|
|
#211 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzyścia '09 - nareszcie część XXVI!
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Nie wiem czy pamiętacie, ale ja zawsze mówiłam, że chcę się zaręczyć i po pół roku, lub roku brać ślub, żeby nie wiadomo ile z tym pierścionkiem nie chodzić, ale życie mi inny scenariusz napisało i wcale źle się z tym nie czuję. Ślub nie mam pojęcia kiedy, narazie o tym mówić nie będziemy. Najpiewr studia, później się zobaczy jak się wszystko potoczy
|
||
|
|
|
#212 |
|
Zakorzenienie
|
Nie no Musia, super
a na ślub to przyjdzie czas, nie ma co się rwać ![]() gratulacje ![]() ja jestem zła, bo nie mam gdzie meczu obejrzeć, polsat leci w ch*** :/ Edytowane przez agusia642 Czas edycji: 2011-09-14 o 10:48 |
|
|
|
#213 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aniu również gratuluję i życzę szczęścia i miłości w kolejnych latach Cytat:
|
||
|
|
|
#214 |
|
Zakorzenienie
|
Mucha, super, gratuluję
|
#215 |
|
Raczkowanie
|
Musia
![]() A ja wstałam, kończe robótki i chyba zaczynam powoli gromadzić rzeczy do zabrania do wrocka ;D |
|
|
|
#216 |
|
Zakorzenienie
|
Musia, moje gratulacje
Dziewczynyy, a ja mam problem z prezentem. Bo moja Mama kończy 50lat i w weekend robimy jej imprezę niespodziankę ale kompletnie nie wiem co jej kupic za prezent. Chcieliśmy z Bratem jej jakąś wizytę do kosmetyczki ful wypasioną zakupic, ale Rodzice w grudniu mają 30 rocznicę ślubu ( ) i jadą sobie do SPA, więc ta kosmetyczka nie trafiona będzie... Chciałabym coś takiego co zapamięta. No ale jak nic nie wymyślę to kupimy 2 bilety do Opery czy do Teatru. No, ale może macie jakieś pomysły co by Mamę ucieszyło na takie okrągłe urodziny?
|
|
|
|
#217 | |||
|
Pani Buka
|
Mucha
![]() a ile jesteście razem? też bym chciała żeby u mnie się ułożyło, za niecały miesiąc 4 lata będzie i wiadomo, są różne wzloty i upadki ![]() Cytat:
![]() ps. Zielone oko, a co to są zmówiny? ![]() Cytat:
![]() ![]() z fb zaraz coś zrobimy ![]() Cytat:
|
|
#218 | |
|
Zakorzenienie
|
Musia, to niezłą Ci niespodziankę zrobił
![]() Cytat:
Takie niepełne to studiowanie |
|
|
|
|
#219 |
|
Zakorzenienie
|
Wreszcie się zalogowałam na maturzyścia
po roku czasu Kasia dziękuję![]() Vinka ja nie mam pojęcia jak Ci pomóc
– Jesteśmy powierzchowni i nie mamy nic do powiedzenia. Edytowane przez Czarnula4 Czas edycji: 2011-09-14 o 11:03 |
|
|
|
#220 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, wszystkie się doczekacie ![]() ![]() Cytat:
zapytam mamy i Ci powiem ![]() Cytat:
. W grudniu będzie 5 lat jak jesteśmy razem , nie martw się, u każdego jest czasem lepiej, raz gorzej Cytat:
Nooo, moja mama mówiła wczoraj "no teraz to już wkroczyliście w nowy etap w swoim życiu" ![]() Kilka dni temu po urodzinach czułam się stara, a teraz czuję się jak gówniara |
||||
|
|
|
#221 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Kasia, nie wiem co zrobie jeszcze ale przynajmniej wiem, ze w ten sposob na pewno nie pojade sama, to raz. Wiec moge albo zaoferowac komus bilet za zafundowanie mi pkp, bo i tak wyjdzie to temu komus taniej niz bilet na koncert :P, albo zamiast prezentu urozinowego pieniążki na bilet pkp. I w ten sposób nie będzie to oznaczałó totalnego bankructwa w czasach, gdy naprawde kazdy pieniadz sie liczy, a pieniadze nie rosna nam w ogródku, na drzewach ani nie leca z kranu tylko topnieja na na zwykle codzienne zycie
![]() Co do mnie to ja krotko zwiazkuje, jakies nie wiem od kiedy liczyc - ale rok z malutkim kawalkiem ![]() Ale w sumie w mojej glowie zareczyny to taki kolejny etap, obietnica ślubu, ale nie idealnie za rok, za dwa czy inna z gory wyznaczona data, tylko np. "wiemy, ze chcemysie pobrac, mamy X kasy, wiec bedziemy odkladac i m/w za tyle i tyle bedzie nas stac na slub". Bo wiadomo, wydatki chodza po ludziach, dla jednego moze byc to rok, dla drugiego 4 lata ![]() Btw, wiecie ze wg sawułar wiwru ( ?
|
#222 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() muszę TŻtowi powiedzieć, luty już niedługo haha ![]() Muszka gratuluję z całego serca wiem jakie to uczucie Wgapiasz się ciągle w pierścionek i się do niego cieszysz? ja tak miałam
|
|
|
#223 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nikki witaj
|
|
|
#224 | |
|
Zakorzenienie
|
Mucha gratuluję
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#225 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. W nocy miałam sny z nim związane. Rano jak się obudziłam, od razu złapałam się za palec i panika, bo go nie ma!... a po chwili sobie przypomniałam, że przecież wsadziłam go do pudełeczka ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#226 | |
|
Pani Buka
|
ja też nie słyszałam o tym zwyczaju z pierścionkiem, ktokolwiek to praktykuje?
Cytat:
no właśnie, a jeśli jeszcze z Krakowa do Warszawy jedzie przez Kielce i Radom, to dodatkowe 5-5,5h nie wiem czy się znajdzie jakaś taka sensowna przesiadka, ale można poszukać.
|
|
#227 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Co roku
I musi byc bialy kamien. Inaczej mozna odmowic z powodu pierscionka.
|
#228 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Super, zazdraszczam strasznie! Koniecznie pochwal się niedługo pierścionkiem! Vinia, a może np. stworzycie dla Mamy jakiś okolicznościowy album, ze zdjęciami dokumentującymi najważniejsze chwile z jej życia? Wiem, że u mnie w rodzinie takie sentymentalne prezenty najlepiej się sprawdzają Oczywiście, możecie do tego dorzucić jakieś słodkości albo np. tańsze bilety do teatru
|
|
|
|
|
#229 |
|
Zakorzenienie
|
Musia gratuluje!
Nikkuś jeszcze raz dziękuję za poranną pomoc Reszte napisałam na maturzyściach jak to sie potoczyło. A no i zaliczyłam dziś angola ustnego na 4! Więc liczę na stypendium!
Nie pozwólcie, aby ktokolwiek wmówił wam, że trzeba być zadowolonym z tego, co się ma. Zawsze jest więcej do zdobycia. ~dbam o włosy ![]() ~100 dni bez chipsów dzień: 88/100 ![]() ~ćwiczę! Insanity Max30 dzień 56/56 |
|
|
|
#230 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I szczerze, to nie wyobrażam sobie studiów bez indeksu. Na magisterskich prawdopodobnie nie będę już miała, ale chociaż ten będę mieć na pamiątkę ![]() Cytat:
Koniecznie pochwal się pierścionkiem!Cytat:
|
|
|
#231 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale to bym musiała sama robic, bo mój Brat teraz dostał pracę, a ja średnio bym miała czas bo dom na mojej głowie. Ale tak myślę o jakimś kolażu zdjęc żeby sobie w pracy postawiła jako dodatek ![]() Cytat:
![]() dzięki a ja mam wisielczy humor, rozumie mnie jedynie moja Kuzynka, (i Anlejka ) i odechciewa mi się wszystkiego....
|
||
|
|
|
#232 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Super to wyszło
|
|
|
#233 |
|
Zadomowienie
|
Organizm - widocznie zależy to od uczelni, wydziału, kierunku
![]() Dziewczyny potrzebuję porady: jak długą 'żywotność' ma ubita śmietana ze 'śmietan-fixem'? ![]() Chciałam zrobić 'tort' z czekoladowego ciasta, przełożony właśnie taką masą śmietanową z wiórkami czekoladowymi i na wierzch położyć jakieś owocki, ale boję się, że mi się to rozpłynie
|
|
|
|
#234 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#235 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Jak mam robila pianke śmietan fixem to w lodowce tak 2-3 dni żylo i nic sie nie dzialo, ale to rzadkie przypadki, zebysmy tyle ciasto trzymali
|
#236 |
|
Zakorzenienie
|
Łaaaał Mucha, super jeszcze raz gratulacje
i szczęścia życzę Jem obiadek i lece po buty które mam odłożone w sklepie
|
|
#237 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja mama zawsze wyprawia imieniny, ale teraz już towarzystwo starsze i jakoś nie jest to to samo co chociażby 10 lat temu, a szkoda i takie życzenia byłyby świetne
|
|
|
#238 |
|
Zakorzenienie
|
Moja mam zawsze robi na święta biszkopt z ubitą śmietaną (bo my nie lubimy kremów) i trzyma normalnie 3 dni
Edytowane przez balletoevs Czas edycji: 2011-09-14 o 17:14 |
|
|
|
#239 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja mama jest praktyczna więc dla niej najlepszym prezentem by było coś do kuchni czy sypialni.
|
|
#240 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:04.

Uwielbiam czytać takie opowieści 

) i jadą sobie do SPA, więc ta kosmetyczka nie trafiona będzie... Chciałabym coś takiego co zapamięta. No ale jak nic nie wymyślę to kupimy 2 bilety do Opery czy do Teatru. No, ale może macie jakieś pomysły co by Mamę ucieszyło na takie okrągłe urodziny?