![]() |
#211 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczeń Dior YSL Mexx & dużo MINERAŁÓW
Cytat:
A tego niebieskiego z CS mogę dać tylko trochę, bo nie mam go nawet 1/3. Z cieni LL chętnie sample wszystkich, których nie mam, to uzupełnie posta o nowe kolorki ![]() Coś Ci jeszcze dorzucić - patrz mój blog ![]() Odpisali z Meow? Będę koło 18 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#212 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() w takim razie podsumowując: Ty dostajesz olejek a ja: 1. Butterscotcha (próbeczka dosłownie na raz) moze na 2 co? 2. In the Buff (na kilka użyć) mam nadzieję że z 1g, co? ![]() 3. 2 x róż z Lily Lolo odsypka 4. Cashmere - to taki spory sampel z Lumiere na dobrych kilka zastosowań, oni sypią podobnie dużo co Lucy 5. bronzer Lily Lolo probka (mam nadzieję ze znalazlaś?) 6. Sprunga sample 7. B&B (odsypka) 8. Glam Guru (odsypka)
wymienię Lucy Minerals, szukam próbek podkladów Lily Lolo Lancome, Maestro, Ecotools kosmetyki ciuchy i torebki jeansy Edytowane przez ksakoe Czas edycji: 2012-01-26 o 15:14 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#213 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#214 | ||
Wtajemniczenie
Przekupka: 81 pkt / 100% pozyt.
|
esz
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:39 ---------- Poprzedni post napisano o 18:21 ---------- Cytat:
Dobrze, dołożę więc słoiczek ![]() Ciut ciut na spróbowanie wystarczy, tak żebym sobie do mojego niebieskiego w płynie porównała kolorek. Do Meow w końcu nie napisałam, jak sobie na spokojnie policzyłam ilość dni to w sumie mogło jeszcze nie dojść, zwłaszcza, jeśli celnicy mi znów do kontroli zgarnęli (ja mam prawie zawsze ostemplowane jako dopuszczone do obrotu, Tobie też tak często sprawdzają?). Jeśli nie dojdzie do końca przyszłego tygodnia to do nich napiszę, nie chcę być natrętnym klientem ![]() Z Lily dostaniesz ode mnie Pink Champagne, Vanilla Shimmer, Smoky Brown i Brown Sugar. A dałabyś mi Pixie Sparkle - tak dosłownie na zrobienie kreski na ręku żbym zobaczyła, czy różni się od Meowkowych turkusów, które mam? Gdyby się różnił to kupiłabym przy jakiejś promocji najbliższej ![]() Właśnie siedzę i przesypuję dla Ciebie proszki, brakuje mi woreczków, coś muszę wykombinować, nie wiem, czy można takie woreczki w zwykłych sklepach kupić? Bo na allegro są, ale wysyłka kosztuje drugie tyle co 50 woreczków :/ |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#215 |
Zakorzenienie
|
UOTE=cynaamonka;31867252]Dobrze, dołożę więc słoiczek
![]() Ciut ciut na spróbowanie wystarczy, tak żebym sobie do mojego niebieskiego w płynie porównała kolorek. Do Meow w końcu nie napisałam, jak sobie na spokojnie policzyłam ilość dni to w sumie mogło jeszcze nie dojść, zwłaszcza, jeśli celnicy mi znów do kontroli zgarnęli (ja mam prawie zawsze ostemplowane jako dopuszczone do obrotu, Tobie też tak często sprawdzają?). Jeśli nie dojdzie do końca przyszłego tygodnia to do nich napiszę, nie chcę być natrętnym klientem ![]() Z Lily dostaniesz ode mnie Pink Champagne, Vanilla Shimmer, Smoky Brown i Brown Sugar. A dałabyś mi Pixie Sparkle - tak dosłownie na zrobienie kreski na ręku żbym zobaczyła, czy różni się od Meowkowych turkusów, które mam? Gdyby się różnił to kupiłabym przy jakiejś promocji najbliższej ![]() Właśnie siedzę i przesypuję dla Ciebie proszki, brakuje mi woreczków, coś muszę wykombinować, nie wiem, czy można takie woreczki w zwykłych sklepach kupić? Bo na allegro są, ale wysyłka kosztuje drugie tyle co 50 woreczków :/[/QUOTE] Odsypkę Pixie Sparkle do woreczka strunowego, ok? Dam Ci kilka woreczków, bo ja od razu zakupiłam 200 sztuk na allegro i jeszcze nawet połowy nie użyłam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#216 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
no dobra, z tym LL to myslałam ze nie sample tylko próbka w strunce, serio... no ale rozumiem... tylko żeby tak zaraz się denerwować... ech ech... no choć, pomyslimy jeszcze raz... napisz co mi chciałabyś dac za ten olejek i ja się zgadzam ok? ![]() ![]() pozdrawiam serdecznie, nie denerwuj się na mnie, źle nie chciałam ![]()
![]() |
![]() |
#217 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Coś mi mryga, że może jest u Ciebie szansa na Ocicata, Korata (Skinny Dippersy, podkłady) albo jakąś odsypkę maski algowej Bielendy... ![]() jeśli dobrze myślę, to już muszę kombinować co by Ci jeszcze dołożyć do paczuchy ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#218 | ||
Wtajemniczenie
|
e
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:48 ---------- Poprzedni post napisano o 20:42 ---------- Cytat:
![]() Z sampli podkładów Meow ogołociła mnie Braworka ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#219 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() to Alverde jest w rossmanie??? ![]() ![]() chyba ze naprawde Alverde jest w rossmanie, to by bylo swietnie, ale az nie chce mi się wierzyć... napisz jutro czy był czy nie, jestem mega ciekawa! a jeszcze sobie pomyślałam o Tobie jak otwierałam lodówkę ![]() ![]() buziaki ps. bo ja tak bym chciała te probeczki od ciebie... ![]()
![]() |
![]() |
#220 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a tej Bielendy to w takim razie chociaż na 1 raz... ja mam z minerałków wszystko w wątku wypisane ![]() ![]() lasagne mi w piekarniku o litość woła, więc jeszcze na spokojnie potem usiądę i napiszę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#221 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Korat FF - zarezerwowane odsypka Ocicat odsypka Bielendy odsypka wielkości sampla skinny dippersa w zamian za: odsypki (mogą być małe ![]() + Sophisticated i Captivating? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#222 |
Zakorzenienie
|
Ano jak najbardziej
![]() A dippersa którego? Korata ? (mam próbkę light ocicat, więc chętnie spróbuję albo koracika albo ocicata ciemniejszego - a najchętniej przygarnęłabym medium korat i medium ocicat) ...a może woreczków strunowych Ci trochę wysłać? ![]() ![]() ...albo może skusisz się na cień Lace Sparkle z Coastal Scents - mam biga, używam i bardzo lubię, świetny jako cień bazowy i rozświetlający łuk brwiowy i kąciki oczu - mogę odsypać. P.S. Dziękuję, było całkiem niezłe - wegańska lasagne z chleba i bakłażanów ![]() ![]() Edytowane przez MysiaJadwisia Czas edycji: 2012-01-27 o 00:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#223 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:03 ---------- Poprzedni post napisano o 09:00 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#224 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() chciałam tez napisac, że własnie wyjeżdzam na weekend i w zwiazku z tym bede miała problem z internetem, chociaz postaram sie tutaj zajrzec. Wracam w niedziele wiec wszytsko wróci do normy ![]() pozdrawiam, milego weekendu ![]()
![]() |
![]() |
#225 |
Zakorzenienie
|
Znajdziesz cos u mnie za odsypke Stardust?
Edytowane przez *milka* Czas edycji: 2012-01-28 o 12:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#227 |
Zakorzenienie
|
Tak mam 2 cienie gunmetal i smokybrown. Tylko, ze mi zalezy na wiekszej odsypce.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#229 |
Zakorzenienie
|
Witam niedzielnie
![]() ![]() Miłego wieczoru ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#231 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Jeśli dziś nie masz siły tego ogarniać, to poczekam ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#232 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wszystko się zgadza i mi pasuje. Tylko wiesz co, ja Ci też właściwie wyślę we wtorek dopiero, bo kochana Tova obiecała mi dorzucić kilka woreczków strunowych i jeśli do mnie jutro dotrą na co wszystko wskazuje to będę Ci miała w co nasypać tego i owego oki? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#233 |
Raczkowanie
|
cześć,
czy już nie jesteś zainteresowana olejkiem alverde wildrose? nic też nie interesuje cie z moich mazidłowych zapasów? a byłaś w rossmanie? były tam kosmetyki alverde? ![]() pozdrawiam, Kasia
![]() |
#234 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#235 |
Raczkowanie
|
to fajnie ze się nie rozmyśliłaś, tutaj poniżej daję listę na co sie wczesniej umawiałyśmy. oczywiście jeśli chcesz dorzuce coś z mazidłowych odsypek, daj znac co tam ci wpadło w oko
![]() 1. Butterscotcha (próbeczka dosłownie na raz) 2. In the Buff (na kilka użyć) 3. 2 x róż z Lily Lolo odsypka 4. Podkład Cashmere: Light Medium Beige - to taki spory sampel z Lumiere na dobrych kilka zastosowań, oni sypią podobnie dużo co Lucy 5. bronzer Lily Lolo probka (mam nadzieję ze znalazlaś?) 6. Sprunga sample 7. B&B (odsypka) 8. Glam Guru (odsypka) Mówisz ze nie masz już In the Buff (na kilka użyć)? ;( Masz może jeszcze te próbki pudrow wykończeniowych z LL? jesli tak to które konkretnie, i ile tego jest? mam nadzieję, że znajdziesz coś u mnie zeby dobrac ![]() a i mogłybyśmy sie spotkać gdzies w warszawie zeby sie wymienić? nie miałabyś nic przeciwko?
![]() |
#236 |
Zakorzenienie
|
hej byłaś u mnei zainteresowana kilkoma rzeczami, niektóre niestety są już wymienione, zostało:
pierścionek kokardka na 2 palce 19mm GLITTER Bioderma Photoderm Spray SPF30 400ml, nowy, klik Jaka jest data ważności? obiecuję sprawdzę datę dzisiaj jak wróce do domu bo zupełnie zapomniałam ![]() -Color Sensational The Shine kolor 143 Pink Fizz, nowa Jaka jest data ważności? TUTAJ NIE MA DATY ŻADNEJ, KUPIONA W WAKACJE. ---------- Dopisano o 16:22 ---------- Poprzedni post napisano o 16:16 ---------- a te rzeczy mi się podobają u Ciebie ![]() Pryzmy Givenchy 75 Poetique Orchid, ledwo używane, zużycie max 5% Tusz Max Factor Masterpiece Max czarny, otwarty 21. Stycznia 2012, użyty dwa razy, ładnie wydłuża, ale szukam czegoś o bardziej teatralnym efekcie KillyS żel do zmiękczania skórek ,użyty dwa razy, kupiony z nadgorliwości – nie mam kłopotu ze skórkami kupiony w styczniu 2012 masełko do ust The Body Shop nowe, zafoliowane - cytrynowe balsam do ust The Body Shop nowy, zafoliowany - arbuzowy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#238 |
Zakorzenienie
|
interesowałyby mnie
próbki LUMIERE Podkład Cashmere: Light Medium Beige Podkład Luminesse: Light Beige, Light Medium Beige oraz Khadi [czy masz całe opakowanie?] za masełko dziekuję, bo używam tylko jaśniutkich odcieni no i napisz co chciałabyś ode mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:05.