Szalone Krakowianki pędzą dalej! - cz. XIV - Strona 8 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Spotkania Wizażanek

Notka

Spotkania Wizażanek Spotkania Wizażanek to forum, gdzie umawiamy się na spotkania w realu. Uwaga! W temacie wpisz region, w którym chciałybyście się spotkać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-10-05, 22:14   #211
Malla
Nie depcze krokusów

Dot.: Szalone Krakowianki pędzą dalej! - cz. XIV

Cytat:
Napisane przez Ineso Pokaż wiadomość
Może ma sens ale pod warunkiem, że nie ma się ochoty w co drugim pytaniu zaznaczyć obu odpowiedzi Od razu mie się przypomina: ,,Śnił mi się Freud. Co to znaczy?"
"To znaczy, kochana, żeś niedoruchana"
Stary 2011-10-05, 22:16   #212
Melka88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość

Malla, jesteś lekiem na całe zło. Wszystko wyjaśnisz
Forever I’m yours, forever I do.

4.06.2015 A&B
14.05.2017 Bruno
Melka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-05, 22:23   #213
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Napisane przez Melka88 Pokaż wiadomość
Malla, jesteś lekiem na całe zło. Wszystko wyjaśnisz
Wolałabym pomagać takim, jak Soline

A propos lekarzy, to z ortopedów moja niedawno operowana koleżanka poleca dr. Tomasza Pardałę, chodziła do niego do przychodni Scanmed-Multimedis:
http://krakow.multimedis.pl/dla-pacj...tomasz-pardala
Ale ja u niego byłam z kręgosłupem i mi nie pomógł, bo nie było zwyrodnień na zdjęciach RTG.

Z neurologów poleca Piotra Pijanowskiego z Mediciny, jest świetny:
http://www.medicina.pl (na NFZ bardzo długie terminy do niego są)

A neurochirurga poleca z kliniki uniwersyteckiej, trzeba dzwonić po 20. każdego miesiąca na nr 124248620 i terminy są na następny miesiąc, np. dr. Kwintę lub dr. Jarosława Polaka.

Edytowane przez Malla
Czas edycji: 2011-10-05 o 22:28
Malla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-05, 23:26   #214
banana split
Raczkowanie

[deserek narzeka]
Czy tu naprawdę wszystkie jesteście takie "młode i piękne", idealne krakowianki...? Czuję się nieswojo

Nie ma nikogo, kto jest trochę nieudany, samotny, niepełnosprytny, lekoman albo narkoman, nieszczęśliwy etc.? W żadnym razie tego nie życzę, fu, ale może komuś takiemu też brakuje bliskiej duszy. Proszę uderzać na priwa, nie trzeba robić coming outu.

[/deserek narzeka]
Stary 2011-10-05, 23:30   #215
Annabelle
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Soline Pokaż wiadomość

o rany, ale to może pilnuj sprawy, żeby w razie czego nie było za późno

Dziewczyny robiłyście sobie kiedyś test enneagram? Koleżanka mi dziś pokazała i choć jestem sceptycznie nastawiona do takich rzeczy, muszę przyznać, że ma to sens i warto, można się czegoś o sobie dowiedzieć✂ Jakbyście miały ochotę, to tutaj jest link: http://www.enneagram.pl/
1. Ale co to znaczy za późno? Za późno na co?
Wiem po prostu, że osoby tak na prawdę jajco wiedzące o sprawie (tzn. konkretnie o skrzywieniu kręgosłupa) mają tendencję do rozdmuchiwania i wyolbrzymiania sprawy. Rok temu byłam na rutynowych badaniach i akurat była jakaś nowa lekarka. Gdy tylko się rozebrałam, to jej pierwsze słowa: "Matko kochana, dziewczyno, Ty musisz mieć operację, natychmiast! Już dzwonię do szpitala!". Boże, boże ... Byłam u lekarza (najlepszego), skrzywienie jest, ale kazał mi się tym tak na prawdę nie przejmować (może nie powiedział tego takimi słowami, ale tak to odebrałam), zalecił jedynie ćwiczenia (rehabilitacja/korekcyjne/pilates) oraz basen.
Jedyne moje zaniedbanie to może być takie, że mi się po prostu fizycznie nie chce tego robić regularnie.

A odnośnie testu, to zgadzam się z wynikiem, ale nie do końca. Absolutnie nie zgodzę się z tym, że w każdej sytuacji muszę przejąć władzę i że potrzebuję stałej adoracji. Właśnie zupełnie przeciwnie

Annabelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-05, 23:33   #216
Malla
Nie depcze krokusów

banana split - oj, pitolisz smutki, deserku... Chodź na spotkanie, to się przekonasz
Stary 2011-10-05, 23:34   #217
banana split
Raczkowanie

A właśnie. A propos wolontariatu, bo przed chwilą przeglądałam wątek o autozmianach. Czy któraś z Was pomaga w jakimś krakowskim hospicjum? Bardzo chciałam gdzieś się wkręcić, ale trafiałam na same kościelne. Napisałam maila z pytaniem, czy jako osoba niewierząca też byłabym mile widziana. Nawet mi nie odpowiedzieli.

Edit
Malla nie pitolę, tzn. pewnie pitolę, bo jestem tylko deser przecie, ale pisałam poważnie.

Edytowane przez banana split
Czas edycji: 2011-10-05 o 23:38
banana split jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-10-05, 23:35   #218
mmmmmm
Zakorzenienie

Kasiencja super wstęp
Ale Mallamiała napisać o każdej zdanie

Cytat:
Napisane przez zagubiona_w_swoich_snach Pokaż wiadomość
To za wejscie sie placi?:P Kiedy sa w ogole ?
Płaci się
3-6 XI

Cytat:
Napisane przez OneMoreDress Pokaż wiadomość
Placi tylko sprzedajacy wiec firma i tak ma zarobek-w ten sposob walcza o klienta bo jak przegladasz oferty to niestety widzisz powystawiane te same mieszkania w kilku biurach...
Dokładnie, dla klientów to super Byłam bardzo sceptycznie nastawiona do takich firm bo myślałam, że prowizje są odpowiednio duże jak przy szukaniu czegoś na wynajem. I ciągle się zastanawiałam gdzie ten haczyk

Cytat:

mmmm - ja korzystałam z 5aSec - nie jest bardzo drogo, czasem w takich pralniach są promocje na konkretne części garderoby. Ale ,,stary" płaszcz wyprałabym w pralce - na trybie ręcznym, z delikatnym płynem. Ja piorę wiele żakietów i płaszczy w ten sposób.
Tak chciałam zrobić ale przypadkiem usłyszała o tym moja mama i po reakcji stwierdziłam, że to może nie jest dobry pomysł... Bo to nie jest taki płaszcz typu trencz, tylko taki zimowy, z wełną chyba.
Ale że kosztował grosze w primarku, ma 4 lata, jest styrany nieźle to opłata za pralnię nawet w okolicach 20zł przekroczy jego wartość pewnie...

Cytat:
Napisane przez ulicznica Pokaż wiadomość
Ja się właśnie trochę boję, bo wykupiłam sobie na Grouponie ofertę open na fitness na podchorążych 3 (tam było bodajże 60 zamiast 400 zł za 3 miesiące) i ważność karnetu zaczyna się 20 października.

Ktoś mnie ostrzegał przed tym klubem - że obsługa niemiła, że ciasno, duszno, wilgotno, że piwnica. Ale po przygodach w innym klubie, gdzie w zimie, -20 stopni ktoś wyciągnął mi z szafki grube rajstopy w których przyszłam (nie zamknęłam ich do końca, część przycięłam szafką i wystawały) - nie spodziewam się niczego mniej miłego.
Ja tam chodziłam
W regularnej cenie bym tam nie chodziła nigdy... Małe, ciasne, w piwnicy, ludzi dużo... Ale za mniej niż 20zł na miesiąc, karnet open nie wymagałam dużo. Byłam zadowolona bo w innym klubie miałabym za to wejście raz w miesiącu a tu mogłam iść 20... A same zajęcia (przynajmniej z 2 babkami) były super
A co do spodziewanie się czegoś mniej miłego... Tam nie ma szafek W zasadzie to z szatnią też średnio... Jest takie malutkie pomieszczenie w którym można się przebrać ale jest ciasno... No i faceci też się tam zdarzali

Cytat:
ja oddawałam tam sukienkę✂ze studniówki, jakieś płaszcze chyba też, no i komplet pościeli ale jeśli chodzi o ubrania to całkiem spoko, dobrze czyszczą, nie zdarzyło mi się, żeby coś uszkodzili, a ceny w porządku tylko koniecznie zorientuj się jakie pranie, bo mają też opcje pralkowe, a to w sumie można przecież samemu w domu ja sukienkę oddałam bodajże na chemiczne
Dziękuję, muszę się w końcu zorientować bo płaszcz wisi od wiosny...
Już nie wspomnę o tym w jakim stanie jest suknia ślubna

Cytat:
Stary 2011-10-06, 04:36   #219
zagubiona_w_swoich_snach
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez banana split Pokaż wiadomość
A właśnie. A propos wolontariatu, bo przed chwilą przeglądałam wątek o autozmianach. Czy któraś z Was pomaga w jakimś krakowskim hospicjum? Bardzo chciałam gdzieś się wkręcić, ale trafiałam na same kościelne. Napisałam maila z pytaniem, czy jako osoba niewierząca też byłabym mile widziana. Nawet mi nie odpowiedzieli.

Edit
Malla nie pitolę, tzn. pewnie pitolę, bo jestem tylko deser przecie, ale pisałam poważnie.
To ze nie odpowiedziel to zapewne wynika z tego ze ogolnie maja w nosie poczte elektorniczna Co mnie dziwi sa na swiecie jeszcze tacy ludzie Dlaczego akurat hospicjum? Nie boisz sie ze Cie to przerosnie? Akurat hospicjum dla mnie osobiscie bylo by najtrudniejszeym miejscem do "pracy".
Cytat:
Napisane przez mmmmmm Pokaż wiadomość
Płaci się
3-6 XI
Jak zwykle zdzieraja mi sie cos kojarzylo za za darmo ale nas zabierali w ramach wycieczki z uczelni wiec pewnie dlatego

---------- Dopisano o 05:36 ---------- Poprzedni post napisano o 05:32 ----------

Cytat:
zagubiona to może możesz mi kogoś✂polecić?
Osobiscie raczej trafiam na tych ktorym moglabym niezla antyreklame zrobic:P
Obecnie czekam na cud
zagubiona_w_swoich_snach jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-06, 05:30   #220
nicRu
maszyna, nie człowiek

Soline
Ola, ja mam spotkanie dzis, moze cisnienia mi nie podniosą...

---------- Dopisano o 06:30 ---------- Poprzedni post napisano o 06:26 ----------

Ja u orto liczę na skierowanie na coś, mogę czekać i pół roku, ale żebym czuła choć chwilę ulgi, albo żebym wiedziała jak mogę ćwiczyć sama, bo przez lata "ot, skolozioza", nawet RTG nie, bo to fanaberia, teraz nagle kręgosłup jakbym miała z 25 lat więcej, niż mam. Zawsze lepsze trochę ćwiczeń niż przeciwbólowe
Stary 2011-10-06, 06:11   #221
2016070953
Konto usunięte

spaać, paalić, kaawy
2016070953 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-10-06, 06:16   #222
kasiencja
Pani Buka

Cytat:
Napisane przez agaola89 Pokaż wiadomość
A kto ma ochotę na cięcie za free w piątek o 11?
ja mam wtedy wolne ale się boję bo najchętniej to by mnie pewnie ścięli na krótko i zafarbowali na rudo a tyle odwagi nie mam a właściwie z jakiej okazji to?

Cytat:
Dziewczyny robiłyście sobie kiedyś test enneagram? Koleżanka mi dziś pokazała i choć jestem sceptycznie nastawiona do takich rzeczy, muszę przyznać, że ma to sens i warto, można się czegoś o sobie dowiedzieć✂ Jakbyście miały ochotę, to tutaj jest link: http://www.enneagram.pl/
przeczytałam o Twoich problemach ze zdrowiem też
enneagramem przechodziłam fascynację na przełomie gimnazjum i liceum, trzeba przyznać że to taki nie najgorzej skonstruowany teścik - chociaż mnie oczywiście wychodziło zawsze 4w5 i było takie grono nawet kiedyś, jacy my wyjątkowi

Cytat:
Napisane przez ola_gie Pokaż wiadomość
Podziel się potem wrażeniami!
to było odnośnie House'a, nie? też oglądałam wczoraj. podobało mi się

Cytat:
[deserek narzeka]
Czy tu naprawdę wszystkie jesteście takie "młode i piękne", idealne krakowianki...? Czuję się nieswojo

Nie ma nikogo, kto jest trochę nieudany, samotny, niepełnosprytny, lekoman albo narkoman, nieszczęśliwy etc.? W żadnym razie tego nie życzę, fu, ale może komuś takiemu też brakuje bliskiej duszy. Proszę uderzać na priwa, nie trzeba robić coming outu.

[/deserek narzeka]
Deserku
w pewne dni powtarzam sobie, że autosugestia jest jednak ważna i trzeba lubić siebie, a czasem no to ... szkoda gadać. Ale obiektywnie patrząc to wszystkie dziewczyny tutaj są fajne i wszystkie mają w sobie coś wyjatkowego, tylko czasem trzeba dopiero poudzielać się w tym wątku żeby ktoś Ci coś miłego powiedział

kasiencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-06, 06:33   #223
Ineso
Matka Smoka

Cytat:
[deserek narzeka]

[/deserek narzeka]
Mocno się zamyśliłam próbując zgadnąć na jakiej podstawie Twój wniosek oparłaś
Ja jestem starsza od Ciebie, lepiej Ci? I kompulsywnie jem i wizażuję.
Więcej grzechów nie pamiętam
Cytat:
. Napisałam maila z pytaniem, czy jako osoba niewierząca też byłabym mile widziana. Nawet mi nie odpowiedzieli.

Cytat:
Napisane przez mmmmmm Pokaż wiadomość

Tak chciałam zrobić ale przypadkiem usłyszała o tym moja mama i po reakcji stwierdziłam, że to może nie jest dobry pomysł... Bo to nie jest taki płaszcz typu trencz, tylko taki zimowy, z wełną chyba.
Ale że kosztował grosze w primarku, ma 4 lata, jest styrany nieźle to opłata za pralnię nawet w okolicach 20zł przekroczy jego wartość pewnie...
tutaj są fajne i wszystkie mają w sobie coś wyjatkowego, tylko czasem trzeba dopiero poudzielać się w tym wątku żeby ktoś Ci coś miłego powiedział
No raczej poniżej 20 się nie zmieścisz
Ineso jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-06, 06:45   #224
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Napisane przez nicRu Pokaż wiadomość
Ja u orto liczę na skierowanie na coś, mogę czekać i pół roku, ale żebym czuła choć chwilę ulgi, albo żebym wiedziała jak mogę ćwiczyć sama, bo przez lata "ot, skolozioza", nawet RTG nie, bo to fanaberia, teraz nagle kręgosłup jakbym miała z 25 lat więcej, niż mam. Zawsze lepsze trochę ćwiczeń niż przeciwbólowe
Po co czekać, każdy ortopeda da skierowanie na RTG, ale niektórych zmian nie będzie widać na zdjęciu, dopiero na tomografii, na którą już trudniej się załapać i raczej od neurologa niż orto.
Stary 2011-10-06, 06:51   #225
2016070953
Konto usunięte

Deserku a kto tak cię demotywuje że masz takie złe zdanie o sobie?
2016070953 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-06, 07:37   #226
gg22
Zakorzenienie

o matko! 2dni mnie nie było a tu tyle stron!
jestem wykończona...fizycznie i psychicznie- przygotowanie i obsługa konferencji i pranie mózgu to za dużo na 2dni:/
.
gg22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-06, 07:39   #227

1. Szukam taniego fotografa, który zrobiłby mi zdjęcie dowodowe. Ale ja właściwie potrzebuję tylko jednego, bo muszę zeskanować i wstawić do CV. Chodzi mi o jak najmniejszą ilość i niską cenę.

2. Kiedy spotkanie?
ville jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-06, 07:48   #228
szyrek
Zadomowienie

Soline

Agaola89 moje włosy wręcz krzyczą o fryzjera, ale niestety do 16 krzyczą sobie za biurkiem

Ostatnio byłam z gruponu w jakim niedużym salonie na mistrzejowicach - generalnie ok - z fryzjera byłam bardzo zadowolona, trochę mniej z henny bo szczypało i brwi miałam w innym kolorze niż chciałam (wyszło ok, więc nie robiłam obory no ale jednak...)

banana split melduję się jako nieudolnik z przykrótkimi spodniami i niewyprasowanym tshirtem

szyrek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-06, 08:36   #229
gg22
Zakorzenienie

Cytat:
Nie będę miała operacji na palec, bo już nie będzie działał Mam zwapniałe stawy jak stara baba Lekarz powiedział, że powinnam się cieszyć pozostałymi dziewięcioma, bo z takim reumatyzmem powinnam mieć problemy z szybkim pisaniem na klawiaturze, a śmigam jak messerschmitt.
o kurczę to lipa... jesteś pewna że nic się już nie da z tym zrobić? może powinnaś to zweryfikować?

Cytat:
Napisane przez nicRu Pokaż wiadomość
Wiem, ale w sumie to mieszkanie brata i wiem, ze w jednym pokoju ktory jest wiekszy spokojnie moglyby mieszkac dwie osoby, w mniejszym jedna, wtedy cena byłaby podzielona na 3 osoby i moim zdaniem nie taka zła. A za 500zł sama widziałam jak ciezko coś znaleźć, bo wielokrotnie przeglądałam z koleżankami ogłoszenia, do tego żeby jeszcze lokalizacja była sensowna, a nie 1 autobus raz na pół h przy dobrych wiatrach (owa kolezanka miala 15 minut żwawym marszem na pętlę Cichy Kącik, więc położenie "takie sobie").
wszystko zależy od pkt widzenia. ponieważ jest popyt to ceny windują. uważam że 600zł w górę to przesada, ale jeden chce zarobić drugi chce oszczędzić

Cytat:
Napisane przez Tindomerel Pokaż wiadomość
dziewczyny poleciłybyście mi w miare taniego optyka gdzieś koło armii krajowej, rynku? dalej się jeszcze nie zapuszczam
potrzebujesz tylko kupić soczewki czy przebadać wzrok i dobrać odpowiednie soczewki?
optiland polecony przez Mallę jest niedaleko ode mnie więc mogę Ci zrobić wycieczkę krajoznawczą

jak to nie? zwiedziłaś pół Kazimierza

Cytat:
Napisane przez kasiencja Pokaż wiadomość
co się stało z Wizażem? u mnie wygląda tak samo
Cytat:
Kasiencja - szczegóły w moim podpisie
dopiero teraz się kapnęłam że faktycznie jest inny

Cytat:
Napisane przez granatowo Pokaż wiadomość
Antypisowa Opozycja jest bardzo potrzebna każdemu państwu.

Jestem za to zdecydowanie antykaczyńska. Ten człowiek wzbudza we mnie najgorsze emocje. Jak nikt inny.
Nie zdzierżę Go jako premiera tego kraju. Szczerze trzymam kciuki za klęskę wyborczą i Jego zejście ze sceny politycznej. Raz na zawsze
popieram Twoje zdanie. ostatnio długo na ten temat dyskutowałam i po głębokim zastanowieniu stwierdziłam, że nie idę na wybory. tak bardzo żadna partia mi nie odpowiada, że nie chcę brać odpowiedzialności za rządy żadnej z nich, bo uważam, że głos źle oddany jest głosem straconym. lepiej nie głosować wcale

Cytat:
Napisane przez MistrzyniSprzecznosci Pokaż wiadomość
Właśnie robię cebularze jadł ktoś?
przysmak lubelski

Cytat:
Napisane przez ulicznica Pokaż wiadomość
Teraz Groupon szuka osób (widziałam ofertę pracy w Krk), które zajmą się negocjacjami i wyszukiwaniem firm, które mają ochotę rozdać trochę zniżek klientom - ciekawe jak to wygląda od kuchni. Moim zdaniem powinni wprowadzić opcję oceny usługi na Grouponie. Na fryzjera po promocyjnej cenie chyba bym się nie zdecydowała.. O_o

Parę razy korzystałam już z ofert grouponu - raz byłam na pedicure i hennie - efekt był super i na pewno tam wrócę, wykupiłam też prenumeratę In Style i bon na kosmetyki Yves Rocher. Do tej pory zawsze byłam zadowolona...
mój brat tam pracuje
ja korzystam i 1x zdarzyło mi się być niezadowoloną, ale nie była to wina grupona.

Cytat:
[deserek narzeka]

[/deserek narzeka]
skąd taki post???
gorszy dzień?
myślę, że każdej mniej lub bardziej brakuje bliskiej duszy dlatego jesteśmy na tym forum.
piękne niewątpliwie jesteśmy bo taka ilość godz. spędzona na wizażu+ ilość zamówień kosmetycznych iść na amrne nie może

spotkaj się z nami, poznaj, pogadaj- sama zobaczysz

Cytat:
Napisane przez ville Pokaż wiadomość
1. Szukam taniego fotografa, który zrobiłby mi zdjęcie dowodowe. Ale ja właściwie potrzebuję tylko jednego, bo muszę zeskanować i wstawić do CV. Chodzi mi o jak najmniejszą ilość i niską cenę.
jeśli masz tylko czas i cierpliwość oddam Ci mój kupon z grupera na zdjęcia bo mnie ciule nie zapytali o kod więc wciąż można skorzystać
.
Stary 2011-10-06, 08:46   #230
f3c5f22a477733c3f05238ecee51cadb3aa4293a_6848b944d63c3
Konto usunięte

Dotarłam do nowego watku Hurra!
Wbrew pozorom żyję i mam się całkiem ok.

Odmieniłam bloga! Jestem z niego aktualnie dumna

Organizuję zamówienie na kosmetyki do włosów L'Oreal i Kerastase - zamówienie w klubie

A teraz zabieram się za nadrabianie
f3c5f22a477733c3f05238ecee51cadb3aa4293a_6848b944d63c3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-06, 09:01   #231
OneMoreDress
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ville Pokaż wiadomość
Ja robilam juz drugi raz u fotografa na Rakowickiej (pomiedzy Topolowa i Lubicz). Bylam nawet zadowolona i nie zaplacilam jakos strasznie duzo...ale minimalna liczba zdjec to chyba 4
OneMoreDress jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-06, 09:21   #232
Malla
Nie depcze krokusów

Czemu nie ma lakierów
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;29812713]Odmieniłam bloga! Jestem z niego aktualnie dumna [/QUOTE]
Uroczy buziak

Nie widziałam zdjęć od Cholerki wcześniej, jakbym wiedziała, że tak wychodzą, to bym więcej warstw tuszu nawaliła, tyle co na randki ze Słodziakiem :P
Stary 2011-10-06, 09:24   #233
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez OneMoreDress Pokaż wiadomość
Ja robilam juz drugi raz u fotografa na Rakowickiej (pomiedzy Topolowa i Lubicz). Bylam nawet zadowolona i nie zaplacilam jakos strasznie duzo...ale minimalna liczba zdjec to chyba 4
Byłam tam RAZ, I nigdy więcej nie pójdę. Zero profesjonalizmu...
f3c5f22a477733c3f05238ecee51cadb3aa4293a_6848b944d63c3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-06, 09:30   #234
cholernarejestracja
Copyraptor

Cytat:
Mocno się zamyśliłam próbując zgadnąć na jakiej podstawie Twój wniosek oparłaś
Ja jestem starsza od Ciebie, lepiej Ci? I kompulsywnie jem i wizażuję.
Więcej grzechów nie pamiętam
A ja mam kompleksy na prawo i lewo czego nie umiem wyjaśnić, nie radzę sobie z własnymi uczuciami i wszystko odkładam na ostatnią chwilę. I nie mam kondycji.

Banana, to, że nie wywlekamy tu swoich niedoskonałości nie oznacza, że ich nie ma. Tylko, że niekoniecznie chcemy się publicznie pokazywać od tej strony
cholernarejestracja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-06, 09:35   #235
Konto usunięte

Cytat:
Uroczy buziak

Nie widziałam zdjęć od Cholerki wcześniej, jakbym wiedziała, że tak wychodzą, to bym więcej warstw tuszu nawaliła, tyle co na randki ze Słodziakiem :P
Ale dobrze wygląda, bardzo naturalnie

---------- Dopisano o 10:35 ---------- Poprzedni post napisano o 10:31 ----------

Cytat:
Napisane przez cholernarejestracja Pokaż wiadomość
A ja mam kompleksy na prawo i lewo czego nie umiem wyjaśnić, nie radzę sobie z własnymi uczuciami i wszystko odkładam na ostatnią chwilę. I nie mam kondycji.
na inny komentarz mnie nie stać
Stary 2011-10-06, 09:42   #236
OneMoreDress
Zakorzenienie

Cytat:
High five!
OneMoreDress jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-06, 09:46   #237
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Jeśli chodzi Ci o kondycję fizyczną, to nad tym dziś popracujemy

A reszta siedzi w Twojej głowie. Dla mnie jesteś geniuszem i och, ach, też chcę taka być.
Cytat:
Banana, to, że nie wywlekamy tu swoich niedoskonałości nie oznacza, że ich nie ma. Tylko, że niekoniecznie chcemy się publicznie pokazywać od tej strony
Jak to nie wywlekamy? Przecież każda tu wie, że jestem beznadziejna Nie mam motywacji ani ambicji do skończenia studiów, odwlekam wszystko na ostatni moment, mam bałagan w mieszkaniu, boję się zmian w życiu i tkwię w związku z dziwnym, małym człowiekiem. I włosy mi się puszą Ale lubię spędzać czas ze sobą
Stary 2011-10-06, 09:51   #238
Konto usunięte

Cytat:
Jak to nie wywlekamy? Przecież każda tu wie, że jestem beznadziejna Nie mam motywacji ani ambicji do skończenia studiów, odwlekam wszystko na ostatni moment, mam bałagan w mieszkaniu, boję się zmian w życiu i tkwię w związku z dziwnym, małym człowiekiem. I włosy mi się puszą Ale lubię spędzać czas ze sobą
No z całej wypowiedzi to zmroziło mnie najbardziej...
Stary 2011-10-06, 09:53   #239
cholernarejestracja
Copyraptor

Halo, ja nie potrzebuję pocieszania i udowadniania mi, że jest inaczej niż sądzę, lubię siebie po prostu pokazuję, że każdy ma swojego trupa w szafie.

Malla, zaczynam się zastanawiać, czy nie za późno dziś dla mnie Ciebie wcześniejsze BPU nie kręci, co?
cholernarejestracja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-06, 10:00   #240
gg22
Zakorzenienie

[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;29813822]No z całej wypowiedzi to zmroziło mnie najbardziej...[/QUOTE]

to lubię

eeejjjj ale przecież nie chodzi o to żeby marudzić jakim się jest beznadziejnym, bo każdy ma w życiu problemy i gorsze chwile.
fajne jest to, że jak już któraś marudzi to są osoby, które tego wysłuchają i pocieszę, a jeszcze fajniejsze jest to, że można pogadać o wszystkim i o niczym i bez marudzenia poprawić sobie humor
.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości