|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#211 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: `Mówić prawdę` uwielbiamy i II część na wizażu zakładamy!
Cytat:
![]()
![]() |
#212 |
Konto usunięte
|
Ania bardzo dobrze, że chodziłaś do psychologa. To godne pochwały i nie ma czego się wstydzić. To odpowiedzialna, dojrzała decyzja. Nie jesteś sama z problemami
![]() Gimnazjum to najgorsza patalogia. Przynajmniej teraz bo jak ja chodziłam do gimnazjum to nie było aż tak źle. Jak widzę to śmiać mi się chcę z tych dziewczyn. Kilo tapety, papieros w ustach,tipy, i platynowe blond włosy. Błagam tylko nie Pati ![]() Nie lubię tego przezwiska od czasów dzieciństwa. Wszyscy wołali Pati,Pati,Pati aż w końcu powiedziałam dość. W szkole średniej mówili na mnie Patuś. Przeżyłam to jakoś ![]() Ale za miesiąc mam 20-ste urodziny i trzeba dorosnąć . A Patrycja pasuje do 20-sto latki. Trzeba wkroczyć do dorosłego życia z dorosłym imieniem ![]() Dobrze zrobiłaś , że nie jesteś już w tym gimnazjum. Teraz musisz patrzeć z optymizmem w przyszłość i robić to co kochasz i to co Cię uszczęśliwia ![]() Pójdziesz do szkoły średniej i będzie o wiele lepiej. Poznasz nowych ludzi i może poznasz nowych przyjaciół ![]() Pamiętaj po deszczu zawsze wschodzi słońce ![]() Anita najlepiej zganić na dzieciństwo co? ![]() Wiele osób tak ma ,że znajduje się często w nieodpowiednim czasie i w nieodpowiednim miejscu. |
![]() ![]() |
![]() |
#213 |
Rozeznanie
|
[1=0d1f34119766eee4653101d 15d3559db3eb5311a_5de8488 3b0bb6;30243496]
Anita najlepiej zganić na dzieciństwo co? ![]() Wiele osób tak ma ,że znajduje się często w nieodpowiednim czasie i w nieodpowiednim miejscu.[/QUOTE] dokładnie .... ![]() no tak Patrycja brzmi o wiele poważniej niż Pati ![]() ![]() ![]() ja za tydzień 21 skończę ![]() ![]()
#214 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Wiesz nie przeszkadzałoby mi to gdybym lubiała ten skrót ![]() A ja go nie lubię odkąd skończyłam 6 lat ![]() Bardzo lubię swoje imię dlatego wolę gdy mówi sie do mnie Patrycja ![]() W szkole średniej często do mnie wołali Patuś i jakoś to przeżyłam. Ale Pati nie lubię. Źle mi się kojarzy, to tak jakbym miała 5 lat ![]() 21? jesteś ode mnie o rok starsza. My tutaj chyba najstarsze jesteśmy? ![]() Ja 23 listopada mam 20-ste urodziny a czuję sie jakbym dopiero miała 18-ste urodziny. Nie wiem kiedy to minęło. Dwa lata tak szybko poszły. I zgadzam się, że po 18-stce czas płynie szybciej i latka lecą ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#215 |
Zakorzenienie
|
Ale my młode jesteśmy
![]() ok, sorry jeśli uraziłam ![]() ![]() najważniejsze jest to na ile się czujemy, nie ile mamy ![]()
#216 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Młode jesteśmy ale my z Anitą chyba najstarsze z was wszystkich jesteśmy ![]() Nie przepraszaj bo nie masz za co ![]() Nie uraziłaś mnie ![]() ![]() Twoje imię jest bardzo ładne. Moja ukochana babcia miała na imię Ania ![]() Właśnie najważniejsze jest to na ile się czujemy. Mi dalej mówią , że wyglądam na 16 lat ![]() Ale ja czuję się młodo i pewnie tak już zostanie. Grunt to pozytywne optymistyczne myślenie i szeroki uśmiech ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#217 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny , idziecie jak huragan !
![]() jak tam wam poniedziałek leci ? jakie plany na dziś ? ![]() jak samopoczucie ? ![]()
#218 |
Zakorzenienie
|
[1=0d1f34119766eee4653101d 15d3559db3eb5311a_5de8488 3b0bb6;30244870]Młode jesteśmy ale my z Anitą chyba najstarsze z was wszystkich jesteśmy
![]() Nie przepraszaj bo nie masz za co ![]() Nie uraziłaś mnie ![]() ![]() Twoje imię jest bardzo ładne. Moja ukochana babcia miała na imię Ania ![]() Właśnie najważniejsze jest to na ile się czujemy. Mi dalej mówią , że wyglądam na 16 lat ![]() Ale ja czuję się młodo i pewnie tak już zostanie. Grunt to pozytywne optymistyczne myślenie i szeroki uśmiech ![]() Heh ![]() ![]() dokładnie! Ja nie wyglądam jak na 15 lat, wszyscy mówią mi, że wyglądam na mniej ![]()
Zapuszczam włosy! cel: za pupę ![]() aktualnie: za ramiona ![]() Edytowane przez _Nikki_ Czas edycji: 2011-10-31 o 13:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#219 |
Konto usunięte
|
Justyna to prawda idziemy jak huragan
![]() I oby tak dalej! ![]() Ten wątek powinien tętnić życiem zawsze ![]() Mi poniedziałek leci troszkę nudno. Właśnie umyłam włosy i czekam aż wyschną ![]() Dzisiaj jadę na cmentarz, więc to mam w planach. Samopoczucie bardzo dobre ![]() A co u Ciebie? Jak plany i samopoczucie? ![]() Ania jest bardzo ładne. Mam koleżankę, która mówi , że nazywa się Ania a nie Anka. Nie lubi jak ktoś do niej woła Anka. O nie. Nie lubię tej piosenki "Aaannaaa Maaariaa" ![]() Ona jest koszmarna ![]() ![]() ![]() Kochana cieszyć się a nie płakać ![]() Pamiętaj, że młoda zawsze będziesz i w duchu i z wyglądu. Jak widzę teraz te nastolatki to mi się śmiać chce, że się postarzają. Ja wolę być młoda jak najdłużej ![]() Dziewczyna ja zmykam ![]() Miłego dnia ![]() Edytowane przez 0d1f34119766eee4653101d15d3559db3eb5311a_5de84883b0bb6 Czas edycji: 2011-10-31 o 13:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#220 |
Rozeznanie
|
[1=0d1f34119766eee4653101d 15d3559db3eb5311a_5de8488 3b0bb6;30244492]Wiesz nie przeszkadzałoby mi to gdybym lubiała ten skrót
![]() A ja go nie lubię odkąd skończyłam 6 lat ![]() Bardzo lubię swoje imię dlatego wolę gdy mówi sie do mnie Patrycja ![]() W szkole średniej często do mnie wołali Patuś i jakoś to przeżyłam. Ale Pati nie lubię. Źle mi się kojarzy, to tak jakbym miała 5 lat ![]() 21? jesteś ode mnie o rok starsza. My tutaj chyba najstarsze jesteśmy? ![]() Ja 23 listopada mam 20-ste urodziny a czuję sie jakbym dopiero miała 18-ste urodziny. Nie wiem kiedy to minęło. Dwa lata tak szybko poszły. I zgadzam się, że po 18-stce czas płynie szybciej i latka lecą ![]() nie , najstarsze nie jesteśmy, Ewa chyba jest starsza ![]() ale zapewne jesteśmy w czołówce ![]() ja też z listopada, 8 ![]() A no tak , na 18kę to sie czeka a potem to juz leeeci nawet nie wiesz kiedy xD
#221 | |
Zakorzenienie
|
tak, najstarsza jest Ewa - vanessa. właśnie, coś dziś do nas nie zagląda
![]() Cytat:
![]() ja się czuję jakby dziś była niedziela! :P wszyscy u mnie w domu i w ogóle... w planach niestety mam naukę. pojutrze do szkoły i kolejne klasówki się szykują. a co tam u Ciebie słonko? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#222 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jakie świntuchy, tak wiek wypominac koleżance, jaaaa nie mogęęę ![]() ![]() ![]() a Ewa nie zagląda, bo w pracy siedziała cały dzień, a nie to co wy - lenistwo na całego widzę, pół godziny siedziałam i nadrabiałam co naskrobałyście ![]() u mnie już ciemno, ponuro i do d... ale, ale... byłam się zapisać na aerobik normalnie ![]()
![]() |
#223 |
Zakorzenienie
|
[1=0d1f34119766eee4653101d 15d3559db3eb5311a_5de8488 3b0bb6;30245288]
Ania jest bardzo ładne. Mam koleżankę, która mówi , że nazywa się Ania a nie Anka. Nie lubi jak ktoś do niej woła Anka. O nie. Nie lubię tej piosenki "Aaannaaa Maaariaa" ![]() Ona jest koszmarna ![]() ![]() ![]() Kochana cieszyć się a nie płakać ![]() Pamiętaj, że młoda zawsze będziesz i w duchu i z wyglądu. Jak widzę teraz te nastolatki to mi się śmiać chce, że się postarzają. Ja wolę być młoda jak najdłużej ![]() Dziewczyna ja zmykam ![]() Miłego dnia ![]() Ja też uważam się za Anię a nie Ankę, jednak Anka do mnie mówią tylko bliscy znajomi i z ich ust to brzmi nawet lepiej ![]() ![]() A tą piosenke to bym w rzece utopiła, tragedia, jak byłam mała, zawsze wyłączałam radio i zabierałam pilota jak leciała ta piosenka, nie cierpie jej ![]() Może faktycznie trzeba się cieszyć ![]() ![]()
#224 |
Zakorzenienie
|
jest i Ewa
![]() ![]() ale fajnie. i idziesz na ten aerobik sama czy z jakąś znajomą? ;>
![]() |
#225 |
Rozeznanie
|
Ewa oj tam oj tam xD nie jesteś przecież stara
![]() ![]() Ja też chyba młodo wyglądam bo np. w Biedronce prawie zawsze dowód wołają ![]() w sumie powinnam sie cieszyć...ale jakoś tak głupio się czuje.... babcie stoją za mną w kolejce i patrzą jakbym jakies przestępstwo popełniała bo piwo czy fajki kupuje i dowód wołają ![]()
#226 |
Konto usunięte
|
Anita Tak w czołówce jesteśmy
![]() Też z listopada? Super ![]() Widzę imprezowy miesiąc nam się szykuje na wątku ![]() Ewa wybacz nam ![]() Nie wypominamy Kochana tylko tak pisaliśmy z Anitą , że chyba najstarsze tu jesteśmy. Bo wszystkie dziewczyny albo w gimnazjum albo w liceum ![]() Oj Ewa my odpoczywaliśmy ![]() To nasz ostatni dzień wolny. Ja w środę już do pracy idę. U mnie też się właśnie zrobiło ciemno i ponuro;/ Aerobik? super. Ja miałam się zapisać ale znalazłam u siebie w mieście fajną ofertę. Same ćwiczenia na brzuch i biodra ![]() Najpierw są ćwiczenia rozciągające i rozgrzewające mięśnie a później ćwiczenia na mięśnie brzucha i bioder. 4 wejścia w miesiącu kosztują 49 zł ![]() Dla mnie idealna oferta. Bo pracuję i na drugich zmianach nie mogę chodzić na 19. Muszę iść bo chcę do kwietnia zrzucić z brzucha i z bioder. Najgorsze są boczki ![]() A w kwietniu idę na wesele i chcę ładnie prezentować się w sukience Napisz nam jak było na aerobiku ![]() Uuuu to Ty sportsmenka? Basen, aerobic to pewnie masz świetną kondycję i figurę ![]() Ania ciesz się ![]() To dobrze, że wyglądasz młodo. Przynajmniej będziesz młoda jak najdłużej ![]() Edytowane przez 0d1f34119766eee4653101d15d3559db3eb5311a_5de84883b0bb6 Czas edycji: 2011-10-31 o 17:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#227 | ||
Zakorzenienie
|
cześć
![]() Cytat:
![]() [1=0d1f34119766eee4653101d 15d3559db3eb5311a_5de8488 3b0bb6;30239522] (...) My często się śmiejemy, że jesteśmy razem do wzięcia ale w pakiecie. Bo nasza przyjaźń jest ważna dla nas. [/QUOTE] o ja, nie powiem, że nie romantycznie ![]() ![]() oczywiście ![]() Cytat:
![]() ![]() zgadzam się. majnormalniejsze dla mnie było zdecydowanie liceum ![]() ---------- Dopisano o 18:12 ---------- Poprzedni post napisano o 18:08 ---------- edytowałam pierwszą stronę. czy pominęłam jakieś dziewczyny? ![]() https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...89&postcount=1
![]() ![]() |
![]() |
#228 |
Konto usunięte
|
Sylwia romantyczne? no nie wiem
![]() Dla nas to zwyczajne. Co do gimnazjum to już mówiłam. To patalogia. Ja akurat miałam to szczęście i w gimnazjum miałam świetną klasę. Za to w szkole średniej była taka sobie. Chłopcy byli w miarę normalni ale dziewczyny zawistne, zazdrosne, podłe i fałszywe. Z mojej klasy trzymałam się z dwoma dziewczynami, z którymi utrzymuję kontakt. Całe szczęście, że w tym roku skończyłam szkołę ![]() Nie muszę na ich fałszywe twarze patrzeć! ![]() Właśnie oglądam wiadomości i mówią, że w Nowym Jorku po 135 latach spadł śnieg ![]() Ostatni raz sypał tam śnieg 135 lat temu i sparaliżował teraz wszystko. My to mamy co roku ![]() Zapraszamy do nas ![]() Gdyby zobaczyli ilość śniegu u nas to chyba by się załamali. Ja tej zimy miałam śniegu aż do kolan! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#229 |
Zakorzenienie
|
[1=0d1f34119766eee4653101d 15d3559db3eb5311a_5de8488 3b0bb6;30249376]Właśnie oglądam wiadomości i mówią, że w Nowym Jorku po 135 latach spadł śnieg
![]() Ostatni raz sypał tam śnieg 135 lat temu i sparaliżował teraz wszystko. My to mamy co roku ![]() Zapraszamy do nas ![]() Gdyby zobaczyli ilość śniegu u nas to chyba by się załamali. Ja tej zimy miałam śniegu aż do kolan! ![]() no coś Ty, bez śniegu tyle lat? a jak kręcili Kevina? ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#230 |
Konto usunięte
|
Serio. Właśnie podawali to w wiadomościach ![]() Myślę, że na planie był sztuczny śnieg. Albo sprowadzili śnieg . Kiedyś czytałam, że bardzo często to praktykują. Zamawiają śnieg i przywożą im na plan. Raz nawet widziałam jak wysypywali latem śnieg w ogródku ![]() Śmiesznie to wyglądało. Bo jak niby mieli nakręcić Kevina jak tam śniegu nie widziano od 135 lat? ![]() Tyle lat bez śniegu. Musieli przeżyć szok, gdy zobaczyli białe płatki ![]() Ciekawe czy w tym roku puszczą Kevina? Bo w tamtym roku nie było ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#231 |
Rozeznanie
|
[1=0d1f34119766eee4653101d 15d3559db3eb5311a_5de8488 3b0bb6;30249682]Serio. Właśnie podawali to w wiadomościach
![]() Myślę, że na planie był sztuczny śnieg. Albo sprowadzili śnieg . Kiedyś czytałam, że bardzo często to praktykują. Zamawiają śnieg i przywożą im na plan. Raz nawet widziałam jak wysypywali latem śnieg w ogródku ![]() Śmiesznie to wyglądało. Bo jak niby mieli nakręcić Kevina jak tam śniegu nie widziano od 135 lat? ![]() Tyle lat bez śniegu. Musieli przeżyć szok, gdy zobaczyli białe płatki ![]() Ciekawe czy w tym roku puszczą Kevina? Bo w tamtym roku nie było ![]() był Kevin... ![]() eee.. co wy gadacie . Przecież w Stanach pada normalnie śnieg...A w NY to już na pewno .... ![]() z tym newsem to chodzi o to że o tej porze roku dawno nie było a nie że w ogóle ![]() ![]()
![]() Edytowane przez xoanitkaxo Czas edycji: 2011-10-31 o 17:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#232 | |
Zakorzenienie
|
[1=0d1f34119766eee4653101d 15d3559db3eb5311a_5de8488 3b0bb6;30249682]Serio. Właśnie podawali to w wiadomościach
![]() Myślę, że na planie był sztuczny śnieg. Albo sprowadzili śnieg . Kiedyś czytałam, że bardzo często to praktykują. Zamawiają śnieg i przywożą im na plan. Raz nawet widziałam jak wysypywali latem śnieg w ogródku ![]() Śmiesznie to wyglądało. Bo jak niby mieli nakręcić Kevina jak tam śniegu nie widziano od 135 lat? ![]() Tyle lat bez śniegu. Musieli przeżyć szok, gdy zobaczyli białe płatki ![]() Ciekawe czy w tym roku puszczą Kevina? Bo w tamtym roku nie było ![]() musi być Kevin - on jest niezastąpiony. byle nie w Wigilię ![]() ---------- Dopisano o 18:48 ---------- Poprzedni post napisano o 18:46 ---------- Cytat:
![]() google - > zima NY -> http://www.google.pl/search?hl=pl&q=...og&sa=N&tab=wi
![]() ![]() |
![]() |
#233 | |
Zakorzenienie
|
[1=0d1f34119766eee4653101d 15d3559db3eb5311a_5de8488 3b0bb6;30248290]
Ania ciesz się ![]() To dobrze, że wyglądasz młodo. Przynajmniej będziesz młoda jak najdłużej ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() No niestety, gimnazjum to zmora ![]() Chyba nie pominęłaś nikogo ![]() [1=0d1f34119766eee4653101d 15d3559db3eb5311a_5de8488 3b0bb6;30249376]Sylwia romantyczne? no nie wiem ![]() Dla nas to zwyczajne. Co do gimnazjum to już mówiłam. To patalogia. Ja akurat miałam to szczęście i w gimnazjum miałam świetną klasę. Za to w szkole średniej była taka sobie. Chłopcy byli w miarę normalni ale dziewczyny zawistne, zazdrosne, podłe i fałszywe. Z mojej klasy trzymałam się z dwoma dziewczynami, z którymi utrzymuję kontakt. Całe szczęście, że w tym roku skończyłam szkołę ![]() Nie muszę na ich fałszywe twarze patrzeć! ![]() Właśnie oglądam wiadomości i mówią, że w Nowym Jorku po 135 latach spadł śnieg ![]() Ostatni raz sypał tam śnieg 135 lat temu i sparaliżował teraz wszystko. My to mamy co roku ![]() Zapraszamy do nas ![]() Gdyby zobaczyli ilość śniegu u nas to chyba by się załamali. Ja tej zimy miałam śniegu aż do kolan! ![]() [1=0d1f34119766eee4653101d 15d3559db3eb5311a_5de8488 3b0bb6;30249682]Serio. Właśnie podawali to w wiadomościach ![]() Myślę, że na planie był sztuczny śnieg. Albo sprowadzili śnieg . Kiedyś czytałam, że bardzo często to praktykują. Zamawiają śnieg i przywożą im na plan. Raz nawet widziałam jak wysypywali latem śnieg w ogródku ![]() Śmiesznie to wyglądało. Bo jak niby mieli nakręcić Kevina jak tam śniegu nie widziano od 135 lat? ![]() Tyle lat bez śniegu. Musieli przeżyć szok, gdy zobaczyli białe płatki ![]() Ciekawe czy w tym roku puszczą Kevina? Bo w tamtym roku nie było ![]() Zima jest cudowna, tony śniegu i jeszcze więcej śniegu!
![]() |
#234 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() zimy nie lubię... jestem lipcowa i zdecydowanie wolę upalne dni niż mrozy ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#235 |
Rozeznanie
|
http://demotywatory.pl/3506774/Juz-niedlugo
![]() zima może być, byle nie zbyt paraliżujaca xD
#236 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:00 ---------- Poprzedni post napisano o 18:56 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#237 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() czuję, że do Szczytna i tak nie pojadę... Niestety zrobiła się to szkoła "pic na wodę."
![]() ![]() |
![]() |
#238 |
Wtajemniczenie
|
Hej.
Ja dziś znowu jeździłam po cmentarzach. ![]() A co do zimy, ja już nie mogę się doczekać kiedy zacznie padać śnieg, bo takiej pogody jak teraz nie lubię ![]()
#239 | ||||
Zakorzenienie
|
Witam w kolejnej części
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#240 |
Zakorzenienie
|
o, przyszłaś!
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:31.