![]() |
#211 |
Zakorzenienie
|
Dot.: 2008 Lipcowo-Sierpniowe Przedszkolaki!
Wersta zdjęłaś aparat ? co teraz nosisz i jak długo ?
u mnie w pon. wizyta, wybulę ponad 3stówy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#212 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a to ustrojstwo, to metalowa sprężyna przez całe podniebienie, przy której się sepleni przez 1sze 2 tyg. ![]() no i będę tydz. pomykać w tymczasowych koronkach ![]() edit: a jakim cudem Ci usuwali 6tkę zamiast 8ki ![]() Edytowane przez wersta Czas edycji: 2011-09-16 o 10:06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#213 |
Zakorzenienie
|
hejka
jeśli skręcone , a coś zostaje i mimo wszystko działa, to tylko podziwiać, widać pierwszy spec miał nadmiar inwencji na części ![]() ![]() rany jak mnie mogą ciągle ludzie wk.... , szłam dziś chodnikiem , jakaś paniusia z psem wilczurem, pies puszczony samopas, ok strachliwa nie jestem, raptem w jednej chwili pies z mordem w głosie i oczach rzuca się w kierunku, gołębi i nas, proszę właścicielkę , żeby wzięła psa na smycz, w końcu to nie jakiś mini psiaczek, na to babsko na mnie jeszcze z gębą, że ona nie po to bierze psa na spacer, żeby go na smyczy prowadzać, mówie babie już mniej delikatniej, że jak prośby przechodniów (już kilka osób się skarżyło i podnosiło larum o tego psa) nie skutkują, to moę staż miejska by ja uświadomiła, jakie sa przepisy włascicieli, babsko jeszcze coś tam sie wydzierało, odchodząc w dal ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#214 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#215 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja już tylko liczę dni do zdjęcia ![]() ![]() ![]() Anka mnie też nieziemsko wkurzają psy bez smyczy ![]() ![]() Edytowane przez wersta Czas edycji: 2011-09-16 o 10:15 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#216 |
Zakorzenienie
|
hej. ja tylko na chwilę
![]() wpadłam żeby napisać, że nic nie kupiłam wczoraj ![]() ![]() ![]() do hm nawet nie szłam bo tak mnie głowa nawalała, że miałam dość ![]() ![]() od 12-tej jestem sama w pracy ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#217 |
Zakorzenienie
|
Maluśna współczuję
![]() ![]() Jowiszkowa dostałam piżamkę - cudeńko, faktycznie nieziemsko mięciutki ten polarek ![]() ![]() Ania całkowicie Cię popieram i gratuluję odwagi cywilnej bo to aż się prosi gębę otworzyć w takich sytuacjach. Ludzie (większość) mają sobie pieski i czują się jak święte krowy, ja też nie raz przechodzę obok kogoś ze spuszczonym psem ze smyczy, że nie wspomnę o współczesnej zmorze kloców chodnikowych. Ten sąsiad którego pies pogryzł dziewczynkę przy mnie - może pamiętacie to jeszcze, to też nie raz coś robi a brama otwarta, nie raz idzie z nim bez smyczy dobrą chwilę zanim go zapnie. Ja już po tym co widziałam nie ufam żadnemu psu i będę się bała ![]() Poza tym to dziś 5 lat po ślubie mi pyknęło ![]()
#218 |
Zakorzenienie
|
Kasiulka wszystkiego najlepszego
![]() sprzatam ale tak mi sie nie chce ze szok ![]() ![]() musze wieczorem wystawic pare rzeczy, choc teraz mam wystawionych 5 aukcji co sie za 4 dni konczą i pomór straszny ![]()
#219 |
Raczkowanie
|
Ja dziś od rana też się zabrałam za ciuchy Pauliny z zeszłego roku. Trochę wystawiłam na szafce, jedna spódniczka mi się od razu sprzedała - zarobiłam całe 10 zł
![]() Nie chce mi się używanych wystawiać na All - zainteresowanie marne, a prowizję za wystawienie muszę płacić ![]() Kasiulka wszystkiego najlepszego ![]() Mała co za koszmar. Może chociaż po południu będzie fajnie. Wersta współczuję. Też miałam rozszerzane podniebienie (przy aparacie orto) i któregoś dnia ten drut mi się wysunął i wbił w podniebienie ![]() ![]()
#220 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez Sosnowa Czas edycji: 2012-02-02 o 12:50 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#221 |
Zakorzenienie
|
Dzięki babeczki kochane
![]() Co do Allegro to faktycznie pomór aukcjowy straszny, szkoda tylko że nie tam gdzie ja chcę licytować ![]()
#222 |
Zakorzenienie
|
po powrocie ze spaceru sfociłam czapkę
![]() ![]() ![]() a w środę w przedszkolu będzie pogadanka ze strażą miejską. wychowawczyni Igi dostała me=andat i wykorzystała okazję by ich zaprosić. nie mam pytań ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#223 |
Zakorzenienie
|
dzisiaj dostałam w przedszkolu poszewki do prania, w każdy piątek będę dostawać., już się suszą
![]() Pozatym Jowiszkowa Iga to śliczna blondyneczka ![]() ![]() ![]() Dzisiaj dzwoniła do mnei spanikowana kuzynka-ma termin porodu na 26 września. Wypytywała o klinikę w której ja rodziłam, bo nigdzie u niej (mysłowice) nie chcą jej zrobić cesarki. Jest tak spanikowana że aż mi jej żal. Nie wiem czy nie będzie jechać tu do nas, bo tu w klinice zrobią jej cesarkę na życzenie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#224 |
Zakorzenienie
|
Jowiszkowa i Ty mówisz, że Igi nie stroisz! Cudnie wygląda
![]() ![]() Judi to ja też współczuję Twojej kuzynce ![]() ![]() Jowiszkowa a wiesz u nas dzieci jeszcze dziś na placu zabaw były w krótkim rękawku ![]() ![]()
#225 |
Zakorzenienie
|
nie kumam cesarki na życzenie
![]() u nas zimno, na ciepłą bluzę ,ja miałam też szal na moim dekolcie , bo mi wiatr hulał ![]() w przedszkolu piżamka do prania co tydzień, pościel raz w m-cu mama mi dziś podrzuciła reklamówkę ciuszków z secondu ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#226 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#227 |
Zakorzenienie
|
Bry.
Polozylam dzieciaki godzinke temu i mam juz wieeeczor. Jak zwykle po calym dniu wrocilam dzis po 19 do domu ![]() pojechalam dzis odebrac czesci do hurtowni i wpadlam na chwile do ccc. przymierzylam kilka par, bo chcialam jakies botki, ale nic mi sie nie podobalo. wychodzac spodobaly mi sie jedne, ale troche wysoki obcas mialy. przymierzylam i okazalo sie, ze sa mega wygodne i nawet moj hallux mi w nich nie przeszkadza. takze zamabylam je ![]() ![]() http://www.ccc.eu/#/pl/catalog/produ.../2220011740001 tez wystawilam kilka aukcji i mam nadzieje, ze sie pozbede rzeczy, bo mi wadza. pochowalam wczoraj letnie ciuchy i mam w koncu troche miejsca na polkach. chociaz dzis bylo znow 20st. i cieplo, a jutro ma byc nawet +24. rano na 10 ide z B do kina na smerfy. tz zostaje pierwszy raz z A sam. ostatmo powiedzialam, zeby poszedl z dwojka na spacer, to powiedzial, ze sobie rady nie da ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#228 |
Zakorzenienie
|
jednak allegrowicze to niewdzięczne istoty
![]() maleją mi gwiazdki jak taki jeden,czy drugi odejmuje za czas wysyłki i bredzi, że "dostawa przedmiotu trwała długo z winy Sprzedającego" , jak zwykle wysyłam tego samego dnia, lub następnego ![]() ![]() ale kij z nimi szukam teraz jednolitej czapki jesiennej dla Olki, wszędzie jakieś paski, bzdety , a mi potrzeba z niczym, bo kurteczki w groszki ![]() a Veronka , u mojego tż podobnie, trwoga w oczach jak mówię, żeby wyszedł z dwójka na spacer, ![]() wkurza mnie to, bo przynajmniej z pół godziny bym miała na luzie, mieszkanie ogarnąć, czy obiad bez nerwówki przygotować a niestety nie looknę na botki, bo mam inny program, a adobe nie chce mi się uaktualniać ![]() czemu robisz aukcje , z kup teraz różniące sie ciut tylko od ceny minimalnej ? albo wcale ? to dodatkowa opcja, więc bulisz za wystawienie więcej ![]() Edytowane przez anka1900 Czas edycji: 2011-09-16 o 20:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#229 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#230 |
Zakorzenienie
|
#231 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
buty wygladaja tak, chociaz w realu chyba mi sie bardziej podobaja |
|
![]() ![]() |
![]() |
#232 |
Zakorzenienie
|
super botki.
|
![]() ![]() |
![]() |
#233 |
Zakorzenienie
|
Masakra, jak za sciana niemowle sie codziennie drze! kosmos normalnie. nie wiem czy on lezy i nikt sobie z tego nic nie robi? czy robia mleko do butelki i tyle to trwa. normalnie az tz wczoraj mowi, ze dziwnie, bo nasze dzieci nigdy tak nie plakaly
---------- Dopisano o 21:32 ---------- Poprzedni post napisano o 21:31 ---------- dzieki chyba Ty mialas wlasnie na koturnie z obcasem. jakos tak mi sie pamieta, ze dawalas kiedys fotke i mowilas, ze wygodne ---------- Dopisano o 21:34 ---------- Poprzedni post napisano o 21:32 ---------- Kaska, padlam w ogrodzie!! ![]() ![]() ale bym tak chciala :P http://www.pudelek.pl/artykul/35104/...hudla_45_kilo/ tylko moze nie 45 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#234 |
Zakorzenienie
|
ja mam kozaki wysokie na koturnie, bardzo wygodne
![]() aaa,botki czarne też mam, fakt ![]() jak dobrze,że wybuliłam na kozaki rok temu i teraz tylko kurtkę kupię ![]() Edytowane przez jowisz Czas edycji: 2011-09-16 o 20:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#235 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:40 ---------- Poprzedni post napisano o 21:37 ---------- kozakow mam chyba z 6 par ![]() tez wlasnie nie kupowalam w zeszlym roku kurtki z powodu brzucha, wiec zakup czeka mnie w tym roku. Magda, jak ekspres? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#236 |
Zakorzenienie
|
aaaaa,na wesele
![]() bo ja lubię koturny ![]() edit. ekspres działa, ale jednak trzeba coś całościowo wymienić. uszczelki wymienione więc na razie złożył,a w międzyczasie poszukamy. Edytowane przez jowisz Czas edycji: 2011-09-16 o 20:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#238 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ciekawe co tz powie, jak zobaczy mnie z takimi obcasami. ja raczej na sportowo sie nosze i plaskie buty ![]() najlepsze, ze pracujemy razem i bede paradowac po warsztacie w takich obcasach ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:45 ---------- Poprzedni post napisano o 21:43 ---------- masakra jaka roznica. inna kobieta, co? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#239 |
Zakorzenienie
|
wiecie co....
bo moje dziecko pierwszy raz cherla... lekarka nie znalazła tam nic wymagającego antybiotyku, żadnego zapalenia oskrzeli czy czegoś takiego na szczęście, ale jest kaszląca. No i tak się kurka trochę martwię o noc... chyba będę co pł godziny łaziła do niej, czy się tam tą wydzieliną nie dławi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#240 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() postaw obok łóżka wodę żeby nawilżyła gardło w nocy w razie potrzeby. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:05.