnie pozytyw ![]() -szara miniowka w pomaranczowe paski - standardowa rozmiarowka, fajnie w niej pupa wyglada ;p paski troche oczobitne ale ladnie wyglada z tym szarym to - tunika - mam taka tylko lososiowa - rozmiar M ,rozmiar trzeba brac o jeden mniejszy, ogolnie ladna, dluga z tylu za pupe , z przodu krotsza, nie fabuje , zadowolona jestem - czarna sukienka z paskiem z koronkowych kwiatkow - fajna, noszac L zmiescilam sie w M , rozciagliwa, ale nie moge sie przyzywczaic ze ta wstawka taka duza jest i odstajaca - ogolnie ladna -kremowa/ecre spodniczka mini - ladnie sie uklada, standard rozmiarowka , rozciagliwa - szkoda tylko ze ten przod ma we wzory a tyl jest gladki - mini w paski - mam L - ale jest na dlugosc i na szerokosc jak duze XL, rozmiar, dwa wieksza trzeba brac - lososiowa bluzeczka z koronka -rozmiarowka standar, ladnie sie uklada, szkoda tylko ze ta koronka jest taka zoltawa a nie biala
![]() |
#221 |
Zadomowienie
|
1.hollymoda sukienka bardzo fajna rozmiarówka standardowa
2.bluzka awanti -bardzo dobra jakośc,rozmiarówka ok 3.bluzka z awanti-dośc krótka,bardzo wesoła,jakość ok 4.brązowa koszulka z awanti-jakośc i rozmiarówka standardowa 5.sukienka z awanti mam jeszcze w kolorach różu-jakośc bardzo dobra,ale może słuzyć jako tunika a nie sukienka,rozmiarówka standardowa Edytowane przez agatasw1 Czas edycji: 2012-05-27 o 14:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#222 |
Wtajemniczenie
|
marynarka awanti, według mnie trzeba brać rozmiar większą, przynajmniej moje wymiary z XL pokrywają się z wymiarami M-ki (z allegro)
|
![]() ![]() |
![]() |
#223 |
Rozeznanie
|
Spodnie alladynki - 90% Viskoza , 10% nylon , bardzo fajny materiał, polecam jak za 15 zł
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#224 |
Zakorzenienie
|
AWANTI
1. Bluzka z koronką - rozmiarówka standardowa, bluzeczka jest świetna mam również w kolorze niebieskim z obu jestem bardzo zadowolona ![]() 2. Bejsbolówka - rozmiarówka standardowa, materiał porządny. Ogólnie Rewelacja !! ![]() 3. Bluzka Clockhouse - rozmiarówka standardowa, materiał cienki, bluzki są świetne mam również w kolorze żółtym ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#225 |
Zakorzenienie
|
AWANTI
Bejsbolówki - rozmiarówka standardowa, materiał świetny. Ogólnie super ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#226 |
Rozeznanie
|
MIRACOLLO
-niebieskie spodenki, rozmiar dobry , materiał super i kolor fantastyczny! ![]() - jeansowe spodenki, firma be street lady , bardzo dobrze wykonane, polecam, kolor taki jak na zdjęciu z miracollo - spodenki w rzeczywistości kolor szary mają tylko tak mi na zdjęciu nie wiem czemu wyszło, 100% bawełna , polecam ![]() AWANTI - spodnie alladynki, kolor na zdjęciu przekłamany , jest taki jak na zdjęciu z awanti , bardzo fajne ![]() - bluzka z flemingiem, dałam 13 zł, a jest metka z primarku 5 funtów ![]() ![]() - piżamka - 100% bawełna, takie same widzialam w h&m , przy czym bluzka kosztowała tyle co na awanti razem ze spodenkami :d - sukienka / tunika raczej h&m, dostałam z dziurką, ale w miejscu łatwym do zeszycia ![]() - spodenki brzoskwiniowe, długość dla mnie przed kolanko, bardzo fajne na lato ![]() ![]()
"Nigdy nie mów wszystkiego, co wiesz, ale wiedz zawsze, co mówisz." -George Bernard Shaw Edytowane przez jmni123 Czas edycji: 2012-06-22 o 14:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#227 |
Wtajemniczenie
|
Miracollo ( zaznaczam wszelkie odbarwienia i cienie to wina lampy błyskowej)
Ja mam kryzys permanentny. Jestem typem depresyjnym, trudno jest mi się cieszyć z czegokolwiek, widzę świat w ciemnych barwach. Jest fajnie, bo pijemy herbatę, gadamy, jest ładna pogoda, ale mam w sobie czarną dziurę, która cały czas promieniuje. R. Więckiewicz |
![]() ![]() |
![]() |
#228 |
Zakorzenienie
|
Awanti
(zdjęcia i opisy na szybko) jeżeli ktoś chce wymiary danej rzeczy zapraszam na PW bo wszystko mam zmierzone ![]() 1. Atmosphere miętowa bokserka r.L - ogólnie całkiem fajna lecz to taka tunika 2. Atmosphere różowa bokserka r.L - myślałam, że będzie ciemniejsza ![]() 3. Sutherland czerwona spódniczka z metką r.L - jest cudna bardzo mi się podoba, ale okazała się za duża ![]() Edytowane przez Jolkaaa Czas edycji: 2012-07-19 o 15:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#229 |
Zakorzenienie
|
Awanti
(zdjęcia i opisy na szybko) jeżeli ktoś chce wymiary danej rzeczy zapraszam na PW bo wszystko mam zmierzone ![]() 1. Ann Christine biała r. M - jak dla mnie zdecydowanie za krótka jakaś ![]() ![]() 2. Jennyfer r. M - rozmiarówka standardowa 3. Trafaluc r. M - ma wade mała dziurka koło metki |
![]() ![]() |
![]() |
#230 |
Zakorzenienie
|
Awanti
(zdjęcia i opisy na szybko) jeżeli ktoś chce wymiary danej rzeczy zapraszam na PW bo wszystko mam zmierzone ![]() 1. Fioletowa r. M - jestem z niej bardzo zadowolona, rozmiarówka standardowa 2. r. M - rozmiarówka raczej standardowa 3. Zarra Gembos r. M - wyobrażałam sobie ją inaczej i jest jak by brudna od tego serca ale pewnie zejdzie w praniu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#231 |
Zakorzenienie
|
Wszystkie ciuszki L/XL, na mnie mogą nie wyglądać ponętnie bo się swoje przytyło,ale widać mniej więcej jak wyglądają.
kolory spodni pasiak miracollo oversize. spodnie tregginso-getry z aktualnej dostawy granat miracollo. Koszula morelowa miracollo. biała tuniczka z suwakiem na plecach awanti Marynarka awanti sukienka awanti |
![]() ![]() |
![]() |
#232 |
Rozeznanie
|
marynarka żółta - materiał dresowy
bluzki z krótki rękawkiem z jednej firmy, ale jakiej nie wiem , fajnie wyglądają reszta jak na zdjęciach ![]() ogólnie ciuszki dobrej jakości tylko wyglądem w realu czasem odchodzą od tych z folderu awanti , np. są szersze niż dłuższe
"Nigdy nie mów wszystkiego, co wiesz, ale wiedz zawsze, co mówisz." -George Bernard Shaw Edytowane przez jmni123 Czas edycji: 2012-07-27 o 12:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#233 |
Rozeznanie
|
- spodenki bardziej koralowe niż ostra czerwień
- czacha, łabędź bardzo fajne - coś jak kurta dżinsowa - genialna rzecz - piżamka szeroka jak diabli - bejsbolówka super - really don't care trochę oszukują ![]() generalnie na plus raczej
"Nigdy nie mów wszystkiego, co wiesz, ale wiedz zawsze, co mówisz." -George Bernard Shaw Edytowane przez jmni123 Czas edycji: 2012-07-27 o 12:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#234 |
Rozeznanie
|
love i zielona prześwitują
granatowa brzydko wygląda, chyba lepiej z paskiem nosić niebieskie paski - super serducho - jak widać kolory odwrotnie są sweet 2w1 , bluzka biała i bokserka czarna ![]()
"Nigdy nie mów wszystkiego, co wiesz, ale wiedz zawsze, co mówisz." -George Bernard Shaw Edytowane przez jmni123 Czas edycji: 2012-07-27 o 12:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#235 |
Zakorzenienie
|
Awanti
zdjęcia i opisy na szybko. 1. Sukienka DeFacto r. L - rozmiarówka chyba standardowa, sukienka ładna ![]() 2. Piżamka r. 38-40 - rozmiarówka standardowa, piżamka jest świetna. |
![]() ![]() |
![]() |
#236 |
Zakorzenienie
|
Hollymoda
1. Panterka r. 40 - myślałam, że będzie bardziej obcisła a nie taka mega luźna ![]() 2. Bluzka r. M - i bądź tu mądry jak nie L za duże to M za małe. 3. Bluzka r. 40 - L - myślałam, że będzie dłuższa (tunika) |
![]() ![]() |
![]() |
#237 |
Zakorzenienie
|
Miracollo - real fotki. Wszystkie ciuszki super jakosc, większosc to atmosphere
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#238 |
Rozeznanie
|
bluzki są bardzo fajne , spodenki idealne jako piżamka
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#239 |
Wtajemniczenie
|
brązowa spódniczka Awanti (na metce Stradivarius) rozm. M - jak dla jest jest to M mniejsze od standardowego sieciówkowego bo troszkę za bardzo się opina tu i uwdzie
![]() ![]()
Ja mam kryzys permanentny. Jestem typem depresyjnym, trudno jest mi się cieszyć z czegokolwiek, widzę świat w ciemnych barwach. Jest fajnie, bo pijemy herbatę, gadamy, jest ładna pogoda, ale mam w sobie czarną dziurę, która cały czas promieniuje. R. Więckiewicz |
![]() ![]() |
![]() |
#240 |
exmod na urlopie:)
|
Kilka fotek
![]() gdyby jakieś pytania to na plotkowym poproszę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:25.