![]() |
#211 |
Konto usunięte
|
Dot.: Spotkałyście kiedyś jakąś sławę na ulicy?
Arka Malarza (stadion Legii podczas oprowadzania), Zygmunda Chajzera (za szczeniaka na Lato z radiem), Julę (dni mojego miasta), Dodę (z 8-9 lat temu na koncercie w moim mieście), tę aktorkę z pierwszej miłości - Angelikę Kujawiak (w Wawie w Łazienkach), Sound'n'grace, Sydney'a Polaka i caaały zespół T.Love (koncert)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#212 |
Zakorzenienie
|
Z polskich - Marię Seweryn, Jacka Wójcickiego i Grzegorza Turnaua. Właściwie wyglądali identycznie jak w TV, tylko Wójcicki jakiś taki był... drobniejszy
![]() Z międzynarodowych - Naomi Watts i Yoko Ono w windzie do dermatologa ( ![]() ![]() ![]()
![]() |
#213 |
Zakorzenienie
|
Edyta Górniak z synem w Galerii Mokotów- na żywo wyglądała bardzo ładnie, obładowania zakupami z Home&you.
Arnold Schwarzenegger w Mediolanie, zawsze myślałam, że jest wysokim facetem, nawet wikipedia twierdzi, że ma 188 cm, ale na żywo miał ok. 175 w trampkach na grubszej podeszwie ![]()
Pielegnacja naturalnych loków, loczków, fal-cz. VI 10 przykazań żywieniowych "Gdy zamykają się jedne drzwi do szczęścia,otwierają się inne,ale my patrzymy na pierwsze drzwi tak długo,że nie widzimy tych drugich"' -H.A.Keller silikony w odżywkach, SLS, parabeny out
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#214 |
Konto usunięte
|
Kaczyńskiego, tego zmarłego, od brzozy.
Barbarę Kurdej-Szatan - na żywo wygląda dość zwyczajnie i na niższą, niż w tv. Kukiza, w sumie kilka razy. Patryk Jaki - on znowu na żywo jest wyższy, niż w tv. Ostatnio też się na kogoś sławnego natknęłam, ale muszę sobie przypomnieć, kto to był ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#215 |
Zakorzenienie
|
Troche tego bedzie.
Z Polskich - Maryla Rodowicz, Joanna Przytakiewicz, Maja Sablewska, Dawid Wolinski, kilku pilkarzy z zonami ale imion nie pamietam Ze swiata - Rita Ora, Naomi Campbell, Kate Moss, Tyra Banks, Adwoa Aboah, Rihanna, Rod Steward, Rami Malek, Robert Pattinson, Richard Hammond, Donald Glover, Brienne z Gry o Tron i moj ulubiony Bill Nighy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#216 |
Konto usunięte
|
Dariusza Michalczewskiego w asyście dwóch ochroniarzy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#217 |
Animal Liberation
|
spotkania na żywo dla czytelników z Martyną Wojciechowską, W. Cejrowskim, Sz. Hołownią i T. Michniewiczem, ostatni wygląda jak bliźniok mojego taty
![]() widziałam kiedyś Dodę i Radzia jak robili zakupy, już nie byli razem od dawna a jednak Doda przyjeżdżała do Szn, oboje takie trochę niziołki w stosunku do tego co w tv z gwiazd zagranicznych Mads Mikkelsen w Berlinie i Marion Cotillard w Nantes pewnie widziałabym więcej, gdybym bardziej przyglądała się ludziom, ale że zwykle nie zwracam na nich uwagi, chyba że ktoś centralnie na mnie wlezie to chyba tyle Edytowane przez Snowdrop_ Czas edycji: 2019-01-14 o 22:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#218 | |
Pani Mizantrop
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#219 |
Animal Liberation
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#220 |
Pani Mizantrop
|
Normalnie wygladal, czarna kurtka, ciemne spodnie, wlosy w kucyk (tylko to bylo z 8 lat temu).
![]() |
#221 |
Zakorzenienie
|
Tak doprecyzuję: na ulicy przypadkiem (zakupy czy winda do dermatologa też się liczą), czy na jakimś spotkaniu/imprezie/wykładzie/po koncercie? Bo różnie tu piszecie.
Byłam jako małe dziecko w sklepie fotograficznym w Paryżu, tata kupował chyba obiektyw (był to czas zdjęć analogowych, w Polsce trudno było o dobry sprzęt). Szepnął mi na ucho, żebym przyjrzała się facetowi, który właśnie kupuje aparat. Potem powiedział mi, że to był Jean-Paul Belmondo ![]() Kiedyś też byłam u koleżanki w Poznaniu, przechodziłyśmy przez rynek. Jakaś ważna persona miała ślub w ratuszu chyba. Patrzę, a na rynku metr ode mnie stoi Jerzy Urban ![]() To tyle z przypadków, dużo więcej jednak takich nieprzypadkowych spotkań było. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#222 |
Raczkowanie
|
W Polsce Justynę Steczkowską i Małgorzatę Kożuchowską a za granicą Julie Roberts. Zrobiła na mnie ogromne wrażenie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#223 | |
Wtajemniczenie
|
Na ulicy w PL spotykałam sławnych ludzi głównie w Warszawie - np. Osi z Top Model, Jarosława Kreta, Michała Szpaka, Dygant, tych bliźniaków z M jak Miłość, sporo polityków - np. Marcinkiewicza, Kaczyńskiego (żyjącego), Gosiewskiego (ten co zginął pod Smoleńskiem).
Raz mijałam Isabel od Marcinkiewicza ![]() Z śmieszniejszych akcji - spadł na mnie w tramwaju Zbigniew Zamachowski ![]() na "ulicy" za granicą też spotykałam różne sławne osoby, m.in Lily Collins, Jamesa McAvoya, jakieś gwiazdki z tych programow typu 'coś tam Shore" A tak nie na ulicy - Benedict Cumberbatch i to zupełnie nieformalnie przy okazji parapetówki u jednego ze znajomych mojego faceta. Czułam się na maksa dziwnie w jego obecności, jakbym weszła w youtube czy coś ![]() ---------- Dopisano o 16:43 ---------- Poprzedni post napisano o 16:39 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#224 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ze znanych: obsługiwałam Anitę Sokołowską ("Przyjaciółki"), Zuzę z Top Model, Paulinę Papieską z chłopakiem. Składając z moją koleżankę rzeczy na stole, o spodnie dresowe pytała Katarzyna Skowrońska (siatkarka), piękna kobieta. Mijałam Tomasza Karolaka, Jacka Braciak, był z Mają Hirsch i dzieckiem. Św. pamięci Krystynę Feldman. Do tego jako dzieciak, na dniach książki m.in. Joannę Chmielewską, Andrzeja Leppera, Krzysztofa Rutkowskiego, Krystynę Feldman, Bogusława Kaczyńskiego, Małgorzatę Musierowicz, Hankę Bielicką, Eleni, Krzysztofa Skibę. Piota Gąsowskiego i LO 27, za dzieciaka, jakieś występy w centrum miasta. W gimnazjum odwiedził na nas Numer Raz. W zeszłym roku idąc przez dworzec Joannę Horodyńską i innym razem Hannę Śleszyńską. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() Edytowane przez MusicIsMyPassion Czas edycji: 2019-01-15 o 16:20 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#225 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#226 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja przypadkiem. Kurdej-Szatan na ulicy przed spożywczakiem, Jakiego na zakupach, Kukiza na dworcu PKP. Jeśli chodzi o Kaczyńskiego, to zwiedzałam z grupą Warszawę, czekaliśmy przed jakimś kościołem na koniec mszy, żeby go sobie obejrzeć w środku, msza się skończyła, wyszedł Kaczyński, stanął sobie obok mnie i zaczął dawać jakiś wywiad. To był 2005 rok, więc kampania prezydencka. Tę ostatnio też na ulicy. Przypomniało mi się, że Magdalenę Ogórek jeszcze, w sumie nie wiem, czy ktoś o niej jeszcze pamięta. Ona generalnie czasem kręci się po tych samych miejscach, co ja. Tzn takich miejscach bardziej w terenie i różnych wydarzeniach, bo nie o sklepy mi chodzi ![]() Zychowicza jeszcze, ale to na wykładzie otwartym. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#227 |
Zadomowienie
|
Maleńczuka w Galerii Krakowskiej. Często spotykam też Annę Palkę to ta kobieta co grała w W11. Na 18-tce mojego kuzyna była znana siatkarka tak znana, że nie pamiętam jak ma na imię i nazwisko
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#228 |
Zakorzenienie
|
Poza ulica: dwa razy bylam na wykladzie otwartym Richarda Dawkinsa, raz z nim rozmawialam. Niesamowicie blyskotliwy facet, takze na zywo.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#229 | |
Pani Mizantrop
|
Cytat:
Ale ja zadnych programow typu Top Model nigdy nie ogladalam.
![]() |
![]() |
#230 |
Wtajemniczenie
|
Dodę w Empiku na Marszałkowskiej w Wawie - niziutka. Była z tym facetem z dłuższymi włosami, ówczesnym partnerem, co się chyba przestępca okazał. Potem Pawła Domagałę z takim aktorem, którego znam z twarzy, ale z nazwiska nie. Grali chyba razem w paru filmach. To było z 3 lata temu.
Iwana i Delfina na koncercie w mojej pipidowie wieki temu. Lisowska też występowała kilka lat temu - nie do poznania, do tego też chudziutka i niziutka. Emilię Komarnicką w Złotych Tarasach. Kasia z Klanu w autobusie, wracala ze szkoły. Martynka z Klanu chodziła do tej samej szkoły, co ja. Mama Kingi z M jak miłość - w Rossmannie jej doradzałam. Joanna Opozda na przystanku. Marek Kalita - na czarnym proteście. Witold Orzechowski - służbowo. Członkowie Rammstein - koncert. Z Anną Głogowską miałam zajęcia taneczne Jeszce przed I edycją Tańca z Gwiazdami. Widuje czasem w okolicach pracy różnych aktorów młodszego pokolenia, ale nie znam ich nazwisk i nie chce mi się szukać ![]() ---------- Dopisano o 08:42 ---------- Poprzedni post napisano o 08:40 ---------- Marek Bukowski o mało mnie nie walnął autem xD |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#231 |
Konto usunięte
|
Perfect - jechali na koncert, pytali o drogę.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#232 |
Zadomowienie
|
Zbigniewa Zamachowskiego ze wszystkimi dziećmi, parę lat temu - on okropnie brzydki i niski, ale bardzo miły, za to synowie śliczne chłopaczki.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#233 |
Konto usunięte
|
Ja Przemka Kossakowskiego w Warszawie na dworcu
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#234 |
Rozeznanie
|
Dawno temu spotkałam jednego z Mroczkow w McDonaldzie w Warszawie
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#235 |
Konto usunięte
|
Tomasza Kammela w aucie widziałam jak stał w korku
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#236 |
Konto usunięte
|
Jeszcze mi się przypomniało- Jarosław Gruda przyszedł do mnie na spotkanie, gdzie przedstawiałam mu z moim byłym pewne plany. Nie spodziewałam się, że znajomy z Warszawy go zna i przyprowadzi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#237 |
BAN stały
|
Przybiłem piątkę z bokserem Krzysztofem "Diablo" Włodarczykiem i coś mi się wydaje, że jeszcze z kimś niejednym znanym miałem jakiś kontakt (spoza sportu) ale takie bzdury ulatują mi szybko z pamięci.
![]() ---------- Dopisano o 18:59 ---------- Poprzedni post napisano o 18:56 ---------- A już sobie przypomniałem: z Aleksandrem Kwaśniewskim piątkę przybiłem. To jeszcze chyba nie wszyscy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#238 |
Zadomowienie
|
Kiedyś, za czasów studenckich widziałam Beatę Kozidrak na starówce w Lublinie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#239 | ||||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Z Jakimowiczem jechałam windą w CZD w Międzylesiu.
Piotra Szwedesa w poczekalni do kardiologa też w CZD, wchodził z dzieckiem po mojej córce. Z Norbim piłam piwo w jednej z dyskotek.
![]() |
![]() |
#240 |
Zakorzenienie
|
Widziałam niedawno kolesia znanego z wywiadu o plany na sylwestra. Tego, który będzie grał w grę
![]() W moim miejscu pracy widuję sławy z tv, zespoły, sportowców, ale żadne spotkanie mnie tak nie ucieszyło jak to wspomniane wyżej. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:38.