|
|
#211 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: zazdrośnice cz. 39 :D
Cytat:
w sumie bardzo fajny pomysł dla rodziców.Ja zastanawiam się nad czymś takim na podziękowania dla rodziców albo takie kosze jak frezi robiła . |
|
|
|
|
#212 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ale musicie mi powiedzieć jak bo jakiś czas miałam maila i hasło, a teraz już nie mam![]() ---------- Dopisano o 14:10 ---------- Poprzedni post napisano o 14:07 ---------- Cytat:
bo u nas to co chwila. Może też dlatego, że jeszcze nie odbyła się sprawa spadkowa, nie do końca wiemy, czy to będzie nasze. Mężowi jakoś na czasie nie zależy, żeby to jak najszybciej pozałatwiać, a ja nawet jeszcze dokumentów nie pozmieniałam, bo chciałabym od razu pozmieniać i nazwisko i adres zamieszkania, żeby dwa razy wszystkiego nie wyrabiać. Poza tym nie jestem na miejscu, przy remoncie, i często jest tak, że wychodzi inaczej niż bym chciała. Łukasz się wtedy złości i już kłótnia...ech...tak to z nami jest...
|
||
|
|
|
#213 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i dlatego TŻ się nie kłóci ponieważ żona ma zawszę rację Tym bardziej żona z mrówką czyli w sumie dwie na jednego jesteście ![]() A mi teraz na dziecko się zbiera jak widzę niemowlę to bym mogła podejść i ukraść TŻ też teraz ciągle zerka na małe dzieci z takimi oczkami ![]() ---------- Dopisano o 14:12 ---------- Poprzedni post napisano o 14:11 ---------- Dziewczyny to może anneczka wyślę nam na pocztę ze swojego meila zdjęcia co wy na to ? ja uwielbiam oglądać zdjęcia ślubne
|
|
|
|
|
#214 |
|
Zakorzenienie
|
wspieram w bólu Gwizdaka; rozkręciłam odpływ od prysznica i moim oczom ukazała się zatyczka od golitka. A myślałam że moje włosy zatkały go i woda stoi
poza tym umyłam umywalkę i będę jeszcze teraz porządkować
|
|
|
|
#215 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Jak się nudzi to mam masakrę Na dodatek ciągle składa mi niemoralne propozycje... Normalnie męczarnia z nim ![]() Cytat:
Możecie mnie zlinczować, ale ja zbyt wygodna jestem na namioty Dlatego naprawdę budzą we mnie podziw osoby lubiące wakacje pod namiotem A już najbardziej osoby w 9 miesiącu ciąży ![]() ![]() Cytat:
![]() Domowa pizza Dobrze, że jesteś daleko ![]() Frezi, ja miałam okropnego lenia wczoraj, a dziś pomimo tego, że źle się czuje od rana wpadłam w wir pracy i nawet nie wiem kiedy dzień mi zleciał ![]() Justyna piona! Ja też wczoraj zasnęłam o 21 a dziś ledwo wstałam o 5.45... To chyba przez tą pogodę...P.S. Serio kiedyś pogrubienie robiłaś wpisując ręcznie [B/] czy jakoś tak? ![]() I muszę Wam powiedzieć, że TŻ zadzwonił do mnie wczoraj, czy nie chciałabym pójść na koncert do amfiteatru Myślałam, że zemdleję TZ i taka propozycja = szok Okazało się, że Jego kumpel chce iść z żoną i pytał czy też byśmy nie poszli. Ma być Lady Pank i Wilki. nie przepadam zbytnio za nimi i początkowo marudziłam, no ale po przespaniu się z decyzją postanowiłam, że pójdę, co mi tam Taka propozycja zdarza się raz na kilka dobrych lat No i jeden z pokoi pomalował dokładnie tak jak rodzieliłam kolory, w szoku byłam
I tak płynie czas... I dzień do dnia niepodobny... Edytowane przez magda2109 Czas edycji: 2011-07-26 o 14:28 |
|||||
|
|
|
#216 |
|
Zakorzenienie
|
Magda, ja WCIĄŻ tak robię pogrubienie!
|
|
#217 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
. W drugiej połowie września w Portugalii będzie >25?Cytat:
|
||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#218 |
|
Polka Ogarniaczka
|
dziękować za życzonka
![]() Gwizdaczku, ja byłam z 6 la, to były faajne czasy ![]() Zmykam, buziaki
|
#219 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dopiero od jakichś 3 miesięcy robię inaczej Proszę mi się tu nie śmiać z Jusi ![]() Jedna pizza w siedzi piekarniku
|
|
|
|
|
#220 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:46 ---------- Poprzedni post napisano o 14:46 ---------- Dobrze Bisia
|
|
#221 |
|
Zakorzenienie
|
wy to lamy jesteście, ja wcale nie pogrubiam bo mi się nie chce patrzeć gdzie to się robiło
|
|
|
|
#222 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Magda, fakju jorself!
|
|
|
#223 |
|
Zakorzenienie
|
|
#224 |
|
Zakorzenienie
|
Dziekuje
|
#225 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#226 |
|
Zakorzenienie
|
Jak będziesz nalegać, to mogę faknąć z Tobą, ale to wtedy byłaby nagroda, a ja Cię przecież nie mam za co nagradzać, byłaś niegrzeczną dziewczynką
|
|
#227 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#228 | |
|
Zakorzenienie
|
Melduję się
![]() Wszystkim Aniom najlepsze życzenia imieninowe ![]() Cytat:
ogólnie fajnie jest, psychicznie i emocjonalnie![]() Aha, i też mam dzień lenia dzisiaj obudziłam się o 8, ugotowałam mężowi makaron do spaghetti do pracy i chciałam poczytać sobie w łóżku, ale zasnęłam i spałam jeszcze 2 godziny (spałabym dłużej, ale to już przesada ).W ogóle ostatnio ciągle mi jakoś tak niedobrze, chodzę jakaś taka zamroczona trochę...chyba przez pogodę
|
|
#229 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
albo.... ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#230 |
|
Zakorzenienie
|
To samo miałam pisać
EDIT: TY TEŻ PISZESZ PRZEZ [B]!!!!!!!!!
|
|
#231 |
|
Zakorzenienie
|
poprawiałam, edytowałam, bo źle mi się zaznaczyło i wcięło się koniec pogrubiania do ikonki na końcu Glen, więc przestawiłam ręcznie
|
|
|
|
#232 |
|
Zakorzenienie
|
wszystko jest możliwe, kiedy stosuje się NPR
moja mama do mnie: "ale nie rób mi tego, jestem za młoda na bycie babcią!"![]() aczkolwiek mam nadzieję, że to nie cionsza jeszcze akurat teraz jesteśmy w nienajlepszej sytuacji finansowej, więc sporo nerwów by było
|
#233 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mielibyście jeszcze caaaaaałe 9 miesięcy, na poprawę swojej sytuacji![]() ale by było super! Mrówa by miała wizażowe rodzeństwo ![]() ---------- Dopisano o 15:36 ---------- Poprzedni post napisano o 15:34 ---------- 25 dni
|
|
|
|
|
#234 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Bisia, a obrazisz się, jak Ci nie kupię wypasionego prezentu na ślub czy mogę się pokazać bez stresu?
|
|
#235 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dla mnie to i tak będzie ogromny prezent ![]() o, narysuj mi laurkę!
|
|
|
|
|
#236 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jakoś sobie nie wyobrażam ale jeśli tak ma być, to przyjmę i wychowam jak swoje![]() 25 dni ![]() Justi kup im jakiś mini zestaw na noc poślubną np bacik i kajdanki
|
|
#237 |
|
Zakorzenienie
|
Ja zrobiłam pizzę, a Tż galaretkę z owocami
Będziemy udanym małżeństwem
|
|
|
|
#238 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bisiu
|
|
|
#239 |
|
Zakorzenienie
|
Wyszły mi 3 duże blachy pizzy
mam z głowy jutrzejszy obiad i pewnie nie tylko
|
|
|
|
#240 |
|
Zakorzenienie
|
nie wiem czemu Wy się dziwicie ślubom po wpadce w wieku 20 lat. wprawdzie ślub po 1,5 miesiąca znajomości to tak średnio, ale w tych czasach mnie już NIC nie zdziwi. moja17letnia kuzynka ostatnio u mnie była i gadałyśmy sobie kto z jej znajomych jest w ciązy itd. 17 latki zachodzące w ciążę czekają tylko do 18nastki i biorą ślub. mówię jej, że nie rozumiem czegoś takiego no ale ok, a ona, że to po to żeby założyć normalną rodzinę
z kolei inna koleżanka jest w tym momencie 20letnią rozwódką z dzieckiem
Edytowane przez peach_passion Czas edycji: 2011-07-26 o 16:38 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:50.

?
ale musicie mi powiedzieć jak
bo u nas to co chwila. Może też dlatego, że jeszcze nie odbyła się sprawa spadkowa, nie do końca wiemy, czy to będzie nasze. Mężowi jakoś na czasie nie zależy, żeby to jak najszybciej pozałatwiać, a ja nawet jeszcze dokumentów nie pozmieniałam, bo chciałabym od razu pozmieniać i nazwisko i adres zamieszkania, żeby dwa razy wszystkiego nie wyrabiać. Poza tym nie jestem na miejscu, przy remoncie, i często jest tak, że wychodzi inaczej niż bym chciała. Łukasz się wtedy złości i już kłótnia...ech...tak to z nami jest...
jak widzę niemowlę to bym mogła podejść i ukraść
TŻ też teraz ciągle zerka na małe dzieci z takimi oczkami
13.03.2008
Jak się nudzi to mam masakrę
A już najbardziej osoby w 9 miesiącu ciąży 
Dobrze, że jesteś daleko