|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#211 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Inpiracje & Wariacje -> Nasze Ślubne Kombinacje - PM 2012 cz. VII
maxwelko dobijasz mnie ta suknią od Mori Lee
![]() ![]()
|
#212 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#213 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#214 |
|
Raczkowanie
|
Ja lecę Dziewczynki, jutro będę, nie piszcie za dużo :p
|
|
|
|
#215 |
|
Zakorzenienie
|
śliczny
ja ostatnio kupiłam strój w cubusie i z żalem musiałam go oddać, nie wiem jak to możliwe, ale cycki mi się w nim rozjechały na odległość pół kilometra i nic się nie dało z tym zrobić więc póki co używam starego jeszcze kupionego w 2009 roku, ale za to moje skromne B prezentuje się w nim jak D ![]() nie chce mi się nic @ nadchodzi |
|
|
|
#216 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#217 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#218 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Muli mnie z gorąca
bleeee...Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Daj znać, co z tą pracką dla Ciebie. Byłoby fanie, gdyby Ci się udało zahaczyć. ![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#219 |
|
Zakorzenienie
|
mi w mim osrodku gdzie organizuje wesele tez powiedzieli, że lepiej jak dzieciaki siedza przy rodzicach bo przynajmiej mają na nie oko. Opowiadali nam 1 historie jak dzieciaki mialy osobny stolik i dziewczynce włosy od świeczki sie zaczęły palic
![]() Mówił, że winetki to koniecznie powinny byc , bo czasami dantejskie sceny były tak sie ludzie o miejsca kłócili
|
#220 |
|
Zakorzenienie
|
Normalnie, na miejscu Twych cycaków, bym się obraziła
|
|
|
|
#221 |
|
Zakorzenienie
|
ja byłam w szoku, bo nigdy tak nie miałam :niniewiem:
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#222 |
|
Zakorzenienie
|
co do dzieci to tak:
mojej koleżanki dziecko i mojego brata w trakcie ślubu będą miały około 4 miesiące więc ich zapraszam bez dzieci bo są za malutkie. Moją chrzestną z dzieckiem ok.10 lat i jej siostrę też z dzieckiem ok. 3 latka. Więc ode mnie będzie dwójka. A od tżta nie mam zielonego pojęcia. Wiem o 3 dzieci. Ale to też nie wiadomo czasami rodzice wolą dzieci zostawić u dziadków. Ja bym tak robiła. Wiec usadzę ich przy rodzicach.
|
#223 |
|
Zakorzenienie
|
piekna nie ładna!!! ja w ogóle jestem chora na suknie od Mori Lee, bardzo mi sie 3 modele spodobały, ale najbliższy salon mam 350km więc nie będe tyle jechac.
Zastanawiam sie caly czas czy kupic w salonie suknie czy szyc u krawcowej. Może taniej troche by wyszło
|
#224 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Chyba się zbieram powoli z pracy, bo nie chce mi się już siedzieć... Normalnie od wczoraj jakaś taka niespokojna jestem, a dziwne to bardzo, bo zwykle jak już dostanę @, to jestem zen niemalże... ![]() Dziś najchętniej bym się zakopała w kocyk i obejrzała jakiś słodziachny filmik romantyczny i chyba tak zrobię
|
|
#225 | ||
|
Zakorzenienie
|
A co, Ty też? Jakie języki?
One już się przyzwyczaiły do złego traktowania Za to TŻcik im to wynagradza i traktuje je dobrze To ja jestem ta zła ![]() Cytat:
Booooziu, nie wiedziałam, że to tak można Ja nawet nie miałam pojęcia o istnieniu tej marki dopóki nie kupiłam sukni Ale to zapraszam do Warszawy, pani w salonie Panna Młoda na Kijowskiej jest baaaardzo miła i pomocna!---------- Dopisano o 14:58 ---------- Poprzedni post napisano o 14:50 ---------- Cytat:
![]() Miłego popołudnia dziewczynki!
|
||
|
|
|
#226 | |||
|
Raczkowanie
|
Myslalam,ze jak skoncze dzisiaj troszke wczesniej,to w koncu bede na biezaco,a tu 7 stron do nadrobienia
Zdazylam narazie tylko 2,bo mnie obiad wola![]() Cytat:
witaj Cytat:
![]() Cytat:
![]() reszte nadrobie pozniej
|
|||
|
|
|
#227 |
|
Zakorzenienie
|
Maxwelka do Warszawy to juz w ogóle mam 600km
najblizej mam Bydgoszcz, ale jak juz pisalam w poprzednim wątku, nie dam za sukienkę 3500zł, a używanej takiej nie znalazłam nigdziekiedy dziewczyny przeceniaja w salonie suknie, bo wiem ze pazdziernik/listopad wchodza nowe modele, to moze by je akurat przecenili
|
#228 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
bardzo fajnie się goście bawili na tych filmikach. Może jeszcze zaciągniemy świadków do pomocy ![]() Chciałam prosić Was o kciuki jutro o godzinie 13, bo idę na rozmowę kwalifikacyjną Wysłałam kilka CV i teraz nie wiem z której to oferty dzwonili, a zapomniałam co mówiła babka przez telefon
|
|
#229 |
|
Zakorzenienie
|
Ja sobie nie wyobrażam mojego wesela bez dzieciaczkow
|
|
#230 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Kciukasy 3mam
|
|
|
#231 | ||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Zastanowię się jakie zdjęcie Wam zapodać, żebyście pamiętały co żem wybrała ![]() Cytat:
![]() Dzięks ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Haha wieeem - zdarza mi się rozbrajać ludzi jakimś tekstem z czapy... A kłamczuchą nie jestem, o nie! Naprawdę są małe, eeej... Może nie jajka sadzone jak to któraś z Was mówiła, no ale takie średnio małe... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Właśnie góra od niego taka zbawienna się dla mnie okazała Bo ja też mam problem z "rozjechaniem" (o matko jak to brzmi :p) no i co prawda ten stanik wcale mi ich nie złącza bo jest bardzo elastyczny (taka cieniutka gąbeczka na całej miseczce jest) no, ale przynajmniej nic bokiem nie ucieka Hehe właśnie też miałam strój z 2009r, ale już niebardzo był... Biedna - zjedz sobie czekoladkę na poprawę nastroju (pamiętaj, że teraz masz zwiększony metabolizm to Ci wolno )---------- Dopisano o 17:28 ---------- Poprzedni post napisano o 17:19 ---------- Aha Dzióbki - właśnie ustawiłam sobie nowy, sztuczkowo-magiczkowy avatarek Mam nadzieję, że się podoba i że będziecie wiedziały, że to sztuczka
|
|
#232 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#233 | ||
|
Podróżniczka
|
Cytat:
Ja dałam zdjęcie na sobie, to samo Kicia A wiecie co mnie naszło ? Ostatnio jeżdżę często koło Katedry w centrum u mnie w mieście, a jest piękna na prawdę i fajnie byłoby wziąć w niej ślub. Zdjęcia z kościoła byłyby bajkowe. Zastanawiam się więc czy by nie podejść podpytać jakby wyglądała kwestia ślubu w tym kościele, w końcu wszystko jedno komu dam za mszę Jedynie komunikacyjnie trochę daleko od sali, ale ja wiem czy to taki problem ?---------- Dopisano o 17:35 ---------- Poprzedni post napisano o 17:34 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#234 |
|
Zakorzenienie
|
kiciu ja prosze o wpisanie mnie do kalendarza urodzinowego - 8 październik
juz kiedys do Ciebie pisałam, ale może przeoczyłas mojego posta
|
#235 |
|
Zakorzenienie
|
Ja bym najchętniej dzieci nie zapraszała,ale już widzę reakcję tż i rodziców
![]() Dzisiaj tż wybił mi z głowy następujące rzeczy: - pokaz fajerwerków ("tandeta") - puszczanie lampionów ("co to w ogóle jest???") - obrączkę z brylantem ("to nie biżuteria") - winietki ("nikomu nie będę rozkazywał gdzie ma siedzieć") Skutecznie tłamsi moją fantazję
|
|
|
|
#236 | ||||||
|
Raczkowanie
|
dobra nadrobilam-obiad poczeka
![]() Cytat:
U kasiedza tez nie bylismy,ale to tylko dlatego,ze nasz nawet jeszcze kalendarza na przyszly rok nie ma,wiec bez pospiechu![]() Cytat:
![]() Cytat:
Suknia jest piekna i na pewno bedzie Cie godnie reprezentowac![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() no...to teraz do garow
|
||||||
|
|
|
#237 | |
|
Podróżniczka
|
Cytat:
![]() Ja już pojadłam TŻ pojechał na trening, to zostaje mi zalegnąć na kanapie z lodem w ręku i oglądnąć jakiś tandetny film co miałam już dawno zobaczyć. Jak to mawia mój TŻ muszę dać sadełku swobodnie się rozwijać Edytowane przez magdziaS Czas edycji: 2011-07-12 o 17:47 |
|
|
|
|
#238 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#239 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W reserved byłam własnie i nic mi się nie podobało, tzn może już poprzebierane były, albo wiadomo jak to w sieciówkach, w niektórych jest więcej asortymentu, w innych mniej. I kupiłam w takim małym sklepiku. I tak fajnie bo za 85 zł, a były tez takie za 150 i to nie żaden atlantic czy triumph. Jak dostanę aparat to mogę pstryknąć focie. A sandałki kupiłam w ... hausie. Weszłam do sklepu, spodobały mi się, spojrzałam na cenę i wzięłam. W ogóle jaka akcja, bo w podobnym stylu sandałkach bujam się już 4 lata, kupiłam za grosze a posłużyły mi długo, i wysiadając z samochodu okazało się, że jeden się rozleciał, na szczęście w bagażniku były już nowe. Oczywiście to nic specjalnego, takie do śmigania po mieście, ale już przetestowałam i jestem zadowolona. A praca to tak- pojechałabym na południe Austrii przy granicy węgiersko- słoweńskiej i byłoby to coś w formie au-pair. Tzn. jest takie małżeństwo przed 50tką, mają 4 dzieci i szukają kogoś, kto pomógłby odciążyć matkę od obowiązków domowych. Czyli moim zadaniem byłoby pranie, prasowanie, sprzątanie, gotowanie i opieka nad dziećmi. Nie wszystko na raz tylko z szefową bym się dogadywała co powiedzmy danego dnia ja robię co ona, itp. Dach nad głowa i wyżywienie zapewnione, samochód do dyspozycji prawdopodobnie też. Teraz muszę sie zastanowić czy piszę się na to i mam podać cenę za jaką mam tam pracować (tygodniówka). W sierpniu Ci państwo przyjeżdżają do Polski, wtedy bym się z nimi spotkała i pogadała o całej akcji. Szukają zaufanych ludzi, mój szwagier jeździł do nich w wakacje, moją siostrę znają, więc chętnie chcieliby kogoś z tego otoczenia. I tak mój szwagier polecił mnie. Muszę to wszystko przemyśleć i z TŻtem przedyskutować. Jedyny minus w tym jest taki, że nie maja stałego dojścia do neta...ale i to da się załatwić
|
|
#240 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:25.

i nic się nie dało z tym zrobić
więc póki co używam starego jeszcze kupionego w 2009 roku, ale za to moje skromne B prezentuje się w nim jak D

? A jakie stroje kupiłyście 

18.08.2010 - zaręczyny
19.05.2012 - ślub
Zdazylam narazie tylko 2,bo mnie obiad wola

)