|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#211 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Samotnice ,pod każdym względem . Tu wypłaczcie wszystkie żale
|
|
|
|
|
#212 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#213 |
|
Zakorzenienie
|
Choco piękny wpis o nas na pierwszej stronie
![]() ![]() Zielone_oko a czemu Cię zostawił narzeczony można wiedzieć ? to smutne..Ja też z tych co dobrą przemianę materii mają bo się czasem objadam (no może trochę częściej ) a moja waga stoi od jakiś 3 lat, ni w jedną ni w drugą, w tym roku szczególnie uważam na to co jem, zrezygnowałma z wielu rzeczy, są tygodnie, że b. niewiele jem a waga nawet o jedno głupie kilo nie spadnie![]() odkryłam w Lidlu takie małe ciasta czekoladowe jakby wypełnione kremem i zjadam je ostatnio codziennie, tyle tłuszczu i kcal w nich, wogóle nie mam silnej woli,w życiu nie umiałabym sobie czegoś pysznego odmówić |
|
|
|
|
#214 |
|
Zakorzenienie
|
Leka tu jest napisane
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=3661 Dzięki za przyjęcia do grona Ja nie mam dobrej przemiany materii, ale odkąd mnie zostawił schudłam 5kg przez 1,5 tyg chociaż za to mu podziękuje
|
|
#215 | |
|
Strzelaj lub emigruj!
|
Cytat:
ja od dzieciństwa mam problemy z nadwagą. Różnie to bywa w różnych okresach życia. Moja waga waha się czasami nawet o 20 kilo. Uwielbiam jeść i uważam, że jedzenie jest jedną z najprzyjemniejszych czynności w życiu. Niestety muszę się ograniczać z jedzeniem, bo chcę schudnąć. Do tego babcia przy każdej okazji mówi mi że jestem gruba. I wcale mi to nie pomaga.... A możesz podać nazwę, albo obrazek tego ciasta?
|
|
|
#216 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale to wyjątek potwierdzający regułę A Ty jesteś jeszcze młoda, teraz masz czas aby się wyszaleć, a czas na stabilizację przyjdzie później
Edytowane przez Cassie901 Czas edycji: 2011-07-28 o 21:08 Powód: . |
|
|
|
|
|
#217 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
A potem w ciągi kilku miesięcy przytyłam 7 kilo i zrzuciłam 10 A teraz rozpaczliwie próbuję przytyć ![]() Swoją drogą, to tak po prostu spakował się i wyniósł? Bez słowa wyjasnienia? Bosz, co za dupek...Nie przejmuj się nim |
|
|
|
|
|
#218 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Warto prześledzić inne moje posty na tamtym wątku, żeby przekonać się ze nie mam czego żałować i co teraz reprezentuje sobą mój eks Na razie jestem na etapie uczenia się życ sama i układania sobie wszystkiego ![]() ---------- Dopisano o 21:12 ---------- Poprzedni post napisano o 21:10 ---------- Cytat:
Nie wiem co mu się stało, ale to nic dobrego ..
|
|
|
#219 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Kiedyś znajdziesz sobie wartościowego faceta, nic na siłę
|
|
|
|
|
|
#220 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=zielone_oko;2841757 1]I to mnie najbardziej boli..
Warto prześledzić inne moje posty na tamtym wątku, żeby przekonać się ze nie mam czego żałować i co teraz reprezentuje sobą mój eks Na razie jestem na etapie uczenia się życ sama i układania sobie wszystkiego ![]() Zaraz zabiorę się za lekturę ![]() Ale muszę powiedzieć, że podoba mi się Twoje podejście, stało się, rozstaliście się, ale Ty idziesz do przodu, starasz się ułożyć sobie życie bez niego. Bez użalania się nad sobą, bez rozpamiętywania. Brawo ![]() |
|
|
|
|
#221 | |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=Cassie901;28417778]
Cytat:
Nie płaczę, bo nie ma za kim. Okazał się dupkiem i powiedział, że chu... owo zakończyłam związek. Ja zakończyłam, no masakra
|
|
|
#222 | |
|
Konto usunięte
|
Ja tez podziwiam twoja postawę
![]() Jak znam siebie chyba załamała jakby facet po 5 latach zostawił mnie bez powodu , a tutaj od razu - stało sie, trzeba sobie życie ułożyć, naprawdę podziwiam ![]() ---------- Dopisano o 19:28 ---------- Poprzedni post napisano o 19:22 ---------- Cytat:
Za dupkiem nie ma co płakać, ino cieszyć się, że ta "dupkowatośc" wyszła z niego przed ślubem (i niby ja to mówię, hipokrytka ze mnie jednak )Z czasem zawsze jest lepiej, człowiek ochłania i te rany juz tak nie bolą
|
|
|
|
|
|
#223 | |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=zielone_oko;2841787 0]
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#224 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
aż brak mi słów... ale dajesz sobie rade i to najważniejsze.
|
|
|
#225 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobrze, że teraz a nie po ślubie się wydało, że jakąś koleżankę ma. oto i to mini ciasto ![]() ostatnie zostało, i obym go nie rozpakowała,bo aż się prosi
Edytowane przez Ieka Czas edycji: 2011-07-28 o 21:32 |
|
|
|
|
|
#226 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#227 |
|
Raczkowanie
|
Też zwróciłam uwagę na paznokcie, ale ja to zawsze patrzę na dłonie, bo sama nie mam sie czym pochwalić - obgryzam
Ale staram się z tym walczyć, na razie wytrzymałam tydzień. Za to mam wszystkie długopisy i ołówki obgryzione |
|
|
|
|
#228 | |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=Cassie901;28418107]
Cytat:
Ale ja nie chciałam się rozstawać tak jak się rozstaliśmy, jesteśmy już dorośli, ale jak widać on nie dorósł do tego.. ![]() Bo jestem niemal pewna , że boli go to, że ja nie ciągne tematu o tą laskę, że nie wydzwaniam, że jak zabierał rzeczy nie rzuciłam się na szyje i nie prosiłam , żeby wrócił, tylko byłam zimna i olewcza, nie za bardzo się rozgadywałam. Byliśmy razem i każdą kłótnie przeżywałam, płakałam, nawet ulegałam, żeby było dobrze.. A teraz co? Nie wierzy , że w kilka dni zmieniłam się tak, że nie pozwolę już sobie włazić na głowę. Jedyna moja nadzieja taka, że zatęskni i będzie prosił o wybaczenie , a wtedy chce, żeby poczuł się tak jak ja, bo w takim tempie z ta nową to chyba udanego związku nie zbuduje..
|
|
|
#229 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() A tak naprawdę to mi dopiero french manicure pomógł Tak mi się spodobały, że szkoda było obgryzać
|
|
|
|
|
|
#230 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() klask i: podziw max . Ale wiesz w pewnym stopniu to przyzwyczajenie . U nas zawsze znajdziesz pocieszenie i nie tylko ty . ; ))
|
|
|
#231 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#232 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nareszcie mam ładne i długie paznokcie. aż jestem z siebie dumna.
|
|
|
#233 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Pozostaje mi silna wola, a tej nie posiadam zbyt dużo ![]() ---------- Dopisano o 21:46 ---------- Poprzedni post napisano o 21:44 ---------- [QUOTE=zielone_oko;2841834 7] Cytat:
Edytowane przez Cassie901 Czas edycji: 2011-07-28 o 21:47 Powód: . |
||
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#234 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() i teraz nie znoszę jak mi się któryś złamie i jest strasznie krótki .; ))
|
|
|
#235 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Bo rzucałam palenie <wstyd> Nie wyszło, ale gume do zucia uwielbiam
|
|
|
|
|
|
#236 | |
|
Zakorzenienie
|
ojejku zaczął się temat odnośnie paznokci po obejrzeniu ciastka
dziękuję, że się podobają![]() hm.. to jedyna część mojego ciała, która mi się podoba, no tak paznokcie mocne i białe a skórki obgryzione !!! koszmar !! macie jakiś sposób na to?? czego ja już nie robiłam, zawsze się doczepię, szczególnie kciuki są okropne ;/ doszło do tego , że obgryzam skórki u nóg;/ co za nałóg ;/nie mam już opakowania ale są pakowane po 4 sztuki, kakaowe z kremem w środku, dość duże, na opakowaniu napisane jest bodajże małe ciasta z kremowym nadzieniem, na półce z pakowanymi ciastami ![]() jutro pewnie zjem zaraz po śniadaniu bo nie wytrzymam ![]() u mnie 1,09 euro.kupuje zawsze ,gdy w Lidlu jestem ![]() ---------- Dopisano o 22:02 ---------- Poprzedni post napisano o 21:58 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
|
#237 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#238 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
; ))
|
|
|
#239 |
|
Zakorzenienie
|
o wreszcie ktoś kto "siedzi"w tym samym
![]() nie ma rady na to nie? ja używam ciągle kremów regenerujących, na dzień, noc.. wszystko co mi w ręcę wpadnie mija parę dni i nagle spostrzegam, a tu znów obgryzione ! ![]() właśnie mi się pomyślało, czy mówisz o skórze na palcach,wokół,czy o tych skórkach na płytkach paznokciowych ?? bo ja to płaty skóry obgryzam nie wiem tylko po co Edytowane przez Ieka Czas edycji: 2011-07-28 o 22:10 |
|
|
|
|
#240 | |
|
Strzelaj lub emigruj!
|
Cytat:
paznokcie elegancja, ale skórki tragiczne! najgorzej to wygląda po zmywaniu naczyń, gdy są "rozpulchnione"...
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:11.

oprócz słodyczy jedzenie może dla mnie nie istnieć. 

można wiedzieć ?
i zjadam je ostatnio codziennie, tyle tłuszczu i kcal w nich, wogóle nie mam silnej woli,w życiu nie umiałabym sobie czegoś pysznego odmówić
ja od dzieciństwa mam problemy z nadwagą. Różnie to bywa w różnych okresach życia. Moja waga waha się czasami nawet o 20 kilo. Uwielbiam jeść i uważam, że jedzenie jest jedną z najprzyjemniejszych czynności w życiu. Niestety muszę się ograniczać z jedzeniem, bo chcę schudnąć.
Bez słowa wyjasnienia? Bosz, co za dupek...

Zaczynam polowanie...
klask i: podziw max . Ale wiesz w pewnym stopniu to przyzwyczajenie . U nas zawsze znajdziesz pocieszenie i nie tylko ty .