![]() |
#211 | |
Nie depcze krokusów
|
Dot.: Szalone Krakowianki pędzą dalej! - cz. XIV
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#212 |
Zakorzenienie
|
![]() Malla, jesteś lekiem na całe zło. Wszystko wyjaśnisz ![]()
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B ![]() 14.05.2017 Bruno
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#213 |
Nie depcze krokusów
|
Wolałabym pomagać takim, jak Soline
![]() A propos lekarzy, to z ortopedów moja niedawno operowana koleżanka poleca dr. Tomasza Pardałę, chodziła do niego do przychodni Scanmed-Multimedis: http://krakow.multimedis.pl/dla-pacj...tomasz-pardala Ale ja u niego byłam z kręgosłupem i mi nie pomógł, bo nie było zwyrodnień na zdjęciach RTG. Z neurologów poleca Piotra Pijanowskiego z Mediciny, jest świetny: http://www.medicina.pl (na NFZ bardzo długie terminy do niego są) A neurochirurga poleca z kliniki uniwersyteckiej, trzeba dzwonić po 20. każdego miesiąca na nr 124248620 i terminy są na następny miesiąc, np. dr. Kwintę lub dr. Jarosława Polaka.
Geralt solennie obiecał sobie nie turbować się. Edytowane przez Malla Czas edycji: 2011-10-05 o 22:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#214 |
Raczkowanie
|
[deserek narzeka]
Czy tu naprawdę wszystkie jesteście takie "młode i piękne", idealne krakowianki...? Czuję się nieswojo ![]() Nie ma nikogo, kto jest trochę nieudany, samotny, niepełnosprytny, lekoman albo narkoman, nieszczęśliwy etc.? W żadnym razie tego nie życzę, fu, ale może komuś takiemu też brakuje bliskiej duszy. Proszę uderzać na priwa, nie trzeba robić coming outu. ![]() [/deserek narzeka]
#215 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wiem po prostu, że osoby tak na prawdę jajco wiedzące o sprawie (tzn. konkretnie o skrzywieniu kręgosłupa) mają tendencję do rozdmuchiwania i wyolbrzymiania sprawy. Rok temu byłam na rutynowych badaniach i akurat była jakaś nowa lekarka. Gdy tylko się rozebrałam, to jej pierwsze słowa: "Matko kochana, dziewczyno, Ty musisz mieć operację, natychmiast! Już dzwonię do szpitala!". Boże, boże ... ![]() Jedyne moje zaniedbanie to może być takie, że mi się po prostu fizycznie nie chce tego robić regularnie. A odnośnie testu, to zgadzam się z wynikiem, ale nie do końca. Absolutnie nie zgodzę się z tym, że w każdej sytuacji muszę przejąć władzę i że potrzebuję stałej adoracji. Właśnie zupełnie przeciwnie ![]() ![]()
![]() |
#216 |
Nie depcze krokusów
|
banana split - oj, pitolisz smutki, deserku... Chodź na spotkanie, to się przekonasz
![]()
![]() |
#217 |
Raczkowanie
|
A właśnie. A propos wolontariatu, bo przed chwilą przeglądałam wątek o autozmianach. Czy któraś z Was pomaga w jakimś krakowskim hospicjum? Bardzo chciałam gdzieś się wkręcić, ale trafiałam na same kościelne. Napisałam maila z pytaniem, czy jako osoba niewierząca też byłabym mile widziana. Nawet mi nie odpowiedzieli.
Edit Malla nie pitolę, tzn. pewnie pitolę, bo jestem tylko deser przecie, ale pisałam poważnie.
Królik doświadczalny w służbie wszystkim atopikom. Edytowane przez banana split Czas edycji: 2011-10-05 o 23:38 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#218 | ||||
Zakorzenienie
|
Kasiencja super wstęp
![]() Ale Mallamiała napisać o każdej zdanie ![]() Płaci się ![]() 3-6 XI Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ale że kosztował grosze w primarku, ma 4 lata, jest styrany nieźle to opłata za pralnię nawet w okolicach 20zł przekroczy jego wartość pewnie... Cytat:
![]() W regularnej cenie bym tam nie chodziła nigdy... Małe, ciasne, w piwnicy, ludzi dużo... Ale za mniej niż 20zł na miesiąc, karnet open nie wymagałam dużo. Byłam zadowolona bo w innym klubie miałabym za to wejście raz w miesiącu a tu mogłam iść 20... A same zajęcia (przynajmniej z 2 babkami) były super ![]() A co do spodziewanie się czegoś mniej miłego... ![]() ![]() ![]() Cytat:
Już nie wspomnę o tym w jakim stanie jest suknia ślubna ![]() ![]()
![]() |
#219 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Jak zwykle zdzieraja ![]() ![]() ---------- Dopisano o 05:36 ---------- Poprzedni post napisano o 05:32 ---------- Osobiscie raczej trafiam na tych ktorym moglabym niezla antyreklame zrobic:P Obecnie czekam na cud ![]()
![]() |
#220 |
maszyna, nie człowiek
|
Soline
![]() Ola, ja mam spotkanie dzis, moze cisnienia mi nie podniosą... ---------- Dopisano o 06:30 ---------- Poprzedni post napisano o 06:26 ---------- Ja u orto liczę na skierowanie na coś, mogę czekać i pół roku, ale żebym czuła choć chwilę ulgi, albo żebym wiedziała jak mogę ćwiczyć sama, bo przez lata "ot, skolozioza", nawet RTG nie, bo to fanaberia, teraz nagle kręgosłup jakbym miała z 25 lat więcej, niż mam. Zawsze lepsze trochę ćwiczeń niż przeciwbólowe ![]()
#221 |
Konto usunięte
|
spaać, paalić, kaawy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#222 | ||
Pani Buka
|
ja mam wtedy wolne ale się boję bo najchętniej to by mnie pewnie ścięli na krótko i zafarbowali na rudo a tyle odwagi nie mam
![]() Cytat:
![]() ![]() enneagramem przechodziłam fascynację na przełomie gimnazjum i liceum, trzeba przyznać że to taki nie najgorzej skonstruowany teścik - chociaż mnie oczywiście wychodziło zawsze 4w5 i było takie grono nawet kiedyś, jacy my wyjątkowi ![]() to było odnośnie House'a, nie? też oglądałam wczoraj. podobało mi się ![]() Cytat:
![]() w pewne dni powtarzam sobie, że autosugestia jest jednak ważna i trzeba lubić siebie, a czasem no to ... szkoda gadać. Ale obiektywnie patrząc to wszystkie dziewczyny tutaj są fajne i wszystkie mają w sobie coś wyjatkowego, tylko czasem trzeba dopiero poudzielać się w tym wątku żeby ktoś Ci coś miłego powiedział ![]()
![]() |
#223 | |||
Matka Smoka
|
Cytat:
![]() ![]() Ja jestem starsza od Ciebie, lepiej Ci? I kompulsywnie jem i wizażuję. Więcej grzechów nie pamiętam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#224 | |
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#225 |
Konto usunięte
|
Deserku a kto tak cię demotywuje że masz takie złe zdanie o sobie?
|
![]() ![]() |
![]() |
#226 |
Zakorzenienie
|
o matko!
![]() jestem wykończona...fizycznie i psychicznie- przygotowanie i obsługa konferencji i pranie mózgu to za dużo na 2dni:/
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
![]() ![]() |
![]() |
#227 |
Zakorzenienie
|
1. Szukam taniego fotografa, który zrobiłby mi zdjęcie dowodowe. Ale ja właściwie potrzebuję tylko jednego, bo muszę zeskanować i wstawić do CV. Chodzi mi o jak najmniejszą ilość i niską cenę.
2. Kiedy spotkanie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#228 |
Zadomowienie
|
Soline
![]() Agaola89 moje włosy wręcz krzyczą o fryzjera, ale niestety do 16 krzyczą sobie za biurkiem ![]() Ostatnio byłam z gruponu w jakim niedużym salonie na mistrzejowicach - generalnie ok - z fryzjera byłam bardzo zadowolona, trochę mniej z henny bo szczypało i brwi miałam w innym kolorze niż chciałam (wyszło ok, więc nie robiłam obory no ale jednak...) banana split melduję się jako nieudolnik z przykrótkimi spodniami i niewyprasowanym tshirtem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#229 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
optiland polecony przez Mallę jest niedaleko ode mnie więc mogę Ci zrobić wycieczkę krajoznawczą ![]() jak to nie? zwiedziłaś pół Kazimierza ![]() dopiero teraz się kapnęłam że faktycznie jest inny ![]() Cytat:
przysmak lubelski ![]() Cytat:
![]() ja korzystam i 1x zdarzyło mi się być niezadowoloną, ale nie była to wina grupona. Cytat:
gorszy dzień? myślę, że każdej mniej lub bardziej brakuje bliskiej duszy dlatego jesteśmy na tym forum. piękne niewątpliwie jesteśmy bo taka ilość godz. spędzona na wizażu+ ilość zamówień kosmetycznych iść na amrne nie może ![]() spotkaj się z nami, poznaj, pogadaj- sama zobaczysz ![]() Cytat:
![]()
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
|||||||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#230 |
Konto usunięte
|
Dotarłam do nowego watku
![]() ![]() Wbrew pozorom żyję i mam się całkiem ok. Odmieniłam bloga! Jestem z niego aktualnie dumna ![]() Organizuję zamówienie na kosmetyki do włosów L'Oreal i Kerastase - zamówienie w klubie ![]() A teraz zabieram się za nadrabianie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#231 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#232 |
Nie depcze krokusów
|
Czemu nie ma lakierów
![]() [1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;29812713]Odmieniłam bloga! Jestem z niego aktualnie dumna ![]() Uroczy buziak ![]() Nie widziałam zdjęć od Cholerki wcześniej, jakbym wiedziała, że tak wychodzą, to bym więcej warstw tuszu nawaliła, tyle co na randki ze Słodziakiem :P
![]() |
#233 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#234 | |
Copyraptor
|
Cytat:
Banana, to, że nie wywlekamy tu swoich niedoskonałości nie oznacza, że ich nie ma. Tylko, że niekoniecznie chcemy się publicznie pokazywać od tej strony ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#235 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:35 ---------- Poprzedni post napisano o 10:31 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#236 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#237 | ||
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
![]() A reszta siedzi w Twojej głowie. Dla mnie jesteś geniuszem i och, ach, też chcę taka być. Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#238 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#239 |
Copyraptor
|
Halo, ja nie potrzebuję pocieszania i udowadniania mi, że jest inaczej niż sądzę, lubię siebie
![]() Malla, zaczynam się zastanawiać, czy nie za późno dziś dla mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#240 |
Zakorzenienie
|
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;29813822]No z całej wypowiedzi to zmroziło mnie najbardziej...[/QUOTE]
![]() to lubię eeejjjj ale przecież nie chodzi o to żeby marudzić jakim się jest beznadziejnym, bo każdy ma w życiu problemy i gorsze chwile. fajne jest to, że jak już któraś marudzi to są osoby, które tego wysłuchają i pocieszę, a jeszcze fajniejsze jest to, że można pogadać o wszystkim i o niczym i bez marudzenia poprawić sobie humor ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:18.