![]() |
#211 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Październik - perfumy, kolorówka, pielęgnacja i coś dla fanek opalania ;-)
Podoba mi się amor amor, ale brak mi atomka. wolałabym chyba w całości je oddać ew. za inny zapach
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#212 | |
kosmita jakiś normalnie
Przekupka: 239 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Październik - perfumy, kolorówka, pielęgnacja i coś dla fanek opalania ;-)
Cytat:
ekhm? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#213 |
Wtajemniczenie
|
Podoba mi się:
Safari, Ralpha Laurenta - miniaturka perfum Gucci, Flora - miniaturka mini BBcream |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#214 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#215 |
Zakorzenienie
|
no nie nalegam ale polecam sie na przzyszlosc
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#217 |
Rozeznanie
|
Mam pytanie :
Dlaczego wczoraj mi powiedzialas, ze paczki niemasz jeszcze , jak ja odebralas 23.-go? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#218 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#219 |
Rozeznanie
|
Informacje dostalam , jak zadzwonilam na informacje poczty polskiej i podalam numer nadania.
Pisze Ci wlasnie numer nadania na PW, i numer tel na informacje poczty polskiej,. Sama sprawdz. Edytowane przez dorcia 83 Czas edycji: 2011-11-25 o 13:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#220 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#221 |
Zakorzenienie
Przekupka: 87 pkt / 100% pozyt.
|
MAC, wkład Carbon - aktualnie bardzo potrzebuję tego kolorku więc mogę sporo oddać
![]() ![]() poza tym może znajdziesz coś za Peachtwist i Dark soul, Teint Miracle, pigment Inglot?
Edytowane przez MissScareAll Czas edycji: 2011-11-25 o 13:41 Powód: literówka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#222 |
Rozeznanie
|
Kochana, dzwonilam drugi raz, i drugi raz kobieta sprawdzala i powiedziala, ze paczke odebrano 23.11 przez urzad pocztowy w Gdansku..
Majac numer nadania mozna to sprawdzic , dziwne , ze tego nie wiedzialas.. Poszlo to 22.11 listem poleconym priorytetem i odebrane bylo 23.11. Wiec zadzwon sama i sama sie zainteresuj... Paczke odebrano 23.11 , czy chcesz tego czy nie . Podalam Ci numer nadania paczki ( listu , ja juz tak mam, ze mowie na list -paczka..), i moge Ci jeszcze zeskanowac i wrzucic na meila druk nadania , z moimi i Twoimi danymi i pieczatka, zebys nie mowila ,ze klamie. Podaj meila na PW. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#223 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:49 ---------- Poprzedni post napisano o 14:45 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#224 | |
Rozeznanie
|
Wyslalam Ci meila .
---------- Dopisano o 15:06 ---------- Poprzedni post napisano o 15:04 ---------- Cytat:
Bo to nie sa moje slowa przeciw Tobie, tylko slowa 2 kobiet, ktorych przez telefon pytalam co sie dzieje z paczka.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#226 |
Rozeznanie
|
Wszystko sie wyjasnilo.
Niestety na infolini 2x wprowadzili mnie w blad, powiedzieli ,ze list jest odebrany. Zadzwonilam do urzedu przeznaczenia i powiedziano mi , ze list jest nie odebrany. MOJ BLAD , ze zaufalam kobietom z poczty, a nie Wizazance. Przepraszam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#227 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#228 |
Zakorzenienie
|
Mogłabyś odpisywać w moim wątku albo chociaż napisać krótko "odp", żebym wiedziała, że już mi odpisałaś? W ten sposób na pewno nie zobaczę odpowiedzi...
Jeśli chodzi o kremy, to jeden jest z najnowszej serii (już weszła do aptek i wybranych Rossmanów albo wejdzie niedługo, nie orientuję się dokładnie), ten: http://estaticos01.telva.com/estatic..._radiance2.jpg http://www.cosmetoscope.com/2011/09/...ical-analysis/ Tutaj trochę o drugim kremie: https://polki.pl/uroda_kosmetyczneno...,10011857.html Tu z podanymi cenami ale nie chcą otworzyć mi się opisy http://www.rossnet.pl/Produkty/Dermokosmetyki,2438
![]() |
#229 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#230 |
kosmita jakiś normalnie
Przekupka: 239 pkt / 100% pozyt.
|
Kochana, przyślim mi po prostu atomka/ki na tego Marcela, to Ci wyślę. MP już uzbierałam i chyba więcej nie chcę
![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:32 ---------- Poprzedni post napisano o 13:00 ---------- nie mam ISO (co to?), ale dasz link do KWC? Bo ja mam jakiś kłopot z zapachami, a ostatnio się jeszcze wzmógł:/ ---------- Dopisano o 14:43 ---------- Poprzedni post napisano o 13:32 ---------- to może naprawdę malutką kapeczkę, miałam jakieś molekuły i zero zachwytu ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#232 |
Zakorzenienie
|
Tylko ten drugi ma 15ml. Bo masz na myśli Complete Lift, tak?
Najbardziej zależy mi na wkładzie Carbon.
![]() |
#233 |
Zakorzenienie
|
Bioderma, Sensibio Light - krem łagodzący o lekkiej konsystencji, do skóry wrażliwej. Poj. 40 ml, nowy.
- Hudosil, Dusch&Badolja - silnie natłuszczający żel do kąpieli. Poj. 250 ml, nowy. - Hudosil, Hud Salva - silnie natłuszczajaca maść do ekstremalnie suchej skóry. Poj. 100 ml, nowy. - Hudosil, FotKram - krem do pielęgnacji stóp. Poj. 100 ml, nowy. - Hudosil, Ansikts Kram - krem do wrażliwej i suchej cery, z masłem shea, woskiem pszczelim itp. Poj. 60 ml, nowy. - Hudosil, Lapp Balm- balsam do ust. Poj. 15 ml, now moze znajdziesz cos u mnie?
![]() |
#234 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#237 |
Raczkowanie
|
nic, dziękuję
![]() ---------- Dopisano o 11:57 ---------- Poprzedni post napisano o 10:37 ---------- nic dzięki wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=577324 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#238 |
Wtajemniczenie
|
Cos u mnie za: pedzle (wszystkie albo ktorykolwiek
![]() - Lancome, Teint Miracle - podkład w odc. 010, zostało ok 1/3. ---------- Dopisano o 13:23 ---------- Poprzedni post napisano o 13:00 ---------- W takim razie poprosze ktorys z pedzli do pudru ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:46 ---------- Poprzedni post napisano o 13:23 ---------- Wiesz co? W sumie, to podkladu niechce ![]() ![]()
![]() |
#239 |
Zadomowienie
|
podoba mi sie bardzo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#240 |
Wtajemniczenie
|
Dziekuje za propozycje ale niestety nic
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:48.