Kosmetyki nr 1, potem trzeba klepać biedę.AA część 15 - Strona 8 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-03-14, 18:08   #211
dokia
Zakorzenienie

GG do dokia
Dot.: Kosmetyki nr 1, potem trzeba klepać biedę.AA część 15

Cytat:
Napisane przez alytjow Pokaż wiadomość
qr.a m..ac, sorki za slowka ale jest awaria CO i od wczoraj od 14 nie grzejakaloryfery, jeszcze moment i zamarzne

---------- Dopisano o 18:50 ---------- Poprzedni post napisano o 18:45 ----------

połóż się i odpocznij
ojoj, współczuję zimna... bierz kompik pod kołdrę- idziemy z Tobą pod kołdrę

u nas natomiast od poniedziałku awaria grzałki do wody.... ile to było narzekania, że trzeba przełączyć na grzanie wody od CO .. że zapomniał które zawory itp... no ale zrobił i mam wodę HOT.. tylko że to inny zbiornik i inny obieg , to chyba z powodu wody tam wcześniej będącej i nie spuszczonej (wiadomo 120litrów też kosztuje) to mi mało oczy nie wybuchły - już wczoraj nie wybuchały bo się wylała ta legionella -czy jakaś tam bakteria co siedzi w zbiornikach z wodą
tyle, że z powodu, że już właczony drugi obieg wodny, to jakoś TŻ po majstra nie dzwoni.. oby ten drugi obieg nam teraz się nie popsuł bo jak bez ciepłej wody żyć??
dokia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-14, 18:18   #212
sheryl
szeryfcio

Cytat:
Napisane przez porzeczka2602 Pokaż wiadomość

Jak tam chorowitki lepiej? Bo mi znów gorzej, wczoraj "zatamowałam" katar i jakoś nad nim panowałam. Co pawda byłam słaba ale se pomyślałam (w chorobie zdecydowanie myślenie nie jest moją mocną stroną) że nie będe się truła lekami na katar (łykam cirus i mi pomaga bo w pracy bym się zamęczyła) no i mam dziś powtórkę z niedzieli. Znów jestem pociągająca na maxa nosem ... gorączka...słaba i kręci mi się w głowie
I chyba czas się zatrzymał bo praca tak mi się dłuży ... a dziś jeszcze zamówienie musze złożyć ... no to ciekawe co tam nawywijam
U mnie się poprawia Jakoś organizm sobie radzi, bo ja już mu niczym nie pomagam.

Cytat:
Napisane przez dokia Pokaż wiadomość
i już będziesz z nami ??
No! Na razie jestem z doskoku, bo jeszcze dzieć się plącze pod nogami ale jak pójdzie spać, to będę tu siedzieć i siedzieć .
Jak co wieczór muszę przygotowywać się do zajęć.
Stary 2012-03-14, 18:28   #213
alytjow
Zakorzenienie

GG do alytjow

Cytat:
ojoj, współczuję zimna... bierz kompik pod kołdrę- idziemy z Tobą pod kołdrę

u nas natomiast od poniedziałku awaria grzałki do wody.... ile to było narzekania, że trzeba przełączyć na grzanie wody od CO .. że zapomniał które zawory itp... no ale zrobił i mam wodę HOT.. tylko że to inny zbiornik i inny obieg , to chyba z powodu wody tam wcześniej będącej i nie spuszczonej (wiadomo 120litrów też kosztuje) to mi mało oczy nie wybuchły - już wczoraj nie wybuchały bo się wylała ta legionella -czy jakaś tam bakteria co siedzi w zbiornikach z wodą
tyle, że z powodu, że już właczony drugi obieg wodny, to jakoś TŻ po majstra nie dzwoni.. oby ten drugi obieg nam teraz się nie popsuł bo jak bez ciepłej wody żyć??
mam taki zamiar, tylko jeszcze spacer z psem , do wanny i pod kołdre, ale jak tu rano wstac??
alytjow jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-14, 18:39   #214
moniak85
w krainie snu i marzeń

GG do moniak85

Cytat:
Napisane przez Sarunieczka Pokaż wiadomość
aa do dziewczyn mających bloga-jak wrzucacie fotki to wyskakuje Wam taki komunikat? :
nie miałam takiego problemu
moniak85 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-14, 18:43   #215
Dorotxy
Zakorzenienie

Cytat:

aa do dziewczyn mających bloga-jak wrzucacie fotki to wyskakuje Wam taki komunikat? :
też nie pomogę, nie wyskakuje mi takie cudo

Cytat:
Napisane przez despa Pokaż wiadomość

cała się umyłaś?

cała się teraz umyłam i pod wpływem Sarunieczki i żelu do mycia twarzy miodowego, wzięłam krem miodowy do ciała choć raz użyłam do twarzy i ok nic się nie zadziało a teraz ładnie pachnę, naszczęście jest ładny zapach, choć takich zestawów zapachowych nie lubię, ori np. jest okropniejszy

ja i blog
Dorotxy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-14, 18:49   #216
dokia
Zakorzenienie

GG do dokia

Cytat:
Napisane przez sheryl Pokaż wiadomość
U mnie się poprawia Jakoś organizm sobie radzi, bo ja już mu niczym nie pomagam.

No! Na razie jestem z doskoku, bo jeszcze dzieć się plącze pod nogami ale jak pójdzie spać, to będę tu siedzieć i siedzieć .
Jak co wieczór muszę przygotowywać się do zajęć.
fajnie że zdrowiejesz... u mnie nie szło jakoś.. mam L4 i tabsy jakieś

a co Ty tak przygotowujesz?? ja się nigdy nie przygotowuję do zajęć ani nic nie sprawdzam w domu- w moim domu jesteście Wy i moja rodzinka i tu nie ma czasu na jakieś papiery
Stary 2012-03-14, 19:02   #217
Sarunieczka
vel Turkusoowa :)

Goopi blog,no...wcześniej nigdy nie miałam tego komunikatu...grzebię od godziny i nie wiem o co kaman

Cytat:
Napisane przez Dorotxy Pokaż wiadomość
cała się teraz umyłam i pod wpływem Sarunieczki i żelu do mycia twarzy miodowego, wzięłam krem miodowy do ciała choć raz użyłam do twarzy i ok nic się nie zadziało a teraz ładnie pachnę, naszczęście jest ładny zapach, choć takich zestawów zapachowych nie lubię, ori np. jest okropniejszy
wzięłaś miód/mleko? ten poprzedni miód z czymś tam to nie lubiłam,ten z mlekiem fajny

Cytat:
Napisane przez katniewojt Pokaż wiadomość

Padam na ryjek
odpocznij...

Cytat:
qr.a m..ac, sorki za slowka ale jest awaria CO i od wczoraj od 14 nie grzejakaloryfery, jeszcze moment i zamarzne
oj niedobrze Bogi...kiedy naprawią?

Cytat:
oby ten drugi obieg nam teraz się nie popsuł bo jak bez ciepłej wody żyć??
ja też bez ciepłej nie dam rady pod prysznicem musze mieć powyżej 40 stopni-jak się nam raz psuł piecyk gazowy i grzało wodę do max.35 to się trzęsłam z zimna

ech zmęczył mnie ten blog,zmyję teraz makijaż,zrobię peeling i nałożę maseczkę od Meitsy-na pierwszy ogień idzie truskawka
Sarunieczka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-03-14, 19:08   #218
katniewojt
Zakorzenienie

Przyszły mi spódniczki. Mamuśka mówi, że ładne, ale musi jedną poprawić. Dół nie jest do końca przeszyty Ale za taką cenę Idę nałożyć sobie peeling
katniewojt jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-14, 19:11   #219
Buniat
Zakorzenienie

Bry
była u ginka i wszystko jest OK

teraz już po obiado-kolacji i mogę posiedzieć z Wami, ale ostatnio zmęczona jestem, więc nie wiem jak długo dam radę
Buniat jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-14, 19:37   #220
sheryl
szeryfcio

Cytat:
fajnie że zdrowiejesz... u mnie nie szło jakoś.. mam L4 i tabsy jakieś
No jakoś bardzo się nie rozwinęło u mnie, Staś też się trzyma, tylko w kaszel mokry mu przeszło, wiec jutro idziemy do lekarza. Tylko męża mocno rozwaliło, ma antybiotyk i nie może mówić.

Cytat:
a co Ty tak przygotowujesz?? ja się nigdy nie przygotowuję do zajęć ani nic nie sprawdzam w domu- w moim domu jesteście Wy i moja rodzinka i tu nie ma czasu na jakieś papiery
Bo Ty co innego wykładasz. Ja (czy również moi koledzy z pracy) nie wyobrażamy sobie pójść na zajęcia nieprzygotowani... może gdyby cały czas się klepało to samo, to byłoby inaczej...
Ja jak mam nowy materiał/ książkę, z którym nie miałam jeszcze do czynienia to muszę spojrzeć co tam w ogóle jest Nie mogę iść i nie wiedzieć co dzisiaj będzie. Często też trzeba samemu przygotować dodatkowe ćwiczenia albo dodatkowe pytania.
No i czasami też są zagadnienia, z którymi się nie spotkałam (z dziedziny biznesu) i muszę poszperać w internecie o co kaman bo zdarzają się rzeczy, których nie ma w słownikach. Musze być zawsze czujna, zwarta i przygotowana
Stary 2012-03-14, 19:40   #221
alytjow
Zakorzenienie

GG do alytjow

Cytat:
Goopi blog,no...wcześniej nigdy nie miałam tego komunikatu...grzebię od godziny i nie wiem o co kaman

oj niedobrze Bogi...kiedy naprawią?

ja też bez ciepłej nie dam rady pod prysznicem musze mieć powyżej 40 stopni-jak się nam raz psuł piecyk gazowy i grzało wodę do max.35 to się trzęsłam z zimna

ech zmęczył mnie ten blog,zmyję teraz makijaż,zrobię peeling i nałożę maseczkę od Meitsy-na pierwszy ogień idzie truskawka
niewiem, mialo byc dzisiaj juz od 14 wszystko Ok, i co?? doopa jest 21 i zimno, ja tez do kapieli i pod prysznic musze miec goraca wode, maseczki od Meitsy wyprobuje jak beda grzali, bo nic mi sie nie chce

Cytat:
Napisane przez Buniat Pokaż wiadomość
Bry
była u ginka i wszystko jest OK

teraz już po obiado-kolacji i mogę posiedzieć z Wami, ale ostatnio zmęczona jestem, więc nie wiem jak długo dam radę
mam nadzieje ze przebadal cie za nas wszystkie

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-03-14, 19:41   #222
cebulkaa
Wtajemniczenie

witam wieczorową porą
Cytat:
o dżizz....
To nauczycielki i dyrekcja powinny poradzić sobie z tym problemem. To ich rola, ich praca. Obawiam się, że Ty niewiele możesz tu zrobić...

Ech, naprawdę, dobija mnie jak słyszę, że nauczyciel nie radzi sobie ze swoimi dziećmi, ze swoją grupą. To nie świadczy dobrze o nim
Cytat:
mnie tez, chociaz czasem mam dosc... to jeszcze nie powiedzialm ze sobie nie radze, jak nie po dobroci.. to podnosze głos... lub sadzam do stolika.... tlumacze... a czasem po prostu zostawiam takie dziecko samo niech sobie przemysli...
hmm, na tych chłopców podobno nic nie działa, z każdego rozwiązania są zadowoleni - nie mogą ze wszystkimi iść na spacer - ok, posiedzą sobie, nie mogą siedzieć z innymi - ok, posiedzą sami...
może sądzicie że przesadzam, albo że nie powinnam się wtrącać ale codziennie mi dziewczynki (moja córa i jej koleżanka) opowiadają: a dziś iks popchnął anię, dziś wrzucił komuścoś, mamo co zrobić? - powiedz pani, pani pomoże... a one mi na to, że pani mówi do chłopców ale bez reakcji... to i pozostali zaczynają broić. a tu rozpacz bo obrazek/laurka/wyklejanka zniszczona a tyle pracy... woda wylana i sukienka mokra... jak ja nie poratuję mojego dziecka to kto? jeśli pani sobie nie radzi?

Cytat:
Napisane przez malyszkicownik Pokaż wiadomość
Wiecie co, dzisiaj na anatomii przeżyłam traumę, wyobraźcie sobie 2 wysokie regały wypełnione słojami (takimi po parę litrów) z formaliną, ...
brrr, mnie na samo wspomnienie zajęć w pracowni anatomii dreszcze przechodzą... a to były tylko zwierzątka... ale też w słojach, różniaste rzeczy im się porobiły zanim je zaformalinowali... sekcja psa... brrr! och, przypomniałaś mi...

Cytat:
chyba wynika stąd, że jestesmy dziś jednomyślne
ciekawe co obmyślimy??
wymyślcie coś dla mnie, jakieś wyjście z sytuacji bo

dziękuję
cebulkaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-14, 19:42   #223
Meitsa
Zakorzenienie

Ja już po plotach Aż żal było się rozstawać, ale jutro ciąg dalszy

Dziewczynki, piszcie jak wam się maseczki sprawują, bo bardzo ciekawa jestem

Jak ktoś lubi drapaki do twarzy to polecam gruszkowy peeling do cery tłustej z Joanny. Jest tak ostry, że rani mi twarz

meitsa-no-sekai.blogspot.com
Blog o lakierach, zielonej herbacie, koreańsko-japońskich i eko kosmetykach
25.06 Kanebo wycofuje niebezpieczne dla zdrowia kosmetyki wybielające
Meitsa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-14, 19:44   #224
cebulkaa
Wtajemniczenie

Cytat:
niewiem, mialo byc dzisiaj juz od 14 wszystko Ok, i co?? doopa jest 21 i zimno, ja tez do kapieli i pod prysznic musze miec goraca wode, maseczki od Meitsy wyprobuje jak beda grzali, bo nic mi sie nie chce

dziękuję
Stary 2012-03-14, 19:48   #225
alytjow
Zakorzenienie

GG do alytjow

Cytat:
Napisane przez Meitsa Pokaż wiadomość
Ja już po plotach Aż żal było się rozstawać, ale jutro ciąg dalszy

Jak ktoś lubi drapaki do twarzy to polecam gruszkowy peeling do cery tłustej z Joanny. Jest tak ostry, że rani mi twarz
Ja Ci napisze jak wypróbuje,a bedzie to wtedy jak zaczna mi z powrotem grzac w mieszkaniu, bo jak narazie to ide sie wygrzac do wanny i pod koldre, mam nadzieje ze jutro juz bedzie ok, bo zamarzne
Stary 2012-03-14, 19:52   #226
Buniat
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cebulkaa Pokaż wiadomość
hmm, na tych chłopców podobno nic nie działa, z każdego rozwiązania są zadowoleni - nie mogą ze wszystkimi iść na spacer - ok, posiedzą sobie, nie mogą siedzieć z innymi - ok, posiedzą sami...
może sądzicie że przesadzam, albo że nie powinnam się wtrącać ale codziennie mi dziewczynki (moja córa i jej koleżanka) opowiadają: a dziś iks popchnął anię, dziś wrzucił komuścoś, mamo co zrobić? - powiedz pani, pani pomoże... a one mi na to, że pani mówi do chłopców ale bez reakcji... to i pozostali zaczynają broić. a tu rozpacz bo obrazek/laurka/wyklejanka zniszczona a tyle pracy... woda wylana i sukienka mokra... jak ja nie poratuję mojego dziecka to kto? jeśli pani sobie nie radzi?
moja rada: musicie Wy wszyscy rodzice zażądać natychmiastowego zebrania wraz z dyrekcją i pisać petycję o usunięcie ich z przedszkola, bo dokuczają Waszym dzieciom, bo niszczą prace przez nich robione, bo niszczą im ubrania (a kto odda za pralnie, odkupi nowe???)
niech coś robią, na jakąś terapię ich poślą czy coś
musicie bronić Swoich dzieci

---------- Dopisano o 20:50 ---------- Poprzedni post napisano o 20:48 ----------

Cytat:
mam nadzieje ze przebadal cie za nas wszystkie
no niestety kochana, kazał każdej z Was stawić się z osobna

---------- Dopisano o 20:52 ---------- Poprzedni post napisano o 20:50 ----------

http://studentpotrafi.pl/9023/No-to-jemy
Stary 2012-03-14, 19:53   #227
dokia
Zakorzenienie

GG do dokia

Cytat:
No jakoś bardzo się nie rozwinęło u mnie, Staś też się trzyma, tylko w kaszel mokry mu przeszło, wiec jutro idziemy do lekarza. Tylko męża mocno rozwaliło, ma antybiotyk i nie może mówić.

Bo Ty co innego wykładasz. Ja (czy również moi koledzy z pracy) nie wyobrażamy sobie pójść na zajęcia nieprzygotowani... może gdyby cały czas się klepało to samo, to byłoby inaczej...
Ja jak mam nowy materiał/ książkę, z którym nie miałam jeszcze do czynienia to muszę spojrzeć co tam w ogóle jest Nie mogę iść i nie wiedzieć co dzisiaj będzie. Często też trzeba samemu przygotować dodatkowe ćwiczenia albo dodatkowe pytania.
No i czasami też są zagadnienia, z którymi się nie spotkałam (z dziedziny biznesu) i muszę poszperać w internecie o co kaman bo zdarzają się rzeczy, których nie ma w słownikach. Musze być zawsze czujna, zwarta i przygotowana
no to ja nie mogę mówić jak Twój mąż
no u mnie łatwiej bo mimo, że internet jest nieskończony (chyba) to i tak jest co robić.. a na fizie są zbiory zadań.. więc zawalę zadanie i z głowy lekcja
Cytat:
witam wieczorową porą

wymyślcie coś dla mnie, jakieś wyjście z sytuacji bo
do dyrektorki przedszkola iść i powiedzieć o co chodzi- Ty i inni rodzice- poprosić też o zwołanie zebrania z nią i z wychowawczyniami i przedstawić swoje stanowisko, ewentualnie poddać głosowaniu, lub gremialnie zapewnić dyrekcję przedszkola że jak nie będzie wyjścia to będziecie przenosić dzieci do innych przedszkoli...

no bez przesady - Wy w końcu płacicie za te przedszkole

my w swoim przedszkolu wywalczyć mogłyśmy niemało - ale trzeba zacząć działać
Stary 2012-03-14, 19:54   #228
alytjow
Zakorzenienie

GG do alytjow

dobra, lece do wanny, bo juz mam trzęsawke bede rano
Stary 2012-03-14, 19:58   #229
Meitsa
Zakorzenienie

Cytat:
Ja Ci napisze jak wypróbuje,a bedzie to wtedy jak zaczna mi z powrotem grzac w mieszkaniu, bo jak narazie to ide sie wygrzac do wanny i pod koldre, mam nadzieje ze jutro juz bedzie ok, bo zamarzne
Znam ten ból bardzo dobrze niestety, także wygrzej się w łóżku z herbatą i grubymi skarpetami

meitsa-no-sekai.blogspot.com
Blog o lakierach, zielonej herbacie, koreańsko-japońskich i eko kosmetykach
25.06 Kanebo wycofuje niebezpieczne dla zdrowia kosmetyki wybielające
Meitsa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-03-14, 19:58   #230
malyszkicownik
Zadomowienie

Cytat:
no nie zazdroszcze.... ja miałam mieć wyjście w ratowniku do prosektorium, ale jakoś nie składało się i good, bo bym pewnie nie poszła dosć na OIOMie się naoglądałam i nie tylko
Cytat:
Napisane przez jolkag78 Pokaż wiadomość
Ja przeżyłam traumę czytajac to co napisałaś...
Już nie cytowałam dalej, ale przepraszam Was wszystkie za chwilowe zepsucie dnia, ale musiałam gdzieś o tym napisać. Już mi przeszło, ogólnie nie ruszają mnie takie rzeczy, ale dwa pełne regały to dla mnie za dużo na raz.
malyszkicownik jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-14, 19:59   #231
Dorotxy
Zakorzenienie

Cytat:

wzięłaś miód/mleko? ten poprzedni miód z czymś tam to nie lubiłam,ten z mlekiem fajny
nie denerwuj się blogiem, naprawi się
a ten krem mam z tego zestawu z motywacyjnego w kat 2? jak dobrze pamiętam

współczuje wam braku ciepłej wody, choć jest pozytyw, że ona w ogóle jest trzeba jakiegoś pozytywa szukać, bo się zamartwiacie

ja i blog
Stary 2012-03-14, 19:59   #232
cebulkaa
Wtajemniczenie

no niestety, to nie jest takie proste. po pierwsze nie chciałabym bardziej skrzywdzić tych chłopców - ich już i tak skrzywdzono, pomijając sprawę oczywistą - nie mogą mieszkać ze swoimi rodzicami we własnym domu, nie bardzo też mam jak wdawać się w ostre dyskusje z "paniami" bo jesteśmy na stopie koleżeńskiej. nie sądzę też żeby mnie ktoś poparł - to niewielka miejscowość, sąsiad patrzy na sąsiada i wszyscy się boją "co o mnie pomyślą" i podobno poza mną (nie chce mi się w to wierzyć) nikt nie zgłaszał uwag. ciężko.

dziękuję
Stary 2012-03-14, 20:01   #233
cheneelle
Zakorzenienie

Lecę się kąpać. Która idzie ze mną?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-03-14, 20:04   #234
Dorotxy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Buniat Pokaż wiadomość

ja i blog
Stary 2012-03-14, 20:07   #235
Buniat
Zakorzenienie

Cytat:
no niestety, to nie jest takie proste. po pierwsze nie chciałabym bardziej skrzywdzić tych chłopców - ich już i tak skrzywdzono, pomijając sprawę oczywistą - nie mogą mieszkać ze swoimi rodzicami we własnym domu, nie bardzo też mam jak wdawać się w ostre dyskusje z "paniami" bo jesteśmy na stopie koleżeńskiej. nie sądzę też żeby mnie ktoś poparł - to niewielka miejscowość, sąsiad patrzy na sąsiada i wszyscy się boją "co o mnie pomyślą" i podobno poza mną (nie chce mi się w to wierzyć) nikt nie zgłaszał uwag. ciężko.
no to faktycznie, żebyś nie była tą jedną jedyną złą

współczuję, ale szkoda twojego dziecka
Stary 2012-03-14, 20:07   #236
loveve
Zakorzenienie

Cytat:
nie mogłam się zdecydować, którą nałożyć to tak jak Majka wzięłam truskawkową... zapach obłędny! skojarzył mi się z jakiś smacznym jogurtem truskawkowym, a nawet z czymś znacznie lepszym. a peeling niezły drapek. lubię mocne peelingi ale ten jest dla mnie wyjątkowo ostry. także nie wiem jak reszta maseczek, ale co jakiś czas może się uśmiechnę, jeśli można
loveve jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-14, 20:09   #237
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
gardło mnie drapię chyba zjem loda, może mi pomoże
wypędzluj lodem, a nie jedz
Cytat:
Napisane przez despa Pokaż wiadomość
Musiak to wpadam na grilla, ok? Uwielbiam grillowany boczek
ok ale już sie nie cieszę i jestem ch****nie zła tż w poniedziałek był u teściowej i zaprosił ją na niedzielę, mniejsza o to, nawet że na autobus po nią wyjeżdża, byłam tam na dzień babci to obleci ale tu zonk mówię mu, że jak nie zdążę w sobotę jechać z Klaudią po buty, to pojadę w niedziele, bo sklepy które mnie interesują i tak otwarte i sie pytam: o której "mama" przyjedzie, po obiedzie? bo jak coś, to chcę do południa na zakupy jechać, a on: przed obiadem, a ja chyba cię pogieło, ciekawe kto ten obiad zrobi ale się wk***łam co innego jakbym nie miała żadnych planów jestem taka zła, że chyba nie zrobię tego obiadu
Stary 2012-03-14, 20:10   #238
loveve
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cheneelle Pokaż wiadomość
oj, dziś muszę odmówić tej przyjemności, dopiero wróciłam
loveve jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-14, 20:12   #239
Sarunieczka
vel Turkusoowa :)

Cytat:

ja własnie jestem po użyciu truskawkowej bardzo fajna i jak pachnie ona taka z peelingiem,co? bo ma dużo ostrych drobinek i sobie ją wmasowałam porządnie w buzię i na 10 min.zostawiłam-super czysta buzia jest po zmyciu jeszcze na raz ją będę mieć,a w sobotę wypróbuję brzoskwinkę
Cytat:
dobra, lece do wanny, bo juz mam trzęsawke bede rano
do rana Bogi,będę wyglądać obyś się nie zaziębiła tylko ...

Cytat:
nie denerwuj się blogiem, naprawi się
od 3 dni się nie chce naprawić buu...

Cytat:
Napisane przez cheneelle Pokaż wiadomość
kusząca propozycja
Sarunieczka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-14, 20:13   #240
despa
Zakorzenienie

GG do despa

Cytat:
Napisane przez musso4 Pokaż wiadomość
wypędzluj lodem, a nie jedz

ok ale już sie nie cieszę i jestem ch****nie zła tż w poniedziałek był u teściowej i zaprosił ją na niedzielę, mniejsza o to, nawet że na autobus po nią wyjeżdża, byłam tam na dzień babci to obleci ale tu zonk mówię mu, że jak nie zdążę w sobotę jechać z Klaudią po buty, to pojadę w niedziele, bo sklepy które mnie interesują i tak otwarte i sie pytam: o której "mama" przyjedzie, po obiedzie? bo jak coś, to chcę do południa na zakupy jechać, a on: przed obiadem, a ja chyba cię pogieło, ciekawe kto ten obiad zrobi ale się wk***łam co innego jakbym nie miała żadnych planów jestem taka zła, że chyba nie zrobię tego obiadu

Aga ja bym specjalnie pojechała na zakupy w niedzielę i przypadkowo przeciągnęłyby mi się dłużej....żeby Tż musiał gotować sam.
despa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości