|
|
#211 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Klub AMW- Anonimowe Młodo Wyglądające :D
Cytat:
Co za brak kultury... ![]() Mi dzisiaj koleżanka zaczęła biadolić o chudych ludziach i coś wspomniała o mnie, to żeby nie być gorszą, odpowiedziałam, że lepiej być szczupłym niż takim jak ona Wiem, wiem... Jestem zła |
|
|
|
|
|
#212 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie ostatnio koleżanka podobnie uraczyła. Mówię jej, że myślę czy by się nie przefarbować na rudo (to na razie w sferze fantazji jeszcze ), a ona "no, blade dziewczyny fajnie wyglądają w rudym" Co do zwracania się na "pani" albo "ty", to ja muszę powiedzieć, że od jakiś kilku miesięcy widzę zmiany na plus, bo już sporadycznie zdarza się , że ktoś zupełnie obcy, nawet starszy mi wali na "ty"
|
|
|
|
|
|
#213 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo to u dentystki szczerze powiedziawszy bylo mi na reke panicznie boje sie dentysty, mam zle doswiadczenia a ta obchodzila sie mna jak z jajkiem wczesniej zawsze slyszalam zniecierpliwienie i ze jak bede rodzic to dopiero poznam co to bol itd![]() najlepsze bylo jak jakis czas temu pani w kiosku pokazala nam gazetke witch(czy jakos tak) i zapytala sie czy nie chcemy bo ma jakis dodatek mina kiedy potem kupowalysmy u niej papierosy bezcenna![]() tez bym sie zdenerwowala a co na to kolezanka?![]() ---------- Dopisano o 20:39 ---------- Poprzedni post napisano o 20:35 ---------- Cytat:
na jednym zdj z Zakopanego tak dziwnie sloneczko swiecilo na mnie i wygladam tam jak trup ale moja skora ciezko sie opala musi sie "przypalic" kilka razy a potem znowu robia mi sie przebarwienia i musze uzywac filtrow, wiec w tym roku nie opalilam sie nic![]() i zauwazylam, ze bardziej przeszkadza to innym niz mi
|
||
|
|
|
|
#214 | |
|
Zakorzenienie
|
Trochę ją zatkało a potem się zaśmiała z tego co pamiętam
No i jakoś obróciłyśmy to w żarty ![]() Cytat:
![]() Inni mają najwięcej do powiedzenia ![]() PS. Moja skóra też ciężko się opala :/ A tak zupełnie na marginesie, to ponarzekam tu trochę bo właśnie się dowiedziałam, że ogłoszenie o mieszkaniu do wynajęcia jest już nie aktualne Jestem mega smutna i zła, bo wiedziałam już o nim od 2 dni a dopiero dzisiaj tam zadzwoniliśmy A to właśnie dzisiaj zostało wynajęte Ehhh Najgorsze to, że na polaków zawsze patrzą inaczej i trudno jest tu coś dostać A to było w mega fajnej lokalizacji i oddalone chyba o 100m od mojego "kolegi" Beczeć mi się chcę ![]()
|
|
|
|
|
|
#215 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#216 |
|
Zakorzenienie
|
Moja opala się nawet dość szybko, tylko, że kurczę... w tym roku nad polskim morzem przez całe dwa miesiące wakacji nie było okazji , żeby się opalić. Byłam brązowa pod koniec lipca, ale moja opalenizna szybko przychodzi i jeszcze szybciej znika. A koleżanka jest niestety z natury baaaardzo brązowa
![]() ![]() Perfekcjonistka, przykro mi Na pewno coś fajnego jeszcze znajdziesz
|
|
|
|
|
#217 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety ogromny problem jest w tym, że to nie jest duża miejscowość i trudno tu o mieszkanie :/ O innej miejscowości nie ma mowy, bo moja mama będzie miała daleko do pracy a niestety prawka i auta nie ma
![]() Nie dość, że trudno znaleźć mniejsze niż 4 pokoje to jeszcze dość dużo trzeba płacić ![]() Dziękuję WAM kobitki |
|
|
|
|
#218 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiec teraz już mi wszystko jedno. Dzisiaj byla dziewczyna na przyuczeniu (miala przyjśc za mnie). Po jednym dniu zrezygnowała ![]() ---------- Dopisano o 21:42 ---------- Poprzedni post napisano o 21:41 ---------- Cytat:
I bardzo dobrze. chudemu można mowic ze jest szczuply a, grubemu nie wypada. Niby czemu
|
|
|
#219 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nigdy nie zrozumiem takich ludzi. BTW: ja uwielbiam blade twarze. ![]() Aaa...i jeszcze a propos młodego wyglądu: zauważyłam, że częściej jestem proszona o dowód, gdy jestem podmalowana. A przecież teoretycznie powinno być na odwrót.
|
|
|
#220 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja nie |
|
|
|
|
|
#221 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Odpowiedzieć na atak zawsze można. Mnie tylko zastanawia po co niektórzy w ogóle zaczepiają drugą osobę komentując negatywnie jej sylwetkę (jaka by ona nie była). Co koleżance do tego czy jesteś szczupła, czy tęga? ![]() Cytat:
![]() Edit: zapomniałam się pochwalić, że ufarbowałam sobie czuprynę na blond. Niestety odcień jest nieco za ciepły i wyglądam jak dorodny prosiaczek (ale i tak mi się podoba ).
"Nie zamartwiaj się jednak przyszłością. Dzień dzisiejszy wystarczy ci aż nadto." ~Xbox & rock fan Edytowane przez Galadriela87 Czas edycji: 2011-09-10 o 17:46 |
||
|
|
|
|
#222 |
|
Zakorzenienie
|
bahaha, wiedziałam że w końcu ten wątek powstanie
tu sobie można pospamować :Pmoja młoda twarz dostała ataku syfów po wypadzie do Norwegii (pod namiotami, mycie twarzy chusteczką do demakijażu, to musiało się tak skończyć ) i się czuję jeszcze młodziej
|
|
#223 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mój naturalny kolor włosów to brąz, ale mam pozostałości rozjaśnionych pasemek i końcówki włosów (te spod spodu) na taki fiolet. Więc w słońcu w miarę je widać ![]() A tak w ogóle, to jakie macie plany na sobotni wieczór?
Edytowane przez Perfekcj0nistka Czas edycji: 2011-09-10 o 17:56 |
|
|
|
|
|
#225 |
|
Zakorzenienie
|
Ja bylam w pracy. Wróciłam przed 17. Kończę sprzątanie.TZ zrobił w tym czasie sałatkę i zaraz będziemy jeszcze robić ciasto
Roboty ful Później pewnie zrobimy kolację będziemy oglądać The voice of Poland. I na pewno o 22.00 odpadnę bo jestem bardzo zmęczona. A najgorsze ze jutro byc moze tez do pracy Mam czekać na telefon. Wiec od pracy na pewno nie odpocznę I tak będę musiała wcześnie wstać,żeby w razie telefonu wyjść To juz druga taka niedziele. Tydzien temu zadzwonili, że jednak nie idę do pracy. Ale i tak nie odpoczęłam bo musiałam wcześnie wstać. Także do du.py takie wolne ;P
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#226 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też będę oglądać ten program, nawet mnie zaciekawił ![]() Byłam pożegnać kuzynkę, wyjeżdża na studia. I jak zwykle w knajpie uznano mnie za nieletnią, kuzynkę nie
Every siren often my lullaby Every heartbeat functioning thrown to the night I'm quenched in your light And see the floor rising through a dream Forgotten thoughts lost in a memorable theme And soaked to the skin Mój kulinarny kącik |
|
|
|
|
|
#227 |
|
Zakorzenienie
|
A ja trochę połaziłam z siorą, byłam na grillu i teraz siedzę w domu. Trochę nuda, ale co poradzić. Kurczęęę, ale jest ciepło na zewnątrz
|
|
|
|
|
#228 |
|
Zakorzenienie
|
ja się obijam zamiast się uczyć, a mam dwie poprawki, warsztaty i seminarium do zaliczenia
|
|
#229 |
|
Zakorzenienie
|
Mi też przydało by się uczyć, ale jakoś nie mogę się do tego zabrać
|
|
|
|
|
#230 |
|
Zakorzenienie
|
a ja się dzielnie mobilizuje i codziennie staram się uczyć chociaż te 3-4 godzinki
|
|
#231 | ||
|
Zakorzenienie
|
Zaczęliśmy z Tżtem dzisiaj oglądac ten nowy film co będzie w kinach jakoś końcem września "To tylko seks" i jest taki kiepski, że nawet go do końca nie do oglądaliśmy
Moja na szczęście kocha słonko ![]() Cytat:
![]() Cytat:
A za każdym razem sobie powtarzam, żeby nie zostawiac nic na wrzesień
|
|
|
#232 |
|
Zakorzenienie
|
mnie by się przydało pouczyć angielskiego bo w tym roku trzeba zdać B2 a ja daleko za murzynami w kwestii języków
|
|
|
|
|
#233 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
powodzenia w zaliczeniach. Uda się na pewno
|
|
|
#234 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
byly moje urodzinki![]() Cytat:
nie lubie slonca, dostaje od niego migreny i robie sie bordowa![]() ucze sie chodzic w okularkach
|
|||
|
|
|
|
#235 | |
|
Zakorzenienie
|
Spóźnione STO LAT !
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#236 |
|
Zakorzenienie
|
Czemu wcześniej się nie pochwaliłaś?
![]() 10000 lat ![]() Ja sobie niedawno wstałam i postanowiłam, że dzisiaj będę się uczyć conajmniej 5 godzin w ciągu dnia Pogoda jest do tego idealna, bo pada Gorzej jakby było słońce i upał, to korciło by mnie żeby gdzieś wyjść Teraz pójdę ładnie zjeść śniadanie a potem do nauki Wpadnę wieczorem |
|
|
|
|
#237 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I wszystkiego najlepszego ![]() U mnie za to pogoda nie sprzyja nauce, jest pięknie słonecznie a wieczorem jeszcze do pracy
|
|
|
#238 |
|
Zakorzenienie
|
evelineau sto lat!!!!!!
|
|
#239 | |
|
Zakorzenienie
|
dziekuje
jakos sobie radze, przyzwyczailam sie, ze czesto mnie wtedy boli glowa i staram sie to znosic a jak sie nie da lub boli dluzej niz 12h to biore tabla jak jestem na wycieczce to zawsze siedze w cieniu ![]() od kad pamietam to zawsze mnie glowa bolala po 19 roku zycia mialam tak silne bole glowy ze plakalam i wymiotowalam ale teraz jest lepiej Cytat:
![]() dziekuje u mnie dzis upalnie meza chyba kusi żeby na rybki jechac
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:13.

Co za brak kultury...
Wiem, wiem... Jestem zła 

a co na to kolezanka?
na jednym zdj z Zakopanego tak dziwnie sloneczko swiecilo na mnie i wygladam tam jak trup
Jestem mega smutna i zła, bo wiedziałam już o nim od 2 dni a dopiero dzisiaj tam zadzwoniliśmy
Najgorsze to, że na polaków zawsze patrzą inaczej i trudno jest tu coś dostać 

A przecież teoretycznie powinno być na odwrót.