Apetyt mamy bez miary, naszym Brzuszkom dogadzamy! marcowo-kwietniowe mamuśki 2012 - Strona 8 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-10-14, 12:27   #211
rybka13
Zakorzenienie

Dot.: Apetyt mamy bez miary, naszym Brzuszkom dogadzamy! marcowo-kwietniowe mamuśki 2

Cytat:
Napisane przez joanaros Pokaż wiadomość
Jakoś zaczynam się martwić. Jestem w 21 tc i o ile wcześniej czułam jakieś łaskotanie w brzuchu to teraz nic. O kopniaczkach nie wspomnę
joanaros A kiedy masz wizytę?

mag_99 gartuluję połowinek
rybka13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-14, 12:42   #212
MoniaHan
Wtajemniczenie

Dot.: Apetyt mamy bez miary, naszym Brzuszkom dogadzamy! marcowo-kwietniowe mamuśki 2

Cytat:
Napisane przez gucia6 Pokaż wiadomość
problem z otrebami, jak i ze wszystkimi produktami zawierajacymi blonnik polega na tym, ze trzeba to zapic duuuuuza iloscia wody, zeby dalo pozadany efekt... w przecisnym razie blonnik "wyciaga" wode jeszcze z organizmu i jak kiedys juz pisalam, takie minimalne nawet odwodnienie doprowadza do zaparc

a na same wzdecia, to przede wszystkim trzeba unikac cukru, bo bardzo czesto sa one spowodowane grzybica Candida

suuuper
otreby jadalam glownie gotowane na wodzie, wypijam tak srednio 2litry wody dziennie, dla mnie to norma szklanka wody przed sniadaniem, szklanka w trakcie i szklanka po sniadaniu. ciekawe jest z tym cukrem gucia co nie napisalas, wlasciwie to wydaje mi sie go nie uzywam ale postaram sie ograniczyc do minimum, dzieki

http://www.suwaczek.pl/cache/99ac688358.png
MoniaHan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-14, 12:42   #213
joanaros
Zakorzenienie

Wizyta około 4 listopada
joanaros jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-14, 12:47   #214
rybka13
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez joanaros Pokaż wiadomość
Wizyta około 4 listopada
To już nie długo Podobno po 22tc powinny być regularne wyczuwalne ruchy, może dzidzia się rozleniwiła
Stary 2011-10-14, 12:48   #215
emigra
Zakorzenienie

Kuchnia juz gotowa jeszcze tylko czekam na meza az z pracki wroci i mi polki w szafkach porobi i pomoze rozpakowywac wszystko
07.03.2012, 20:35
3270g, 47 cm
emigra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-14, 12:51   #216
rybka13
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez emigra Pokaż wiadomość
Kuchnia juz gotowa jeszcze tylko czekam na meza az z pracki wroci i mi polki w szafkach porobi i pomoze rozpakowywac wszystko
To jakie pierwsze danie upichcisz na nowej kuchence??
Stary 2011-10-14, 12:52   #217
joanaros
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rybka13 Pokaż wiadomość
To już nie długo Podobno po 22tc powinny być regularne wyczuwalne ruchy, może dzidzia się rozleniwiła
Mam nadzieję, bo ze względu na rodzaj pracy moja psychika jest obciążona.Chociaż staram się myśleć jak najmniej
joanaros jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-10-14, 13:00   #218
desia888
Wtajemniczenie

Cytat:
A nie wiem czy wam mówiłam o tym magnezie, nigdzie nie mogłam dostać na półce sklepowej, trochę mnie to zdziwiło, bo inne witaminy były, ale mówię trudno, wyślę męża do apteki. Poszedł więc i prosi ten magnez, a farmaceuta pyta dla kogo, ten mówi że dla ciężarnej a on na to, że trzeba najpierw zrobić badania na żołądek czy zdrowy, bo od magnezu może mnie boleć Żeby oni tylko takimi rzeczami się przejmowali... Witamina be, ale jakbym sobie piwko chlapnęła, to pewnie by powiedzieli że na zdrowie mi pójdzie... Magnezu oczywiście nie sprzedał, więc idzie już do mnie z PL.
Czasami niektore rzeczy za granica potrafia zadziwic, ja pamietam jak bylam w ciazy w szwecji, bylo to 7 lat temu no to nagminnie widzialo sie w knajpach kobitki nad kuflem piwa/szklaneczki winka
A co do papierosow to tez duzo palilo i jeszcze sie tlumaczyly ze przy takim uzaleznieniu jak one maja to nie mozna rzucac bo stres by sie zle na dziecku odbil
Normalnie masakra jakas!
Biedne te dzieciaczki tylko
acha i jeszcze takie opinie w szwecji tez slyszalam ze jak kobitka pokarmu nie ma to piwo ma pic, fajne wytlumaczenie co dla niektorych

---------- Dopisano o 14:00 ---------- Poprzedni post napisano o 13:56 ----------

Cytat:
Super, to teraz czekamy na pyszne przepisy

Viki 28.04.2012
desia888 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-14, 13:01   #219
emigra
Zakorzenienie

Cytat:
To jakie pierwsze danie upichcisz na nowej kuchence??
jutro rosolek zrobie dzisiaj nie mam sily gotowac, wiec odmroze tylko gulasz z zoladkow
Cytat:
Napisane przez desia888 Pokaż wiadomość
Czasami niektore rzeczy za granica potrafia zadziwic, ja pamietam jak bylam w ciazy w szwecji, bylo to 7 lat temu no to nagminnie widzialo sie w knajpach kobitki nad kuflem piwa/szklaneczki winka
A co do papierosow to tez duzo palilo i jeszcze sie tlumaczyly ze przy takim uzaleznieniu jak one maja to nie mozna rzucac bo stres by sie zle na dziecku odbil
Normalnie masakra jakas!
Biedne te dzieciaczki tylko
acha i jeszcze takie opinie w szwecji tez slyszalam ze jak kobitka pokarmu nie ma to piwo ma pic, fajne wytlumaczenie co dla niektorych

Joanaros, a w ktorym teraz jestes tygodniu? Ja tez nie czuje dzidzi caly czas - ma swoje fazy odpoczynku i aktywnosci, nie czuje jej codziennie. Ponoc wlasnie po 22 tc powinno to dopiero martwic. Zjedz cos slodkiego moze i poloz sie na chwilke, moze pofika troszke
3270g, 47 cm
Stary 2011-10-14, 13:09   #220
Karo89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolca Pokaż wiadomość
Leżę sobie rano. Czuję, że dzidzia zaczyna się wiercić (czyli pięknie spała razem ze mną i ze mną się obudziła). Przykładam rękę do brzucha... i czuję takie bardzo delikatne puknięcia

Cytat:
no to super

Karo89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-14, 13:11   #221
desia888
Wtajemniczenie

No wlasnie joanaros, emigra dobrze mowi! Daj dzidzi cukru i sie poloz, napewno bedzie fikalo
a nawet jesli nie to nie znaczy ze cos nie tak, ja tez czytalam ze dopiero po 22 tygodniu nalezy czuc ruchy regularnie

Viki 28.04.2012

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-10-14, 13:12   #222
cziqua
Zadomowienie

witam :P
ja właśnie wrocilam z urzedu miasta najwyzszy czas bylo sie zameldowac w naszym mieszkaniu i w lumpeksie wyhaczyłam spodnie ciazowe za 35 zl jeansy sa jeszcze za duze a nawet jakbym nie przytyla do tego rozmiaru to mamie pasuja i mowi ze wygodne i kupilam sobie pomelo i żelki smiejzelki kwasne i prazynki solone i makrele w pomidorach i teraz nie wiem co jesc

Filip Jan

16.04.2012
godzina 16:30
najszczęśliwszy dzień w moim życiu
narodziny syna Filipa!!!

cziqua jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-14, 13:18   #223
desia888
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez cziqua Pokaż wiadomość
ja właśnie wrocilam z urzedu miasta najwyzszy czas bylo sie zameldowac w naszym mieszkaniu i w lumpeksie wyhaczyłam spodnie ciazowe za 35 zl jeansy sa jeszcze za duze a nawet jakbym nie przytyla do tego rozmiaru to mamie pasuja i mowi ze wygodne i kupilam sobie pomelo i żelki smiejzelki kwasne i prazynki solone i makrele w pomidorach i teraz nie wiem co jesc
Glosuje na makrele
zdrowa i pyszna!

Viki 28.04.2012
Stary 2011-10-14, 13:19   #224
MoniaHan
Wtajemniczenie

Cytat:
chiquazjedz wszystkiego po trochu

Stary 2011-10-14, 13:24   #225
kolanka
Zadomowienie

Cytat:
Dzien dobry mamuski!
Emigra ja sie w pewnym sensie z anagat zgadzam co do tych badan, tzn wiem chyba co ma na mysli. Ja badanie przeziernosci rowniez zrobilam, ale TZ zadal mi rowniez pytanie (On byl na nie) A jesli okaze sie z duzym prawdopodobienstwem ze dziecko bedzie chore to co?
I tutaj mnie zagial! No bo np zespolu downa czy innych tych wad wrodzonych i tak nie da sie wyleczyc. No i np wiem ze w szwecji , nie wiem jak w PL wtedy polecaja usuniecie ciazy brrrr
Ja wiem ze nigdy bym sie na to nie zdecydowala, o czym on wie, wiec dlatego zadal mi takie pytanie. Ale patrzac na to z innej strony to ja robilam zeby sie uspokoic, nie bralam pod uwage wyniku negatywnego!
To na tyle na ten ciezki temat z samego rana, sorry

Co do ratowania ciazy to w szwecji rowniez przed 12 tygodniem dzidzius nie jest liczony jako dzidzius tylko (przepraszam znowu) jako cos No i przed 12 tyg nie ma szans dostac sie do lekarza, zostawiaja wszytsko matce naturze. Nie wiem jakie sa statystyki i ile takich ciaz udaje sie u nas uratowac, ale chodzi o sam fakt probowania i walki o dziecko, zeby sie nie poddac!
E tam, co kraj to obyczaj
Powiem Wam dziewczyny, że powoli zaczynam to rozumieć, że do 12 tygodnia pozwala się naturze decydować. U lekarza w 12 tygodniu spotkałam dziewczynę, która maiła ogoromne problemy z tokso i na usg jeszcze okazało sie, ze dziecko ma powiększoną nerkę. Trafiła do szpitala, do jakiejś specjalistycznej kliniki w Gdańsku. Ona od 7 tygodnia leżała, bo plamiła i przyjmowała leki. Oczywiście nikt nie spodziewał się najgorszego ... spotkałam ja potem jak byłyśmy w 16 tygodniu. Okazało się po badaniach genetycznych, ze na pewno urodzi dziecko z poważną wadą genetyczną. Miała też robione testy PAPA, ale wtedy jeszcze wyników nie znała. Wiecie jaki to był szok. Jak sobie o tym dzis pomyślę, to jest mi jej naprawdę szkoda i w takich sytuacja naprawdę uważam, że dobrze byłby gdyby natura mogła jednak działać sama. Ona też nie zdecydowała się na aborcje. Zawsze człowiek daje sobie taką iskierkę nadziei, że moze wszystko będzie dobrze, jednak dzisiejsza medycyna raczej nie pozostawia złudzeń.

A tak z innej beczki.
Jakich znacie producentów Polskich wózków oprócz:
Delti
Implast
X-lander
Navington
Wychamet BabyActive

Zadzwoniłam sobie do baby design ( espiro, atlantic, ..) są produkowane w Chinach

Edytowane przez kolanka
Czas edycji: 2011-10-14 o 13:56
kolanka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-10-14, 13:28   #226
desia888
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kolanka Pokaż wiadomość
Powiem Wam dziewczyny, że powoli zaczynam to rozumieć, że do 12 tygodnia pozwala się naturze decydować. U lekarza w 12 tygodniu spotkałam dziewczynę, która maiła ogoromne problemy z tokso i na usg jeszcze okazało sie, ze dziecko ma powiększoną nerkę. Trafiła do szpitala, do jakiejś specjalistycznej kliniki w Gdańsku. Ona od 7 tygodnia leżała, bo plamiła i przyjmowała leki. Oczywiście nikt nie spodziewał się najgorszego ... spotkałam ja potem jak byłyśmy w 16 tygodniu. Okazało się po badaniach genetycznych, ze na pewno urodzi dziecko z poważną wadą genetyczną. Miała też robione testy PAPA, ale wtedy jeszcze wyników nie znała. Wiecie jaki to był szok. Jak sobie o tym dzis pomyślę, to jest mi jej naprawdę szkoda i w takich sytuacja naprawdę uważam, że dobrze byłby gdyby natura mogła jednak działać sama. Ona też nie zdecydowała się na aborcje. Zawsze człowiek daje sobie taką iskierkę nadziei, że moze wszystko będzie dobrze, jednak dzisiejsza medycyna raczej nie pozostawia złudzeń.

A tak z innej beczki.
Jakich znacie producentów Polskich wózków oprócz:
Delti
Implast
X-lander
Navington
Wychamet BabyActic

Zadzwoniłam sobie do baby design ( espiro, atlantic, ..) są produkowane w Chinach
Ale straszna sytuacja! Jakie nerwy w ciazy. Taki przyklad pokazuje ze moze czasami jednak lepiej nie wiedziec, no ale ile nas tutaj na forum tyle bedzie opinii

Ta ostatnia firma to mialo byc Babyactive?
Bo tej firmy wozek ja bede kupowac

Viki 28.04.2012

Edytowane przez desia888
Czas edycji: 2011-10-14 o 13:39
Stary 2011-10-14, 13:31   #227
Zia_
Zadomowienie

Cytat:
mi sie bardzo Szymon podoba Maly Szymus, Szymek Chcialam tak nazwac dziecko, jesli by byl chlopczyk, ale moj maz ma zdanie odmienne i uwaza ze dziecko bedzie rozdarte bo niemcy beda wolac na niego Simon a polska rodzina Szymon i w ogole ...
Dlatego wlasnie ja sie uparlam ze ma byc imie identyczne w obu jezykach, bo sama wiem jakie to uciazliwe ciagle powtarzac, literowac itp. Takich naprawde identycznych imion nie na wiele, Adam, Robert, Damian... Ja wybralam Roberta najpierw tak z rozsadku ale teraz mi sie zaczyna coraz bardziej i bardziej podobac. A dla dziewczynki to juz mniejszy problem.

Cytat:
Leżę sobie rano. Czuję, że dzidzia zaczyna się wiercić (czyli pięknie spała razem ze mną i ze mną się obudziła). Przykładam rękę do brzucha... i czuję takie bardzo delikatne puknięcia
Jak ja tez bym juz chciala. Wczoraj nawet wydawalo mi sie ze jakies 3 leciutkie babelki czulam, ale w 15 tygodniu to pewnie jeszcze pobozne zyczenia

Cytat:
A nie wiem czy wam mówiłam o tym magnezie, nigdzie nie mogłam dostać na półce sklepowej, trochę mnie to zdziwiło, bo inne witaminy były, ale mówię trudno, wyślę męża do apteki. Poszedł więc i prosi ten magnez, a farmaceuta pyta dla kogo, ten mówi że dla ciężarnej a on na to, że trzeba najpierw zrobić badania na żołądek czy zdrowy, bo od magnezu może mnie boleć Żeby oni tylko takimi rzeczami się przejmowali... Witamina be, ale jakbym sobie piwko chlapnęła, to pewnie by powiedzieli że na zdrowie mi pójdzie... Magnezu oczywiście nie sprzedał, więc idzie już do mnie z PL.
No smieszni sa naprawde, ostatnio TZ mial ospe i chcialam kupic nadmanganian potasu do kapieli. A aptekarka do mnie "takie tu straszne rzeczy pisza na ulotce ze ci nie sprzedam bo mozesz sobie krzywde zrobic" Bez komentarza

Cytat:
Wszystko na raz
Zia_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-14, 13:53   #228
cziqua
Zadomowienie

padło na śmiejżelki kwaśne

a tatuś żur przyniósł od mamusi kwaśny i taki że łyżka prawie stoi uwielbiam

Filip Jan

16.04.2012
godzina 16:30
najszczęśliwszy dzień w moim życiu
narodziny syna Filipa!!!

cziqua jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-14, 13:55   #229
kolanka
Zadomowienie

Cytat:
Ale straszna sytuacja! Jakie nerwy w ciazy. Taki przyklad pokazuje ze moze czasami jednak lepiej nie wiedziec, no ale ile nas tutaj na forum tyle bedzie opinii

Ta ostatnia firma to mialo byc Babyactive?
Bo tej firmy wozek ja bede kupowac
Tak BABYACTIVE - JUŻ POPRAWIŁAM

kolanka jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-10-14, 14:02   #230
emigra
Zakorzenienie

Cytat:
padło na śmiejżelki kwaśne

a tatuś żur przyniósł od mamusi kwaśny i taki że łyżka prawie stoi uwielbiam
3270g, 47 cm
Stary 2011-10-14, 14:05   #231
MoniaHan
Wtajemniczenie

ale zurku bym zjadla jak nie wiem co!!!!!
juz przyjechala prosto z Polski moja herbatka koperkowa, sobie pije wlasnie

Stary 2011-10-14, 14:13   #232
desia888
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez MoniaHan Pokaż wiadomość
ale zurku bym zjadla jak nie wiem co!!!!!
juz przyjechala prosto z Polski moja herbatka koperkowa, sobie pije wlasnie
O to fajnie, mam nadzieje ze pomoze!

A zurku nie lubie

Viki 28.04.2012
Stary 2011-10-14, 14:19   #233
MoniaHan
Wtajemniczenie

kolega dla ktorego moj Tz sietak stroil...jest jednak facetem widzialam go 2 lata temu, wychodze aby sie przywitac a on jakims takim dziwnym wzrokiem na mnie patrzy..nie poznal mnie bo teraz jestem bardziej blondynka a kiedys zawsze mialam czarne wlosy... i jeszcze siemie lniane mi przywiozl

REKLAMA
Stary 2011-10-14, 14:29   #234
Aguśkaa83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Karo89 Pokaż wiadomość
U nas jest to imię jako jedno z typów mamy po dwa, dla chłopca, i dla dziewczynki do wyboru
a jaki typ drugi dla chlopca jesli mozna wiedziec?
Cytat:
Napisane przez mag_99 Pokaż wiadomość
Szymon to bardzo ładne imię, chociaż ostatnio jest bardzo popularne

i ma ładne zdrobnienie - Szymek, Szymuś, no a do dorosłego zawsze będzie panie Szymonie

a co do serducha - a badałyście tarczycę w ciąży - bo ja jak ostatnio byłam u ginekologa i też miałam puls ze zdenerwowania około 100, to na wszelki wypadek dostałam do wykonania badania na tarczycę i elektrolity - TSH i FT4 oraz potas, magnez

no a według OM mamy dziś ze szkrabem połowinki 20 tyg za nami 20 tyg przed nami
gratuluje polowinki
odnosnie przyspieszen serca, nie pokojarzylabym z tarczyca, ale pewnie tak jest. Kurcze hormonow tarczycy nie robilam, ale mysle ze u mnie inny jest powod. Jednak moze wypadaloby zrobic.
wlasnie widzialam ze Szymon jest jednym z najb. popularnych imion chlopiecych
Cytat:
Ja tak miewam nawet bez ciąży i uważam to za normalne
bez ciazy tak nie miewam...
Cytat:
mi sie bardzo Szymon podoba Maly Szymus, Szymek Chcialam tak nazwac dziecko, jesli by byl chlopczyk, ale moj maz ma zdanie odmienne i uwaza ze dziecko bedzie rozdarte bo niemcy beda wolac na niego Simon a polska rodzina Szymon i w ogole ...

A co do problemow z oddychaniem, to ja jeszcze nie mialam, ale jak siedze prosto badz troche pochylona do przodu to ciezej mi sie oddycha i mam klucia zaraz pod zebrami ...
kluc pod zebrami nie mam, ale te szybsze bicie serca jest uciazliwe.
A Ty juz nad chlopiecymi imiona nie musisz sie zastanawiac
Cytat:
cudowne uczucie
Cytat:
Napisane przez Madziara 26 Pokaż wiadomość
Ja dziś dzień płaczu dzwoniłam do przychodni żeby moje badania przekazali koleżance, a pielęgniarka do mnie że musi miec to na piśmie (a ta pielegniarka zna i mnie i tą koleżankę) służbistka jedna!!!! Coś tam jej w złości nagadałam i odłożyłam sluchawke i w ryk. Potem poryczałam sie na brzyduli a później na filmie przyrodniczym Mam nadzieje ze sie w kinie nie poplacze na tej komedii.
.

Cytat:
Napisane przez aalegna Pokaż wiadomość
a ja dziś obudziłam się z bólem głowy który nie chce minąć
wczoraj od szwagierki wróciłam z dwoma worami ciuchów dla dziecka i dwoma rożkami nie wiem gdzie to wszystko pomieszcze a jej córy jedna 3 druga 1,5 roczku dały mi nieźle popalić... ehss dwójka małych dzieci to niezłe wyzwanie mi sie cierpliwość, chęć do zabawy skończyły po 2 godzinach i po prostu wymiękłam
no wlasnie ja mam jedno 2,5 letnie i jak pomysle ze jeszcze dojdzie noworodek mam momenty ze zastanawiam sie jak to bedzie, no ale jakos musi A dzieci wymeczaja bardzo oj tak
Cytat:
jak ja Ci zazdroszcze
u mnie Pan dzis konczy remont. Ale meble dopiero pod koniec pazdziernika, jednak juz dzis i jutro sobie usprzatne i bedzie inaczej
Cytat:
ale miks jedzonkowy
ja wczoraj kupilam wedzonego dorsza tez fajny
16.05.2009 godz. 11:55
SZYMONEK

08.03.2012 GODZ. 18:47

Najpiękniejsze dni w moim życiu!

Aguśkaa83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-14, 14:31   #235
Karo89
Zakorzenienie

a ja dzisiaj na obiad pomidorowa zupka, a na drogie rybka z ziemniakami
ale chodzą za mną placki ziemniaczane

Stary 2011-10-14, 14:34   #236
desia888
Wtajemniczenie

Cytat:
kolega dla ktorego moj Tz sietak stroil...jest jednak facetem widzialam go 2 lata temu, wychodze aby sie przywitac a on jakims takim dziwnym wzrokiem na mnie patrzy..nie poznal mnie bo teraz jestem bardziej blondynka a kiedys zawsze mialam czarne wlosy... i jeszcze siemie lniane mi przywiozl

No to kamien z serca
I dobra duszyczka z niego, sam o siemieniu pomyslal,jestem pod wrazeniem

---------- Dopisano o 15:34 ---------- Poprzedni post napisano o 15:32 ----------

Cytat:
Napisane przez Karo89 Pokaż wiadomość
a ja dzisiaj na obiad pomidorowa zupka, a na drogie rybka z ziemniakami
ale chodzą za mną placki ziemniaczane
Oj, za mna placuszki tez chodza! Moze jutro albo na kolacyjke dzisiaj

Viki 28.04.2012
Stary 2011-10-14, 14:36   #237
MoniaHan
Wtajemniczenie

Cytat:
No to kamien z serca
I dobra duszyczka z niego, sam o siemieniu pomyslal,jestem pod wrazeniem

---------- Dopisano o 15:34 ---------- Poprzedni post napisano o 15:32 ----------

niestety sam o siemieniu nie pomyslal ja musialam mu powiedziec, ale dobrze ze kupil bo ja siemie pije codziennie rano.
bo ten kolega to przyjaciel mojego Tz od dzieciecych lat, widza sie 2x w roku w Polsce, ale teraz to zostawiam ich samych - bo gadaja jak baby na targowisku normalnie, az nie wiem czy dzis z nimi jechac do knajpki na kolacje...ale potrzebuja kierowcy, ale jutro niech mi wybywaja na caly dzien a ja bede miala spokojny dzien w samotnosci...no z psem wlasciwie.

Edytowane przez MoniaHan
Czas edycji: 2011-10-14 o 14:39

REKLAMA
Stary 2011-10-14, 14:40   #238
Karo89
Zakorzenienie

Cytat:

chyba też przemyślę to, czy na kolację sobie nie zjem

Stary 2011-10-14, 14:46   #239
desia888
Wtajemniczenie

Cytat:
niestety sam o siemieniu nie pomyslal ja musialam mu powiedziec, ale dobrze ze kupil bo ja siemie pije codziennie rano.
bo ten kolega to przyjaciel mojego Tz od dzieciecych lat, widza sie 2x w roku w Polsce, ale teraz to zostawiam ich samych - bo gadaja jak baby na targowisku normalnie, az nie wiem czy dzis z nimi jechac do knajpki na kolacje...ale potrzebuja kierowcy, ale jutro niech mi wybywaja na caly dzien a ja bede miala spokojny dzien w samotnosci...no z psem wlasciwie.
Dobra kobitka z Ciebie ze posluzysz im za kierowce
Przy okazji zjesz cos pysznego

Viki 28.04.2012
Stary 2011-10-14, 14:49   #240
monika_krk
Raczkowanie

Cytat:
Właśnie wyczytałam, że zajęcia Aktywne 9 miesięcy są również u mnie w mieście
czyli mój post nie był tylko do przyszłych mam z Krakowa

Cytat:
Napisane przez ivonka7 Pokaż wiadomość
Czy możesz przesłać mi dokładne namiary, bo na stronce którą podałaś są 2 inne kluby ale tego o których piszesz nie ma. Jaki jest koszt miesięczny?
No tak, tam pewnie nie jest to jeszcze zaktualizowane, bo to nowy rozkład zajęć mają http://www.✂✂✂✂✂✂✂✂✂✂✂✂✂✂✂✂✂✂✂✂/rozklad (chyba od przyszłego tygodnia), ale wiem, że jedna seria już tych zajęć była, chodziło jakieś 6-7 dziewczyn, tylko urodziły i dalej nie mieli chętnych, poza tym wakacyjna przerwa była. To o kilka słów co w necie znalazłam jeszcze o tamtej przy okazji tamtej serii
http://www.zdrowa-mama.pl/c,24,aktywnie-nie-pasywnie
i jeszcze tu nawet kilka fotek jest http://www.dobra-mama.pl/w-dobrej-fo...sie-ciazy.html , ale prowadząca już bez brzuszka
monika_krk jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości