![]() |
#211 |
Raczkowanie
|
Dot.: Zapach na lato na dzień...odświeżający, seksowny ale i lekki
Odnalazłam AmoR AmoR eau fraiche ;D zapach naprawdę ładny, bardziej przypadł mi do gustu niżeli "zwykły" AmoR AmoR ale piorun mnie nie trafił
![]() Na razie zachwycam się przede wszystkim Be Delicious ale niestety wydaje mi się, że na jesień zapach ten będzie zbyt lekki. Aha - co do Be Delicious to za 2 godzinki dostanę swój 1 flakonik tych perfum! ;DDDD <so_happy> ![]() ![]() Przede mną jeszcze 1 dylemat, ponieważ mój mężczyzna namawia mnie żebym się zgodziła by on mi kupił (!) I LOve Love Moschino ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#212 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zapach na lato na dzień...odświeżający, seksowny ale i lekki
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#213 |
Zadomowienie
|
Dot.: Zapach na lato na dzień - odświeżający, seksowny, ale i lekki
Moschino jest super, nie zastanawiaj się nawet. Skoro Ci kupi?
![]() Spróbuj jeszcze La Modest eu Bleu KENZO ( nie wiem, czy poprawnie napisałam), poprostu boski, boski, boski!!!! a do tego niespotykany i baaaaaaaaaardzo sexy. Lekki i owocowy, ale z cudownie słodką nutką. Tak jak któraś wizażanka napisała Do powąchania w Sepchorze, a do kupienia na allegro ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#214 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ladyDIOR-na pewno niuchnę i ten zapaszek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#215 |
Raczkowanie
|
kasiulko22- jeżeli chodzi o ewentualny wspólny wybór perfum to mój facet ma już klapki na...powonieniu i tylko I Love Love są według niego cudownymi perfumami
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#216 |
Przyczajenie
|
wymarzone zapachy na lato...
Drogie Wizażystki
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#217 |
Zakorzenienie
|
Dot.: wymarzone zapachy na lato...
Amarain, witaj na Perfumach
![]() Sądzę, że nie wszystkie dziewczyny są wizażystkami - raczej Wizażankami ![]() Temat zapachów na lato był już poruszany na Perfumach, polecam lekturę wątków: 35 stopni i powyżej... Rozgrzane słońcem lato - poszukuję perfum. Zapachy letnie/zimowe Czym pachniało wasze lato? Świeży zapach z duszą Polecam też przejrzenie wątku, który mam w podpisie. A Twój wątek łączę z ogólnym dot. perfum na lato ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#218 |
Rozeznanie
|
Dot.: Perfumy na lato.
Ja polecam Fleur d'eau Rochas
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#219 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na mnie jest zielono-mdły.
![]() |
![]() |
#220 |
Zakorzenienie
|
A ja sadze ze jednak o La Modest eu Bleu KENZO. Tyle ze nie Kenzo a Kenco.
![]() |
#221 |
Zakorzenienie
|
Brrrrr, błagam, żadnych podróbek! Aż mnie ciarki przeszły po plecach
![]() Inwencja twórcza mile widziana, ale w tym wątku ![]()
![]() |
#222 |
Zakorzenienie
|
Chlodzace, wrecz lodowate sa dla mnie L'eau d'Issey Miyake, szczegolnie wersja EDP. Flakon doskonale oddaje zawartosc.
A ja sobie na lato sprawie chyba Dune - charakterny, wyczuwalny, kojarzy mi sie z elegancja i wakacjami nad Morzem Srodziemnym ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#223 |
Wtajemniczenie
|
ja juz sobie sprawilam na Lato Addict Eau Fraiche, nadaje sie na lato idealnie ...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#224 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#225 |
Zadomowienie
|
ja na lato mam cool water davidoff,Issey Miyake L'Eau D'Issey,ralph cool tez mi sie dobrze sprawdza do tego wiele innych zapachow ale przewaznie sa to kompozycje swieze czasem kwiatowe badz kwiatowo-owocowe lub zielone i wodne
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#226 |
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Moje typy to Eau De Parfum II Gucci, Envy Me tegoż i może Fleur d'Oranger Lutensa (może uda mi się zdobyć więcej niż próbka od Margot?... Marzenie...). Eau Perfumee Au The Blanc Bvlgari to chyba też niezły pomysł. Może w końcu kupię?...
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#227 |
Wtajemniczenie
|
Nigdy nie byłam w Tunezji, ale z latem nie polskim tylko takim w południowych gorących krajach kojarzą mi się 2 zapachy: Ogródek Śródziemnomorski Hermesa i Premier Figuier L'artisana. W pierwszym są gorace śródziemnomorskie przyprawy, w tym drugim są przejrzałe słodkie owoce, zapach drzewa figowego. Oba kojarzą mi sie z wakacynym lenistwem w ciepłych krajach i zapachem powietrza, które się tam unosiło (Ogródek z Włochami, a Figa z Czarnogórą czyli Bałkanami, gdzie wszędzie rosły drzewa figowe). Ale się rozmarzyłam
![]() ![]() Z plażowaniem i olejkiem do opalania - zgadzam się w 100% z dziewczynami - kojarzy mi się SUN Jil Sunder.
![]() |
#228 |
Zakorzenienie
|
Jeszcze Dior Sweet Sun
![]() ![]() Nuty zapachowe: mandarynka, pamarańcza, jaśmin, kwait Tiare , imbir, piżmo, wanilia. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#229 |
Zakorzenienie
|
Wzięłam się właśnie za poszukiwanie zapachu na lato i mam dylamaty...
![]() Bright Crystal biorę pod uwagę jako nr 1, choć na mnie średnio jest trwały. Do tego doszły próbne testy Darling, który bardzo podoba mi się na nadgarstkach, a już mniej na szyjce, Hugo Boss Femme, którego prawie nie odbiera mój nos, Eclat D'arpege który owszem fajny ale też na rękach i Miss Sixty który na moim ciele znika w mig. ![]() Jeszcze może Blossom, ewentualnie Addict 2, ale jakoś nie udaje mi się go przetestować, więc znam tylko z papierka. Szukam dalej, ale juz mi brakuje fantazji. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#230 |
Raczkowanie
|
Też jestem teraz na etapie poszukiwania zapachu na lato, ale szczerze mówiąc mam kompletny mętlik w głowie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#231 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#232 |
Raczkowanie
|
U mnie Ogródek i tak pewnie zagości, bez względu na okolicznosci
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#233 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#234 |
Zakorzenienie
|
A ja juz moje letnie zapachy mam: Ogródek Śródziemnomorski i Nilowy, Premier Figuier Extreme oraz Skin.
Co oczywiscie nie oznacza, ze przestane uzywac slodkosci i kadzidel ![]() ![]() O jak fajnie, ze mi przypomnialas ten zapach. Co roku robie przymiarki do testow Dior Sweet Sun przed latem i zawsze mi to gdzies umyka... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#235 |
Wtajemniczenie
|
swoj letni zapach juz znalazalam,jak juz wczesniej wspomnialam Addict Eau Fraiche, ale mimo tego mam zamiar takze latem pachniec Hypnose i Euphoria
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#236 |
Zakorzenienie
|
Ogródek Nilowy był pierwszym zapachem z grupy letnich jaki wąchałam. I niestety zupełnie mi nie podpasował, tzn. spodobał mi się ale mnie przytłaczał, za dużo go było, za mocny, za świeży...
A może w jego temacie też mi się odmieniło i powinnam spróbować znowu... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#237 |
Raczkowanie
|
W tym roku królować będzie u mnie z pewnością Ogródek Nilowy - mój ostatni zakup
![]() Śródziemnomorski też bym chciała , ale trochę się go boję - jest piękny, ale jakoś dziwnie ewoluuje na mojej skórze... ![]() Poza tym oczywiście Skin i Cristalle edt. A tak na marginesie: Witajcie Kochane Perfumomaniaczki-nie było mnie z Wami ponad pół roku i cieszę się,że nareszcie znów możemy się spotkać ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#238 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja jestem ciekawa jak latem będą pachniały Eau de Star. Ten aniołek wcale nie jest łagodny ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#239 |
Rozeznanie
|
Ja mam już wybór zapachów na lato
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#240 |
Zakorzenienie
|
Ja wczoraj upolowałam Apparition Sun z myślą o lecie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:19.