![]() |
#211 |
Zakorzenienie
|
Dot.: XXL-ki chudną do M-ki :)
andzia jesteś proporcjonalna i kobieca!
![]() ![]()
#212 |
Zakorzenienie
|
166 cm mam. A zdjęcia przy wadze jaką mam teraz i z niedawna są 78-80kg.
#213 |
Rozeznanie
|
dzień dobry
![]() pozwolicie , że będę tutaj zaglądała do Was ;> cichaczem przybyłam tu za katienn'ką :P miło się Was czyta bo rozsądnie do odchudzania podchodzicie. A teraz dobranoc ![]()
Instagram - @kasia.kasia.katarzyna ![]() Aktualnie - 119,4 kg (30.03.2016 r.) ETAP 1: 118-117-116-115-114-113-112-111-110 ETAP 2: 109-108-107-106-105-104-103-102-100 ETAP 3: 99-98-97-96-95-94-93-92-91-90 |
![]() ![]() |
![]() |
#214 |
Zakorzenienie
|
andzia to masz podobnie
![]() ![]() ![]() gamonek no no no ![]()
#215 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Andzia, widzę, że jesteś proporcjonalna. To fajna sprawa, bo wtedy kilogramy się w miarę równomiernie rozkładają i nie widać nadwyżek. Ja ponoć też jestem dosyć proporcjonalna i nikt nie daje mi tak wysokiej wagi, jaką mam naprawdę. W ogóle to przyszłam stawić się na grupowe ważenie ![]() ![]() A więc mam już 7 z przodu ![]() ![]() Moje wymiary: ramię- 29 biust- 101 (na razie nic mu nie ubyło ![]() pod biustem- 82 talia- 75 brzuch- 85 pośladki- 107 udo- 61(l) i 63(p) (nie cierpię swoich ud ![]() łydka- 37 Ogólnie spadło mi praktycznie wyłącznie z brzucha. Nie wiem, czy cokolwiek jest w stanie ruszyć moje uda i tyłek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#216 |
Zakorzenienie
|
Waga dziś- 77,9
![]() Zmierzyłam się 3 dni temu myślę, że aktualne to nadal ![]() Wieczorem (bo szybciej nie dam rady) postaram się zebrac jakoś nasze ważenia i pomiary i wrzucic do 1-wszego posta, gdzie będę dodawac aktualizację, że tak powiem ![]() Dzień dobry laseczki ![]()
#217 |
Konto usunięte
|
Andzia, idziesz jak burza
![]() ![]() Mnie mój spadek zmotywował do jeszcze większych starań ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#218 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Spadki zawsze motywują. Ja się cieszę, że mój organizm na początku te kilka kg traci błyskawicznie. To daje niesamowitego kopa motywacyjnego. Od przyszłego tygodnia zwolni myślę do kg, może kg z drobnymi i dobrze, bo super szybko chudnąc też nie jest dobrze. Jednak na początku odchudzania to cieszy ![]() ![]() ![]() U Ciebie wymiarki ładne i waga też ![]() ![]() Ja czekam na 6 z przodu. Jeszcze sobie poczekam, ale wtedy będę po prostu w raju ![]()
![]() |
#219 |
Raczkowanie
|
Dzien dobry
![]() Gratuluje wynikow dziewczynki ![]() ![]() ![]() U mnie dzis na wadze 71,9kg i troche mnie to martwi, bo za szybko... ale to moze dlatego, ze jestem chora? Ogolnie czuje sie lepiej, wiec wyslalam mojego TZ po serek wiejski i zjem go sobie na sniadanie ze swiezymi malinkami albo z ziolami i szczpiorkiem jak mu sie nie uda kupic malin ![]() Zmierze sie w przyszlym tygodniu, bo dzis ne mam czym.
Piękne jest to, co podoba się całkiem bezinteresownie. Immanuel Kant Edytowane przez Pasasymphonia Czas edycji: 2011-09-03 o 08:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#220 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczęta!
Graaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aatuluje spadków! Ja mam mieszane uczucia po ważeniu bo okazało się, że nie startowałam ze 110 kg a ze...117,6 kg (w domu waga mi odejmuje kg i dziś rano jak wpadła do mnie koleżanka na szybko przed pracą po materiały których potrzebowała to wskoczyła na moją wagę i jej też pokazało zamiast 57 kg (które "ważyła" jak mnie w zeszłym tygodniu odwiedziła w domu rodzinnym) 64,6 kg - w sumie to ona mi już podczas pierwszego pomiaru mówiła, że jest "za mało"... ale wolałam wieżyć wadze....). Jednak olbrzymim plusem jest to, że dziś waga pokazała mi 115 kg! ![]() Czyli ok. 2,6 kg spadku wagi przez tydzień diety... to pewnie tylko jednorazowy tak spory spadek... ale i tak jestem zachwycona! ![]() Zmierzę się dopiero jutro albo w poniedziałek bo... muszę poczekać aż mój brat który jutro wraca z domu przywiezie mi miarkę którą tam zostawiłam ![]() Edytowane przez Wredna_ Czas edycji: 2011-09-03 o 08:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#221 |
Raczkowanie
|
U mnie dzisiaj: 106,5kg
Waga poczatkowa 110kg Wzrost 164 CEL 70kg Jak zdobęde miarke to się zmierze i wpisze wyniki. Wczoraj jadłam; 2x wasa z pomidorem i szczypiorkiem 5xszparagi 3xjajka sadzone z szynką (4plasterki) 1xszklanka soku mango 1xbrzoskwinia Mam nadzieje że mój jadłospis lepszy ![]() Dzisiaj sobota więc wybieram sie na rowerek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#222 | ||||
amor vincit omnia
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:54 ---------- Poprzedni post napisano o 09:52 ---------- Cytat:
![]() Edytowane przez Eldo_rado Czas edycji: 2011-09-03 o 08:55 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#223 |
Raczkowanie
|
Mam pytanie, czy wy jadacie takie platki snadaniowe razowe... cos jak Nestle Fitness? Czy lepsza owsianka z rodzynkami albo owocami?
#224 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
pomidor i szczypiorek- nie więcej niż 20 kcal (a cały pomidor ma chyba 15 więc i tak zawyżam) szparagi- maks 50kcal jaja sadzone x3- 306 kcal szynka- ok 100 kcal (za 4 plasterki) sok mango- (tu nie znalazłam ale przypuszczam ok 100 kcal) brzoskwinia-50 kcal. to nam daje- 717 kcal. Wciąż za mało. Chociaż lepiej niż 300 (tyle ostatnio zjadłaś) Za mało kalorii, zła kolacja, powinna byc białkowa. Na śniadanie dorzuc na tą wasę jakąś chudą szynkę, zjedz drugie śniadanie.
![]() |
#225 |
Zakorzenienie
|
andzia1989r, nie oceniaj tak od razu- owszem, tyle podają tabele kaloryczne, ale czasami są niedokładne. Ja mam w domu wagę kuchenną (specjalną do diet) i ważyłam z ciekawości jajko klasy M- ma mniej gram (a więc i mniej kcal) niż podają w tabelach, nektarynki z kolei mają dużo więcej niż podaje tabela (podaję, że jedna ma ok. 70g, a moja, która była normalnej wielkości i wypestkowana miała 130g!). Nie zapytałaś jej na czym smażyła te jajka? Sucha patelnia? (chyba nie) Czy masełko/olej? A to jest różnica. Nie zapytałaś o szynkę- drobiowa, wieprzowa? Niezaprzeczalnie jednak zjadła zbyt mało kcal.
![]() U mnie dziś waga pokazała mniej ![]() ![]()
Keep calm and stay legendary Edytowane przez Bottega Czas edycji: 2011-09-03 o 10:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#226 |
Zakorzenienie
|
hmmm dziewczyny jestem po pierwszym w życiu mierzeniu, stosowałam się do wskazówek najlepiej jak potrafiłam
![]() szyja 35 ramię 32 :/ przedramię 26 klatka piersiowa 99 pas ( talia ) 76 brzuch na wysokości pępka 93 biodra 99 udo 61.5 :/ łydka 39 kto się na tym zna? ![]()
#227 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po prostu chciałam jej na to zwrócic uwagę, bo jeśc za mało jest po prostu źle i tylko sobie krzywdę zrobi. Katiennn- z danych wynika, że jesteś dośc zgrabną proporcjonalną osóbką. Biust i biodra tyle samo mają, ładne wcięcie w talii, proporcjonalna sylwetka ![]() ![]()
![]() |
#228 |
Raczkowanie
|
no i nawet nie miałam czasu wczoraj napisać o sobie czegokolwiek
![]() No więc: Wzrostu mam 1,67. Tak jak powiedziałam - startowałam z wagi 100 kg jakoś koło marca, ale muszę powiedzieć, że do niedawna jakoś się nie przykładałam do tej diety ![]() Dopiero ostatnio wzięłam się za siebie tak porządnie i są efekty. ![]() aktualnie w telegraficznym skrócie moje wymiary (te 3 najważniejsze ![]() biust: 102 talia: 87 biodra: 111 mam taki mały cel, żeby w październiku wrócić na uczelnię z 85 kg ![]() jak się dobrze postaram to może nawet mi się to uda! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#229 | |
Zakorzenienie
|
andzia - dziękuję
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:42 ---------- Poprzedni post napisano o 12:41 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#230 |
Przyczajenie
|
Ja też mam duży problem z wagą. Wzrostu mam 152, ważę 78 kg. Do tej pory dużo schudłam, ale chciałabym jeszcze ok 20 kg, chociaż nie wiem czy się uda.
Je mam gorzej, przy wzroście ok 167 cm, ważę ponad 85, chciałabym przynajmniej dotrzeć do 7 z przodu, pomocy. I witam wszystkie Was ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#231 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny, a nie macie problemów z rozstępami? Bo ja mam straszną skórę i od kiedy pamiętam (nawet jak byłam szczupła, ale rosłam) robiły mi się rozstępy. A odkąd utyłam to masakra - do połowy łydek mam nogi całe w czerwonych paskach, do tego tyłek, biodra, plecy... no masakra, wiem że już nigdy nie nałożę nawet spódnicy do kolan bez kryjących rajstop. I wszelkie maści/kremy dla kobiet w ciąży/oliwki i inne nawilżające i ujędrniające cuda nic nie pomagają - od 2 lat tak mam i zero zmiany... U Ciebie Andziu nic takiego nie widać - ja jestem trochę grubsza, ale nawet będąc taka jak Ty (jakiś rok temu) byłam już cała w tym ochydztwie.
Wyborowa - a nie za mało tego jedzenia? Bo jak na moje oko to za mało zdecydowanie.[/QUOTE] Faktycznie wczoraj było mało jedzenia ale tak jak już pisałam miałam dzień w locie i nie miałam zbytnio czasu dziś jest lepiej ![]() co do rozstępów to u mnie pojawiły się już w podstawówce jak szybko rosłam w górę w dniu komunii miałam 164 ;/ wiec szybko urosłam wiec zrobiły się i na nogach pod kolanami niewielkie i na bokach a po ciąży doszły na brzuszQ ;(
#232 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Powodzenia dziewczynki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#233 | |
Rozeznanie
|
BRAWO DZIEWCZYNY GRATULUJĘ rewelacyjnych wyników
![]() waga na dziś 84,3 łydka 40 udko 61 brzuch na wysokości pępka 107 biodra 103 cycki na wysokości brodawek 117 talia najwęzsze miejsce 92 posladki 105 posiłki dzisiejsze śniadanko kefir z muesli ,kawa z mlekiem +słodzik 2x II śniadanko 3 małe garstki malin obiadek 225g gotowanych warzyw z polewą(3łyzki jogurtu, 0,5 łyżeczki majonezu ,3ząbki czosnQ, kolorowy pieprz,szczypta czosnku granulowanego) i 2 roladki (plasterek wędlinki drobiowej ,serek żółty i rzodkiewka) kawa z mlekiem +słodzik 2x podwieczorek serek wiejski lihgt + 2 rzodkiewki kolacja 4 chlebki wasa z wędlinką drobiową i pomidorkiem i 150g jogurt jagodowy light ---------- Dopisano o 14:52 ---------- Poprzedni post napisano o 13:51 ---------- Cytat:
Wredna rewelacja ważne że tracisz chyba lepiej powoli niż duży spadek i tycie ![]()
_______________________ ![]() Edytowane przez wybOrOowa Czas edycji: 2011-09-03 o 18:55 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#234 |
Raczkowanie
|
Oczywiście, że się cieszę ze spadku
![]() ![]() szkoda tylko, że waga mnie tak oszukała ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#235 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() no i czas na nową wagę ![]() ![]()
![]() |
#236 |
Zakorzenienie
|
Na śniadanko dziś- dwie cienkie kromki chlebka słonecznikowego, jedna serek do smarowania cienko plus pomidor, druga odrobina masła plasterek sera żółtego i pomidor. (urozmaicenie od owsianki co rano
![]() Obiad- nieco rodzinnej zapiekanki. Ale w sumie mała porcja, nie sądzę by więcej niż 300-400kcal miała. No i mam nadzieję, że mój pochłaniacz skrobi pochłonął ten makaron. Podwieczorek- pół szklanki activi. Kolacja- omlet z 1 jajka, 2 plasterków szynki, plasterka sera i kawałkami pomidorów. (p.s mam swoje domowe pomidorki i jestem pomidoromaniaczką ![]()
#237 |
amor vincit omnia
|
ja niestety mam... najwięcej mam na pośladkach
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#238 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja muszę bratu potruć dziś trochę przez telefon żeby prócz mojej miarki wziął z domu twister (co bym miała na czym ćwiczyć do końca września w domowym zaciszu...). |
|
![]() ![]() |
![]() |
#239 |
amor vincit omnia
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#240 |
Raczkowanie
|
Mamie już przez telefon zakomunikowałam, że jak nie kupi nowej a starej nie wyrzuci to do domu nie przyjadę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:48.