Wymienię Styczeń Dior YSL Mexx & dużo MINERAŁÓW - Strona 8 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Ogłoszenia > Targowisko: kosmetyki

Notka

Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj!

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-01-26, 15:03   #211
tova1
Zakorzenienie

Przekupka: 35 pkt / 100% pozyt.
Dot.: Styczeń Dior YSL Mexx & dużo MINERAŁÓW

Cytat:
Napisane przez cynaamonka Pokaż wiadomość
Wszystko ok Dołożyć Ci może pusty słoiczek do mojej przesyłki? Albo dwa?
A LL dam Ci wszystkie te, których nie pokazałaś na blogu swoim, bo część się nam dubluje ok?
Jeden pusty słoiczek, ale taki szczelny - na fioletowy eyeliner Lumiere.
A tego niebieskiego z CS mogę dać tylko trochę, bo nie mam go nawet 1/3.
Z cieni LL chętnie sample wszystkich, których nie mam, to uzupełnie posta o nowe kolorki
Coś Ci jeszcze dorzucić - patrz mój blog
Odpisali z Meow?

Będę koło 18
tova1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-26, 15:12   #212
ksakoe
Raczkowanie

Przekupka: 2 pkt / 100% pozyt.

Cytat:
Sprunga Ci oddam bez problemu. B&B oraz Glam Guru to są pełnowymiarowe duże słoiczki, mogę Ci sypnąć na kilka użyć.
o to swietnie! tylko sypnij od serca

w takim razie podsumowując: Ty dostajesz olejek a ja:

1. Butterscotcha (próbeczka dosłownie na raz) moze na 2 co?
2. In the Buff (na kilka użyć) mam nadzieję że z 1g, co?
3. 2 x róż z Lily Lolo odsypka
4. Cashmere - to taki spory sampel z Lumiere na dobrych kilka zastosowań, oni sypią podobnie dużo co Lucy
5. bronzer Lily Lolo probka (mam nadzieję ze znalazlaś?)
6. Sprunga sample
7. B&B (odsypka)
8. Glam Guru (odsypka)

Edytowane przez ksakoe
Czas edycji: 2012-01-26 o 15:14
ksakoe jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-26, 15:27   #213
marylinda
BAN stały

Przekupka: 181 pkt / 98% pozyt.

Cytat:
Udało mi się wcześniej wrócić do domu, już zapakowałam dla Ciebie rzeczy więc jutro z rana do Ciebie polecą
Dzięki wielkie
Ja twoją też wysłałam (jedna, ale spora), więc daj znać gdy dotrze.
marylinda jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-26, 17:39   #214
cynaamonka
Wtajemniczenie

Przekupka: 81 pkt / 100% pozyt.

esz
Cytat:
Napisane przez ksakoe Pokaż wiadomość
o to swietnie! tylko sypnij od serca

w takim razie podsumowując: Ty dostajesz olejek a ja:

1. Butterscotcha (próbeczka dosłownie na raz) moze na 2 co?
2. In the Buff (na kilka użyć) mam nadzieję że z 1g, co?
4. Cashmere - to taki spory sampel z Lumiere na dobrych kilka zastosowań, oni sypią podobnie dużo co Lucy
6. Sprunga sample
7. B&B (odsypka)
8. Glam Guru (odsypka)
Wiesz co, przepraszam Cię, ale moim zdaniem troszkę za dużo oczekujesz za jeden olejek. 1g podkładu to dużo (!), do tego dwa pełnowymiarowe sample (LL i Sprung), 2 odsypki 'od serca' róży EDM, 2 odsypki róży LL i jeszcze jeden podkład... To dla mnie kompletnie nieopłacalne, przecież taki sampel EDM kosztuje 4,5zł... Więc podziękuję za wymiankęmoże innym razem uda się nam znaleźć równowagę

---------- Dopisano o 18:39 ---------- Poprzedni post napisano o 18:21 ----------

Cytat:
Napisane przez tova1 Pokaż wiadomość
Jeden pusty słoiczek, ale taki szczelny - na fioletowy eyeliner Lumiere.
A tego niebieskiego z CS mogę dać tylko trochę, bo nie mam go nawet 1/3.
Z cieni LL chętnie sample wszystkich, których nie mam, to uzupełnie posta o nowe kolorki
Coś Ci jeszcze dorzucić - patrz mój blog
Odpisali z Meow?

Będę koło 18

Dobrze, dołożę więc słoiczek
Ciut ciut na spróbowanie wystarczy, tak żebym sobie do mojego niebieskiego w płynie porównała kolorek.
Do Meow w końcu nie napisałam, jak sobie na spokojnie policzyłam ilość dni to w sumie mogło jeszcze nie dojść, zwłaszcza, jeśli celnicy mi znów do kontroli zgarnęli (ja mam prawie zawsze ostemplowane jako dopuszczone do obrotu, Tobie też tak często sprawdzają?). Jeśli nie dojdzie do końca przyszłego tygodnia to do nich napiszę, nie chcę być natrętnym klientem
Z Lily dostaniesz ode mnie Pink Champagne, Vanilla Shimmer, Smoky Brown i Brown Sugar.
A dałabyś mi Pixie Sparkle - tak dosłownie na zrobienie kreski na ręku żbym zobaczyła, czy różni się od Meowkowych turkusów, które mam? Gdyby się różnił to kupiłabym przy jakiejś promocji najbliższej
Właśnie siedzę i przesypuję dla Ciebie proszki, brakuje mi woreczków, coś muszę wykombinować, nie wiem, czy można takie woreczki w zwykłych sklepach kupić? Bo na allegro są, ale wysyłka kosztuje drugie tyle co 50 woreczków :/
cynaamonka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-26, 18:14   #215
tova1
Zakorzenienie

Przekupka: 35 pkt / 100% pozyt.

UOTE=cynaamonka;31867252]Dobrze, dołożę więc słoiczek
Ciut ciut na spróbowanie wystarczy, tak żebym sobie do mojego niebieskiego w płynie porównała kolorek.
Do Meow w końcu nie napisałam, jak sobie na spokojnie policzyłam ilość dni to w sumie mogło jeszcze nie dojść, zwłaszcza, jeśli celnicy mi znów do kontroli zgarnęli (ja mam prawie zawsze ostemplowane jako dopuszczone do obrotu, Tobie też tak często sprawdzają?). Jeśli nie dojdzie do końca przyszłego tygodnia to do nich napiszę, nie chcę być natrętnym klientem
Z Lily dostaniesz ode mnie Pink Champagne, Vanilla Shimmer, Smoky Brown i Brown Sugar.
A dałabyś mi Pixie Sparkle - tak dosłownie na zrobienie kreski na ręku żbym zobaczyła, czy różni się od Meowkowych turkusów, które mam? Gdyby się różnił to kupiłabym przy jakiejś promocji najbliższej
Właśnie siedzę i przesypuję dla Ciebie proszki, brakuje mi woreczków, coś muszę wykombinować, nie wiem, czy można takie woreczki w zwykłych sklepach kupić? Bo na allegro są, ale wysyłka kosztuje drugie tyle co 50 woreczków :/[/QUOTE]

Odsypkę Pixie Sparkle do woreczka strunowego, ok?
Dam Ci kilka woreczków, bo ja od razu zakupiłam 200 sztuk na allegro i jeszcze nawet połowy nie użyłam
tova1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-26, 18:21   #216
ksakoe
Raczkowanie

Cytat:
esz

Wiesz co, przepraszam Cię, ale moim zdaniem troszkę za dużo oczekujesz za jeden olejek. 1g podkładu to dużo (!), do tego dwa pełnowymiarowe sample (LL i Sprung), 2 odsypki 'od serca' róży EDM, 2 odsypki róży LL i jeszcze jeden podkład... To dla mnie kompletnie nieopłacalne, przecież taki sampel EDM kosztuje 4,5zł... Więc podziękuję za wymiankęmoże innym razem uda się nam znaleźć równowagę
ojoj Cynamonka kochanie, nie denerwuj się ;(
no dobra, z tym LL to myslałam ze nie sample tylko próbka w strunce, serio... no ale rozumiem... tylko żeby tak zaraz się denerwować... ech ech...

no choć, pomyslimy jeszcze raz... napisz co mi chciałabyś dac za ten olejek i ja się zgadzam ok? albo lepiej co odrzucamy z tej listy próbek i sampli...

pozdrawiam serdecznie, nie denerwuj się na mnie, źle nie chciałam
Stary 2012-01-26, 18:37   #217
MysiaJadwisia
Zakorzenienie

Przekupka: 69 pkt / 100% pozyt.

Cytat:
Mysiu... Znajdziesz coś u mnie za te 3 wynalezione cienie AWGM?
Słońce na pewno coś wymyślimy
Coś mi mryga, że może jest u Ciebie szansa na Ocicata, Korata (Skinny Dippersy, podkłady) albo jakąś odsypkę maski algowej Bielendy...
jeśli dobrze myślę, to już muszę kombinować co by Ci jeszcze dołożyć do paczuchy
MysiaJadwisia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-01-26, 19:48   #218
cynaamonka
Wtajemniczenie

e
Cytat:
ojoj Cynamonka kochanie, nie denerwuj się ;(
no dobra, z tym LL to myslałam ze nie sample tylko próbka w strunce, serio... no ale rozumiem... tylko żeby tak zaraz się denerwować... ech ech...

no choć, pomyslimy jeszcze raz... napisz co mi chciałabyś dac za ten olejek i ja się zgadzam ok? albo lepiej co odrzucamy z tej listy próbek i sampli...

pozdrawiam serdecznie, nie denerwuj się na mnie, źle nie chciałam
Eeee... no coś Ty, ja się nie złoszczę Pójdę sobie do rossmanna jutro obejrzeć dokładnie ten olejek i odezwę się do Ciebie w ciągu dnia.

---------- Dopisano o 20:48 ---------- Poprzedni post napisano o 20:42 ----------

Cytat:
Napisane przez MysiaJadwisia Pokaż wiadomość
Słońce na pewno coś wymyślimy
Coś mi mryga, że może jest u Ciebie szansa na Ocicata, Korata (Skinny Dippersy, podkłady) albo jakąś odsypkę maski algowej Bielendy...
jeśli dobrze myślę, to już muszę kombinować co by Ci jeszcze dołożyć do paczuchy
Jupi!
Z sampli podkładów Meow ogołociła mnie Braworka przysyłając mi w zamian całą kopertę cudowności z shespace (dziękuję! ) został mi Korat2 w formule FF - nie wiem, czy by cię interesował taki sampel? No i mam swoje bigi w Purrfect Korata i Ocicata na poziomie 2, służę odsypką. Skinny Dippersa też mogę dać na test. Na Bielendę szansa jest - ale tak na jedno użycie. No, na dwa jak mnie dobrze skusisz A kusić mnie łatwo - pokaż mi cienie lub róże Meow, AWGM lub SN albo shespace których nie mam i jestem Twoja
Stary 2012-01-26, 20:00   #219
ksakoe
Raczkowanie

Cytat:
e

Eeee... no coś Ty, ja się nie złoszczę Pójdę sobie do rossmanna jutro obejrzeć dokładnie ten olejek i odezwę się do Ciebie w ciągu dnia.
ufff cieszę się, że się nie obraziłaś!

to Alverde jest w rossmanie??? chyba masz na mysli Alterra ?! oczywiście mogę się mylić... ale ja ten olejek wyprosiłam od chłopaka i mi przywiózł go z Niemiec. niedługo przyjedzie wiec znowu go poproszę bo olejek jest fenomenalny, i tylko dlatego moge go oddać . A tak pozatym jakbyś była czymś zainteresowana poza olejkiem to moge coś i tobie zamówić u mojego chłopaka hihi
chyba ze naprawde Alverde jest w rossmanie, to by bylo swietnie, ale az nie chce mi się wierzyć... napisz jutro czy był czy nie, jestem mega ciekawa!

a jeszcze sobie pomyślałam o Tobie jak otwierałam lodówkę czy nie chciałabyś czegoś z mazideł ode mnie? np odsypki kwasu: mam migdałowy, salicylowy... albo spirulinę, ooo i mam niacynamid, mogę sporo odsypac, bo ja chyba go nie moge używać, chociaz bede jeszcze testować... cromollient sce mogę odlać, NMF naturalny czynnik nawilżający też moge odlać. jakbyś coś potrzebowala to pisz

buziaki

ps. bo ja tak bym chciała te probeczki od ciebie...
Stary 2012-01-26, 20:53   #220
MysiaJadwisia
Zakorzenienie

Cytat:
Jupi!
Z sampli podkładów Meow ogołociła mnie Braworka przysyłając mi w zamian całą kopertę cudowności z shespace (dziękuję! ) został mi Korat2 w formule FF - nie wiem, czy by cię interesował taki sampel? No i mam swoje bigi w Purrfect Korata i Ocicata na poziomie 2, służę odsypką. Skinny Dippersa też mogę dać na test. Na Bielendę szansa jest - ale tak na jedno użycie. No, na dwa jak mnie dobrze skusisz A kusić mnie łatwo - pokaż mi cienie lub róże Meow, AWGM lub SN albo shespace których nie mam i jestem Twoja
sampel Koracika FF i odsypkę Ocicata poproszę
a tej Bielendy to w takim razie chociaż na 1 raz... ja mam z minerałków wszystko w wątku wypisane i chyba nie mam czym Cię skusić
lasagne mi w piekarniku o litość woła, więc jeszcze na spokojnie potem usiądę i napiszę
Stary 2012-01-26, 21:28   #221
cynaamonka
Wtajemniczenie

Cytat:
sampel Koracika FF i odsypkę Ocicata poproszę
a tej Bielendy to w takim razie chociaż na 1 raz... ja mam z minerałków wszystko w wątku wypisane i chyba nie mam czym Cię skusić
lasagne mi w piekarniku o litość woła, więc jeszcze na spokojnie potem usiądę i napiszę
Ok, a co byś powiedziała na:

Korat FF - zarezerwowane
odsypka Ocicat
odsypka Bielendy
odsypka wielkości sampla skinny dippersa

w zamian za:
odsypki (mogą być małe ) Peach Fuzz, Soft Pink i Pink Coral
+ Sophisticated i Captivating?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-01-26, 21:44   #222
MysiaJadwisia
Zakorzenienie

Ano jak najbardziej
A dippersa którego? Korata ? (mam próbkę light ocicat, więc chętnie spróbuję albo koracika albo ocicata ciemniejszego - a najchętniej przygarnęłabym medium korat i medium ocicat)

...a może woreczków strunowych Ci trochę wysłać?
...albo może skusisz się na cień Lace Sparkle z Coastal Scents - mam biga, używam i bardzo lubię, świetny jako cień bazowy i rozświetlający łuk brwiowy i kąciki oczu - mogę odsypać.

P.S. Dziękuję, było całkiem niezłe - wegańska lasagne z chleba i bakłażanów Smacznego lunchu!
Ikonki załączonych zdjęć
Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  lacesparkle_oldphoto.jpg
Wyświetleń: 4
Rozmiar:  11,2 KB  
Nie widzisz zdjęć? Kliknij tutaj!

Edytowane przez MysiaJadwisia
Czas edycji: 2012-01-27 o 00:08
Stary 2012-01-27, 08:03   #223
cynaamonka
Wtajemniczenie

Cytat:
ufff cieszę się, że się nie obraziłaś!

to Alverde jest w rossmanie??? chyba masz na mysli Alterra ?! oczywiście mogę się mylić... ale ja ten olejek wyprosiłam od chłopaka i mi przywiózł go z Niemiec. niedługo przyjedzie wiec znowu go poproszę bo olejek jest fenomenalny, i tylko dlatego moge go oddać . A tak pozatym jakbyś była czymś zainteresowana poza olejkiem to moge coś i tobie zamówić u mojego chłopaka hihi
chyba ze naprawde Alverde jest w rossmanie, to by bylo swietnie, ale az nie chce mi się wierzyć... napisz jutro czy był czy nie, jestem mega ciekawa!

a jeszcze sobie pomyślałam o Tobie jak otwierałam lodówkę czy nie chciałabyś czegoś z mazideł ode mnie? np odsypki kwasu: mam migdałowy, salicylowy... albo spirulinę, ooo i mam niacynamid, mogę sporo odsypac, bo ja chyba go nie moge używać, chociaz bede jeszcze testować... cromollient sce mogę odlać, NMF naturalny czynnik nawilżający też moge odlać. jakbyś coś potrzebowala to pisz

buziaki

ps. bo ja tak bym chciała te probeczki od ciebie...
Hmm... wiesz co, zbiłaś mnie z pantałyku Odróżniam Alterra od Alverde i dałabym sobie rękę uciąć, że widziałam Alverde na półce ale teraz to już nie wiem, bo jak wrzucam w googla to wynika, że faktycznie miałby w Polsce ten brand nie być dostępny... Mogło to być albo w Hebe, albo w Rossmanie albo w mojej aptece, bo te miejsca odwiedzam wracając z pracy Zrobię dziś rundkę i dam znać wieczorem, ale tak czy siak myślę, że się dogadamy

---------- Dopisano o 09:03 ---------- Poprzedni post napisano o 09:00 ----------

Cytat:
Ano jak najbardziej
A dippersa którego? Korata ? (mam próbkę light ocicat, więc chętnie spróbuję albo koracika albo ocicata ciemniejszego - a najchętniej przygarnęłabym medium korat i medium ocicat)

...a może woreczków strunowych Ci trochę wysłać?
...albo może skusisz się na cień Lace Sparkle z Coastal Scents - mam biga, używam i bardzo lubię, świetny jako cień bazowy i rozświetlający łuk brwiowy i kąciki oczu - mogę odsypać.

P.S. Dziękuję, było całkiem niezłe - wegańska lasagne z chleba i bakłażanów Smacznego lunchu!
Dippersa mam Ocicata medium. Korata obiecałam mhm, więc zajęty. To jeszcze wieczorem podsumujemy co i za co jak będę miała sowje zbiory przed sobą ok?
Stary 2012-01-27, 12:53   #224
ksakoe
Raczkowanie

Cytat:
Hmm... wiesz co, zbiłaś mnie z pantałyku Odróżniam Alterra od Alverde i dałabym sobie rękę uciąć, że widziałam Alverde na półce ale teraz to już nie wiem, bo jak wrzucam w googla to wynika, że faktycznie miałby w Polsce ten brand nie być dostępny... Mogło to być albo w Hebe, albo w Rossmanie albo w mojej aptece, bo te miejsca odwiedzam wracając z pracy Zrobię dziś rundkę i dam znać wieczorem, ale tak czy siak myślę, że się dogadamy
świetnie, ciesze się bardzo

chciałam tez napisac, że własnie wyjeżdzam na weekend i w zwiazku z tym bede miała problem z internetem, chociaz postaram sie tutaj zajrzec. Wracam w niedziele wiec wszytsko wróci do normy

pozdrawiam, milego weekendu
Stary 2012-01-28, 11:58   #225
*milka*
Zakorzenienie

Przekupka: 47 pkt / 98% pozyt.
GG do *milka*

Znajdziesz cos u mnie za odsypke Stardust?

Edytowane przez *milka*
Czas edycji: 2012-01-28 o 12:01
*milka* jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-28, 12:56   #226
cynaamonka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez *milka* Pokaż wiadomość
Znajdziesz cos u mnie za odsypke Stardust?
W Twoim wątku nic dla siebie nie widzę niestety. Nie miałabyś jakiś cieni do odsypania może? Nie szukam wiele, raczej do przetestowania kolorów których nie znam, wystarczy mała ilość z kilku kolorów
Stary 2012-01-29, 10:27   #227
*milka*
Zakorzenienie

Przekupka: 47 pkt / 98% pozyt.
GG do *milka*

Tak mam 2 cienie gunmetal i smokybrown. Tylko, ze mi zalezy na wiekszej odsypce.
*milka* jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-29, 12:20   #228
cynaamonka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez *milka* Pokaż wiadomość
Tak mam 2 cienie gunmetal i smokybrown. Tylko, ze mi zalezy na wiekszej odsypce.
Milko, to chyba tym razem nic nie będzie z naszej wymianki, bo ja akurat Smoky Brown mam Ale daj znać jak będziesz miała dokładkę to chętnie zajrzę
Stary 2012-01-29, 16:21   #229
MysiaJadwisia
Zakorzenienie

Witam niedzielnie To, co ? Podsumowujemy?
Miłego wieczoru

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-01-29, 17:20   #230
cynaamonka
Wtajemniczenie

Cytat:
Witam niedzielnie To, co ? Podsumowujemy?
Miłego wieczoru
Mysiu ja dziś jakaś zakręcona jestem Przypomnisz może na co się poumawiałyśmy a ja potwierdzę? Chętnie bym do Ciebie jutro wysłała wszystko
Stary 2012-01-29, 18:26   #231
MysiaJadwisia
Zakorzenienie

Cytat:
Mysiu ja dziś jakaś zakręcona jestem Przypomnisz może na co się poumawiałyśmy a ja potwierdzę? Chętnie bym do Ciebie jutro wysłała wszystko
parę postów wyżej sama pisałaś

Cytat:
Ok, a co byś powiedziała na:

Korat 2 FF - zarezerwowane
odsypka Ocicat 2
odsypka maski Bielendy
odsypka wielkości sampla skinny dippersa

w zamian za:
odsypki (mogą być małe ) Peach Fuzz, Soft Pink i Pink Coral
+AWGM Sophisticated i Captivating?
+ chętnie coś dorzucę dla Ciebie, chociażby te strunki, czy odsypkę Ivory Lace... a mój wątek książkowy odwiedzałaś?
Jeśli dziś nie masz siły tego ogarniać, to poczekam ja najszybciej we wtorek będę mogła wysłać, więc dziś odpocznij sobie Po prostu bałam się, że o mnie zapomniałaś
Stary 2012-01-29, 21:26   #232
cynaamonka
Wtajemniczenie

Cytat:
parę postów wyżej sama pisałaś

+ chętnie coś dorzucę dla Ciebie, chociażby te strunki, czy odsypkę Ivory Lace... a mój wątek książkowy odwiedzałaś?
Jeśli dziś nie masz siły tego ogarniać, to poczekam ja najszybciej we wtorek będę mogła wysłać, więc dziś odpocznij sobie Po prostu bałam się, że o mnie zapomniałaś
Ależ Mysiu, o Tobie się nie da zapomnieć!
Wszystko się zgadza i mi pasuje. Tylko wiesz co, ja Ci też właściwie wyślę we wtorek dopiero, bo kochana Tova obiecała mi dorzucić kilka woreczków strunowych i jeśli do mnie jutro dotrą na co wszystko wskazuje to będę Ci miała w co nasypać tego i owego oki?
Stary 2012-01-31, 09:27   #233
ksakoe
Raczkowanie

cześć,

czy już nie jesteś zainteresowana olejkiem alverde wildrose?
nic też nie interesuje cie z moich mazidłowych zapasów?
a byłaś w rossmanie? były tam kosmetyki alverde?

pozdrawiam,
Kasia
Stary 2012-01-31, 09:39   #234
cynaamonka
Wtajemniczenie

Cytat:
cześć,

czy już nie jesteś zainteresowana olejkiem alverde wildrose?
nic też nie interesuje cie z moich mazidłowych zapasów?
a byłaś w rossmanie? były tam kosmetyki alverde?

pozdrawiam,
Kasia
Jestem jestem zainteresowana . W Rossmannie rzecz jasna olejku nie ma, w aptece też nie no i w Hebe też nie. Zwidy miałam chyba albo nie wiem, może w jakimś Organic Farm to było? Drugi raz już nie trafiłam albo mi się przyśniło. Zalatana jestem, weekend miałam zajęty a w poniedziałki to mnie w ogóle właściwie nie ma na wizażu, stąd milczenie. Powiedz jeszcze raz co chcesz za ten olejek pamiętając, że In the Buff nie mam Ci teraz jak dać, dobrze?
Stary 2012-01-31, 10:38   #235
ksakoe
Raczkowanie

to fajnie ze się nie rozmyśliłaś, tutaj poniżej daję listę na co sie wczesniej umawiałyśmy. oczywiście jeśli chcesz dorzuce coś z mazidłowych odsypek, daj znac co tam ci wpadło w oko

1. Butterscotcha (próbeczka dosłownie na raz)
2. In the Buff (na kilka użyć)
4. Podkład Cashmere: Light Medium Beige - to taki spory sampel z Lumiere na dobrych kilka zastosowań, oni sypią podobnie dużo co Lucy
6. Sprunga sample
7. B&B (odsypka)
8. Glam Guru (odsypka)

Mówisz ze nie masz już In the Buff (na kilka użyć)? ;(
Masz może jeszcze te próbki pudrow wykończeniowych z LL? jesli tak to które konkretnie, i ile tego jest?

mam nadzieję, że znajdziesz coś u mnie zeby dobrac
a i mogłybyśmy sie spotkać gdzies w warszawie zeby sie wymienić? nie miałabyś nic przeciwko?
Stary 2012-01-31, 15:22   #236
mon9
Zakorzenienie

Przekupka: 57 pkt / 100% pozyt.

hej byłaś u mnei zainteresowana kilkoma rzeczami, niektóre niestety są już wymienione, zostało:
pierścionek kokardka na 2 palce 19mm GLITTER
Bioderma Photoderm Spray SPF30 400ml, nowy, klik Jaka jest data ważności? obiecuję sprawdzę datę dzisiaj jak wróce do domu bo zupełnie zapomniałam
-Color Sensational The Shine kolor 143 Pink Fizz, nowa Jaka jest data ważności? TUTAJ NIE MA DATY ŻADNEJ, KUPIONA W WAKACJE.

---------- Dopisano o 16:22 ---------- Poprzedni post napisano o 16:16 ----------

a te rzeczy mi się podobają u Ciebie

Pryzmy Givenchy 75 Poetique Orchid, ledwo używane, zużycie max 5%

Tusz Max Factor Masterpiece Max czarny, otwarty 21. Stycznia 2012, użyty dwa razy, ładnie wydłuża, ale szukam czegoś o bardziej teatralnym efekcie

KillyS żel do zmiękczania skórek ,użyty dwa razy, kupiony z nadgorliwości – nie mam kłopotu ze skórkami kupiony w styczniu 2012

masełko do ust The Body Shop nowe, zafoliowane - cytrynowe
balsam do ust The Body Shop nowy, zafoliowany - arbuzowy
mon9 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-01, 11:23   #237
mon9
Zakorzenienie

Przekupka: 57 pkt / 100% pozyt.

hej, data ważności biodermy to 2014r, kwiecień bodajże
mon9 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-01, 20:03   #238
Ryjek
Zakorzenienie

Przekupka: 71 pkt / 100% pozyt.

interesowałyby mnie
próbki LUMIERE
Podkład Cashmere: Light Medium Beige
Podkład Luminesse: Light Beige, Light Medium Beige

oraz Khadi [czy masz całe opakowanie?]

za masełko dziekuję, bo używam tylko jaśniutkich odcieni

no i napisz co chciałabyś ode mnie?
Ryjek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-01, 20:15   #239
cynaamonka
Wtajemniczenie

WĄTEK NIEAKTUALNY ZAPRASZAM DO NOWEGO KLIK
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości