![]() |
#211 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Fanki spódnic i sukienek - łączmy się!
Podziwiam Was,ze smigacie w sukienkach i spodniczkacg
![]() Ja cale zycie tylko w rurkach/szortach, jakos nie moge sie przekonac do sukienek ![]() ![]() Moze ktos tu doradzi- jak polaczyc spodniczke z zalacznika aby nie byla to stylizacja jesienna ale taka iscie wiosenna? Czy w ogole to mozliwe? Czy bedzie do niej pasowac np jakis mietowy tshirt czy tam bialy? No i co z reszta dodatkow? Tenisowki odpadaja, co? ![]() MARIAH normalnie miszcz ![]()
![]() |
![]() |
#212 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Prezencik dla żonki na wiosnę.
Cytat:
Mnie do gustu bardziej przypadła druga. I tak jak foxy123 uważam, że będzie pasować na wiele okazji.
- Kubusiu... -Tak Prosiaczku? -Nic, chciałem upewnić się, że jesteś... ...::: Uśmiech to bodaj najkrótsza droga do drugiego człowieka :::... ...::: Rób to na co masz ochotę, a ludzie niech mówią co chcą :::... Na jednym facecie świat nie kończy się, bo tego kwiata jest pół świata ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#213 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#214 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, potrzebuję rady. Znalazłam w szafie sukienkę. Czarna koronkowa, dokładnie ta co na zdjęciu (sprzed 3-4 sezonów z Taranko - aż się dziwię, że udało mi się znaleźć zdjęcie w internecie). Leży od kilku lat sama i zapomniana, bo nie wiem co do niej nosić, a jako, że koronki są takie modne to może mi coś doradzicie? Jeśli kardigan to jaki? W jakim kolorze? Jaka długość? Jednolity, czy z dodatkami typu kokardka, czy coś?
![]() |
#215 |
Wtajemniczenie
|
To reklama? Na wizazu nie wolno się reklamować!
![]() |
#216 |
Konto usunięte
|
pewnie ze reklama, spam!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#217 | ||
Zakorzenienie
|
Oczywiście również jestem fanką spódnic i sukienek, pozwolę sobie dołączyć do dyskusji
![]() Cytat:
Cytat:
Co do długości zależy jaką masz figurę, jeśli masz ładne wcięcie w talii to noś ze sweterkami właśnie do tej długości lub po prostu podkreślaj talię paskiem, a wtedy długość sweterka nie stanowi problemu. Co do faktury to musisz popróbować co z tą sukienką będzie dobrze wyglądać, trudno tak doradzić na odległość. Sama mam czarną koronkową sukienkę z H&M i bardzo rzadko ją noszę - jakaś taka pogrzebowa jest. Poza tym jest wiosna więc stawiam na pastele ![]() Zdecydowanie reklama. Zgłosiłam. Edytowane przez owieczkaa Czas edycji: 2012-03-25 o 12:57 |
||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#218 |
Wtajemniczenie
|
No właśnie też mam wrażenie pogrzebowości tej sukienki. Mam rozm.34/36, 170cm i talię około 60cm, więc paski są ok tylko jakoś mało ich mam i rzadko noszę. A jak sądzisz - jasny sweterek (biały/ jaśniutki beż) i pasek taki jak w załączniku będzie ok, czy ten pasek jest za ozdobny? Kupiła go kiedyś moja siostra i jakoś obie nie możemy się do niego przekonać. Zrobiłabym zdjęcie ale tak niewyjściowo dziś wyglądam, że to porażka i wstyd się pokazać
![]()
![]() |
#219 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
I grzeszysz kobieto jak masz taką figurę i nie nosisz maaaasy pasków ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#220 |
Zakorzenienie
|
Mariah jaka kolekcja
![]() ![]() Podobają mi się te sukienki, które pokazała Dr Cuddy. Słodkie, dziewczęce, urocze. Tylko obawiam się, że dwudziestoparo-letnia będzie zbyt dziecinnie wyglądała w takich kieckach. W tym roku powraca moda lat 50-tych. Dopasowana góra, podkreślona talia i rozkloszowany dół. Coś dla mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#221 |
Konto usunięte
|
No właśnie:/ Co prawda mam niewiele ponad 20 lat i jeszcze czas na takie sukieneczki, ale ja wyglądam dzieciuchowato sama z siebie, tak więc muszę uważać, żeby dodatkowo ubraniami nie zrobić z siebie dzidzi-piernik.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#222 |
Zakorzenienie
|
Mi już bliżej do 30 niż 20 więc tym bardziej nie nadają się dla mnie. Tzn. fasony nawet mogą być ale materiały bez serduszek, kwiatków, truskaweczek, kokardek i będzie dobrze. Podoba mi się ta w żółte paski i chętnie bym ją założyła latem. Wkońcu latem można trochę bardziej poszaleć
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#223 |
Przyczajenie
|
Cześć kobietki !
Jestem facetem, wiem że to damskie forum ale nie mogłem się powstrzymać od tego - chcę pochwalić wszystkie dziewczyny, które całkowicie zfeminizowały swoją garderobę, noszą tylko sukienki i spódnice. Jesteście super i jesteście prawdziwymi kobietami ![]() Powiem Wam że kobiecie nie pasują ubrania typowo męskie takie jak wszelkie spodnie (zwłaszcza dżinsy), skórzane kurtki itp. Sam łażę w skórze i dżinsach lecz nie lubię na kobietach spodni, nie lubię na kobietach skóry i dzinsu (np. kurtek z takich materiałów) - u kobiety najlepiej żeby było delikatnie, zwiewnie i kobieco ![]() Jedyna skóra jaka na kobiecie jest OK to w rzypadku butów, rękawiczek, torebek. I nigdy kobiety w sukienkach czy spódnicach nie kojażyły mi się z jakąś oficjalnością czy elegancją - bo to jest u kobiety naturalny strój, najlepiej na codzień. Wyglądacie w nich pięknie, kobieco, seksownie i wasz wygląd wówczas budzi do Was szacunek. Pozdrawiam wszystkie piękne dziewczyny noszące sukienki i spódnice, klękam przed Wami i całuję Wasze rączki ! Zawsze możecie liczyć na dżentelmeńskie traktowanie z mojej strony i ze strony wielu innych facetów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#224 |
Konto usunięte
|
Mnie ostatnio dopadł szał sukienkowy. Mam ich już około 25 i ciągle mi mało
![]() Z sukienkami nie ma tego problemu. Teraz tylko przyszedł czas na poszukiwanie sandałków na niskim obcasie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#225 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny nieśmiało dołączam się do wątku sukienkowego. Mariah wspaniała kolekcja gratulacje!
Mam nadzieję, że nie zostanę posądzona o kryptoreklamę, bo w takim układzie wiele postów ze zdjęciami i linkami do sukienek z sieciówek należałoby traktować jako kryptoreklamę na rzecz tychże sieciówek. Na zdjęciu jedna z moich prywatnie ulubionych sukienek: |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#226 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję, kolekcja trochę się powiększyła od tamtego czasu
![]() ![]()
![]() |
#227 |
Raczkowanie
|
No to pochwal się nowymi nabytkami
![]()
- Kubusiu... -Tak Prosiaczku? -Nic, chciałem upewnić się, że jesteś... ...::: Uśmiech to bodaj najkrótsza droga do drugiego człowieka :::... ...::: Rób to na co masz ochotę, a ludzie niech mówią co chcą :::... Na jednym facecie świat nie kończy się, bo tego kwiata jest pół świata ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#228 |
Raczkowanie
|
piękna kolekcja
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#229 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#230 |
Zadomowienie
|
Muszę się pochwalić moim wczorajszym nabytkiem
![]() Otóż upolowałam maxi z River Island. Nie wiem jakie dodatki do tego i czy w ogóle się bawić w dodatki bo sukienka sama w sobie zwraca uwagę. Zdjęcie z internetu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#231 |
Zadomowienie
|
w rzeczywistości kolory są bardzo żywe
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#232 |
Raczkowanie
|
Piękna jest i faktycznie nie dobierałabym do niej już żadnych dodatków. Proste płaskie sandały i już.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#233 |
Raczkowanie
|
Czy pojawiają się tu jakieś nowe fanki spódnic i sukienek??
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#234 |
Zadomowienie
|
Ja też jestem fanką spódnic - mam z 35
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#235 |
Wtajemniczenie
|
Ja mam mało spódnic (6) i sukienek (10), ale cały czas powiększam swoje zbiory.
Ogólnie lepiej się czuję w sukience, niż w spodniach. Jest też mi o wiele łatwiej dobrach spódnicę, niż spodnie. Ostatnio przez przypadek kupiłam brązowe rajstopy i zastanawiam się, czy mogłabym je nosić jesienią do niebieskiej spódniczki. Jak myślicie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#236 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#237 |
Raczkowanie
|
uwielbiam sukienki !!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#238 |
Wtajemniczenie
|
Odkopuję stary wątek.
Zrobiło się już zimno i chciałam zapytać jakie są Wasze sposoby na to, żeby nie zamarznąć w spódnicy, czy sukience przy temperaturze poniżej zera? Wystarczą grube rajstopy, czy coś jeszcze? I mam do Was prośbę, nie wiem kompletnie jakie dodatki założyć do sukienki studniówkowej (w załączniku)- myślałam nad cielistymi szpilkami i jakąś kolorową torebką. Będzie to wyglądać dobrze? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#239 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zimą na rajstopy zakładam często legginsy, które potem zdejmuję w pracy.
![]() |
![]() |
#240 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Mój sposób na zimno - rajstopy z mikrofibry, dobre na jesień, nie są zbyt grube, ale o wiele cieplejsze; na minusowe temperatury bawełniane rajstopy, długie kozaki, długa kurtka ![]() Co do sukienki - wykończenie dekoltu jest złote, srebrne? Dobrze widzę? Mnie podobają się torebki - puzderka, pasowałaby jakaś metaliczna, coś w stylu tej z załącznika może? Taką błyskotkę można dopasować do wielu sukienek. Co do butów - hmm, cieliste są poprawne i praktycznie zawsze będą wyglądać dobrze, ale - może któryś z odcieni fioletu lub głębszej zieleni - wydaje mi się, że będą dobrze uzupełniać wieczorową kreację. Dodaję w załączniku tak poglądowo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:56.