|
|
#212 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: GÓRNA PÓŁKA! Guerlain, MAC, Clinique, Bobbi Brown, , Too Faced, LADY CUP! marze
u Ciebie tak jak już wiesz
interesują mnie kubeczki, tylko nadal nie wiem jakie one mają rozmiary, czy są identyczne?jeśli tak to wzięłabym wtedy jeden z nich a jeśli mają różne rozmiary to wtedy obydwa ![]() napisz co chciałabyś ode mnie za 1 lub za 2 czy możesz zrobić zdjęcie 2 kubeczków obok siebie? |
|
|
|
|
#213 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: GÓRNA PÓŁKA! Guerlain, MAC, Clinique, Bobbi Brown, , Too Faced, LADY CUP! marze
podoba mi się zamiennik BB i meteorki Pink Fresh
W czerwcu kolorówka, pielęgnacja i pędzle https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post51679446 I parę ciuszków z sieciówek XS-M https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post50571226 Proszę odpisz u mnie - nie subskrybuję wątków |
|
|
|
|
#215 |
|
Konto usunięte
|
Hej, coś u mnie? Podoba mi się kilka rzeczy ; )
---------- Dopisano o 17:09 ---------- Poprzedni post napisano o 16:42 ---------- Mnie natomiast podobają się te rzeczy: Mac brun (brąz matowy, odpowiedni do brwi, zużycie jakieś 1%, ledwo muśnięty) Mac Conjure Up róż mineralny, brak zużycia, bardzo uniwersalny odcień różu Mac - Fix + mgiełka fiksująca do utrwalania makijażu. 65-70ml/100ml Oczywiście wiadomo, że za sam korektor nie będę chciała wszystkiego, ale może byś coś dobrała do np. Fixa i różu lub Fixa i cienia? Mogę 'zapuścić żurawia' poza wątek ewentualnie. |
|
|
|
|
#216 |
|
Zakorzenienie
|
Cos u mnie za ktores z meteorytow mini?
|
|
|
|
|
#217 |
|
Konto usunięte
|
odpisałam u siebie
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=605333&page=3 |
|
|
|
|
#218 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
Podoba mi się u Ciebie tyle rzeczy, że nawet nie będę wymieniać ![]() Znalazłabyś coś u mnie w wątku? ![]() Pozdrawiam ---------- Dopisano o 23:34 ---------- Poprzedni post napisano o 21:47 ---------- Korektor maca już niestety nieaktualny. Reszta jak najbardziej ![]() U Ciebie podoba mi się: -mac humid -mac brun -cień mineralny mac Illusionary Burning Ambition -Mac Conjure Up róż mineralny, brak zużycia, bardzo uniwersalny odcień różu -Mac - Fix + mgiełka fiksująca do utrwalania makijażu. 65-70ml/100ml -Mac - paletka na 4 cienie -Bobbi Brown - eyeliner czarny -Maestro - 180 w rozmiarze 24, wielka kula - mam poza wątkiem pędzle Real Techniques i mogę któryś oddać - szukasz jakiegoś konkretnego? -meteoryty Pink Fresh miniatura 8g w oryginalnym, mniejszym opakowaniu Czy coś z tych rzeczy oddałabyś za te, które Ci się podobały w moim wątku? A może coś byś jeszcze dobrała? ![]() Poza wątkiem mogę oddać któreś z pędzli Real Techniques i mam też kilka wkładów z Inglota (niewielkie zużycie) tylko nie wiem, jakie kolory Cię interesują
|
|
|
|
|
#219 |
|
Konto usunięte
|
Z twojej wish mam jeszcze wkład MAC Smut z malutkim zużyciem, mogłabym też zaproponować paletkę Inglota z trzema wdepotowanymi do środka okrągłymi cieniami, eyeliner mam w żelu ale akurat z Maybelline, taki: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...gel-liner.html czarny. Nie wiem jak z samymi wkładami Inglota, musiałabym poszukać, szukasz jakichś konkretnych kolorów?
|
|
|
|
|
#220 |
|
Raczkowanie
Przekupka: 19 pkt / 100% pozyt.
|
hej hej, znalazłabyś coś za któreś mini meteorki, czy brak odp znaczył, że nic?
|
|
|
|
|
#221 |
|
Wtajemniczenie
|
Z pędzli mogę oddać:
Real Techniques - pointed foundation brush i pixel-point eyeliner brush Elf - blending eye brush Real Techniques były użyte 1 raz, elf trochę więcej, ale też jest w dobrej kondycji (mogę zrobić zdjęcia). A z cieni Inglota okrągłych (interesują Cię tylko okrągłe? Bo mam też kwadraty i prostokąty ):115 59 144 357 i ewentualnie 366 |
|
|
|
|
#223 |
|
Konto usunięte
|
W tej paletce mam okrągłe wkłady właśnie, spore, dwa kolory matowe i jeden bardziej błyszczący, numerów chyba nie mam ale to jest taki matowy jasny beż, błyszczący brąz i matowa czerń.
|
|
|
|
|
#224 |
|
SPAMER
Nieopłacona reklama |
niestety
---------- Dopisano o 21:32 ---------- Poprzedni post napisano o 20:59 ---------- w sumie to tregginsow, sukienek maxi sandalkow 37, koturn, |
|
|
|
|
#225 |
|
Konto usunięte
|
[1=daf502bc9430c04b8cbdbd9 4f51a8624bed02f84_61e0bd2 ac4d4e;34469607]W tej paletce mam okrągłe wkłady właśnie, spore, dwa kolory matowe i jeden bardziej błyszczący, numerów chyba nie mam ale to jest taki matowy jasny beż, błyszczący brąz i matowa czerń.[/QUOTE]
Przypominam się ; ) |
|
|
|
|
#226 |
|
Zakorzenienie
|
Tylko fix + by mi się przydał, bo u mnie już denko widać. Co byś za niego chciała?
|
|
|
|
|
#227 |
|
Konto usunięte
|
Zrobię zdjęcie w wolnej chwili, zapewne jutro : ) Hmm... za paletkę i korektor MAC... jej, nie jestem pewna jeszcze do końca - jak wiesz podoba mi się Brun, Fix i Conjure Up, ale raczej wszystkich tych trzech rzeczy za to nie oddasz, co powiesz na Brun i Conjure Up? Chciałabym wiadomo żebyś do tego fixa jeszcze coś dobrała, ale w wątku raczej już nic nie znajdziesz, poza tylko odlewkami perfum mogłabym służyć.
Za Mademoiselle szukam czegoś naprawdę wow, wymieniam je tylko dlatego że udało mi się upolować w końcu moją ukochaną wersję EDP, podejrzewam że wymienię tylko na jedną sporą lub kilka rzeczy z mojej wish i to takiej naprawdę ścisłej : ) Jak znam życie to będą w wątku stały i stały, no ale wybredna będę : ) |
|
|
|
|
#228 |
|
Zakorzenienie
|
Podoba mi się Ginvera i DDML
|
|
|
|
|
#229 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze, szkoda
A nie masz już tej używanej , o której wspominałaś? : ) + podoba Ci się u mnie coś jeszcze? Bo mam inną fajną propozycję również : )
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#230 |
|
Zakorzenienie
|
DAX Perfecta - krem ujędrniający i wypełniający piersi
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...ia-biustu.html za ta kredke avon schock?
|
|
#231 |
|
Zakorzenienie
|
tak jest bez drobinek
zwykła czarna to co robimy wymianke? zapraszam na pw
|
|
#232 |
|
Wtajemniczenie
|
może coś u mnie za Mac Myth
pomadka nude o wykończeniu satynowym, zostało jakieś 60%
|
|
#233 |
|
Zakorzenienie
|
Interesują mnie:
-mac humid (ciemnozielony kolor, w zasadzie nowy, oddaję, bo mam dwa takie same wkłady )oraz INGLOT - AMC 24 Pigment w złotym kolorze Czy mogłabym prosić o swatche?
|
|
|
#234 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja wlasnie chcialam plynny, najchetniej jakis rozswietlajacy pod oczy. Mam Studio Finish z MAC-a ale on za ciezki dla mnie pod oczy. Ale jakby Ci to pasowalo to przyjelabym chetnie szampon Biodermy
|
|
|
|
|
#235 |
|
Raczkowanie
|
hej, coś u mnie za:
Bobbi Brown - Shimmerbrick w kolorze Rose będę wybredna Bobbi Brown - Creamy Concealer Kit Zestaw korektora z pudrem utrwalającym, odcień Sand, świetnie kamufluje cienie pod oczami, ubytek jakieś 5% https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=620697 |
|
|
|
|
#236 |
|
Zakorzenienie
|
Przepraszam, przeoczyłam : ) Teraz wyjeżdżam na parę dni, pomyślę i dam znać jak wrócę
|
|
|
|
|
#237 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety nic za paletkę nie znalazłam
|
|
#238 |
|
Raczkowanie
|
nic
|
|
#240 |
|
Zakorzenienie
|
Masz dużo ładnych rzeczy, ale praktycznie sama górna półka i nie jestem pewna, czy mam tu czego szukać
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:33.

interesują mnie kubeczki, tylko nadal nie wiem jakie one mają rozmiary, czy są identyczne?