Poznanianki cz.1 - Strona 8 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-02-19, 19:50   #211
Amizuno
Raczkowanie

GG do Amizuno
Dot.: Poznanianki cz.1

mam nadzieję, że nikogo nie zawiedzie mój wiek (19)

Może na wstępie do agusia8524 :
Ja byłam z znajomymi w piątek i naprawdę polecam Czarną Owcę, zawsze super impreza Wiekowo myślę że tak od 18 do naprawdę 30 Oprócz tego bardzo fajnie jest "Pod Minogą" i Terytorium ( w piątki Pani piją do 23 drinki za free ♥)
Do posiedzenia z kolei polecam "Setkę", chyba z dwieście rodzajów piw i charakterystyczna atmosfera, "Wódeczka i zakąseczka" też całkiem mile

no to tyle i witam
bylibyśmy może znowu tacy sami
...

Edytowane przez Amizuno
Czas edycji: 2012-02-19 o 19:56
Amizuno jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-19, 19:56   #212
mango_91
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agusia8524 Pokaż wiadomość
Mango, na mnie nic nie wisi
zwłaszcza ostatnio mam opcję "odkurzacza"

Co do klubów Cuba to mój drugi dom, Club22 znam i ani mnie ziębi, ani parzy, zależy od tyg...w Bunubie byłam 2 tyg temu, całkiem miło, ale malutki lokal.
Charyzmy nie znam Minogi też dawno nie widziałam... trzeba się wybrać, a w Budda był ktoś?
Wiesz, jestem dość szczupła (może w tyłku nie aż tak, ale no...),a z tego co czasem słyszę, jest dużo dużych rzeczy.

Ja w Buddha nie byłam, ale jak weszłam na ich stronę internetową to postrzeliła mnie ta muzyka w tle jest:
Do Cuba chciałam się wybrać na te Lady's night we wtorki co są. Fajnie est? Z tego co wiem, uczą tam salsy?
W sumie już po ostatkach, znowu raczej będzie czekanie do świąt....
A z noclegami w tygodniu i tak mam spory problem.

---------- Dopisano o 19:56 ---------- Poprzedni post napisano o 19:54 ----------

Cytat:
Napisane przez Amizuno Pokaż wiadomość

Może na wstępie do :
Ja byłam z znajomymi w piątek i naprawdę polecam Czarną Owcę, zawsze super impreza Wiekowo myślę że tak od 18 do naprawdę 30 Oprócz tego bardzo fajnie jest "Pod Minogą" i Terytorium ( w piątki Pani piją do 23 drinki za free )
Do posiedzenia z kolei polecam "Setkę", chyba z dwieście rodzajów piw i charakterystyczna atmosfera, "Wódeczka i zakąseczka" też całkiem mile

no to tyle i witam
Minoga:

Terytorium: Zawsze mnóstwo Turków i wuuuchta napaleńców Ale co kto lubi

mango_91 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-19, 20:00   #213
As_kaa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez mango_91 Pokaż wiadomość
Minoga:
Minoge albo sie kocha, albo sie nienawidzi, ja zdecydowanie należe do tej pierwszej grupy. Uwielbiam imprezy tam, nie tylko ze wzgledu na wolny wstep ale za klimat tam panujacy - dla mnie bombastyczny.
As_kaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-19, 20:01   #214
agusia8524
Zakorzenienie

Cytat:
Wiesz, jestem dość szczupła (może w tyłku nie aż tak, ale no...),a z tego co czasem słyszę, jest dużo dużych rzeczy.

Ja w Buddha nie byłam, ale jak weszłam na ich stronę internetową to postrzeliła mnie ta muzyka w tle jest:
Do Cuba chciałam się wybrać na te Lady's night we wtorki co są. Fajnie est? Z tego co wiem, uczą tam salsy?
W sumie już po ostatkach, znowu raczej będzie czekanie do świąt....
A z noclegami w tygodniu i tak mam spory problem.

---------- Dopisano o 19:56 ---------- Poprzedni post napisano o 19:54 ----------

Minoga:

Terytorium: Zawsze mnóstwo Turków i wuuuchta napaleńców Ale co kto lubi
No z klubami jest ten problem, że jak się ma te ponad 25 to część klubów odpada ze względu na "zawartość" młodocianych i czuję się jak geriatryk hehehe

Amizuno w Czarnej dawno nie byłam, może pora odświeżyć...
Setki nie znam...oj mało wiem, mało...

Mango ubrań dużych jest sporo, owszem, ale nie zawsze ma się ochotę by leżały na czlowieku "jak ulał" a tu jedna nędzna czekoladka i tak błyskawicznie osadza się na dupce
a ja taaak kooocham czekoladkę
Stary 2012-02-19, 20:21   #215
As_kaa
Raczkowanie

Cytat:

Mango ubrań dużych jest sporo, owszem, ale nie zawsze ma się ochotę by leżały na czlowieku "jak ulał" a tu jedna nędzna czekoladka i tak błyskawicznie osadza się na dupce
A ja mam pytanie, bo 'duże ubrania i duże rozmiary' to kwestie wzgledne, jaki wg Was jest 'duży' rozmiar ? [COLOR="Silver"]

Edytowane przez As_kaa
Czas edycji: 2012-02-19 o 20:45
Stary 2012-02-19, 20:34   #216
mango_91
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez As_kaa Pokaż wiadomość
Minoge albo sie kocha, albo sie nienawidzi, ja zdecydowanie należe do tej pierwszej grupy. Uwielbiam imprezy tam, nie tylko ze wzgledu na wolny wstep ale za klimat tam panujacy - dla mnie bombastyczny.
Ja też bardzo lubię A w marcu wybieram się tam na koncert
Cytat:

Właśnie chodzi o to, że ja za bardzo nie tyję. Mi się tylko trochę biodra rozrosły i nie wchodzę w żadne spodnie mojej siostry (dodam, że ona ma prawie 26lat), w które jeszcze jakiś czas temu się wbijałam
2 pary swoich już jej oddałam. A najlepsze jest to, że nadal wyglądam na szczuplutką Zawsze sobie myślę, że jak już tyć, to niech kurde idzie w cycki! A nigdy nie idzie
Także bluzeczki to przeważnie xs lub eseczki, zależy jak wypadają. Dlatego ten, no, rozumiecie, skąd moje obawy o rozmiary w lumpkach

Stary 2012-02-19, 20:49   #217
As_kaa
Raczkowanie

ja tez uwielbiam czekolade i żelki i popcorn i galaretki i o matko, czego ja nie uwielbiam :P
eseczki i xeseczki to naprawde kruszynka z Ciebie mnie niestety natura obdarzyla konkretna sklonnoscia do przybierania na wadze, ale oczywiscie wszedzie poza cyckami .. :P
Stary 2012-02-19, 20:55   #218
mango_91
Zakorzenienie

No tak Tylko w spodnie xeseczki nie wejdę. Zwłaszcza, jak znajdę jakieś czadowe w Terranovie. Tam to chyba na jakieś anorektyczki robią :O

Stary 2012-02-19, 20:55   #219
chemiczna czarownica
Raczkowanie

Cytat:

Może na wstępie do agusia8524 :
Ja byłam z znajomymi w piątek i naprawdę polecam Czarną Owcę, zawsze super impreza Wiekowo myślę że tak od 18 do naprawdę 30 Oprócz tego bardzo fajnie jest "Pod Minogą" i Terytorium ( w piątki Pani piją do 23 drinki za free ♥)

no to tyle i witam

Witam!
Czarna Owca, to hit ludzi z mojego roku. Bywam tam baaaardzo często, jak na swoje warunki imprezowe
W czwartki pseudodrinki dla kobiet do 23:30 za free, haha, jest ok!

Cytat:
Ja też bardzo lubię A w marcu wybieram się tam na koncert
W Minodze nie byłam, możecie mnie wziąć Kto gra?

Byłam parę razy w Blue Note na koncertach - jest okej.
W Cuba Libre - byłam raz, średnio mi podchodzą rytmy latino
Raz byłam tez w Czekoladzie - kompletnie mi się nie podobało ;p
Tafla - karaoke we wtorki i czwartki, lubię pośpiewać, dawno już nie byłam, szkoda, trza iść!
W Dromaderze fajnie posiedzieć, albo IQ (ciągle się tam rzuca kostką? ). Sensacja cafe - wuchta różnych, fajnych soków do piwa! Makowy, orzechowy, różne owoce, cukierki truskawkowe, baja! No i Kultowa .
chemiczna czarownica jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-19, 21:05   #220
mango_91
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez chemiczna czarownica Pokaż wiadomość
Witam!
Czarna Owca, to hit ludzi z mojego roku. Bywam tam baaaardzo często, jak na swoje warunki imprezowe
W czwartki pseudodrinki dla kobiet do 23:30 za free, haha, jest ok!

Tafla - karaoke we wtorki i czwartki, lubię pośpiewać, dawno już nie byłam, szkoda, trza iść!
W Dromaderze fajnie posiedzieć, albo IQ (ciągle się tam rzuca kostką? ). Sensacja cafe - wuchta różnych, fajnych soków do piwa! Makowy, orzechowy, różne owoce, cukierki truskawkowe, baja! No i Kultowa .
Mój przyjaciel i jego hardcorepunkrockowy zespół :P Jak lubisz takie klimaty to wsio 14 marca
Bo tego ten. Ja bardziej w rocka
Jak ja byłam w Cuba to prawie nikogo nie było

Stary 2012-02-19, 21:08   #221
chemiczna czarownica
Raczkowanie

Cytat:
Mój przyjaciel i jego hardcorepunkrockowy zespół :P Jak lubisz takie klimaty to wsio 14 marca
Bo tego ten. Ja bardziej w rocka
Jak ja byłam w Cuba to prawie nikogo nie było
Ja też bardziej w rocka Ale tak chyba prywatnie bardziej, bo na imprezach takich typowo, to rzadko byłam. Nie mam z kim iść :P

Ja jak byłam w Cuba, to chyba specjalnie nie zwracali uwagi na wiek (co chyba raczej dziwne, bo z tego co słyszałam, to sprawdzają ludziom dowody) i jakaś dzieciarnia się panoszyła

Edytowane przez chemiczna czarownica
Czas edycji: 2012-02-19 o 21:10
Stary 2012-02-19, 21:10   #222
As_kaa
Raczkowanie

Cytat:
Witam!

ja nie bylam w klubach na zadnych koncertach, tylko na imprezach ) w minodze praktycznie (poprawcie mnie jesli sie myle) ale kazdego dnia jest impreza, a do blue chodze w czwartki na 'czarne czwartki' Panie do 22.30 (chyba) wstep free
polecam!
Stary 2012-02-19, 23:09   #223
agus1315
Zakorzenienie

Cytat:
Mango, na mnie nic nie wisi
zwłaszcza ostatnio mam opcję "odkurzacza"

Co do klubów Cuba to mój drugi dom, Club22 znam i ani mnie ziębi, ani parzy, zależy od tyg...w Bunubie byłam 2 tyg temu, całkiem miło, ale malutki lokal.
Charyzmy nie znam Minogi też dawno nie widziałam... trzeba się wybrać, a w Budda był ktoś?
byłam w Budda 2-3 razy i się nie zawiodłam bez dzieciarni, pełen parkiet (ale bez ścisku) i spoko muzyka
w blue nocie też jest spoko, w czekoladzie byłam chyba raz ale nie pamiętam za dobrze xD ostatnio tż poszedł pare razy i mu się podobało a on jest bardzo wybredny i ogólnie imprez raczej nie lubi więc...

Cytat:
Napisane przez As_kaa Pokaż wiadomość
ja za to zdecydowanie do tej 2 :P byłam raz i masakra, stwierdziłam że zawsze zdarzy się gdzieś drętwa impreza z dziwnymi ludźmi więc poszłam kolejny i kolejny... i już więcej nie poszłam

---------- Dopisano o 23:09 ---------- Poprzedni post napisano o 23:08 ----------

a btw była któraś z Was na marszu zwycięstwa dzisiaj?
Stary 2012-02-20, 00:09   #224
agusia8524
Zakorzenienie

Co do rozmiaru, to ostatnio mam +3kg
Duży to fakt, pojęcie względne, normalnie noszę S, ale obecna eska w sieciówka, to taka raczej emka z innych sklepów... czasem wcisnę się xs czasem mam m, zależy od sklepu, ale jak np w H&M eski są ciasne, znaczy, że pora przestać pożerać więc jeśli idzie o moje osobiste cielsko to M jest już dużawe, jeśli idzie o innych to L/XL robi się spore...zwłaszcza to "sieciówkowe".
Ale z drugiego zawodu jestem dietetyczką, więc mam takie małe zboczenie

Co do klubów to chętnie się gdzieś wybiorę, w tygodniu również, jeśli któraś jest chętna to piszcie
Zwłaszcza Budda mam ochotę odwiedzić, bo mimo uwielbienia dla muzyki latynoskiej Cuba mnie nudzi i fakt, coraz rzadziej, zwłaszcza w pt, sprawdzają dowody. w Blue też daaaawnooo nie byłam, muszę się "imprezowo" odświeżyć, bo ostatnio tylko w week i z tymi samymi kumpelami, przeważnie po2 łazimy i zaczyna być nijak...

Na marszu nie byłam, przeleżakowałam caaaały dzień ojjj było mi tego trzeba. A jutro i we wt 2 dni na 6.30, paskudny dyżur
Stary 2012-02-20, 01:06   #225
Amizuno
Raczkowanie

GG do Amizuno

ja osobiście z Buddhą mam złe skojarzenia, byłam tam tylko raz na imprezie halloweenowej. Nie dość, że czekałam półtora godziny przed, żeby w ogóle wejść (a powiedziałam, że nie odpuszczę skoro wydałam kasę już na wlotke ) a w środku zgubiłam kluczyk i sprawa wygladała tak, że trzeba za zgubę zapłacić 50zł a ja miałam przy sobie razem z kumpelami może z dwadzieścia. Na tym kluczyku od szatni była oczywiście moja kurtka, torba z kluczami do domu, wszystko... Generalnie złe wspomnieniaaa.. Chociaż impreza bardzo fajna i klimatyczny wystrój
Jeśli któraś z Was się nudzi w środę, albo w czwartek to ja bardzo chętna jestem na wyjście tylko słabo z kasą, więc najlepiej wstęp dla Pań za free i drinki za free haha
bylibyśmy może znowu tacy sami
...

Amizuno jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-20, 01:13   #226
feline2
Zadomowienie

Dziewczyny to ja sie witam i dołączam i jestem chętna na kolejne spotkanko
Mieszkam w Poznaniu od ponad 5 lat, obecnie sobie pracuję i sie dokształcam No i mieszkam na pograniczu Dębca i Wildy
Stary 2012-02-20, 08:07   #227
magdzia_88
Przyczajenie

Ja ostatnio jakoś nie chodzę po klubach- najczęściej spotykam się na domówkach. Wtedy ciężkie są poranki, bo nie ma gdzie wytańczyć alkohol
Widzę, że wy wszystkie szczupłe - "s" ;]
agusia8524" więc jeśli idzie o moje osobiste cielsko to M jest już dużawe, jeśli idzie o innych to L/XL robi się spore.."
Trochę się nie zgadzam z agusia8524, moim zdaniem, każdy ma się czuć w swoim ciele dobrze. Jak dla mnie duży rozmiar to taki który ciężko w sklepie znaleźć (np XXXL), ale jak taka osoba lubi siebie to super. Ja jestem wysoka, więc najczęściej noszę L/M, bo długie rękawy i mam dzięki temu zakryte żebra
hmm... moje przemyślenia: Każdy kto chce to może wbić się w "s" ale jak to będzie wyglądać tego już nie wiem
magdzia_88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-20, 08:37   #228
crescent
Zakorzenienie

Cytat:

no to tyle i witam
o nie slyszalam o tej setce, ale sobie wygooglowalam i pewno niedlugo tam zawitam

Cytat:
No tak Tylko w spodnie xeseczki nie wejdę. Zwłaszcza, jak znajdę jakieś czadowe w Terranovie. Tam to chyba na jakieś anorektyczki robią :O
mam te same odczucia...a najgorsze ze w LO wchodzilam jeszcze w ich XS...a teraz to nie wiem jak to bylo mozliwe pewnie mniejsze teraz robia

Cytat:
Napisane przez agus1315 Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 23:09 ---------- Poprzedni post napisano o 23:08 ----------

a btw była któraś z Was na marszu zwycięstwa dzisiaj?
byłam

dzien dobry w poniedzialek...kawa wypita, teraz nalezy pomyslec co tu jest do roboty a jest duzo ech ech ech!

ja w sh nigdy nie bylam moze moj blad jak tak Was czytam i skoro mozna naprawde fajne ciuszki wyhaczyc..

jezeli chodzi o imprezy to ja mam straszny sentyment do akumulatorow, bo tam byly nalepze imprezy studenckie za moich czasow nie wiem jak jest teraz bo dawno nie bylam..

dwa tygodnie temu bylam za to w tafli i kocham to miejsce za przeboje z moich lat licealnych
Stary 2012-02-20, 08:40   #229
fioleciasto
Zakorzenienie

Dzień dobry

U mnie już po śniadaniu i dużej herbacie, a teraz duża kawa i czekolada

Dzisiaj zostaję w domu, ale coś tam z nauki na mnie czeka. Ale jeszcze trochę lenistwa póki co. ;p

Najszczęśliwsza na świecie podwójna mama

2021 :82
2022 :26
fioleciasto jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-20, 10:02   #230
As_kaa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez magdzia_88 Pokaż wiadomość
Ja ostatnio jakoś nie chodzę po klubach- najczęściej spotykam się na domówkach. Wtedy ciężkie są poranki, bo nie ma gdzie wytańczyć alkohol
agusia8524" więc jeśli idzie o moje osobiste cielsko to M jest już dużawe, jeśli idzie o innych to L/XL robi się spore.."
Trochę się nie zgadzam z agusia8524, moim zdaniem, każdy ma się czuć w swoim ciele dobrze. Jak dla mnie duży rozmiar to taki który ciężko w sklepie znaleźć (np XXXL), ale jak taka osoba lubi siebie to super. Ja jestem wysoka, więc najczęściej noszę L/M, bo długie rękawy i mam dzięki temu zakryte żebra
hmm... moje przemyślenia: Każdy kto chce to może wbić się w "s" ale jak to będzie wyglądać tego już nie wiem
własnie dlatego sie pytałam jaki rozmiar dla której jest duzy, bo mam podobne zdanie do magdzia_88 ja sama nosze M/L, ale to tez nie jest norma bo w szafie mam chyba cala rozmairówke od xs (H&M) do L (Bershka) , wiec jak widac rozmiar rozmiarowi nierówny.

Co do imprez to widze ze rózne gusta i to mi sie podoba , mam nadzieje, ze kiedys uda sie isc na jakas impreze do innego klubu niz te juz opanowane przeze mnie
jestem otwarta na babskie wyjscia (wieczorne) od przyszlego poniadzialku wlacznie!

Miłego dnia
Stary 2012-02-20, 10:13   #231
mala19881
Zadomowienie

GG do mala19881

Ja też noszę XS/S najgorzej, że większość rzeczy jest na rozm. M a wcale chuda nie jestem, po prostu mała no i rozm. butów 35, obwód stanika 70 koszmar więc najczęściej zaopatruje się przez internet...

A na giełdzie szkoda gadać, wody po kolana, wystawców mało ale zderzak udało mi się kupić, jutro odstawiam autko do mechanika

Wczoraj odpadłam po 21 cały dzień na nogach i już zasypiałam przy kolacji. Za to spałam 10 godz i dziś w końcu czuje się wypoczęta

w poniedziałki w muchos jest salsa dla początkujących, kiedyś chodziłam ale moja "towarzyszka" zajęć się wypięła i nie mam z kim :P Jakby któraś miała ochotę to jestem jak najbardziej za!

Edytowane przez mala19881
Czas edycji: 2012-02-20 o 10:40
mala19881 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-20, 10:52   #232
mango_91
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też bardziej w rocka Ale tak chyba prywatnie bardziej, bo na imprezach takich typowo, to rzadko byłam. Nie mam z kim iść :P
Będziemy się już znały, możemy razem chodzić ^^ Ja na ten akurat idę z przyjaciółką ze studiów Była ze mną na pierwszym, spodobało się, idziemy znowu Lubię koncert bardziej niż chodzenie po klubach Szczerze mówiąc, raczej rzadko chodzę do klubów, Lubię potańczyć, ale domówki to jednak są najlepsze
Cytat:
Napisane przez crescent Pokaż wiadomość

mam te same odczucia...a najgorsze ze w LO wchodzilam jeszcze w ich XS...a teraz to nie wiem jak to bylo mozliwe pewnie mniejsze teraz robia
Właśnie, najlepiej utrzymywać się w tym przekonaniu

---------- Dopisano o 10:52 ---------- Poprzedni post napisano o 10:48 ----------

Cytat:
Napisane przez mala19881 Pokaż wiadomość
Ja też noszę XS/S najgorzej, że większość rzeczy jest na rozm. M a wcale chuda nie jestem, po prostu mała no i rozm. butów 35, obwód stanika 70 koszmar więc najczęściej zaopatruje się przez internet...
Niby też jestem mała. Ok. 1,65 m wzrostu i drobna. Właśnie, staniki. Zawsze mam problem ze znalezieniem dla siebie. Nie dość że obw 70cm to jeszcze niewymiarowa jestem Aaale wmawiam sobie, że natura tak chciała hie hie

Stary 2012-02-20, 11:31   #233
asiaczek87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez feline2 Pokaż wiadomość
Dziewczyny to ja sie witam i dołączam i jestem chętna na kolejne spotkanko
Mieszkam w Poznaniu od ponad 5 lat, obecnie sobie pracuję i sie dokształcam No i mieszkam na pograniczu Dębca i Wildy
Ooo witam
I ogółem wszystkie nowe członkinie wątkowe
No ja pochodzę z Dębca ogółem mimo że teraz pod Poznaniem mieszkam. A gdzie dokładnie pomieszkujesz?
Ogółem Dębiec należy do Wildy. W Poznaniu tak na prawdę jest 5 głównych dzielnic. Potem jakby wchodzić w szczegóły można rozgraniczyć więcej

1.08.2015

asiaczek87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-20, 11:59   #234
Kejti_el
Raczkowanie

Cytat:

A na giełdzie szkoda gadać, wody po kolana, wystawców mało ale zderzak udało mi się kupić, jutro odstawiam autko do mechanika

Wczoraj odpadłam po 21 cały dzień na nogach i już zasypiałam przy kolacji. Za to spałam 10 godz i dziś w końcu czuje się wypoczęta

w poniedziałki w muchos jest salsa dla początkujących, kiedyś chodziłam ale moja "towarzyszka" zajęć się wypięła i nie mam z kim :P Jakby któraś miała ochotę to jestem jak najbardziej za!
ja nigdy nie chodziłam na salsę, ale zawsze chciałam chociaż pewnie bym się tam tylko zbłaźniła

co do ciuchów to też myślę, że nie ma co patrzeć na rozmiary, ja mam ubrania od xs do xl, oczywiscie do najchudszych nie należę, więc małe rozmiary nie dla mnie, ale i tak zazwyczaj numerkiem na metce się nie sugeruje, bo rozmiar rozmiarowi nie równy

miłego poniedziałku wszystkim
Kejti_el jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-20, 11:59   #235
magdzia_88
Przyczajenie

W hm najczęściej można się zmieścić w "s" a i tak są luźne. To jest pocieszenie , że daje radę wejść w taki rozmiar
magdzia_88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-20, 12:38   #236
asiaczek87
Zakorzenienie

No w hm masz rację S jest luźne jak się nosi 36
Ale w orsayu np. wolę M wziąć. Ogółem 3/4 szafy mogłabym wymienić bo wszystkie ciuchy w rozmiarze S tak się pokurczyły że mi pępek odsłaniają
Więc teraz tylko długie swetry i długie T-shirty ;D
magdzia
a jak Ty na zajęciach to jakim cudem pisujesz? Z komórki? Tak na zajeciach słuchasz wykładowcy?

---------- Dopisano o 12:38 ---------- Poprzedni post napisano o 12:31 ----------

Cytat:
Ciesz się że drobna jesteś zazdroszczę rozmiaru stópki 35 ale fakt pewnie z butami największy problem

1.08.2015

Edytowane przez asiaczek87
Czas edycji: 2012-02-20 o 12:36
asiaczek87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-20, 12:46   #237
agus1315
Zakorzenienie

dzień dobry i witam wszystkie nowe poznannianki!

ja nawet się nie wypowiadam o rozmiarach bo mam ciuchy od xs do l/xl ja wiem że puchne trochę na okres, ale bez przesady
a tak standardowo to raczej nosze m

---------- Dopisano o 12:46 ---------- Poprzedni post napisano o 12:41 ----------

Cytat:
o nie slyszalam o tej setce, ale sobie wygooglowalam i pewno niedlugo tam zawitam

byłam

dzien dobry w poniedzialek...kawa wypita, teraz nalezy pomyslec co tu jest do roboty a jest duzo ech ech ech!

ja w sh nigdy nie bylam moze moj blad jak tak Was czytam i skoro mozna naprawde fajne ciuszki wyhaczyc..

jezeli chodzi o imprezy to ja mam straszny sentyment do akumulatorow, bo tam byly nalepze imprezy studenckie za moich czasow nie wiem jak jest teraz bo dawno nie bylam..

dwa tygodnie temu bylam za to w tafli i kocham to miejsce za przeboje z moich lat licealnych
też sobie sprawdziłam tą setke i wydaje się ciekawie ;D

ooo, ja też byłam! podobało mi się chociaż jak weszłam na rynek i zobaczyłam ten tłum facetów...

a w sh się czasem pojawiam ale rzadko mi się uda coś znaleźć fajnego
Stary 2012-02-20, 13:40   #238
CzerwoneSzpilki
Raczkowanie

brak tekstu

Edytowane przez CzerwoneSzpilki
Czas edycji: 2012-08-27 o 10:50 Powód: zawieszenie konta
CzerwoneSzpilki jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-20, 13:44   #239
chemiczna czarownica
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez magdzia_88 Pokaż wiadomość

Aaaa, nieprawda! Ja reprezentuję L/XL, tak mi jakoś wyszło, albo raczej nie wyszło
To chyba nigdzie z Wami nie idę, tylko kompleksy będę miała ;(

Cytat:

No to szturm na SH się szykuje.... Zmasowany atak!
Tafla, jeeej, ja tak lubię karaoke (już wspominałam), ale nikt nie chce ze mną chodzić. W miarę daję sobie radę wokalnie, więc to chyba nie chodzi o to, że nie mogą wytrzymać , po prostu chyba tylko ja mam z tego frajdę i nikt więcej

Cytat:
Będziemy się już znały, możemy razem chodzić ^^ Ja na ten akurat idę z przyjaciółką ze studiów Była ze mną na pierwszym, spodobało się, idziemy znowu Lubię koncert bardziej niż chodzenie po klubach Szczerze mówiąc, raczej rzadko chodzę do klubów, Lubię potańczyć, ale domówki to jednak są najlepsze
Ja żałuję, bo nie mam z kim chodzić na koncerty, moi znajomi wolą poszaleć przy przebojach z Eski (jak w Owcy). Tak wiele fajnych kapel/wykonawców mi umknęło, tylko dlatego, że nie szlo nikogo wyciągnąć (bo ja to jestem taki typ, że na imprezę sama nie pójdę, w życiu!)
Lubię podylać w klubie, tak na luzie też, bo fajnie jest, ale no... nie non stop

Fakt - domówki miażdżą!
Stary 2012-02-20, 13:59   #240
mango_91
Zakorzenienie

No wiesz, sama to ja też bym nie poszła Bo jakto tak samemu. Dziwnie nie? Przynajmniej dla mnie^^
Ja na co dzień nie słucham przebojów ze zwykłej eski (nie lubię ), tylko swoich ulubionych zespołów :p Albo włączam radio, eskę rock ewentualnie. Bo ja to tak wiesz, bez muzyki żyć nie mogę

Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości