|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#211 |
Konto usunięte
|
Dot.: Być piękna do września!!
Dziewczyny (jeżdżące na rowerku stacjonarnym): jak jeździcie? Chodzi mi o to czy po prostu jednostajnie, interwałowo, z obciążeniem, bez, może bardzo szybko?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#212 |
Raczkowanie
|
[1=53a79fa446cdfb8869bfead 901fb105f1bedb9e1_5f7ba57 211d4f;28057973]Dziewczyny (jeżdżące na rowerku stacjonarnym): jak jeździcie? Chodzi mi o to czy po prostu jednostajnie, interwałowo, z obciążeniem, bez, może bardzo szybko?
![]() ja jezdziłam normalnie... przez caly czas z takim samym obciązeniem... ale nie takim najmniejszym, raczej średnim ![]()
![]() |
#213 |
Raczkowanie
|
Oj rozleniwiłam się strasznie...
![]() Dzisiaj pokręcę hulahop 30 min, pojeżdżę na rolkach i może robię 8 min abs, a przynajmniej się postaram ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#214 |
Raczkowanie
|
a ja dzisiaj wypije piwo
![]()
![]() |
#215 |
Raczkowanie
|
![]()
Odważnie
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:57 ---------- Poprzedni post napisano o 10:50 ---------- Odważnie ![]() ![]() ![]()
![]() |
#216 |
Raczkowanie
|
ja obiecuje tylko jedno małe ![]() ![]()
But I set fire to the rain... Edytowane przez Katarzyna91 Czas edycji: 2011-07-11 o 11:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#217 | |
Przyczajenie
|
![]() Cytat:
Można się dołączyc? ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#218 |
Raczkowanie
|
Jest tak gorąco, że nic mi się nie chce. Zmuszę się jednak wieczorem do jakiegoś wysiłku. Przynajmniej nie mam ochoty na objadanie się w taką pogodę. Wolicie ćwiczyć rano czy wieczorem?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#219 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#220 |
Raczkowanie
|
Ja również wolę wieczorem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#221 |
Raczkowanie
|
Ja właśnie też preferuje wieczorną aktywność, jednak czasem trudno walczyć z rozleniwieniem i zmęczeniem po całym dniu, ale wtedy można zajrzeć na wątek i się zmusić do roboty patrząc na wasze zmagania
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#222 |
Zakorzenienie
|
Wczoraj wieczorem trochę hula-hopa + jakieś ćwiczenia na nogi.
Dzisiaj rano poskakałam trochę przy Vivie (nienawidzę tego kanału, ale do tańczenia jest ok ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#223 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny ja największy problem mam z brzuchem i boczkami, strasznie ciężko jest spalić tłuszcz z brzucha, szczególnie, gdy przez lata nagromadziło się go sporo ( tak, jak w moim przypadku), robię brzuszki, ale jakoś nie widzę efektów i się zniechęcam...znacie jakieś naprawdę skuteczne ćwiczenia? Potrzebuje motywacji
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#224 |
Raczkowanie
|
Witam dziewczyny. Można się dołączyć?
![]() Ja wzięłam się za siebie pod koniec czerwca i założyłam sobie, że do końca wakacji zrealizuje swoje cele: - poprawić kondycję - ujędrnić i wyszczuplić ciało - zrzucić kilka cm z tyłka, uda i brzucha. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#225 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#226 |
Raczkowanie
|
Fabelachtig polecam skakankę. Tłuszcz spala się nie tylko z nóg, ale także i z brzucha. Ogólnie szybko widać poprawę na całym ciele + jakieś brzuszki, lub inne ćwiczenia na tą partię ciała i powinnaś być zadowolona.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#227 |
Przyczajenie
|
Można się również dołączyć ?
Chciałabym schudnąć z 60 kg do 50kg ; / Od maja nie spożywam słodyczy, lecz nie widzę efektów. Pomóżcie dziewczyny ! .:< ---------- Dopisano o 21:10 ---------- Poprzedni post napisano o 21:08 ---------- Macie jakieś ćwiczenia aby spalić tłuszcz w okolicach ramion. Robią mi się boczki i nie mogę ich znieść. Bardzo proszę o jakieś polecane ćwiczenia na ich spalenie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#228 |
Raczkowanie
|
Ja jzu po ćwiczeniach 8 min legs rano popoludniu 30 min rowerek a przed chwila 8 min abs
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#229 |
Raczkowanie
|
cholera rozleniwiłam się jak żaba na liściu !!
Miałam pierwszą jazdę, okropny stres chociaż było zaje... fajnie ;D walnełam sobie później desperadosa, maase ciastek, nie wiem ile ich było może ze 30... i nic nie zrobiłam w kierunku spalenia tego ! Grubas grubas grubas grubas grubas grubas grubas grubas grubas grubas grubas grubas grubas grubas grubas grubas grubas grubas grubas grubas grubas grubas grubas grubas grubas grubas grubas grubas grubas !!!!!!!!aaaaa !! |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#230 |
Raczkowanie
|
Aneczka828 to jeszcze możesz sobie wybaczyć. W końcu to pierwsza jazda, stres, więc ciacha na odreagowanie się należały
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#231 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#232 |
Konto usunięte
|
Wiecie co dziewczyny, znalazłam dziś w końcu dosc wolnego czasu zeby przeglądnąć wątek z hula hop i jeśli jakas z Was jeszcze tego nie robiła to polecam popatrzeć na zdjęcia dziewczyn przed/po. Dostałam takiej motywacji że ło!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#233 |
Raczkowanie
|
piłam wino, jadłam popcorn, rogalika, tosta i deser... także teggoooo
![]()
![]() |
#234 | |||
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny powiedzcie mi jak jest u was z kawą? Ja niestety ostatnio zakochałam się w latte i pije około 3 dziennie (large latte na mleku 3% bez cukru i innych dodatków). I tak się zastanawiam czy to czasem nie za dużo mleka ... Ale właśnie te kawki zastępują mi słodycze więc nie wiem jak z nich zrezygnuje
![]() Z małych sukcesów powoli zrzucam wakacyjne sadełko - przytyłam 3 kg na wakacjach (morze, goferki i grill ![]() Smutno mi tylko że mój twister i agrafka stoją nieużywane. Mam wyrzuty sumienia jak na nie patrze ![]() Dziewczyny pracujące, kiedy ćwczycie? Ja jak przychodzę koło 18 po pracy to jestem tak wykończona, że nawet twister szepczący "pokręć się na mnie" nie jest w stanie mnie skusić. Macie jakieś sposoby albo sprawdzone pory ćwiczeniowe? ---------- Dopisano o 08:24 ---------- Poprzedni post napisano o 08:23 ---------- Cytat:
![]() Na ramiona myślę, że pływanie powinno być dobre. Ewentualnie takie gumy do rozciągania lub agrafka ![]() ---------- Dopisano o 08:25 ---------- Poprzedni post napisano o 08:24 ---------- [1=53a79fa446cdfb8869bfead 901fb105f1bedb9e1_5f7ba57 211d4f;28083084]Wiecie co dziewczyny, znalazłam dziś w końcu dosc wolnego czasu zeby przeglądnąć wątek z hula hop i jeśli jakas z Was jeszcze tego nie robiła to polecam popatrzeć na zdjęcia dziewczyn przed/po. Dostałam takiej motywacji że ło! ![]() Widziałam! jedna z dzieczyn pokazała efekty po 2 msc i padłam! W drodze na przystanek widziałam nawet hula hop w kiosku więc na początek może sobie sprawie. Wykręcałam się tym że to powinno być jakies ciężke z wypustkami ale to takie wykręty lenia ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:26 ---------- Poprzedni post napisano o 08:25 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 08:29 ---------- Poprzedni post napisano o 08:26 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#235 |
Raczkowanie
|
Ja juz po 8 min legs i abs wieczorkeim moze zrobie buns i jazda na rowerku , wczoraj zjadłam paczke petitków :/ buuuuu głupiaaaaaa
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#236 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Dzisiaj spokojne zaczełam dzien, 2 wafle ryżowe, 2 plasterki szynki, jajko i pomidorek... Teraz zjadłam zupkę chińską jako "obiad" i nie mam pojęcia ile to mogło mieć kcal. Pomóżcie !! Masa netto 60 g a pisze, że w 100 ml gotowej jest ok 87 kcal... to ile to w końcu ma? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#237 |
Raczkowanie
|
Wydaje mi się, że ma te 87kcal. W końcu to sama chemia, więc może być mało kaloryczna, a woda którą zalewasz zupke przecież nie ma kcal.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#238 |
Raczkowanie
|
Też tak właśnie myślę
![]() dzięki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#239 |
Zakorzenienie
|
Aneczka, tylko pamiętaj, że zupka chińska to nie jest żaden obiad tylko 'sytuacja awaryjna'. Takim jedzeniem na pewno sobie nie pomagasz
![]() Po wczorajszym hula-hopie mam zakwasy na brzuchu ![]() Jak na razie jakieś ogólne ćwiczenia, a wieczorem planuję jeszcze rolki.
![]() |
![]() |
#240 |
Raczkowanie
|
Aneczka tutaj masz odpowiedz : http://www.ilewazy.pl/porcja-zupy-bl...-kurczak-zloty
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:14.