![]() |
#211 |
Zadomowienie
|
Dot.: Typy Oczu I Ich Makijaz
Co za bzdury!! No wiesz,zalezy,ale mi sie wydaje ze jak chlopak wybiera sobie taka wymalowana malolate to bynajmniej nie ceni jej za "bogate wnetrze".Raczej takich dziewczynek nie traktuje sie powaznie. Jesli chcesz sie wyrozniac,to zamiast robic sobie maske z twarzy,mozesz zadbac o jakies fajne ciuszki. I o usmiech! Jesli to takie istatne, "jakie dziewczyny wybieraja faceci" to napewno-usmiechniete. I rzeczywiscie na drugim zdjeciu gdzie ejstes szeroko usmiechnieta wygladasz przeslicznie! Masz bardzo delikatna urode wiec nie zepsuj tego jakims przesadzonym, za ciemnym makijazem.Odrobina mascary, delikatny blyszczyk i wzglednie, jesli koniecznie trzeba to lekki puder sypki.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#212 |
Zadomowienie
|
Kilka fotek...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#213 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Proporcje
Cytat:
![]() Chcesz się jakoś zmienic, "poprawic" na twarzy. To proponuję, lekki błyszczyk transparentny, lub nadający bardzo subtelny, delikatny kolor. Maskare wydłuzającą rzęsy, taka która podkreśli oko, a nie zrobi CI wachlarza teatralnych rzęs. Zmatowić cere możesz pudrem odpowiednio dobranym do swojego typu, koloru cery... Przeczesz brwi odżywką do rzęs, tak aby były ładnie ułożone. I to cały makijaż dla młodziutkiej dziewczyny. Pozdrawiam. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#214 |
Raczkowanie
|
Wiecie-co?!Fajne te"oczka" i wiele wyjaśniają. Dopiero co skończyłam kurs wizażu i miałam(i dalej mam
![]() Jak dorobię się swojego "obrobionego " zdjątka "sote" to też zamieszczę a mam śmieszne oczka. Jdno jest migdałowe z tzw.ciężka powieką i ładnie zarysowanym łukiem brwiowym a drugie płaskie jak deska z nieciekawym również płaskim łukiem- ale dziewczyny z kursu miały roboty jak trenowały na mnie-hihihi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#215 |
Przyczajenie
|
![]()
Mam ten sam problem...
![]() ![]() ![]()
![]() |
#216 |
Rozeznanie
|
troche sie tego naczytalam i uwazam ze mam gleboko osadzone oczy i w miare rowno osadzone ale nie jestem pewna.wkaleje swoje zdjatka a wy mi powiedzcie jakie one sa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#217 |
Raczkowanie
|
agusiu_1!
mam identyczne oczka jak Twoje i zupelnie nie potrafie ich ladnie pomalowac ![]() ![]() ![]() ![]() pozdrawiam cieplutko! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#218 |
BAN stały
|
Odpowiedź obraźliwa- usunięta przez moderatora. Wniosek o bana skierowany do Szefostwa
![]() Edytowane przez rzastin Czas edycji: 2005-07-26 o 15:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#219 |
Zakorzenienie
|
ktos dostanie chyba banana w prezencie
![]() Edytowane przez rzastin Czas edycji: 2005-07-26 o 15:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#220 |
Raczkowanie
|
hmm ja chyba mam oczy płaskie... Zreszta nie wiem sama , moze ktos mnie upewni? i poradzi makijaż?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#221 |
Raczkowanie
|
ups nie dodal sie zalacznik... a wiec tu sa moje oczy :P i czekam na odpowiedz
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#222 |
Rozeznanie
|
a kto mi powie jakie sa moje oczka?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#223 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#224 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#225 |
Rozeznanie
|
dzieki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#226 |
Raczkowanie
|
dziewczyny,czy moglybyscie mi cos doradzic w sprawie makijazu oczek?
![]() ![]() ![]() Edytowane przez stokrocia Czas edycji: 2013-03-13 o 16:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#227 |
Raczkowanie
|
Dot.: Oczy Gleboko Osadzone
a w jaki sposób wykonac makijaz dla oczu gleboko osadzonych jesli moje oczy sa male , gleboko osadzone ale nie mozna je zakwalifikować do obu przedstawionych typów.chodzi mi o to ze;nie widac takiej znaczacej roznicy pomiedzy czescia ruchoma a nieruchoma i 2 opcja: nie sa calkiem takie schowane.czesc ruchoma powieki jest delikatnie widoczna ale nie zabardzo??? czy ktos mnie rozumie o co chodzi , bo tu dwie przedstawione ewidentne dysproporcje??? pomozcie !!! bo to dopiero jest dylemat.jak tylko bede miala mozliwosc wklejenia do forum moich oczu to od razu to uczynie.bedac kosmetyczka z zawodu bardzo czesto spotykam sie z tym problemem!!!! za uwagi bede bardzo wdzieczna.czekam z niecierpliwoscia , bo do tej pory malowalam takie oczy w nastepujacy sposób:
CALA CZESC RUCHOMA AZ POD LUK BRWIOWY MALOWALAM JASNYM CIENIEM , NATOMIAST ZEWNETRZNY KACIK OKA CIEMNIEJSZYM . ABY OKO BYLO WYRAŹNE DELIKATNIE PODKRESLILAM KREDKA TUZ PRZY LINII RZES NA GORNEJ POWIECE NATOMIAST WEWNATRZ OKA BIALA KREDKA. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#228 |
Raczkowanie
|
Moze To Sa Blisko Osadzone Wraz Z Gleboko Osadzonymi Oczami.help!!!!!!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#229 |
Raczkowanie
|
Moze Przedsstawicie M I Roznice Miedzy 1 A 2.-blisko A Gleboko Osadzone??? Prosilabym Bzdjecia Bo Jestem Wzrokowcem.dzieki
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#230 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() Zamieszczam dla porowanania oczy blisko osadzone i gleboko osadzone. Najlepiej, gdybys umiescila zdjecie... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#231 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#232 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez stokrocia Czas edycji: 2013-03-13 o 16:09 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#233 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#234 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
bardzo dziekuje Iwonko za odpowiedz ![]() tzn tak cieniowac jak na rysunku-i to ma byc ciemniejszy cien?ja czesto tak robie ,ze rozjasniam luki brwiowe b.jasnym cieniem... pozdrawiam... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#235 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#236 |
Przyczajenie
|
hej!!! chialabym prosic was o rade co to mojego makijazu.... mam mamle oczka wklesniete jak je mam malowac zeby wydawaly sie nacznie wieksze......????
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#237 |
Przyczajenie
|
Mam oczy blisko osadzone, z lekko opadającą powieką nieruchomą (jak smutny piesek). Mimo to ruchoma powieka jest duża i widoczna. Przez to oko wydaje się okrągłe. Według Waszych wskazówek powinnam podkerślić i wydłużyć lekko zewnętrzny kącik, ale mam problem. Przestrzeń pod brwiami jest bardzo mała. Kiedy spojrzę do góry to rzęsami zaczepiam o brwi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#238 |
Przyczajenie
|
Witajcie dziewczyny!
....wlasciwie to nigdy nie zastanawialam sie nad ksztaltem moich oczu, no ale w koncu jak sie ma niemal 30 tke na karku, to moznaby bylo strzelic sobie jakis profesjonalny makijaz ;-) Prosze niech mi profesjonalne oko doradzi co sie nadaje i jaki ja mam ksztalt ;-) Edytowane przez tagota Czas edycji: 2005-08-07 o 11:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#239 |
Przyczajenie
|
Do Stokroci. Zdjęcie nie jest zbyt wyraźne, ale to co się rzuca w oczy to "groźnie" zawieszone brwi nad dość małymi oczami(całe oko jest zacienione). Przede wszystkim powinnaś wyregulować kształt brwi, rozsunąć je i zdecydowanie przecienić (prawidłowa brew ma kształt skrzydła mewy). Zabieg ten wysubtelni rysy i optycznie powiększy oczy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#240 |
Przyczajenie
|
dziekuje za odpowiedz. W zasadzie wyslalam zle ujecie, "z gory", poniewaz mam dosc duze oczy ;-) znajde cos lepszego i wysle raz jeszcze.
![]() ....wysylam.....co prawda nieco malo wyrazne, no i szczerze mowiac "malo wyspane" ( zapracowana noc przed komputerem ;-), ale mam nadzieje, ze mi cos doradzisz :-D Nie mam pojecia jaki powinnam miec ksztalt brwi, kolor makijazu (oczy zielone) .......Dziekuje ci z gory za odpowiedz i zycze milego dnia ![]() Edytowane przez tagota Czas edycji: 2005-08-07 o 12:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:39.