|
|
#211 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Poznanianki cz.1
mam nadzieję, że nikogo nie zawiedzie mój wiek (19)
![]() Może na wstępie do agusia8524 : Ja byłam z znajomymi w piątek i naprawdę polecam Czarną Owcę, zawsze super impreza Wiekowo myślę że tak od 18 do naprawdę 30 Oprócz tego bardzo fajnie jest "Pod Minogą" i Terytorium ( w piątki Pani piją do 23 drinki za free ♥) Do posiedzenia z kolei polecam "Setkę", chyba z dwieście rodzajów piw i charakterystyczna atmosfera, "Wódeczka i zakąseczka" też całkiem mile ![]() no to tyle i witam
Gdyby za jakiejś historii przyczyną, Edytowane przez Amizuno Czas edycji: 2012-02-19 o 19:56 |
|
|
|
|
#212 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
),a z tego co czasem słyszę, jest dużo dużych rzeczy.Ja w Buddha nie byłam, ale jak weszłam na ich stronę internetową to postrzeliła mnie ta muzyka w tle jest: Do Cuba chciałam się wybrać na te Lady's night we wtorki co są. Fajnie est? Z tego co wiem, uczą tam salsy? W sumie już po ostatkach, znowu raczej będzie czekanie do świąt.... A z noclegami w tygodniu i tak mam spory problem. ---------- Dopisano o 19:56 ---------- Poprzedni post napisano o 19:54 ---------- Cytat:
Terytorium: Ale co kto lubi
|
||
|
|
|
|
#213 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#214 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to część klubów odpada ze względu na "zawartość" młodocianych i czuję się jak geriatryk hehehe Amizuno w Czarnej dawno nie byłam, może pora odświeżyć... ![]() Setki nie znam...oj mało wiem, mało... Mango ubrań dużych jest sporo, owszem, ale nie zawsze ma się ochotę by leżały na czlowieku "jak ulał" a tu jedna nędzna czekoladka i tak błyskawicznie osadza się na dupce ![]() a ja taaak kooocham czekoladkę
|
|
|
|
#215 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
[COLOR="Silver"]
Edytowane przez As_kaa Czas edycji: 2012-02-19 o 20:45 |
|
|
|
|
|
#216 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A w marcu wybieram się tam na koncert ![]() Cytat:
![]() 2 pary swoich już jej oddałam. A najlepsze jest to, że nadal wyglądam na szczuplutką Zawsze sobie myślę, że jak już tyć, to niech kurde idzie w cycki! A nigdy nie idzie Także bluzeczki to przeważnie xs lub eseczki, zależy jak wypadają. Dlatego ten, no, rozumiecie, skąd moje obawy o rozmiary w lumpkach
|
||
|
|
|
|
#217 |
|
Raczkowanie
|
ja tez uwielbiam czekolade i żelki i popcorn i galaretki i o matko, czego ja nie uwielbiam :P
eseczki i xeseczki to naprawde kruszynka z Ciebie mnie niestety natura obdarzyla konkretna sklonnoscia do przybierania na wadze, ale oczywiscie wszedzie poza cyckami .. :P
|
|
|
|
|
#218 |
|
Zakorzenienie
|
No tak
Tylko w spodnie xeseczki nie wejdę. Zwłaszcza, jak znajdę jakieś czadowe w Terranovie. Tam to chyba na jakieś anorektyczki robią :O
|
|
|
|
|
#219 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Witam! ![]() Czarna Owca, to hit ludzi z mojego roku. Bywam tam baaaardzo często, jak na swoje warunki imprezowe ![]() W czwartki pseudodrinki dla kobiet do 23:30 za free, haha, jest ok! ![]() W Minodze nie byłam, możecie mnie wziąć Kto gra? ![]() Byłam parę razy w Blue Note na koncertach - jest okej. W Cuba Libre - byłam raz, średnio mi podchodzą rytmy latino Raz byłam tez w Czekoladzie - kompletnie mi się nie podobało ;p Tafla - karaoke we wtorki i czwartki, lubię pośpiewać, dawno już nie byłam, szkoda, trza iść! W Dromaderze fajnie posiedzieć, albo IQ (ciągle się tam rzuca kostką? ). Sensacja cafe - wuchta różnych, fajnych soków do piwa! Makowy, orzechowy, różne owoce, cukierki truskawkowe, baja! No i Kultowa .
|
|
|
|
|
|
#220 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bo tego ten. Ja bardziej w rocka ![]() Jak ja byłam w Cuba to prawie nikogo nie było |
|
|
|
|
|
#221 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale tak chyba prywatnie bardziej, bo na imprezach takich typowo, to rzadko byłam. Nie mam z kim iść :PJa jak byłam w Cuba, to chyba specjalnie nie zwracali uwagi na wiek (co chyba raczej dziwne, bo z tego co słyszałam, to sprawdzają ludziom dowody) i jakaś dzieciarnia się panoszyła
Edytowane przez chemiczna czarownica Czas edycji: 2012-02-19 o 21:10 |
|
|
|
|
|
#222 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
) w minodze praktycznie (poprawcie mnie jesli sie myle) ale kazdego dnia jest impreza, a do blue chodze w czwartki na 'czarne czwartki' Panie do 22.30 (chyba) wstep free ![]() polecam! |
|
|
|
|
|
#223 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bez dzieciarni, pełen parkiet (ale bez ścisku) i spoko muzyka ![]() w blue nocie też jest spoko, w czekoladzie byłam chyba raz ale nie pamiętam za dobrze xD ostatnio tż poszedł pare razy i mu się podobało a on jest bardzo wybredny i ogólnie imprez raczej nie lubi więc... ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:09 ---------- Poprzedni post napisano o 23:08 ---------- a btw była któraś z Was na marszu zwycięstwa dzisiaj?
|
|
|
#224 |
|
Zakorzenienie
|
Co do rozmiaru, to ostatnio mam +3kg
Duży to fakt, pojęcie względne, normalnie noszę S, ale obecna eska w sieciówka, to taka raczej emka z innych sklepów... czasem wcisnę się xs czasem mam m, zależy od sklepu, ale jak np w H&M eski są ciasne, znaczy, że pora przestać pożerać więc jeśli idzie o moje osobiste cielsko to M jest już dużawe, jeśli idzie o innych to L/XL robi się spore...zwłaszcza to "sieciówkowe".Ale z drugiego zawodu jestem dietetyczką, więc mam takie małe zboczenie ![]() Co do klubów to chętnie się gdzieś wybiorę, w tygodniu również, jeśli któraś jest chętna to piszcie ![]() Zwłaszcza Budda mam ochotę odwiedzić, bo mimo uwielbienia dla muzyki latynoskiej Cuba mnie nudzi i fakt, coraz rzadziej, zwłaszcza w pt, sprawdzają dowody. w Blue też daaaawnooo nie byłam, muszę się "imprezowo" odświeżyć, bo ostatnio tylko w week i z tymi samymi kumpelami, przeważnie po2 łazimy i zaczyna być nijak... Na marszu nie byłam, przeleżakowałam caaaały dzień ojjj było mi tego trzeba. A jutro i we wt 2 dni na 6.30, paskudny dyżur
|
|
|
#225 |
|
Raczkowanie
|
ja osobiście z Buddhą mam złe skojarzenia, byłam tam tylko raz na imprezie halloweenowej. Nie dość, że czekałam półtora godziny przed, żeby w ogóle wejść (a powiedziałam, że nie odpuszczę skoro wydałam kasę już na wlotke
) a w środku zgubiłam kluczyk i sprawa wygladała tak, że trzeba za zgubę zapłacić 50zł a ja miałam przy sobie razem z kumpelami może z dwadzieścia. Na tym kluczyku od szatni była oczywiście moja kurtka, torba z kluczami do domu, wszystko... Generalnie złe wspomnieniaaa.. Chociaż impreza bardzo fajna i klimatyczny wystrój ![]() Jeśli któraś z Was się nudzi w środę, albo w czwartek to ja bardzo chętna jestem na wyjście tylko słabo z kasą, więc najlepiej wstęp dla Pań za free i drinki za free haha
|
|
#226 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny to ja sie witam i dołączam i jestem chętna na kolejne spotkanko
![]() Mieszkam w Poznaniu od ponad 5 lat, obecnie sobie pracuję i sie dokształcam No i mieszkam na pograniczu Dębca i Wildy
|
|
|
#227 |
|
Przyczajenie
|
Ja ostatnio jakoś nie chodzę po klubach- najczęściej spotykam się na domówkach. Wtedy ciężkie są poranki, bo nie ma gdzie wytańczyć alkohol ![]() ![]() Widzę, że wy wszystkie szczupłe - "s" ;] agusia8524" więc jeśli idzie o moje osobiste cielsko to M jest już dużawe, jeśli idzie o innych to L/XL robi się spore.." Trochę się nie zgadzam z agusia8524, moim zdaniem, każdy ma się czuć w swoim ciele dobrze. Jak dla mnie duży rozmiar to taki który ciężko w sklepie znaleźć (np XXXL), ale jak taka osoba lubi siebie to super. Ja jestem wysoka, więc najczęściej noszę L/M, bo długie rękawy i mam dzięki temu zakryte żebra hmm... moje przemyślenia: Każdy kto chce to może wbić się w "s" ale jak to będzie wyglądać tego już nie wiem
|
|
|
|
|
#228 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
pewnie mniejsze teraz robia ![]() Cytat:
dzien dobry w poniedzialek...kawa wypita, teraz nalezy pomyslec co tu jest do roboty ech ech ech!ja w sh nigdy nie bylam moze moj blad jak tak Was czytam i skoro mozna naprawde fajne ciuszki wyhaczyc..jezeli chodzi o imprezy to ja mam straszny sentyment do akumulatorow, bo tam byly nalepze imprezy studenckie za moich czasow nie wiem jak jest teraz bo dawno nie bylam..dwa tygodnie temu bylam za to w tafli i kocham to miejsce za przeboje z moich lat licealnych
|
|
|
#229 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() U mnie już po śniadaniu i dużej herbacie, a teraz duża kawa i czekolada ![]() Dzisiaj zostaję w domu, ale coś tam z nauki na mnie czeka. Ale jeszcze trochę lenistwa póki co. ;p
|
|
#230 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja sama nosze M/L, ale to tez nie jest norma bo w szafie mam chyba cala rozmairówke od xs (H&M) do L (Bershka) , wiec jak widac rozmiar rozmiarowi nierówny. ![]() Co do imprez to widze ze rózne gusta i to mi sie podoba , mam nadzieje, ze kiedys uda sie isc na jakas impreze do innego klubu niz te juz opanowane przeze mnie ![]() jestem otwarta na babskie wyjscia (wieczorne) od przyszlego poniadzialku wlacznie! Miłego dnia |
|
|
|
|
|
#231 |
|
Zadomowienie
|
Ja też noszę XS/S najgorzej, że większość rzeczy jest na rozm. M a wcale chuda nie jestem, po prostu mała
więc najczęściej zaopatruje się przez internet...A na giełdzie szkoda gadać, wody po kolana, wystawców mało ale zderzak udało mi się kupić, jutro odstawiam autko do mechanika ![]() Wczoraj odpadłam po 21 w poniedziałki w muchos jest salsa dla początkujących, kiedyś chodziłam ale moja "towarzyszka" zajęć się wypięła i nie mam z kim :P Jakby któraś miała ochotę to jestem jak najbardziej za!
20.07.2013 31.12.2014 18.06.2016 Edytowane przez mala19881 Czas edycji: 2012-02-20 o 10:40 |
|
|
|
|
#232 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Była ze mną na pierwszym, spodobało się, idziemy znowu Lubię koncert bardziej niż chodzenie po klubach Szczerze mówiąc, raczej rzadko chodzę do klubów, Lubię potańczyć, ale domówki to jednak są najlepsze ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:52 ---------- Poprzedni post napisano o 10:48 ---------- Cytat:
Aaale wmawiam sobie, że natura tak chciała hie hie
|
|||
|
|
|
|
#233 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I ogółem wszystkie nowe członkinie wątkowe ![]() No ja pochodzę z Dębca ogółem mimo że teraz pod Poznaniem mieszkam. A gdzie dokładnie pomieszkujesz? Ogółem Dębiec należy do Wildy. W Poznaniu tak na prawdę jest 5 głównych dzielnic. Potem jakby wchodzić w szczegóły można rozgraniczyć więcej
|
|
|
#234 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
chociaż pewnie bym się tam tylko zbłaźniła ![]() co do ciuchów to też myślę, że nie ma co patrzeć na rozmiary, ja mam ubrania od xs do xl, oczywiscie do najchudszych nie należę, więc małe rozmiary nie dla mnie, ale i tak zazwyczaj numerkiem na metce się nie sugeruje, bo rozmiar rozmiarowi nie równy ![]() miłego poniedziałku wszystkim |
|
|
|
|
|
#235 |
|
Przyczajenie
|
W hm najczęściej można się zmieścić w "s"
a i tak są luźne. To jest pocieszenie , że daje radę wejść w taki rozmiar ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#236 | |
|
Zakorzenienie
|
No w hm masz rację
S jest luźne jak się nosi 36 Ale w orsayu np. wolę M wziąć. Ogółem 3/4 szafy mogłabym wymienić bo wszystkie ciuchy w rozmiarze S tak się pokurczyły że mi pępek odsłaniają ![]() Więc teraz tylko długie swetry i długie T-shirty ;D magdzia a jak Ty na zajęciach to jakim cudem pisujesz? Z komórki? Tak na zajeciach słuchasz wykładowcy? ![]() ---------- Dopisano o 12:38 ---------- Poprzedni post napisano o 12:31 ---------- Cytat:
ale fakt pewnie z butami największy problem
Edytowane przez asiaczek87 Czas edycji: 2012-02-20 o 12:36 |
|
|
|
|
|
#237 | |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
i witam wszystkie nowe poznannianki! ja nawet się nie wypowiadam o rozmiarach bo mam ciuchy od xs do l/xl ![]() a tak standardowo to raczej nosze m ![]() ---------- Dopisano o 12:46 ---------- Poprzedni post napisano o 12:41 ---------- Cytat:
ooo, ja też byłam! podobało mi się chociaż jak weszłam na rynek i zobaczyłam ten tłum facetów... ![]() a w sh się czasem pojawiam ale rzadko mi się uda coś znaleźć fajnego
|
|
|
#238 |
|
Raczkowanie
|
brak tekstu
"Kochał ją w trampkach, pożądał w szpilkach, ubóstwiał na boso..." ![]() Edytowane przez CzerwoneSzpilki Czas edycji: 2012-08-27 o 10:50 Powód: zawieszenie konta |
|
|
|
|
#239 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Aaaa, nieprawda! Ja reprezentuję L/XL, tak mi jakoś wyszło, albo raczej nie wyszło ![]() To chyba nigdzie z Wami nie idę, tylko kompleksy będę miała ;( Cytat:
Tafla, jeeej, ja tak lubię karaoke (już wspominałam), ale nikt nie chce ze mną chodzić. W miarę daję sobie radę wokalnie, więc to chyba nie chodzi o to, że nie mogą wytrzymać , po prostu chyba tylko ja mam z tego frajdę i nikt więcej Cytat:
Lubię podylać w klubie, tak na luzie też, bo fajnie jest, ale no... nie non stop ![]() Fakt - domówki miażdżą! |
|||
|
|
|
|
#240 |
|
Zakorzenienie
|
No wiesz, sama to ja też bym nie poszła
Bo jakto tak samemu. Dziwnie nie? Przynajmniej dla mnie^^Ja na co dzień nie słucham przebojów ze zwykłej eski (nie lubię ), tylko swoich ulubionych zespołów :p Albo włączam radio, eskę rock ewentualnie. Bo ja to tak wiesz, bez muzyki żyć nie mogę
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:44.

Oprócz tego bardzo fajnie jest "Pod Minogą" i Terytorium ( w piątki Pani piją do 23 drinki za free ♥) 

Minogi też dawno nie widziałam... trzeba się wybrać, a w Budda był ktoś?
jest:
Ale co kto lubi

a ja miałam przy sobie razem z kumpelami może z dwadzieścia. Na tym kluczyku od szatni była oczywiście moja kurtka, torba z kluczami do domu, wszystko... Generalnie złe wspomnieniaaa.. Chociaż impreza bardzo fajna
ale jak to będzie wyglądać
moze moj blad jak tak Was czytam i skoro mozna naprawde fajne ciuszki wyhaczyc..