Śluby kwietniowe cz. 2 - Strona 8 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-03-28, 21:55   #211
Lubcia
Zadomowienie

Dot.: Śluby kwietniowe cz. 2

Cytat:
Napisane przez xp123 Pokaż wiadomość
Ha ha ale się uśmiałam. Świetne te nagrody. Muszę koniecznie wykorzystać u siebie

---------- Dopisano o 21:06 ---------- Poprzedni post napisano o 21:02 ----------

-Co do Etiaxilu, ja również go używam przed jakimiś ważnymi okazjami, gdy paszki mogą narobić problemu. U mnie wystarczy tylko raz posmarować na noc dzień przed imprezką i problem z głowy Ale to zależy od organizmu, jednemu wystarczy raz inny musi powtórzyć to kilka razy. AAAA i nie polecam przed aplikacją stosować ani depilacji ani golenia brrrrrrr - może zaboleć
Widzę że więcej dziewczyn to używa ja też zaliczam się do tego grona i powiem wam że dla mnie jest to rewelacyjny produkt wystarczy mi dwa razy w tygodniu posmarować i mam spokój na dłuższy czas Przed ślubem będzie na pewno etiaxil w użytku aby nie było żadnych niespodzianek śmierdzących
http://s7.suwaczek.com/201302221561.png
Bartuś
28.01.2015
Lubcia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-28, 22:09   #212
be257fbd309f063d0b46a46a8a3513ba0f4b3308_684a0a7a57592
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość
kochanieńkie, ile Wy piszecie?!?!?! na kilka godzin z oczu Was nie można spuścić
generalnie w pracy ok - jak się okazało szefowa obrzydliwie wyolbrzymiła sprawę, ja dzisiaj wparowuję do roboty z zapuchniętymi od płaczu oczami, a koleżanka nawet nie wiedziała o co chodzi....... Co za życie....... :|
zrobiłam mega pyszne spagetti i po obiadku czas na wizaż haha
pomysł z wątkiem "już po" super
ja niestety mam taką pracę, że do kompa mam dostęp tylko jak kogoś mam kasować :dziwak:
piękne macie te torty!!! Ja swój będę zamawiać dopiero 2tygodnie przed ślubem, na szczęście nie trzeba go przewozić, bo piecze teściowa właścicielkitakże nawet nie wiem, jak będzie wyglądał dokładnie i cena rewelacyjna, bo za porcję na 20 osób 80zł , więc nas to powinno wyjść jakieś 320zł firurki nie przewidujemy
ile płacicie za swoje bukiety??? Jak koleżanka usłyszała, że ja za swój 150, to mało nie padła? To faktycznie tak dużo???
hej Kochana, u nas plotki pelna para
mi bukiet robi zona kolegi tz i bierze 250 zl za dwa bukiety i dwie butonierki, ale otwarcie powiedziala, ze to prezent i mam wszystko w cenie jednego, gdyz ceny w Wawie to wlasnie od 200 zl w gore...

Ciesze sie, ze z praca ok i sie wyjasnilo

Ja jutro pojawie sie moze tylko z rana, bo mam inwentaryzacje srodkow trwalych w firmie i musze przypilnowac dzial jako koordynator, wiec pewnie tylko wcinajac sniadanie Was odwiedze

---------- Dopisano o 22:07 ---------- Poprzedni post napisano o 22:06 ----------

Cytat:

-Co do Etiaxilu, ja również go używam przed jakimiś ważnymi okazjami, gdy paszki mogą narobić problemu. U mnie wystarczy tylko raz posmarować na noc dzień przed imprezką i problem z głowy Ale to zależy od organizmu, jednemu wystarczy raz inny musi powtórzyć to kilka razy. AAAA i nie polecam przed aplikacją stosować ani depilacji ani golenia brrrrrrr - może zaboleć

hmmm, chyba sobie kupie...

---------- Dopisano o 22:09 ---------- Poprzedni post napisano o 22:07 ----------

Cytat:
Napisane przez Lubcia Pokaż wiadomość
Widzę że więcej dziewczyn to używa ja też zaliczam się do tego grona i powiem wam że dla mnie jest to rewelacyjny produkt wystarczy mi dwa razy w tygodniu posmarować i mam spokój na dłuższy czas Przed ślubem będzie na pewno etiaxil w użytku aby nie było żadnych niespodzianek śmierdzących
teraz chyba na pewno kupie.
ile to kosztuje?
nie koliduje z uzyciem innego dezodoranta? chyba ze to juz sam w sobie dezodorant...

_________

w ogole, nie zapisalam kiedy dostalam okres i przeszukalam telefon tz, bo jak dostaje to pisze od razu do tz. a u niego w tel od swiadkowej wiadomosc "przesylam ci pytania konkursowe na panienski, wypelnij i odeslij" aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa beda mnie testowac na zone!!

Edytowane przez be257fbd309f063d0b46a46a8a3513ba0f4b3308_684a0a7a57592
Czas edycji: 2012-03-28 o 22:15
be257fbd309f063d0b46a46a8a3513ba0f4b3308_684a0a7a57592 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-28, 23:32   #213
xp123
Raczkowanie

[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;33200919]

hmmm, chyba sobie kupie...

ile to kosztuje?
nie koliduje z uzyciem innego dezodoranta? chyba ze to juz sam w sobie dezodorant...
[/QUOTE]
Kochana, jak to użyjesz to żaden dezodorant ci już nie będzie potrzebny Możesz się spocić dookoła ale tam gdzie się posmarujesz będzie suchutko
Etiaxil kosztuje ok. 50 zł ale jest tańszy odpowiednik, który ostatnio poleciła mi Pani w aptece (skład ten sam i równie dobrze działa) ale nie pamiętam nazwy w tej chwili. W każdym razie był chyba o 20- 30 zł tańszy
Stary 2012-03-29, 08:36   #214
nusiekowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość
Hej ho!

Jak ja nie cierpię usadzania gości!!!!!!

Chciałam mieć okrągłe stoły, no to mam problem

Zrobiłam już 12 kombinacji- osobiście liczyłam- i nic mi nie pasuje. Albo o kogoś do stolika za duzo, albo Antek nie może siedzieć z Jasiem, albo znów Jola musi siedzieć z Kryśką i Patrycją, ale te znowu wolą z Kinga i Olą, które znów z facetem Joli nie bardzo... (rozumiecie o co ho ) i tak w kółko... a najlepsze w tym jest to, że my dalej nie wiemy z kim będziemy siedzieć Bo z samymi świadkami to za mało. Najlepiej gdybyśmy w 14 osób razem ze znajomymi siedzieli, ale to się zobaczy.
Męczyłam się tak 2 temu.....też wypłodziłam kilka wersji ale jakoś w każdej było coś nie tak w końcu zrobiłam se przerwe i po dwóch dniach zasiadłam ponownie do usadzania i się udało za pierwszym razem dumna jestem z siebie jak nic! Tobie też sie uda-tzreba pamietać ,ze wszystkich sie nie zadowoli!!!i luz!

---------- Dopisano o 08:34 ---------- Poprzedni post napisano o 08:30 ----------

w ogole, nie zapisalam kiedy dostalam okres i przeszukalam telefon tz, bo jak dostaje to pisze od razu do tz. a u niego w tel od swiadkowej wiadomosc "przesylam ci pytania konkursowe na panienski, wypelnij i odeslij" aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa beda mnie testowac na zone!![/QUOTE]
ja podobna wiadomośc znalazłam wczoraj na mailu u młodego-od razu zamknęłam poczte coby nie znac za dużo szczegółow-w tym wypadku lepiej nie wiedziec co dziewczyny planują

---------- Dopisano o 08:36 ---------- Poprzedni post napisano o 08:34 ----------

Cytat:
Kochana, jak to użyjesz to żaden dezodorant ci już nie będzie potrzebny Możesz się spocić dookoła ale tam gdzie się posmarujesz będzie suchutko
Etiaxil kosztuje ok. 50 zł ale jest tańszy odpowiednik, który ostatnio poleciła mi Pani w aptece (skład ten sam i równie dobrze działa) ale nie pamiętam nazwy w tej chwili. W każdym razie był chyba o 20- 30 zł tańszy
Ja używam antidral-rewelacja-problem z poceniem mam z głowy. I cena około 10 zł o ile pamiętam...pojemniczek wydajny jes-ja już swój mam z pół roku...jakoś tak
Stary 2012-03-29, 09:17   #215
Ewelinka i juz
Raczkowanie

Cytat:
kochanieńkie, ile Wy piszecie?!?!?! na kilka godzin z oczu Was nie można spuścić
generalnie w pracy ok - jak się okazało szefowa obrzydliwie wyolbrzymiła sprawę, ja dzisiaj wparowuję do roboty z zapuchniętymi od płaczu oczami, a koleżanka nawet nie wiedziała o co chodzi....... Co za życie....... :|
ja niestety mam taką pracę, że do kompa mam dostęp tylko jak kogoś mam kasować :dziwak:
ile płacicie za swoje bukiety??? Jak koleżanka usłyszała, że ja za swój 150, to mało nie padła? To faktycznie tak dużo???
co za wredna szefowa
ale dobrze, że jest ok z pracą...

my bukiecik to będziemy zamawiać jakoś pewnie tydzień przed ślubem
chciałabym za 2 bukiety, butonierki i kwiaty na stół PM zmieścić się w 200-300 zł, ale z tego co widze, to tylko mogę pomarzyć... straszne te ceny
przecież jak się jest gościem na slubie i kupouje bukiet, to kosztuje 30-50 zł, czemu ten ślubny tak dużo?

---------- Dopisano o 09:17 ---------- Poprzedni post napisano o 09:13 ----------

[QUOTE]

ja też

28 kwietnia, godz. 16:00
Ewelinka i juz jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-29, 09:26   #216
nusiekowa
Wtajemniczenie

[QUOTE=Ewelinka i juz;33204643]
my bukiecik to będziemy zamawiać jakoś pewnie tydzień przed ślubem
chciałabym za 2 bukiety, butonierki i kwiaty na stół PM zmieścić się w 200-300 zł, ale z tego co widze, to tylko mogę pomarzyć... straszne te ceny
przecież jak się jest gościem na slubie i kupouje bukiet, to kosztuje 30-50 zł, czemu ten ślubny tak dużo?

[QUOTE]

Ja za swój bukiet płace 220-250 .Cena też zalezy jakei kwiaty chcesz by byłu uzyte.Wiadomo,ze bukiet z samych tulipanów bądź róz bedzie tańczy od takiego ze storczykami np. Ale zgadzam się ,ze ceny sa kosmiczne
Stary 2012-03-29, 09:34   #217
Konto usunięte

Cytat:
a to jakos pachnie?

---------- Dopisano o 09:34 ---------- Poprzedni post napisano o 09:32 ----------

Cytat:
Napisane przez nusiekowa Pokaż wiadomość

ja podobna wiadomośc znalazłam wczoraj na mailu u młodego-od razu zamknęłam poczte coby nie znac za dużo szczegółow-w tym wypadku lepiej nie wiedziec co dziewczyny planują

hihihi, szykuje sie na najgorsze oby tylko nie kazaly mi pic za kazda bledna odp
be257fbd309f063d0b46a46a8a3513ba0f4b3308_684a0a7a57592 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-29, 09:52   #218
nusiekowa
Wtajemniczenie

[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;33205015]a to jakos pachnie?

---------- Dopisano o 09:34 ---------- Poprzedni post napisano o 09:32 ----------

hihihi, szykuje sie na najgorsze oby tylko nie kazaly mi pic za kazda bledna odp [/QUOTE]
OMG chyba nie będa ryzykować ...tego że panieński sie skończy się o 21????
ja ostatnio byłam na panienskiem gdzie młoda w domu musiała wykonywac jakieś zadania:prasować koszule na czas,odgadywac przyprawy po zapachu...i jak cos zle zrobiła piła takiego dużego kielonka wódki.O 22 pojechałyśmy do knajpy...a o 22.20 młodej juz nie było bo wracała do domu tak ją świadkowa załatwiła konkursami
Stary 2012-03-29, 09:55   #219
Konto usunięte

Cytat:
OMG chyba nie będa ryzykować ...tego że panieński sie skończy się o 21????
ja ostatnio byłam na panienskiem gdzie młoda w domu musiała wykonywac jakieś zadania:prasować koszule na czas,odgadywac przyprawy po zapachu...i jak cos zle zrobiła piła takiego dużego kielonka wódki.O 22 pojechałyśmy do knajpy...a o 22.20 młodej juz nie było bo wracała do domu tak ją świadkowa załatwiła konkursami

hehehe, a nie wiem, co ona planuje;D
najgorsze jednak, ze ten okres wypada mi na sobote a ja juz sie zle czuje, nie moge dotnac bistu wiec pewnie przyjdzie i spedze ten dzien na prochach:\

a w ogole 21 kwietnia = 23 dni do slubu !!!! padne przy 20 dniach............:|

Edytowane przez be257fbd309f063d0b46a46a8a3513ba0f4b3308_684a0a7a57592
Czas edycji: 2012-03-29 o 09:57
Stary 2012-03-29, 10:09   #220
maxwelka
Zakorzenienie

GG do maxwelka Send a message via Skype™ to maxwelka

Kurde, pięknie odpowiedziałam na wszystko, co chciałam, i w trakcie usuwania nadmiaru emotikonek wszystko mi się usunęło, muszę pisac jeszcze raz No więc tak:

Cześć dziewczynki U mnie dzisiaj szefuńcio na miejscu, ale póki co na jakimś mega ważnym spotkaniu, więc będę z doskoku

Ze ślubnych spraw zadzwoniłam wczoraj do hotelu, na prośbę teściowej dowiedziałam się o dokładne ceny pokoi, zamówiłam stół sushi i ustaliłam jakie chcemy kwiaty (białe eustomy) i żeby mi wycenił dodatkowe ozdoby kwiatowe
Dzisiaj mam zamiar już do końca ogarnąć zdjęcia do prezentacji i przesłać naszym kamerzystom, bo już najwyższa pora.
Z tymi zdjęciami to w ogóle słodziak był, bo TŻ wczoraj najpierw był w naszym mieszkaniu, zamienił w jednej baterii wodę ciepłą z zimną, żeby była zgodnie z kolorami czerwony/niebieski i zrobił światło w składziku tak, że będzie na fotokomórkę, więc mnie tym bardzouszczęśliwił No i wieczorem przesłał mi swoje zdjęcia ze swojej młodości, niedługo przed tym jak się poznaliśmy, więc normalnie kisiel w majtkach, jaki przystojniak Tak że miałam wieczór totalnego zakochania w moim wspaniałym, zdolnym i przystojnym TŻciku

Cytat:
Hej ho!

Zrobiłam już 12 kombinacji- osobiście liczyłam- i nic mi nie pasuje. Albo o kogoś do stolika za duzo, albo Antek nie może siedzieć z Jasiem, albo znów Jola musi siedzieć z Kryśką i Patrycją, ale te znowu wolą z Kinga i Olą, które znów z facetem Joli nie bardzo... (rozumiecie o co ho ) i tak w kółko... a najlepsze w tym jest to, że my dalej nie wiemy z kim będziemy siedzieć Bo z samymi świadkami to za mało. Najlepiej gdybyśmy w 14 osób razem ze znajomymi siedzieli, ale to się zobaczy.
Doskonale Cię rozumiem, bo sama przez to przechodziłam, też sobie wymyśliłam okrągłe stoły, a potem połowę soboty siedzieliśmy ja, TŻ i nasi rodzice usadzając tą całą gawiedź Ale się udało. Trzeba się niestety pogodzić z tym, że nie wszystkich uda się posadzić tak, jakby się chciało i jakby może oni sami chcieli, ale trudno - duzi są, poradzą sobie, poprzesiadają się i tyle. To wszystko i tak tylko na pierwszy posiłek, a potem może się już dziać co chce

Cytat:
Napisane przez tartetka Pokaż wiadomość
Współczuję...
Ja aż się boję o tym pomyśleć... Ale w końcu będę musiała się do tego zabrać....

Dziewczynki wiecie co? Ostatnio marudziłam, że chudnę tak?
No to teraz mam taki apetyt, że się zaczynam martwić czy się zmieszczę w JUŻ ZWĘŻONĄ suknię
No to teraz ja mam dla Ciebie ciekawostkę: od zeszłego tygodnia regularnie z dnia na dzień chudnę ok. 200 gram, tak że w zeszłym tygodniu było jeszcze ok. 62, 61,8 kg, a dzisiaj już było 61 mimo że wczoraj cały dzień miałam ciąg na słodycze, a na kolację zrobiłam sobie zapiekanki z białym pieczywem, masłem, pieczarkami i rozpuszczonym żółtym serkiem No po prostu mi spada. A przy moim wzroście (176) nie ma już dalej prawa, szczególnie że 10 kwietnia odbieram zwężoną suknię Na szczęście pani w salonie powiedziała, że to jest taki termin że w razie czego jeszcze podziałamy, ale już bym nie chciała... Tak że jedz kochana, bo szczerze wątpie, żebyś w tym całym stresie miała od tego jakoś szczególnie utyć

Cytat:
Napisane przez Ewelinka i juz Pokaż wiadomość
Gosza, jaka śliczna sala

Pięknie jest
a ja proponuję wersję mieszaną (raz byłam tak usadzona)

stoliki dla rodzin - zwykłe, prostokątne, w jednym rządku lub w dwóch
a dla znajomych okrągłe

na weselu, gdzie byłam to prostokątne były z dwóch naprzeciwległych ścian, a okrgągłe w środku, między nimi

Wtedy Wy też możecie siedzieć przy prostokątnych, ale tak, aby na wprost Was nikt nie siedzial i nie zasłanial Was - np. jak na załączonym schemaciku
Hmmm... Dla mnie takie usadzenie mogłoby sprawić, że niektórzy goście mogliby stwierdzić, że ci, którzy siedza przy okrągłych stołach są wyróżnieni i poczuć się urażeni.

Cytat:
piękne macie te torty!!! Ja swój będę zamawiać dopiero 2tygodnie przed ślubem, na szczęście nie trzeba go przewozić, bo piecze teściowa właścicielkitakże nawet nie wiem, jak będzie wyglądał dokładnie i cena rewelacyjna, bo za porcję na 20 osób 80zł , więc nas to powinno wyjść jakieś 320zł firurki nie przewidujemy
Super, że w pracy już dobrze Widzisz, głupi ludzie mają to do siebie, że zrobią drugiemu wielką przykrość i nawet się nie zorientują Ale Ty się kochana nic nie przejmuj, po prostu rób swoje i tyle. Będzie dobrze!

Dla mnie 150 zł za bukiet slubny jest ok, ale ja jestem dziwna, więc może nie sugeruj się za bardzo moją opinią

Ale za to cenę tortu macie rzeczywiście naprawdę świetną!

Cytat:
Napisane przez Lubcia Pokaż wiadomość
maxwelka nie wiedziałam że ty też jesteś Magda Mój do mnie mówi Madzia albo kochanie nigdy nie powiedział Magdalena nawet w złości wie że tego bardzo nie lubie
Mój do mnie mówi Magdusia, a nikt do mnie wcześniej (poza moją mamą, bo tata to raczej Magdulku albo Prosiak - od Prosiaczka z Kubusia Puchatka ) tak nie mówił, bo dla moich znajomych jestem Madzią
A jeszcze, jak coś któreś z nas zbroi albo przykombinuje, lub robi w tajemnicy przed drugim, to mówimy do siebie "Niecnoto"

Cytat:
Napisane przez dziuba85 Pokaż wiadomość
Ja też jestem Magda, nie Magdalena
Ja mam Magdalena w dowodzie Ale ostatnio zauważyłam, że to mega popularne imię. W klasie w liceum co prawda tylko dwie nas było, ale wcześniej, w podstawówce, z tego co pamiętam to 4 Teraz w pracy też jest nas 4 Magdy, w tym moja bezpośrednia przełożona, z którą siedzę biurko w biurko. Dziewczyna, która spiewa na moim ślubie też Magda, a hitem hitów jest to, że bratowa mojego TŻta też jest Magda i, jako że żadna z nas nie chciała dwuczłonowego nazwiska, to nazywamy się identycznie z imienia i nazwiska Dobrze, że chociaż drugie imiona mamy inne

Cytat:
-I wlaśnie dlatego wybrałam kwiecień jako miesiąc ślubu. Po pierwsze, 10 rocznica naszego związku, po drugie wszystko budzi się do życia i ludzie są bardziej radośni, po 3- nikt nie jest na wakacjach, a po 4- jeszcze jest za chłodno w nocy aby się porozchodzili po terenie a na sali nie zostało po kilka osób.
10. rocznica U nas w dniu ślubu będzie 2 lata i 3 miesiące

[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;33200919]Ja jutro pojawie sie moze tylko z rana, bo mam inwentaryzacje srodkow trwalych w firmie i musze przypilnowac dzial jako koordynator, wiec pewnie tylko wcinajac sniadanie Was odwiedze

_________

w ogole, nie zapisalam kiedy dostalam okres i przeszukalam telefon tz, bo jak dostaje to pisze od razu do tz. a u niego w tel od swiadkowej wiadomosc "przesylam ci pytania konkursowe na panienski, wypelnij i odeslij" aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa beda mnie testowac na zone!![/QUOTE]

"Inwentaryzacja środków trwałych" - to brzmi dumnie

Mi póki co na dzień ślubu wypada pierwszy dzien okresu Ale mam nadzieję, że będzie zgodnie z tendencją i przyjdzie z lekkim opóźnieniem

A z tymi pytaniami to fajnie, też bym u siebie chciała ale póki co muszę tylko umierać z ciekawości... i czekać

Edytowane przez maxwelka
Czas edycji: 2012-03-29 o 10:15
maxwelka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-29, 10:26   #221
LadyWhisper
Zakorzenienie

mnie dziewczyny próbowały rozpić, a się nie dało generalnie jakbym wypiła tyle, ile na panieńskim w każdy inny normalny dzień, już bym leżała pod stołem a tak bawiłyśmy się gdzieś do 1.30, mega długo, zważając, że zaczęło się gdzieś o 16 zadania miałam genialne, ale nie będę wam zdradzać, co by się nie powtórzyło którejś z washihi
ja wczoraj zamówiłam kolczyki, dzisiaj wybrałam księgę gości, zdecydowaliśmy się z M. na formę podziękowań dla Rodziców i Dziadków, dzisiaj musimy zamówić, będziemy dzwonić do organisty, mamy dziewczynę do śpiewania załatwioną już, eeee co by tu jeszcze ahhh od jutra zbieramy potwierdzenia na 100%, więc wezmę się za winietki, generalnie...... przeraża mnie to
no i od tygodnia jestem na lekkiej diecie, nie jem słodyczy i czipsów, i jem połowę tego, co zwykle i efekty sąąąąą zwłaszcza w brzuchu!!! Mój kaloryfer jest jeszcze bardziej widoczny, chociaż nie wiem, czy o taki akurat efekt mi chodziło hehe :dziwak:

muszę się zebrać z łóżka, bo dzisiaj mi będą coś wiertać w kuchni.... Aha jeszcze jedziemy do krawcowej dobrać musznik i butonierkę

i mam fazę na tą piosenkę od wczoraj
http://www.youtube.com/watch?v=76RbWuFll0Y

.... Dziecko - to przecinek między ojcem a matką. Ale i spójnik.
Z Każdym Dniem Coraz Bardziej

Edytowane przez LadyWhisper
Czas edycji: 2012-03-29 o 10:33
LadyWhisper jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-29, 10:31   #222
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez maxwelka Pokaż wiadomość

Mi póki co na dzień ślubu wypada pierwszy dzien okresu Ale mam nadzieję, że będzie zgodnie z tendencją i przyjdzie z lekkim opóźnieniem
o kurde, no cos ty? a moze jakies tabletki wezmiesz?
Stary 2012-03-29, 10:33   #223
maxwelka
Zakorzenienie

[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;33206220]o kurde, no cos ty? a moze jakies tabletki wezmiesz?[/QUOTE]

Oj, co to to nie, nia ma mowy, nie znosze tabletek. Wysypuje mnie po nich, zatrzymuje mi się woda w organizmie, samo zło Wolę mieć okres, którego nie widać niż wypryszczonego ryjka
Stary 2012-03-29, 10:57   #224
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Maxwelka zacznij sobie przed okresem łykać rutinoscorbin na opóźnienie okresu. Mówię serio

Pick me. Choose me. Love me

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
gosza_m jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-29, 11:01   #225
maxwelka
Zakorzenienie

Cytat:
Maxwelka zacznij sobie przed okresem łykać rutinoscorbin na opóźnienie okresu. Mówię serio
A ile wcześniej i w jakiej ilości?
Stary 2012-03-29, 11:05   #226
nusiekowa
Wtajemniczenie

Cytat:

to tak jak mi
Stary 2012-03-29, 11:07   #227
maruda80
Zakorzenienie

Cytat:
Też jestem zainteresowana, niestety to będzie pierwszy dzień

maruda80 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-29, 11:07   #228
Ewelinka i juz
Raczkowanie

Cytat:
A macie coś, żeby przyspieszyć?

28 kwietnia, godz. 16:00
Ewelinka i juz jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-29, 11:10   #229
Konto usunięte

Cytat:
Oj, co to to nie, nia ma mowy, nie znosze tabletek. Wysypuje mnie po nich, zatrzymuje mi się woda w organizmie, samo zło Wolę mieć okres, którego nie widać niż wypryszczonego ryjka
no ja też tak to znosze, wiec sama bym nie wziela

---------- Dopisano o 11:09 ---------- Poprzedni post napisano o 11:07 ----------

Cytat:
Napisane przez Ewelinka i juz Pokaż wiadomość
A macie coś, żeby przyspieszyć?
a tobie tez na slub?
ja czasem mam tak, ale to moze zbieg okolicznosci raczej, ze jak mam 25 alb 26 dien cyklu (a normalnie mam 28 jak w zegarku) i pojdziemy sie kochac z tz bardzo bardzo intensywnie i do tego jeszcze wypijemy sobie np winko to okres przychodzi nastepnego dnia

---------- Dopisano o 11:10 ---------- Poprzedni post napisano o 11:09 ----------

Cytat:
to tak jak mi
kurde, to jednak dobrze, ze mi wypada na panienski:|
Stary 2012-03-29, 11:14   #230
nusiekowa
Wtajemniczenie

[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;33207069]ja czasem mam tak, ale to moze zbieg okolicznosci raczej, ze jak mam 25 alb 26 dien cyklu (a normalnie mam 28 jak w zegarku) i pojdziemy sie kochac z tz bardzo bardzo intensywnie i do tego jeszcze wypijemy sobie np winko to okres przychodzi nastepnego dnia

---------- Dopisano o 11:10 ---------- Poprzedni post napisano o 11:09 ----------

[/QUOTE]
no nie powiem....bardzo przyjemna metoda!!!
Stary 2012-03-29, 11:28   #231
slomka
in the dark of night

Przyczłapałam z innych wątków i przyszłam powiedzieć i postresować się razem z Wami. W przeciwieństwie do większości Was, ja jestem w czarnej du*** jeśli chodzi o cokolwiek A ślub - tylko cywilny za 15 dni
Stary 2012-03-29, 11:36   #232
Konto usunięte

Cytat:
o lol, no co ty? ja bralam teraz podczas przeziebienia

---------- Dopisano o 11:35 ---------- Poprzedni post napisano o 11:34 ----------

Cytat:
Napisane przez slomka Pokaż wiadomość
Przyczłapałam z innych wątków i przyszłam powiedzieć i postresować się razem z Wami. W przeciwieństwie do większości Was, ja jestem w czarnej du*** jeśli chodzi o cokolwiek A ślub - tylko cywilny za 15 dni

uu 15 dni?
ale masz kiecke i jakies miejsce na impreze po slubie? obraczki, garniak, tort?

---------- Dopisano o 11:36 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ----------

Cytat:
no nie powiem....bardzo przyjemna metoda!!!
no pytanie tylko, na ile skuteczna
Stary 2012-03-29, 11:41   #233
nusiekowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez slomka Pokaż wiadomość
Witaj-widze Ty tez z dolnośląskiego? Ślub macie we Wrocławiu?? czego Ci brak-może coś pomożemy?
Stary 2012-03-29, 11:46   #234
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Cytat:
A ile wcześniej i w jakiej ilości?
Szczerze- nie wiem. Kiedyś przy przeziębieniu łykałam mnóstwo i przesunął mi się ok 7 dni. A zaczęłam łykać tak mniej więcej 5 dni przed spodziewaną miesiączką.
Najlepiej zapytaj Twojego ginekologa. Wiem, że pływaczki i lekkoatletki tak robią, gdy okres ma im wypaść w trakcie zawodów.

Jeśli nie dostanę do środy przed weselem, to będę łykała codziennie po 2 tabletki min.

Pick me. Choose me. Love me

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
gosza_m jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-29, 12:10   #235
maxwelka
Zakorzenienie

Cytat:
Szczerze- nie wiem. Kiedyś przy przeziębieniu łykałam mnóstwo i przesunął mi się ok 7 dni. A zaczęłam łykać tak mniej więcej 5 dni przed spodziewaną miesiączką.
Najlepiej zapytaj Twojego ginekologa. Wiem, że pływaczki i lekkoatletki tak robią, gdy okres ma im wypaść w trakcie zawodów.

Jeśli nie dostanę do środy przed weselem, to będę łykała codziennie po 2 tabletki min.
Dzięki! W sumie to można go łykać na potęgę, bo nadmiar i tak się wysikuje
Stary 2012-03-29, 13:31   #236
xp123
Raczkowanie

[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;33205015]a to jakos pachnie?
[/QUOTE]
nie... smarujemy się na noc przed snem, a rano nie trzeba nic robić... jeśli chcesz aby pachniało to aplikujesz jakiś zwykły antypersiprant, ale nie ma takiej potrzeby bo skóra nie wydziela żadnych zapachów, więc ulubiony perfum na ciało w zupełności wystarczy

Ten tańszy odpowiednik, który mam w tej chwili to Activeblock Sensitive

---------- Dopisano o 13:31 ---------- Poprzedni post napisano o 13:23 ----------

Cytat:

10. rocznica U nas w dniu ślubu będzie 2 lata i 3 miesiące
No tak cierpliwa byłam bardzo... Jak zaczęliśmy być parą to w sumie jeszcze dzieciak ze mnie był ale jakoś wytrwaliśmy.....
Cytat:
to tak jak u mnie ale o zgrozo cykl od kilku miesięcy jest u mnie taki sam więc chyba będę musiała zasięgnąć porady gin.
Stary 2012-03-29, 13:49   #237
Konto usunięte

Cytat:
nie... smarujemy się na noc przed snem, a rano nie trzeba nic robić... jeśli chcesz aby pachniało to aplikujesz jakiś zwykły antypersiprant, ale nie ma takiej potrzeby bo skóra nie wydziela żadnych zapachów, więc ulubiony perfum na ciało w zupełności wystarczy

Ten tańszy odpowiednik, który mam w tej chwili to Activeblock Sensitive

dobra, zakupię
Stary 2012-03-29, 17:19   #238
malwus20
Wtajemniczenie

Cytat:

Jesli chodzi o rutinoscorobin to ja moge to potwierdzić na sobie, u mnie się sprawdziło. Tak mniej więcej powinnam dostac okres w tym miesiacu 9 a dostałam 17 dzieki łykaniu wit. C. Zawsze mam tak ze lekko mi sie spóźnia więc stwierdziłam ze w kwietniu wypadnie mi na ślub i zaczełam brac na początku marca żeby przesunąć okres już w marcu.

Edytowane przez malwus20
Czas edycji: 2012-03-29 o 17:20
malwus20 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-29, 19:25   #239
niusia_87
Zakorzenienie

Cytat:
Hej ho!

Każdy stolik po ile ma osób?
Podzieliłabym ludzi tylko na stoliki i na wejściu była by lista kto siedzi przy jakim, a sami niech sobie usiądą wg własnej permutacji
niusia_87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-29, 20:47   #240
Alejka13
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez malwus20 Pokaż wiadomość
Jesli chodzi o rutinoscorobin to ja moge to potwierdzić na sobie, u mnie się sprawdziło. Tak mniej więcej powinnam dostac okres w tym miesiacu 9 a dostałam 17 dzieki łykaniu wit. C. Zawsze mam tak ze lekko mi sie spóźnia więc stwierdziłam ze w kwietniu wypadnie mi na ślub i zaczełam brac na początku marca żeby przesunąć okres już w marcu.
To na Twoim miejscu mi wypadłby idealnie na ślub A ile dni przed okresem i w jakiej ilości łykałaś?
Alejka13 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości