![]() |
#211 |
Zadomowienie
|
Dot.: Jesiennie - kosmetyki we wrześniu :)
Zobacz sobie na rzeczy w moim wątku, może coś Ci się spodoba
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#212 |
Zakorzenienie
|
ja jestem zaintersowana tylko perfumami u Ciebie,ale któreś były przeerminowane?....
wiem, że już kilkakrotnie rozmawialyśmy i jakoś nie możemy się porozuemieć... co konkretnie chciałabyś z ubranek?
wymianka https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post47257715 "Zanim zostałaś poczęta - pragnęłam Cie , zanim się urodziłaś - kochałam Cię , nim minęła pierwsza minuta Twojego życia... - byłam gotowa za Ciebie umrzeć..." |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#213 |
Zakorzenienie
|
bez obrazy ale piszesz już któryś raz i potem zapada cisza....
wymianka https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post47257715 "Zanim zostałaś poczęta - pragnęłam Cie , zanim się urodziłaś - kochałam Cię , nim minęła pierwsza minuta Twojego życia... - byłam gotowa za Ciebie umrzeć..." |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#214 |
Zakorzenienie
|
Tak
![]() ![]() Pisałyśmy do siebie kilka razy w poprzednim roku i nadal pooba mi się: 1. Antybakteryjne mydło Ogórek i Melon Avon, 200ml, Nowe 10. Nawilżający balsam do ciała Himalajskie Jagody Goji, 150ml Avon, Nowy albo 18. Mus do ciała "Tajski kwiat lotosu" 200ml Avon, Nowy Edytowane przez zioła Czas edycji: 2012-10-27 o 15:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#215 |
Zakorzenienie
|
![]()
![]() |
#216 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobrze, mi pasuje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#217 |
Zakorzenienie
|
Pytałaś u mnie o zestaw do grilla.
Podobają mi się u Ciebie: Avon TTA Diamonts 30ml, ubytek testowy Avon Crystal Aura, 50ml, ubytek ok 8ml a także stanik fioletowy 75B |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#218 |
Zakorzenienie
|
pasuje mi
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#219 |
Rozeznanie
|
2. Balsam do ciała Migdał i Mleko Avon, 125 ml, ubytek ok 20ml
8. Rozjaśniający krem do rąk z przebarwieniami, 125ml Avon, Nowy 10. Nawilżający balsam do ciała Himalajskie Jagody Goji, 150ml Avon, Nowy 22. Mascara Ultra Volume - Luminelle, tusz pogrubiający do rzęs, kolor brązowy, Yves Rocher, nieużywany 26. Żel antybakteryjny, 40ml, Nowy 27. Zmiękczający krem do pięt, 75ml, Avon, Nowy 31. Aloesowy krem do rąk Dr. Grehe, 100ml, Nowy 37. Żel pod prysznic Dove Ogórkowy, miniwersja, Nowy 38. Ogórkowy krem do ciała Oriflame, 200ml, zyżycie ok 5%
![]() |
#220 |
Rozeznanie
|
Długo się nie odzywałaś i czerwona kurteczka już sprzedana.
Za bluzę, spodnie, kurteczkę cherokee i kombinezon ladybird chciałabym to, co napisałam. Może jeszzce sobie coś u mnie poszukasz?lub napisz czego szukasz, to wysle fotki.
![]() |
#221 |
Zakorzenienie
|
hej, jesteś zainteresowana kolczykami handmade?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#222 |
Zadomowienie
|
Coś u mnie ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#223 |
Zakorzenienie
|
niestety nic.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#224 |
:)
|
znalazłabys coś za:
TTA Diamonts 30ml, ubytek testowy 10. Nawilżający balsam do ciała Himalajskie Jagody Goji, 150ml Avon, Nowy 26. Żel antybakteryjny, 40ml, Nowy i cos z lakierów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#225 |
Zakorzenienie
|
dziękuje na razie nic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#226 |
Zadomowienie
|
Mam biżuterię handmade, a jeśli szukasz czegoś konkretnego to podrzuć zdjęcie może mam możliwośc zrobienia czegoś podobnego dla Ciebie
![]() zerknij może coś znajdziesz za: 3. Pachnąca mgiełka do ciała "Soczysta Malina", Avon, 125ml, ubytek ok 10% 28. Brylantowy błyszczyk do ust, 15ml, Avon, Nowy 5. Energizujący skrub do stóp z solą morską, Avon, 75ml, Nowy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#227 |
Zakorzenienie
|
Może wpadnie Ci coś w oko za Pur blancę i kilka innych kosmetyków.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#228 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Podoba mi się crystal aura i może ta fioletowa.torebka.house czy jest na.zamek? Czy mieści a4?
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:26.