Spotkałyście kiedyś jakąś sławę na ulicy? - Strona 8 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2019-01-14, 17:37   #211
1f20f4490eed8ff468648bac3d7a94c7b4b466fa_64c4487266a0a
Konto usunięte

Dot.: Spotkałyście kiedyś jakąś sławę na ulicy?

Arka Malarza (stadion Legii podczas oprowadzania), Zygmunda Chajzera (za szczeniaka na Lato z radiem), Julę (dni mojego miasta), Dodę (z 8-9 lat temu na koncercie w moim mieście), tę aktorkę z pierwszej miłości - Angelikę Kujawiak (w Wawie w Łazienkach), Sound'n'grace, Sydney'a Polaka i caaały zespół T.Love (koncert)
1f20f4490eed8ff468648bac3d7a94c7b4b466fa_64c4487266a0a jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2019-01-14, 18:43   #212
ruda_beksa
Zakorzenienie

Z polskich - Marię Seweryn, Jacka Wójcickiego i Grzegorza Turnaua. Właściwie wyglądali identycznie jak w TV, tylko Wójcicki jakiś taki był... drobniejszy

Z międzynarodowych - Naomi Watts i Yoko Ono w windzie do dermatologa (), obie PRAWIE nie do rozpoznania, zero makijażu. Bono w piekarni, Martha Stewart w restauracji - bardzo podobni do siebie. Bono w okularach Bliźniaczki Olsen koło szkoły - jeszcze bardziej drobne niż na zdjęciach

https://www.youtube.com/watch?v=oHgCXhY6kZ0
ruda_beksa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2019-01-14, 18:55   #213
gasolina84
Zakorzenienie

Edyta Górniak z synem w Galerii Mokotów- na żywo wyglądała bardzo ładnie, obładowania zakupami z Home&you.
Arnold Schwarzenegger w Mediolanie, zawsze myślałam, że jest wysokim facetem, nawet wikipedia twierdzi, że ma 188 cm, ale na żywo miał ok. 175 w trampkach na grubszej podeszwie

10 przykazań żywieniowych

"Gdy zamykają się jedne drzwi do szczęścia,otwierają się inne,ale my patrzymy na pierwsze drzwi tak długo,że nie widzimy tych drugich"' -H.A.Keller

silikony w odżywkach, SLS, parabeny out
gasolina84 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2019-01-14, 21:24   #214
ce4534435626970636826734dc4cc81c1d23e519_62b0fbf266bee
Konto usunięte

Kaczyńskiego, tego zmarłego, od brzozy.

Barbarę Kurdej-Szatan - na żywo wygląda dość zwyczajnie i na niższą, niż w tv.
Kukiza, w sumie kilka razy.
Patryk Jaki - on znowu na żywo jest wyższy, niż w tv.
Ostatnio też się na kogoś sławnego natknęłam, ale muszę sobie przypomnieć, kto to był Jakaś aktorka albo piosenkarka, ale nie pamiętam teraz która.
ce4534435626970636826734dc4cc81c1d23e519_62b0fbf266bee jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2019-01-14, 22:04   #215
Ava_
Zakorzenienie

Troche tego bedzie.

Z Polskich - Maryla Rodowicz, Joanna Przytakiewicz, Maja Sablewska, Dawid Wolinski, kilku pilkarzy z zonami ale imion nie pamietam

Ze swiata - Rita Ora, Naomi Campbell, Kate Moss, Tyra Banks, Adwoa Aboah, Rihanna, Rod Steward, Rami Malek, Robert Pattinson, Richard Hammond, Donald Glover, Brienne z Gry o Tron i moj ulubiony Bill Nighy
Ava_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2019-01-14, 22:11   #216
61a08125505a341f1365cc627294330b05bf0ff7_5eb5e47234ae2
Konto usunięte

Dariusza Michalczewskiego w asyście dwóch ochroniarzy.
61a08125505a341f1365cc627294330b05bf0ff7_5eb5e47234ae2 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2019-01-14, 22:37   #217
Snowdrop_
Animal Liberation

spotkania na żywo dla czytelników z Martyną Wojciechowską, W. Cejrowskim, Sz. Hołownią i T. Michniewiczem, ostatni wygląda jak bliźniok mojego taty wszyscy spoko ziomki
widziałam kiedyś Dodę i Radzia jak robili zakupy, już nie byli razem od dawna a jednak Doda przyjeżdżała do Szn, oboje takie trochę niziołki w stosunku do tego co w tv
z gwiazd zagranicznych Mads Mikkelsen w Berlinie i Marion Cotillard w Nantes
pewnie widziałabym więcej, gdybym bardziej przyglądała się ludziom, ale że zwykle nie zwracam na nich uwagi, chyba że ktoś centralnie na mnie wlezie to chyba tyle

Edytowane przez Snowdrop_
Czas edycji: 2019-01-14 o 22:38
Snowdrop_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2019-01-14, 23:41   #218
kasztanka3
Pani Mizantrop

Cytat:
Napisane przez ruda_beksa Pokaż wiadomość
Z polskich - Marię Seweryn, Jacka Wójcickiego i Grzegorza Turnaua. Właściwie wyglądali identycznie jak w TV, tylko Wójcicki jakiś taki był... drobniejszy

Z międzynarodowych - Naomi Watts i Yoko Ono w windzie do dermatologa (), obie PRAWIE nie do rozpoznania, zero makijażu. Bono w piekarni, Martha Stewart w restauracji - bardzo podobni do siebie. Bono w okularach Bliźniaczki Olsen koło szkoły - jeszcze bardziej drobne niż na zdjęciach
O, z Yoko Ono mialam okazje porozmawiac na jej wystawie w Centrum Sztuki Wspolczesnej w Warszawie w 2008 roku I jeszcze Nergal mi sie przypomnial, na razie nikogo wiecej nie pamietam.
Stary 2019-01-15, 08:24   #219
Snowdrop_
Animal Liberation

Cytat:
Napisane przez kasztanka3 Pokaż wiadomość
O, z Yoko Ono mialam okazje porozmawiac na jej wystawie w Centrum Sztuki Wspolczesnej w Warszawie w 2008 roku I jeszcze Nergal mi sie przypomnial, na razie nikogo wiecej nie pamietam.
Nergal na co dzień też ma taki specyficzny image czy wygląda normalnie?
Snowdrop_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2019-01-15, 08:42   #220
kasztanka3
Pani Mizantrop

Cytat:
Napisane przez Snowdrop_ Pokaż wiadomość
Nergal na co dzień też ma taki specyficzny image czy wygląda normalnie?
Normalnie wygladal, czarna kurtka, ciemne spodnie, wlosy w kucyk (tylko to bylo z 8 lat temu).
Stary 2019-01-15, 11:17   #221
patiasym
Zakorzenienie

Tak doprecyzuję: na ulicy przypadkiem (zakupy czy winda do dermatologa też się liczą), czy na jakimś spotkaniu/imprezie/wykładzie/po koncercie? Bo różnie tu piszecie.

Byłam jako małe dziecko w sklepie fotograficznym w Paryżu, tata kupował chyba obiektyw (był to czas zdjęć analogowych, w Polsce trudno było o dobry sprzęt). Szepnął mi na ucho, żebym przyjrzała się facetowi, który właśnie kupuje aparat. Potem powiedział mi, że to był Jean-Paul Belmondo

Kiedyś też byłam u koleżanki w Poznaniu, przechodziłyśmy przez rynek. Jakaś ważna persona miała ślub w ratuszu chyba. Patrzę, a na rynku metr ode mnie stoi Jerzy Urban

To tyle z przypadków, dużo więcej jednak takich nieprzypadkowych spotkań było.
patiasym jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2019-01-15, 12:27   #222
Stettin_Lady
Raczkowanie

W Polsce Justynę Steczkowską i Małgorzatę Kożuchowską a za granicą Julie Roberts. Zrobiła na mnie ogromne wrażenie.
Stettin_Lady jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2019-01-15, 15:43   #223
phony
Wtajemniczenie

Na ulicy w PL spotykałam sławnych ludzi głównie w Warszawie - np. Osi z Top Model, Jarosława Kreta, Michała Szpaka, Dygant, tych bliźniaków z M jak Miłość, sporo polityków - np. Marcinkiewicza, Kaczyńskiego (żyjącego), Gosiewskiego (ten co zginął pod Smoleńskiem).
Raz mijałam Isabel od Marcinkiewicza

Z śmieszniejszych akcji - spadł na mnie w tramwaju Zbigniew Zamachowski było ostre hamowanie, ludzie się na siebie poprzewracali i na mnie wlasnie wpadl Zbysio, byłam w szoku że on taki niski jest.

na "ulicy" za granicą też spotykałam różne sławne osoby, m.in Lily Collins, Jamesa McAvoya, jakieś gwiazdki z tych programow typu 'coś tam Shore"

A tak nie na ulicy - Benedict Cumberbatch i to zupełnie nieformalnie przy okazji parapetówki u jednego ze znajomych mojego faceta. Czułam się na maksa dziwnie w jego obecności, jakbym weszła w youtube czy coś

---------- Dopisano o 16:43 ---------- Poprzedni post napisano o 16:39 ----------

Cytat:
Napisane przez chwast Pokaż wiadomość
Mieczysław Hryniewicz, on skończył moją szkołę i wisi jego zdjęcie na korytarzu
a ja wiem gdzie on mieszka (wyjde na stalkerke) raz go przypadkiem spotkalismy ze znajomymi na spacerze jak przechodzilismy kolo jego domu i nawet gadalismy chwile bo nasze psy sie polubily, nie moglam skojarzyc skad go kojarze, dopiero kolega mi uswiadomil jak juz kazde poszlo w swoja strone
Stary 2019-01-15, 16:19   #224
MusicIsMyPassion
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez phony Pokaż wiadomość
Na ulicy w PL spotykałam sławnych ludzi głównie w Warszawie - np. Osi z Top Model, Jarosława Kreta, Michała Szpaka, Dygant, tych bliźniaków z M jak Miłość, sporo polityków - np. Marcinkiewicza, Kaczyńskiego (żyjącego), Gosiewskiego (ten co zginął pod Smoleńskiem).

Z śmieszniejszych akcji - spadł na mnie w tramwaju Zbigniew Zamachowski było ostre hamowanie, ludzie się na siebie poprzewracali i na mnie wlasnie wpadl Zbysio, byłam w szoku że on taki niski jest.

na "ulicy" za granicą też spotykałam różne sławne osoby, m.in Lily Collins, Jamesa McAvoya, jakieś gwiazdki z tych programow typu 'coś tam Shore"

A tak nie na ulicy - Benedict Cumberbatch i to zupełnie nieformalnie przy okazji parapetówki u jednego ze znajomych mojego faceta. Czułam się na maksa dziwnie w jego obecności, jakbym weszła w youtube czy coś

---------- Dopisano o 16:43 ---------- Poprzedni post napisano o 16:39 ----------

a ja wiem gdzie on mieszka (wyjde na stalkerke) raz go przypadkiem spotkalismy ze znajomymi na spacerze jak przechodzilismy kolo jego domu i nawet gadalismy chwile bo nasze psy sie polubily, nie moglam skojarzyc skad go kojarze, dopiero kolega mi uswiadomil jak juz kazde poszlo w swoja strone
Na zajęciach z Nordic Walking przechodziliśmy, obok jego domu. Pierwsze o czym nam powiedział prowadzący.

Ze znanych: obsługiwałam Anitę Sokołowską ("Przyjaciółki"), Zuzę z Top Model, Paulinę Papieską z chłopakiem. Składając z moją koleżankę rzeczy na stole, o spodnie dresowe pytała Katarzyna Skowrońska (siatkarka), piękna kobieta. Mijałam Tomasza Karolaka, Jacka Braciak, był z Mają Hirsch i dzieckiem. Św. pamięci Krystynę Feldman.
Do tego jako dzieciak, na dniach książki m.in. Joannę Chmielewską, Andrzeja Leppera, Krzysztofa Rutkowskiego, Krystynę Feldman, Bogusława Kaczyńskiego, Małgorzatę Musierowicz, Hankę Bielicką, Eleni, Krzysztofa Skibę.
Piota Gąsowskiego i LO 27, za dzieciaka, jakieś występy w centrum miasta.
W gimnazjum odwiedził na nas Numer Raz.
W zeszłym roku idąc przez dworzec Joannę Horodyńską i innym razem Hannę Śleszyńską.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

Edytowane przez MusicIsMyPassion
Czas edycji: 2019-01-15 o 16:20
MusicIsMyPassion jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2019-01-15, 16:33   #225
Ava_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez phony Pokaż wiadomość

Zazdroszcze McAvoya, bardzo go lubie.
Ava_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2019-01-15, 18:23   #226
ce4534435626970636826734dc4cc81c1d23e519_62b0fbf266bee
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez patiasym Pokaż wiadomość
Tak doprecyzuję: na ulicy przypadkiem (zakupy czy winda do dermatologa też się liczą), czy na jakimś spotkaniu/imprezie/wykładzie/po koncercie? Bo różnie tu piszecie.

Ja przypadkiem. Kurdej-Szatan na ulicy przed spożywczakiem, Jakiego na zakupach, Kukiza na dworcu PKP. Jeśli chodzi o Kaczyńskiego, to zwiedzałam z grupą Warszawę, czekaliśmy przed jakimś kościołem na koniec mszy, żeby go sobie obejrzeć w środku, msza się skończyła, wyszedł Kaczyński, stanął sobie obok mnie i zaczął dawać jakiś wywiad. To był 2005 rok, więc kampania prezydencka.
Tę ostatnio też na ulicy.
Przypomniało mi się, że Magdalenę Ogórek jeszcze, w sumie nie wiem, czy ktoś o niej jeszcze pamięta. Ona generalnie czasem kręci się po tych samych miejscach, co ja. Tzn takich miejscach bardziej w terenie i różnych wydarzeniach, bo nie o sklepy mi chodzi
Zychowicza jeszcze, ale to na wykładzie otwartym.
ce4534435626970636826734dc4cc81c1d23e519_62b0fbf266bee jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2019-01-15, 18:35   #227
Takion94
Zadomowienie

Maleńczuka w Galerii Krakowskiej. Często spotykam też Annę Palkę to ta kobieta co grała w W11. Na 18-tce mojego kuzyna była znana siatkarka tak znana, że nie pamiętam jak ma na imię i nazwisko jak sobie przypomnę to dam znać
Takion94 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2019-01-15, 19:03   #228
patiasym
Zakorzenienie

Poza ulica: dwa razy bylam na wykladzie otwartym Richarda Dawkinsa, raz z nim rozmawialam. Niesamowicie blyskotliwy facet, takze na zywo.
patiasym jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2019-01-16, 00:23   #229
kasztanka3
Pani Mizantrop

Cytat:
Napisane przez MusicIsMyPassion Pokaż wiadomość
Na zajęciach z Nordic Walking przechodziliśmy, obok jego domu. Pierwsze o czym nam powiedział prowadzący.

Ze znanych: obsługiwałam Anitę Sokołowską ("Przyjaciółki"), Zuzę z Top Model, Paulinę Papieską z chłopakiem. Składając z moją koleżankę rzeczy na stole, o spodnie dresowe pytała Katarzyna Skowrońska (siatkarka), piękna kobieta. Mijałam Tomasza Karolaka, Jacka Braciak, był z Mają Hirsch i dzieckiem. Św. pamięci Krystynę Feldman.
Do tego jako dzieciak, na dniach książki m.in. Joannę Chmielewską, Andrzeja Leppera, Krzysztofa Rutkowskiego, Krystynę Feldman, Bogusława Kaczyńskiego, Małgorzatę Musierowicz, Hankę Bielicką, Eleni, Krzysztofa Skibę.
Piota Gąsowskiego i LO 27, za dzieciaka, jakieś występy w centrum miasta.
W gimnazjum odwiedził na nas Numer Raz.
W zeszłym roku idąc przez dworzec Joannę Horodyńską i innym razem Hannę Śleszyńską.

O polowe z wymienionych osob moglabym sie potknac, a nie wiedzzialabym, kto to.
Ale ja zadnych programow typu Top Model nigdy nie ogladalam.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2019-01-16, 07:42   #230
brandie
Wtajemniczenie

Dodę w Empiku na Marszałkowskiej w Wawie - niziutka. Była z tym facetem z dłuższymi włosami, ówczesnym partnerem, co się chyba przestępca okazał. Potem Pawła Domagałę z takim aktorem, którego znam z twarzy, ale z nazwiska nie. Grali chyba razem w paru filmach. To było z 3 lata temu.
Iwana i Delfina na koncercie w mojej pipidowie wieki temu. Lisowska też występowała kilka lat temu - nie do poznania, do tego też chudziutka i niziutka. Emilię Komarnicką w Złotych Tarasach. Kasia z Klanu w autobusie, wracala ze szkoły. Martynka z Klanu chodziła do tej samej szkoły, co ja. Mama Kingi z M jak miłość - w Rossmannie jej doradzałam. Joanna Opozda na przystanku. Marek Kalita - na czarnym proteście. Witold Orzechowski - służbowo.
Członkowie Rammstein - koncert.
Z Anną Głogowską miałam zajęcia taneczne Jeszce przed I edycją Tańca z Gwiazdami.
Widuje czasem w okolicach pracy różnych aktorów młodszego pokolenia, ale nie znam ich nazwisk i nie chce mi się szukać

---------- Dopisano o 08:42 ---------- Poprzedni post napisano o 08:40 ----------

Marek Bukowski o mało mnie nie walnął autem xD
brandie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2019-01-16, 08:13   #231
749d3470e67da5a340716cf11c99d98c9d41692a_5eab587331573
Konto usunięte

Perfect - jechali na koncert, pytali o drogę.
749d3470e67da5a340716cf11c99d98c9d41692a_5eab587331573 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2019-01-16, 21:25   #232
triss_k
Zadomowienie

Zbigniewa Zamachowskiego ze wszystkimi dziećmi, parę lat temu - on okropnie brzydki i niski, ale bardzo miły, za to synowie śliczne chłopaczki.
triss_k jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2019-01-16, 23:40   #233
bfca8d39b0c33d1e642320d525f11dd69d86e6d3_6578f56ebc91f
Konto usunięte

Ja Przemka Kossakowskiego w Warszawie na dworcu byliśmy w takim szoku, że powiedzieliśmy mu cześć, a on nam podał ręce i życzył miłego dnia

bfca8d39b0c33d1e642320d525f11dd69d86e6d3_6578f56ebc91f jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2019-01-29, 06:00   #234
Sheena_
Rozeznanie

GG do Sheena_

Dawno temu spotkałam jednego z Mroczkow w McDonaldzie w Warszawie

Sheena_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2019-01-29, 20:40   #235
f1c0d63fc5ca1c381c342967d346813606c679f4_610b1c1cbeee7
Konto usunięte

Tomasza Kammela w aucie widziałam jak stał w korku A takie wydarzenia typu koncerty to nie liczę
f1c0d63fc5ca1c381c342967d346813606c679f4_610b1c1cbeee7 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2019-05-06, 18:13   #236
f1c0d63fc5ca1c381c342967d346813606c679f4_610b1c1cbeee7
Konto usunięte

Jeszcze mi się przypomniało- Jarosław Gruda przyszedł do mnie na spotkanie, gdzie przedstawiałam mu z moim byłym pewne plany. Nie spodziewałam się, że znajomy z Warszawy go zna i przyprowadzi
f1c0d63fc5ca1c381c342967d346813606c679f4_610b1c1cbeee7 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2019-05-06, 18:59   #237
protegowany
BAN stały

Przybiłem piątkę z bokserem Krzysztofem "Diablo" Włodarczykiem i coś mi się wydaje, że jeszcze z kimś niejednym znanym miałem jakiś kontakt (spoza sportu) ale takie bzdury ulatują mi szybko z pamięci.

---------- Dopisano o 18:59 ---------- Poprzedni post napisano o 18:56 ----------

A już sobie przypomniałem: z Aleksandrem Kwaśniewskim piątkę przybiłem. To jeszcze chyba nie wszyscy.
protegowany jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2019-05-06, 19:02   #238
_Sliwka_6
Zadomowienie

Kiedyś, za czasów studenckich widziałam Beatę Kozidrak na starówce w Lublinie
_Sliwka_6 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2019-05-06, 21:29   #239
monica82
Zakorzenienie

GG do monica82

Z Jakimowiczem jechałam windą w CZD w Międzylesiu.
Piotra Szwedesa w poczekalni do kardiologa też w CZD, wchodził z dzieckiem po mojej córce.
Z Norbim piłam piwo w jednej z dyskotek.

A ja będę Twym Aniołem,
Twą radością, smutkiem, żalem.
Będę gwiazdą na twym niebie,
Będę zawsze obok ciebie...
Miłość? Coś takiego nie istnieje!!!
monica82 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2019-05-28, 21:54   #240
lilka_vanilka
Zakorzenienie

Widziałam niedawno kolesia znanego z wywiadu o plany na sylwestra. Tego, który będzie grał w grę

W moim miejscu pracy widuję sławy z tv, zespoły, sportowców, ale żadne spotkanie mnie tak nie ucieszyło jak to wspomniane wyżej.

lilka_vanilka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości