|
|
#211 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wrześniówki cz. II
Cytat:
a wygladac bedzie tak jak w zalaczniku bialy ale roze chyba beda czerwone/amarantowe/rozowe nie wiem jeszcze :P przyszly tez moje i tz buciki - sa boskie i mega wygodne - przetanczylismy w nich wczoraj 1,5h na kursie i moglabym tanczyc nastepne tyle stopy wkladam w nie jak w foremki idealne i pieknezamowiedzi tz odbierze u siebi eok 2tyg przed slubem i dostarczy z innymi dokumentami ksiedzu placimy dzien przed slubem - w piatek po spowiedzi moja sukienka ma na wyposazeniu cos co przykrywa ramiona ale jakby byla tragiczna pogoda to chcialabym etolke tiulowa
Edytowane przez smileofangel Czas edycji: 2011-07-27 o 09:54 |
|
|
|
|
#212 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#213 |
|
Raczkowanie
|
Nie wiem czy masz tak jak ja,ale poza tym ,że jestem troszkę zmarzluchem(u nas kościół jest bardzo zimny),to źle by mi było w kościele z odkrytymi ramionami i nie dlatego co powie ksiądz.Nawet jak będzie bardzo ciepło,to coś założę i raczej będzie to również etola z tiulu
|
|
|
|
#214 |
|
Raczkowanie
|
W następnym tygodniu będzie już moja sukienka i jadę na przymiarkę
Bardzo się cieszę. Wtedy też zobaczę co będzie do niej pasowało do założenia do kościoła. Też źle bym sie czuła z golymi ramionami. Bolerka mi się nie podobaja... więc sama nie wiem co kupić ![]() I kupiłam w końcu buty Chciałam atłasowe, z odkrytym noskiem i delikatną ozdobą a kupiłam skórzane, z okrągłym zakrytym noskiem Panie w salonach zgodnym chórem mowiły, że atłasowe i z odkrytym noskiem mogą być problemowe, zwłaszza jeśli pogoda by nie dopisała. A te bardzo mi się spodobały więc kupilam
|
|
|
|
#215 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#216 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
za butki!Też nie wiem jaką wybrać alternatywę dla zwykłego bolerka...
|
|
#217 |
|
Raczkowanie
|
Moje są na niższym obcasie. Zgubił mi się kabelek od aparatu, bo bym wam pokazała jak wyglądają na nodze
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#218 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:58 ---------- Poprzedni post napisano o 10:56 ---------- Cytat:
|
|
#219 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#220 |
|
Wtajemniczenie
|
aniołeczek, firlejka-
bardzo ładne buciki!
|
#221 |
|
Raczkowanie
|
Też tak uważam i takie zgrabniutkie
![]() ---------- Dopisano o 10:35 ---------- Poprzedni post napisano o 10:29 ---------- Wiem czeko nie mam pończoch! Nie kupiłam,bo nie mogę się zdecydować jakie.Jakie wy ubieracie białe czy cieliste a może wogóle? |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#222 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Zamierzam kupić cieliste, jak najcieńsze, bez tych szwów na stopach- mam odkryte buciki, więc i szwy, i białe pończochy (jak dla mnie) nie wyglądałyby dobrze...
|
|
#223 |
|
Rozeznanie
|
Witam, też planuję cieliste i cieniutkie, tylko jeszcze nie wiem- pończochy czy rajstopy
|
#224 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:25 ---------- Poprzedni post napisano o 12:24 ---------- a no i napewno będą pończochy
|
|
#225 | |||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|||||
|
|
|
#226 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez bede miala cieliste i bez szwow bo biale sa bee do odkryych palcow a do tanca kupilam sandalki w kolorze waniliowym i nie wyobrazam sobie do nich bialych rajtkow z paluchami, czy ponzochy to nie wiem bo mam grube uda i mi sie ponczochy wpijaja i wygladam jakbym miala 4 uda a nie 2... ;]
|
|
#227 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczyny. Podczytuje Was już jakiś czas i postanowiłam sie odezwać
![]() Slub z Tżtem bieżemy 24 września, wiec do wątku pasuje ;D Mam do Was pytanie, czy macie już załatwiony kurs przedmałżeński i poradnictwo rodzinne? U mnie z tym jest największy problem, gdyż ja nauki mam, ale narzeczony nie i oboje nie mamy poradnictwa. Najgorsze jest to, że nie mam zielonego pojęcia jak można by to załatwić Wiem tyle, ze w miejscowości w której mieszkamy odbywa się poradnictwo, ale trzeba przyjść bodajże 5 razy, a mnie na 2ch spotkaniach nie byłoby bo mam kurs orzygotowujący mnie do pracy jakieś 100km dolej ahhh i cały czas się tym zamartwiam. A u Was udało się to wszystko załatwić bez problemu?Sliczne butki, można wiedzieć gdzie kupiłaś?? ja zamówiłam jesne z allegro, ale okazało się, ze są zbyt wysokie i szukam dalej :P
|
#228 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
bierzemy w tym samym dniu ślub ![]()
|
|
|
#229 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ten sam dzien
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#230 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() też obrona za mną ![]() ---------- Dopisano o 16:08 ---------- Poprzedni post napisano o 15:56 ---------- Cytat:
. Wynajmowanie pokoju na te kilka godzin nie ma sensu (w naszej wsi nie ma takiej mozliwości), bo w niedziele musiałby ktoś po nas przyjechać a wszyscy jak wiadomo będą jeszcze nietrzeźwi. Mieszkamy juz trzy lata razem więc nie będe specjalnie rozpaczać jeśli pozostanie taka wersja jak opisałam .Jak to u Was jest rozwiązane?
|
|
|
#231 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#232 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Tylko sala weselna jest 14 km od rodzinnej miejscowosci. Niestety sala nie zapewnia pokoju. Ale wynajmujemy pokoje hotelowe dla gości niedaleko sali i tam od razu zaproponowali nam pokoj, jako gratis do zamowionych pokoi Na te kilka godzin chyba faktycznie bezsensu jest specjalnie rezerwowac pokoj.
|
|
|
|
|
#233 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Istnieją przyspieszone, weekendowe kursy, więc może poszukajcie czegoś takiego (o ile nie uda Wam sie dogadać z Waszym księdzem, że opuścisz te dwa spotkania). Na pewno są one w większych miastach (i z tego co wiem to są płatne). Cytat:
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#234 | ||
|
Raczkowanie
|
Dziękuję
Czuję się bardzo dobrze, bez żadnych dolegliwości Już nie możemy z TZ doczekać się pierwszych ruchów![]() ---------- Dopisano o 18:18 ---------- Poprzedni post napisano o 18:11 ---------- Każda z nas zrobi jak uważa Ja wiem, że nie chcę żadnego dodatkowego nakrycia![]() ---------- Dopisano o 18:21 ---------- Poprzedni post napisano o 18:18 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:24 ---------- Poprzedni post napisano o 18:21 ---------- Cytat:
|
|
#235 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ksiądz był sympatyczny, wyrozumiały. Myśleliśmy, że będziemy musieli robić oddzielnie poradnię. Okazało się jednak, ze w zaświadczeniu o odbyciu kursu było napisane, że poradnia wchodziła w jego zakres. Nasz ksiądz to uznał i stwierdził, że nigdzie wiecej nie musimy chodzić Jak będa wyglądały spotkania w poradni zalezy tez indywidualnie od poradni. Moja kolezanka miala 3 spotkania ktore mialy trwac 15 minut a trwaly 2 h. Radziłabym Ci zorientować się i podpytać jak to wyglada w poradni do ktorej chcecie sie udac. |
|
|
|
|
#236 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#237 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny pomóżcie!
Na pierwszy taniec chcieliśmy wybra piosenkę, która będzie dla nas jakoś symboliczna. I tutaj wybór pada tylko na jedną pozycję http://www.youtube.com/watch?v=XmRTsI3zOtE Tylko nie mam pojęcia, co można przy tym zatańczyć................ .
|
#238 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
swobodnie bez jakiegoś układu.
|
|
|
|
|
#239 | |||
|
Wtajemniczenie
|
heh, poza tym nie wszystko ale większość załatwiona
najważniejsze - mam sukienke :P Narzeczony jeszcze nie ma garniaka, ale niedługo zamierzamy się po niegp wybrać, więc chyba nie bedzie źle ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
czy mogłabyś powiedzieć w jakim mieście byłaś? i ja witam koleżanke z 24
|
|
#240 |
|
Rozeznanie
|
a my byliśmy wczoraj w szkole tańca, od przyszłego tygodnia zaczynamy naukę
ostatecznie stanęło na dwóch łączonych utworach: zaczniemy od walca John Lennon - Imagine, a druga część to będzie Moja Dumka - Marek Tranda. Babka ma nam to jakoś sensownie połączyć w jeden utwór. Ciekawa jestem jak nam będzie szła nauka
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:06.

Garnitur w szafie, wszystkie możliwe dodatki do niego kupione. Ja nie mam absolutnie nic ale nic też nie mogę mieć bez sukienki... czekam na I przymiarkę. Wstępnie powinna być w ciągu 2 tyg. Kupiliśmy prezenty dla rodziców i strasznie mi się podobają! Nie zrobię Wam zdjęć bo akurat nie mam czym-są to skrzynki na zdjęcia, takie solidniejsze. Zostało je tylko udekorować naklejkami i wydrukować teksty typu: "Tu niebawem pojawią się zdjęcia z naszego ślubu" do tego będą kosze 25 róż i wydrukowany tekst który przeczytamy. Nawet go już ułożyłam ale tak zapisałam, że teraz nie wiem gdzie. Bałagan mi się już robi przed ślubny. 

Bardzo się cieszę. Wtedy też zobaczę co będzie do niej pasowało do założenia do kościoła. Też źle bym sie czuła z golymi ramionami. Bolerka mi się nie podobaja... więc sama nie wiem co kupić 
za butki!

. Wynajmowanie pokoju na te kilka godzin nie ma sensu (w naszej wsi nie ma takiej mozliwości), bo w niedziele musiałby ktoś po nas przyjechać a wszyscy jak wiadomo będą jeszcze nietrzeźwi. Mieszkamy juz trzy lata razem więc nie będe specjalnie rozpaczać jeśli pozostanie taka wersja jak opisałam