![]() |
#211 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Jak zorganizowac czas przed ślubem?HELP
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#212 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() trzymam kciuki ![]() Cytat:
![]() ![]() A my sobie nie wyobrażamy nie płacić, płącimy 2/3 czynszu i mediów, i wszystkich zakupów. Funkcjonuje to naprawdę dobrze i nikt nie ma do nikogo pretensji ![]() A ja dzisiaj byłam na zakupach i szukałam garnituru ślubnego ![]() 68
![]() |
![]() |
#213 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a rodzice nie chca zebysmy placili rachunku bo ja u mamy Tż tez siedze za darmo. Ale zakupy jak najbardziej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#214 |
Zakorzenienie
|
haha nie ma to jak wieś
![]() ![]() ![]() dziewczyny, suknie sukniami ![]()
![]() |
#215 |
Raczkowanie
|
My mieszkamy sami i chociaż czasami nie jest różowo to jest dobrze
![]() ![]() ![]() a co do garnituru to pojęcia nie mam ![]()
Tylko kobieta potrafi jednego dnia powiedzieć proszę, dziękuję, przepraszam, jesteś świnią, nienawidzę Cię, wybacz, kocham Cię i żegnaj Mój mąż będzie miał zaje*istą żonę ![]() Nie jestem idealna,ale idealnie sobie z tym radzę
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#216 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#217 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Poza tym muszę mu wytłuc z głowy pomysł na jasny garnitur ![]() ![]() A ja po nowym roku będę kupowała buty i chyba wybiorę się do tego salonu, w którym kupowałam suknię. Mają porządne (ale drogie ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#218 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() 111
![]() |
![]() |
#219 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
no cóz... my kupiliśmy 9 miesięcy przed :-D trwało to jakieś 20 min bo mu sie bardzo spodobał, myśle że wymiarów w barach za bardzo nie zmieni a to najważniejsze, spodnie i reszta marynarki i tak musi mieć troche luzu więc margines tycia/chudniecia też jest zachowany i myśle że zdecydowanie może byc ten sam garnitur! przy takich kosztach ślubów i wesel wydaje mi sie że oczekiwanie dwóch garniturów przez gości czy postronnych obserwatorów to gruba przesada... a z koszulą to my mamy mały problem... :-( narzeczony ma brązowy garnitur wiec pasowałaby koszula ecru ale ja mam biała sukienke.... i co teraz?? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#220 |
Raczkowanie
|
Dziewczęta w końcu otworzyli Hotel w którym mamy wesele
![]() Jesteśmy zachwyceni,jest poprostu cudny ![]() Chociaż jak to w budowlance bywa to niektórzy nas pytali czy napewno zdążą wybudować ![]() A co do garnituru to mój TŻ narazie nic mi na ten temat nie mówi i stwierdził że zobaczę go w dzień ślubu tak jak on suknie ![]() ![]()
Tylko kobieta potrafi jednego dnia powiedzieć proszę, dziękuję, przepraszam, jesteś świnią, nienawidzę Cię, wybacz, kocham Cię i żegnaj Mój mąż będzie miał zaje*istą żonę ![]() Nie jestem idealna,ale idealnie sobie z tym radzę
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#221 |
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny, mogę dołączyć?
![]() ![]() Na razie mam jedno pytanie - warto iść na targi ślubne? Jakie są wasze wrażenia? W Lublinie są organizowane w przyszły weekend, z jednej strony bym poszła zobaczyć jak to wygląda, a z drugiej ślub odbędzie się w moim rodzinnym mieście i lubelskie firmy kwiaciarskie/dekoratorskie/cukiernicze nie wchodzą u mnie w grę. |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#222 |
Rozeznanie
|
co do targów to moje wrażenia są takie:
jeśli nie liczysz pieniędzy to możesz tam znaleźć coś dla siebie (kupe kasy firma płaci żeby sie wystawić) wiec to raczej drogie firmy. jakieś florystki itp to możesz tam znaleźć, suknie i garnitur nie bardzo bo kupa wiary i zero spokoju żeby sie zastanowić. co do sali to też mnie to nie przekonuje bo i tak musisz tam pojechac zobaczyć żeby wybrać. to co nasza uwage zwróciło to kupno obrączek, owszem mnóstwo ludzi ale bardzo dużo modeli normalnie nie wystawianych w salonie i do tego tańsze (naprawde) aaa i jeżeli chcecie samochód wynająć to też dobre miejsce bo mnóstwo samochodów w jednym czasie obok siebie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#223 |
Zakorzenienie
|
my generalnie super wspominamy targi, bo nie dość, że czas spędzony razem w jakiś inny sposób, to jeszcze znaleźliśmy naszą rewelacyjną orkiestrę
![]() ![]() ![]() ![]() vegas - znajoma ma sytuację bardzo niefajną, wybudowali nowy hotel, podpisali umowę, a właściciele..... hotel sprzedali i powiedzieli im, że umowy MOŻE i będą ważne, ale na pewno nie na takich warunkach, jakie podpisali.... Mają wesele za 5 miesięcy i na gwałt szukają innej sali, bo walnęli im takimi cenami z kosmosu nowi właściciele, że w życiu by się za wesele nie wypłacili ;/ także mam nadzieję, że u Was wszystko będzie ok ![]() ![]() ![]()
![]() |
#224 |
Raczkowanie
|
Lady no nasz hotel mają Ci sami właściciele i raczej nic nie zapowiada tego najgorszego bo to dość zamożna rodzina
![]() ![]() ![]() Co do targów ślubnych u nas są dopiero w marcu więc jescze czas jest ale napewno się przejdziemy ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#225 |
Raczkowanie
|
Ja tu tylko na chwilę przyszłam pochwalić się, że do ślubu zostało nam 6 miesięcy 2 tygodnie i 3 dni
![]() Nasza króliczka ostatnio zachorowała i mieliśmy obawy, że z tego nie wyjdzie, ale udało się ![]() ![]() ![]()
![]() |
#226 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() My zaczęliśmy uczęszczać już na nauki do księdza. Pierwszą mamy za sobą, zostało nam jeszcze siedem a, że odbywają się raz w miesiącu to jeszcze troszkę się z nimi pobujamy. Poradnie mamy nadzieję, że uda nam się załatwić, bo siedzi tam nasza znajoma. A jak tam u reszty? Co tak zamilkłyście dziewczyny? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#227 |
Rozeznanie
|
no to przerwe milczenie ;-)
w sobote idziemy na zabawe na której kra zespół na który sie czaimy ![]() a właściwie z fotografką amatorką ;-) mam nadzieje że fajnie wyjdą te zdjęcia. troche sie obawiam tego ale stwierdziliśmy że liczy sie zaangazowanie i pomysł i nawet jeżeli bedzie mniejsza liczba super zdjęc to i tak na pewno jakieś fajne bedą, a z nawet kiepskiego, prześwietlonego, niedoświetlonego zdjęcia można po obróbce zrobić coś niepowtarzalnego. no i nie zrujnujemy sie na tym. mam nadzieje że po weselu też tak bede sądziła ;-P w razie czego odbijemy sobie na plenerze.. ;-) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#228 |
Raczkowanie
|
Ale mamy nerwa...
![]() Mój Tż dostał grafik na grudzień... Ale od początku- chcieliśmy w Wigilię przyjść do mojego rodzinnego domu i do domu Narzeczonego, gdzie jak zawsze- gromadzi się całe rodzeństwo wraz z moją Mamą i jego rodzicami oczywiście. Podczas tych kolacji chcieliśmy rozdać zaproszenia dla tej najbliższej rodziny, byłoby tak uroczyście... Taki oficjalny wstęp do ostatniego "pół roku" przed ślubem... No i już wybieraliśmy wzór, zastanawialiśmy się jak to ogarnąć... Aż Tż dostał wspomniany grafik na grudzień. I co?! Tak, jak ja mam wolne w Wigilię i Boże Narodzenie, tak Tż w te dni pracuje od wczesnego popołudnia do późnych godzin nocnych ![]() ![]() Było to dla nas ważne... I nie wiem w zasadzie co z tym fantem zrobimy. Tż wolnego na pewno nie dostanie... Co więcej, chcieliśmy wspólnie spędzić jakoś wyjątkowo te ostatnie Święta w "wolnym stanie"... Tak więc jesteśmy w ![]()
"Bezapelacyjnie... do samego końca- mojego lub jej..." http://s7.suwaczek.com/20120609290113.png Edytowane przez asienka_1005 Czas edycji: 2011-11-26 o 09:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#229 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#230 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#231 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#232 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#233 |
Raczkowanie
|
Nie ma co się załamywać
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#234 |
Rozeznanie
|
co do pierwszych świąt po ślubie... nie moge sie doczekać... bedą zupełnie "po naszemu"
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#235 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#236 |
Raczkowanie
|
A my już zrobiliśmy sobie prezent mikołajkowo- gwiazdkowo- noworoczny
![]() ![]() ![]() 190 dni do ślubu ![]() ![]() I coraz bliżej do odbioru sukni ślubnej, być może będzie już pod koniec lutego ![]() Nie przepadam zbytnio za świętami, ale te będą.. muszą być wyjątkowe.
"Bezapelacyjnie... do samego końca- mojego lub jej..." http://s7.suwaczek.com/20120609290113.png Edytowane przez asienka_1005 Czas edycji: 2011-12-02 o 14:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#237 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() I tak malutko tych dni Ci zostało, mi jakieś 100 więcej, ale też już strasznie się cieszę, bo jak zaczynałam liczyć było nieźle ponad 300 ![]() Buziaki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#238 |
Zakorzenienie
|
a nam 148
![]() ![]() ![]() ![]() już sama nie wiem, co mamy jeszcze przygotowywać, ostatnio kupilismy garnitur ![]() ![]() ![]()
![]() |
#239 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#240 |
Zakorzenienie
|
welon na allegro - bardzo dlugi chce, bo 280cm
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:24.