|
|
#211 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Koło 30-stki a niemyślące o dzieciach cz. IV
Jasne, że skromność jest passe! Zresztą, kto nas pochwali, jeśli nie my sami.
Aneszna, ale Ci zazdraszczam. Ja się zaczynam zastanawiać, czy na swoją trzydziechę gdzieś nie wybyć w ciepłe kraje. Jak już świętować tak radosne wydarzenie, to na całego
|
|
|
|
#212 |
|
Zadomowienie
|
ale zaje..........
Wróciłam ze szkolenia i okazało się, że w międzyczasie pralka mi wylała, sąsiedzi zalani...
|
|
#213 | |
|
Matka buldoga
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;33040370]
tak gwoli chwalenia się, w piątek lecę do Monastiru Super! A z kim? I z ciekawosci, ile teraz kosztuje wycieczka? Bo rozumiem, ze nie jedziesz na wlasna reke, tylko jest to wyjazd zorganizowany ![]() Cytat:
Sasiedzi wkur..ieni?
|
|
#214 |
|
Raczkowanie
|
Cześć Wam, świetny wątek, bardzo bym tu pasowała, ale niestety nie mam aż tyle czasu żeby często się udzielać, jednak pozwolę sobie czasem coś do Was zagadać, jeśli można ;-)
|
#215 |
|
Zakorzenienie
|
O, bridge, współczuję, coś Ty masz szczęście do tych sąsiadów
![]() Jasne, napisz w wolnej chwili coś o sobie. |
|
|
|
#216 |
|
Zadomowienie
|
|
|
#217 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() super Pink, super!! gratulowac, gratulowac ![]() hehehe a pewnie ![]() to ja chetnie bym przygarnela to czego Twoj kregoslup nie lubi dzwigac, ale pod warunkiem zeby wyladowalo w odpowiednie miejsce tzn cycki ![]() Cytat:
![]() ![]() Rilka, fajny pomysl ![]() yyhhh...... a ubezpiecznie....? |
||
|
|
|
#218 |
|
Konto usunięte
|
niestety tak
![]() [1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;33040370] no to trza oblać![]() tak gwoli chwalenia się, w piątek lecę do Monastiru zabierz mnie ze sobą ![]() [1=12b24d2a455c078f5629813 f5df538e108ef39c5_6556ae3 ede293;33047375] to ja chetnie bym przygarnela to czego Twoj kregoslup nie lubi dzwigac, ale pod warunkiem zeby wyladowalo w odpowiednie miejsce tzn cycki [/QUOTE]to ja Ci też oddam, ale z tyłka tak z 5cm
|
|
|
|
#219 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() czekałam na lasta i w 1200się zmieściłam dawaj do walizki ale dzień |
||
|
|
|
#220 | ||||
|
Rozeznanie
|
[1=12b24d2a455c078f5629813 f5df538e108ef39c5_6556ae3 ede293;33030011]ja mam ostatnio jazde na chipsy... jak normalnie za nimi nie przepadam to teraz moglabym je jesc, jesc i jesc.....
Cytat:
Cytat:
![]() Całe życie byłam chuda jak szkapa...a teraz coś po wakacjach mi się zepsuło...przytyłam 3kg i walczę, żeby to zrzucić:/ niby nie dużo, wszyscy mi mówią że wyglądam świetnie a ja się czuję źle, że waga przekroczyła pewien licznik. Ale chyba w końcu znalazłam sposób. Po wakacjach odstawiłam cukier definitywnie satram się nie jeść po 21. Za dużo to nie dało(bo zdarzyło mi się póżniej podjadać- np robić 2 kolację, koło północy ...ale, że wiosna się zaczyna to znów zaczęłam szukać czegoś co pomogło by mi wrócić do wagi sprzed wakacji. I CHYBA ZNALAZŁAM SPOSÓB: płatki owsiane-bogate w błonnik i zapychają wyczytałam o nich tyle dobrego znalazłam oswiankową dietę i stram się dzień rozpoczynać 3 łyżkami płatków owsianych wymiesznaych z jogurtem i owocem. (dawniej nie jadłam śniadań, pierwszy posiłek jadłam koło 11-12, więc przynjamniej zaczynam zdrowo dzień) W ciągu dnia staram się jeszcze do czegoś dosypać płatków bez dodatkowych wyrzeczeń. I przez tydzień schudłam 0,5kg! A tak jak mówię jem wszystko tylko płatki dodałam do posiłków.Jakbym jeszcze zaczęła ćwiczyć to pewnie ubyło mi by już z ponad 1kg. No cóż lenistwo u mnie górą! Cytat:
![]() Cytat:
A ja w tym tyg miałam telefon od zastrzeżonego nr cieszyłam się, że to może ktoś z jakiejś firmy do mnie dzwoni(wysłałam sporo CV-łek ostatnio) okazało się że to M-BANK mnie ściga i mają " specjalną ofertą tylko dla mnie"...grzecznie podziękowałam i powiedziałam, że nie jestem zainteresowana ![]() Bridgeta- wsółczuję zalania, masz ubezpieczenie??? Heh moja działka w której robie się odzywa...
|
|
#221 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#222 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
współczuję i to bardzo zwłaszcza użerania się z sąsiadami Wróciłam z grzebania w moim 'niby' ogródku i chyba mnie przewiało. Oby tylko nie skończyło się kolejnym chorowanie. Przy okazji dowiedziałam się, że wszyscy sąsiedzi naokoło mnie nienawidzą ![]() A tak to nuda i zaczyna mnie wnerwiać ten przedświąteczny szał
|
|
|
#223 | |
|
Rozeznanie
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;33054224]jestes agentem?[/QUOTE]
niestety specjalnej troski Cytat:
|
|
#224 |
|
Wtajemniczenie
|
Leje na to wszystko ciepłym moczem
aż tryska na boki.Najlepsze hity to, że jestem leniwa ( bo mało przebywam na podwórku), zaniedbuję TŻa ( bo biedaczek taki wychudzony, to nic, że od 5 lat waży tyle samo ) plus innych milion rzeczy, które moi dociekliwi sąsiedzi zauważyli. Mam tylko nadzieję, że mnie nie zlinczują tutaj albo spalą na stosie. Strach się bać. Czasem mam wrażenie, że moje życie to taki jeden wielki dzień świra. I przyznaje się bez bicia, że coraz bardziej mnie to bawi
|
|
#225 |
|
Rozeznanie
|
hehe też mnie bawią takie rzeczy. Lubię takich legend posłuchać. Ale zapewne zapomniałaś dodać, że co niedziele nie chodzisz na modły i nie leżysz krzyżem
(sorry, jeśli czyjeś uczucia religijne uraziłam) Myśle, że stąd wynika załe ZŁOOOOOO
|
#226 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
o kościele też gadka byłapoprosiłam moją 'informatorkę' żeby też poinformowała tych wielce zainteresowanych, że księdza po kolędzie nie przyjmę będzie wesołotak szczerze mówiąc trochę mi to wszystko śmierdzi moją teściową jakkolwiek by to nie brzmiałopoczekamy zobaczymy
|
|
|
#227 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() no nieźle. kocham mieszkanie w małych miejscowościach. Każdy żyje życiem innych. |
||
|
|
|
#228 | |
|
Konto usunięte
|
Ja tez znalazłam swój sposób, troche bardziej dramatyczny niż spożywanie owsianki, ale skuteczny
mianowicie na 2miesiące zrezygnowałam z alkoholu i po 3tyg waga wskazuje 1,5kg mniej![]() gdy tylko skończy mi się okres karencji to nie omieszkam tego uczynić tak się szczęśliwie składa (lub nie), że nastąpi to w weekend majowy więc w pięknych, górskich okolicznościach przyrody, po 15km spacerku do najbliższego schroniska uraczę się alkoholowym trunkiem... zapewne z jakimś politechnicznym rajdem![]() Cytat:
![]() w takich momentach cieszę się, że mieszkam w wielkim 10piętrowym blokowisku... |
|
|
|
|
#229 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rozumiem dyskomfort po przybraniu 3kg - mam identycznie...i chyba dobrze, bo nie rozumiem, jak można przytyć np 15 kilo (zakładając, że nie jest to związane z choroba/lekami etc) - mi po tych 2 - 3 kilo włącza się czerwone światło. |
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#230 |
|
Zakorzenienie
|
Ehh, zdjęć kurtałki nigdzie w necie nie znalazłam, tzn. jest jakieś na stronie orsaya, ale tam się podlinkować chyba nie da, więc specjalnie dla Was, tada.... (taa, wiem, że szału z jakością nie ma, ale musicie sobie tę żyletę wyobrazić )
|
|
|
|
#231 |
|
Zakorzenienie
|
Rilla, a masz do tego kozaczki na szpilce, w szpic?
"Była jednak za duża na złodziejkę, zbyt uczciwa na skrytobójczynię, zbyt inteligentna na żonę i zbyt dumna, by podjąć jedyną powszechnie dostępną damską profesję. Dlatego została wojowniczką. /T.Pratchett, "Blask Fantastyczny"/ |
|
|
|
#232 |
|
Konto usunięte
|
Białe, of course
|
|
|
|
#233 |
|
Zakorzenienie
|
Co za złośliwiec!
![]() Poprawiam się, Kalinda nosiła ciężkie kozaki z cholewką i ew. cekinami.
"Była jednak za duża na złodziejkę, zbyt uczciwa na skrytobójczynię, zbyt inteligentna na żonę i zbyt dumna, by podjąć jedyną powszechnie dostępną damską profesję. Dlatego została wojowniczką. /T.Pratchett, "Blask Fantastyczny"/ |
|
|
|
#234 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;33055653]
kocham mieszkanie w małych miejscowościach. Każdy żyje życiem innych.[/QUOTE] Może wygram w totoloto to wtedy kupię sobie cały blok ![]() Ludzie to chyba nie mają co robić. Mnie tak średnio interesuje co sąsiedzi robią.. tzn wcale Przynajmniej jestem sławna.Teraz podzielę się z Wami moim snem. Od ponad miesiąca śni mi się, że jestem facetem.
|
|
#235 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.google.pl/imgres?hl=pl&sa...43&tx=53&ty=71 http://www.google.pl/imgres?hl=pl&sa...t:429,r:14,s:0 http://www.google.pl/imgres?hl=pl&sa...:429,r:18,s:20 Edytowane przez Rilla82 Czas edycji: 2012-03-21 o 18:12 |
|
|
|
|
#236 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#237 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#238 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale najlepsze, że w tym śnie to mam wypasione tatuaże i długie włosy.. tzn takie do ramion ![]() to może znak, że powinnam zrobić wreszcie tatuaż ![]() Albo jakieś ukryte marzenia bo ja lubię panów w takim typie
|
|
|
#239 | ||||
|
Zakorzenienie
|
elo
rwa, wczoraj mialam tak fatalny dzien, ze juz dawno takowego nie mialam, przez ludziow oczywiscie i przez ich humorki, szkoda gadac ale znieslam, zyje ![]() Dzisiaj za to calutki dzien spotkan ze wszelkimi rektorami i innymi prezesami poszedl ekstra ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() [1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;33040370] tak gwoli chwalenia się, w piątek lecę do Monastiru super! bylam i ja pochwalisz sie fotkami mam nadzieje z ktorego biura jedziesz? poplose o szczegoly, bo raz, ze super tanio, a dwa dokonuje riserczu, w te wakacje tez jade zagramanice i sie rozgladam za czyms sprawdzonym ![]() Cytat:
Cytat:
![]() chetnie przyjmujemy nowych czlonkow ![]() niby cieplo, ale wiater niestety zimowy ![]() byla kiedys taka strona, 'biale kozaczki', czad
|
|
#240 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ano coś było znak rozpoznawczy: jedna działająca komórka mózgowa, solar i bijące po oczach przekonanie "Aj em dżileta"![]() a tak a'propos Lou z pracą też idziesz jak burza, chyba się nam rok sukcesów zaczął A co do dobrych i wartych przeczytania książek, to jeżeli słyszałyście kiedykolwiek nazwiska takie jak: Berzin, Jeżow czy Beria to polecam "dzienniki kołymskie" Hugo-Badera. Wyjątkowy dobry, wręcz uderzający reportaż o zupełnie odmiennej rzeczywistości, w której czas się zatrzymał jakieś 50lat temu. Edytowane przez 201609062117 Czas edycji: 2012-03-21 o 20:30 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:21.

I z ciekawosci, ile teraz kosztuje wycieczka? Bo rozumiem, ze nie jedziesz na wlasna reke, tylko jest to wyjazd zorganizowany 

więc kwejki, szachy i resztę "zabijaczy" czasu, w tym oczywiście wizaż, już dodałam do ulubionych

) plus innych milion rzeczy, które moi dociekliwi sąsiedzi zauważyli.