![]() |
#211 |
Raczkowanie
|
Dot.: Detocell - opinie
Ja stosuje detocell dopiero 10 dni. Fakt, że cellulitu nie miałam nigdy jakiegoś bardzo dużego. Gdy przytyłam swojego czasu to widoczny był lekko na górze ud i troszeńkę na tyłku. A gdy mam swoją normalna, prawidłową wagę to jest praktycznie widoczny tylko przy ściśnięciu udeczka ;-P
I nie chcę nikomu robić nadziei, że detocell zdziała cuda, ale ja mam wrażenie, że mimo iż stosuję go krótko to widać jakieś niemałe efekty. Fakt że staram się pić wodę ( co najmniej litr dziennie , a dla mnie to już dużo bo kiedys wody nie piłam w ogóle), a dodatkowo ćwiczę 10 minut dziennie na pośladki ( a za razem te ćwiczenia działają na uda trochę) . Skóra jest jędrniejsza i gdy ściskam udo cellulit jest mniejszy. Ale czy to dzięki detocellowi ?? nie wiem ;-) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#212 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#213 |
Rozeznanie
|
Ja zawsze łykam tabletki podczas posiłku. Źle reaguję jak przyjmuję leki na pusty żołądek. Myślę, że bez diety i ćwiczeń tabletki niewiele zdziałają. No i jestem zdania, że bez sensu jest kupować na chybił trafił, bo skoro jest wybór między tabletkami na cellulit wodny i lipidowy to chyba lepiej wybrać coś odpowiedniego dla siebie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#214 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Edytowane przez o_liwka Czas edycji: 2013-06-02 o 08:16 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#215 |
Wtajemniczenie
|
Wiecie może ile kosztuje Detocell w Superpharmie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#216 |
Zakorzenienie
|
wyjątkowo drogi był chyba 45zł bez promocji...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#217 |
Przyczajenie
|
Wiem, że to pewnie żadne wielkie odkrycie, ale mnie to zaskoczyło, bo czuję się nieco oszukana przez producenta :|
Wcześniej kupiłam Detocell o działaniu wielokierunkowym na cellulit + avoslim (kompleksowe odchudzanie). Skończyłam oba opakowania i zachęcona przez Wasze posty kupiłam Detocell slim effect z tymi kapsułkami na dzień i na noc. Wlaśnie przyszła do mnie paczuszka, otwieram opakowanie a tam... kapsułki detocell i obok wyglądające identycznie jak Avoslim drugie kapsułki, niby te na noc. Porównałam opakowania Avoslimu i Detocellu ogólnego z Detocellem Slim Effect (zarówno skład kapsułek na rano jak i na wieczór) i okazało się że jest to dokładnie TEN SAM Detocell z działaniem wielokierunkowym i Avoslim, który brałam wcześniej O.o Producent z dwóch kapsułek stworzył 3 produkty, w dodatku Detocell Slim Effect okazał się droższy niż osobno opakowanie Detocellu ogólnego i Avoslim łącznie O.o Więc o co chodzi ja się pytam? Bo nie widzę żadnej różnicy w składzie preparatów a ponoć działania mają różne. Dlatego mam wrażenie, że nie ma się co zastanawiać, który Detocell wybrać, bo wszystko to jedno i to samo, a producent robi z nas głupków. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#218 |
Raczkowanie
|
Witam po przerwie. Po dwóch opakowaniach detocell + avaslim jest mnie około 2kg więcej i czuję się "większa". Jedyny plus to taki, że tabletki świetnie regulują pracę jelit - pod warunkiem, że się je bierze. Przy przerwie 2-3 dniowej następuje zastój
![]() Tak więc owe "cudo" różnie wpływa na nasze organizmy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#219 |
Rozeznanie
|
No niestety nie na każdego suplementy i leki działają tak samo. Wystarczy, że któryś ze składników nie jest tolerowany przez nasz organizm. Ja zauważyłam, że po detocellu mam lepszą przemianę materii więc działa tak jak powinien. Cały czas powoli spada waga. Dobrze, że w końcu jest ładna pogoda to zacznę regularnie biegać, a wtedy to już na pewno osiągnę cel
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#220 |
Przyczajenie
|
Tak czytam i czytam... i chyba powrócę do Detocellu.
Po jego odstawieniu zaczęłam kombinować z Thermline, Thermospeed i innymi badziewiami i z perspektywy czasu widzę, że jednak to Detocell miał najlepszy wpływ na mój cellulit - a dokładniej na jego zanikanie. Specyfiki, które wyżej wymieniłam źle na mnie działały - skutki uboczne, a ten Detocell nie dość, że faktycznie redukował cellulit, to i wagę przy nim trzymałam dobrą (choć wtedy wydawało mi się, że nic nie daje). Który bardziej polecacie? Zwykły czy ten SlimEffect ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#221 | |
BAN stały
|
O Avoslimie wcześniej nie słyszałam. W odpowiedzi na wypowiedź:
Cytat:
Patrząc na produkty miałam na uwadze rozróżnienie głównie między Aqua a Slim Effect. Wydawało mi się, że warto skoncentrować się na zwalczaniu konkretnego rodzaju cellulitu. Pytanie czy udaje Ci się dojść do wniosku który posiadasz Ty ? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#222 |
Przyczajenie
|
Powiem szczerze, że trudno mi to określić, aczkolwiek mam go praktycznie od zawsze, jest widoczny podczas napinania pośladków, w gorszych chwilach również odrobinę widać bez napinania. Nie wiem czy taki opis coś da
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#223 |
Raczkowanie
|
Ja teraz przyjmuje detocell aqua, bo moj organizm ma tendencje do zatrzymywania wody, do tego stopnia, ze wieczorem mam zawsze opuchniete stopy i palce. Mam cellulit wodny w zwiazku z czym ograniczylam tez spozywanie soli. Oczywiscie tez staram sie cwiczyc, czasami moj facet mnie do tego motywuje; p chcialabym w sierpniu zakonczyc kuracje, ale wiem ze tak latwo nie bedzie...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#224 |
BAN stały
|
A od kiedy zaczęłaś go brać ? Ciekawa jestem efektu porównawczego. Bo u mnie jest podobnie jeśli chodzi o zatrzymywanie wody widzę te odciski po zdjęciu skarpetek :/ A zażywam go drugi miesiąc z myślą o minimum trzymiesięcznej kuracji.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#225 | |
Raczkowanie
|
Wiesz co detocell to suplement diety i i na przyszłość nie wpływa na 100% na te sprawy o które pytasz ale jak wszystkie suplementy które decydujesz się zażywać przeczytaj ulotkę, czy np. nie jesteś na coś uczulona itp. http://www.cefarm24.pl/19426,detocell-x-30-kaps.html
---------- Dopisano o 20:44 ---------- Poprzedni post napisano o 20:40 ---------- Cytat:
http://aleleki.pl/detocell-30kapsulek-p-4351.html |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#226 |
Przyczajenie
|
ale już chyba avoslim nie jest sprzedawany wiec czemu detocel niemiałby skorzystać z fajnego sprawdzonego składu?
ja nie biorę wersji slim tylko aqua, ale w tej sytuacji raczej nie widzę nic złego. Może nie podali po prostu tego głośno do wiadomości bo zależy im na reklamie własnej marki, no nie wiem, nie wiem, ja to nie mam głowy to takich tematów; nie mam nic przeciwko temu i cieszę się że wszystko działa jak powinno ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#227 |
BAN stały
|
Ja biorę detocell slim effect. W sumie odchudzałam się od zeszłego roku, ale po zgubieniu 8 kilogramów, 2 wróciły i waga się zatrzymała, mimo trzymania diety i ćwiczeń, załamka normalnie
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#228 |
Przyczajenie
|
a no właśnie... ja codziennie rowerkiem śmigam do pracy, po pracy, czasem nawet uda się wyskoczyć na rolki. a dziś? taka szarówka i deszcz nic tylko siedzieć w domu i patrzeć w okno
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#229 |
Przyczajenie
|
Przez ile to trzeba brać? Mi zostało po 2 tabletki (na dzień i na noc) i efektów żadnych! Nie mam jakiegoś tragicznego cellulity no ale nie pomogło. Ćwiczę, wcieram kremy i nic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#230 |
BAN stały
|
Ja właśnie zaczęłam stosować detocell. Póki co dokładnie studiuję ulotkę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#231 |
Rozeznanie
|
iwonccia to jest właściwie sprawa indywidualna, ale 3 miesiące to takie minimum jeśli chodzi o przyjmowanie suplementów. I nie piszę tu tylko o detocellu, a o każdym tego typu preparacie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#232 |
Raczkowanie
|
Ja już mam za sobą trzy miesiące detocell prawie ale od tygodnia go nie borę jem śmieciowe żarcie i nie ćwiczę mam spadek motywacji;/ nic mi się nie chce;/
Ale poza tym to prawda wszystkie suplementy bierze się około 3 miesiące minimum, czy to na włosy i paznokcie itd....no i oczywiście trzeba się starać ...co ja ostatnio olałam;/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#233 |
Przyczajenie
|
Ja jestem zła na siebie bo ostatnio coraz częściej o nim zapominam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#234 |
Zadomowienie
|
Skończyłam właśnie opakowanie Thermo Line S. I są super efekty. Tzn to sprawa indywidualna, ale schudłam łącznie jakieś 5 kg. Ale oczywiście do tej pory chodziłam na siłownię (od grudnia) a od niedawna biegam 2 razy tygodniowo, staram się przebiegać te minimum 5 km do 10 km. I dopiero w tym miesiącu zauważyłam zmiany... I bez żadnych wyrzeczeń
![]() Wiem, że to wątek dotyczący detocellu, jednak chciałam potwierdzić działanie tabletek odchudzających ![]() Edytowane przez patrysienka Czas edycji: 2013-07-03 o 09:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#235 |
Rozeznanie
|
Była już o tym mowa wcześniej. Slim jest na cellulit lipidowy, więc jeśli masz kilka kilogramów do zrzucenia i wiesz z jakiego powodu masz cellulit (złe odżywianie, za dużo tłuszczyku itp.) to wybierz slim, albo ten detocell "tradycyjny". Możesz poczytać co producent pisze na ten temat na swojej stronie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#236 |
BAN stały
|
Ja zdecydowałam się na detocell aqua bo moje BMI jest prawidłowe, biorę tabletki antykoncepcyjne i wiem, że mój organizm ma tendencję do zatrzymywania wody.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#237 |
Przyczajenie
|
wszystko działa jak razem zastosujemy. kremy, ćwiczenia, tabletki. mam nadzieję że będzie ok.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#238 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Ja polecam slimitin woman, ostatnio dość dużo o nim czytałam i ludzie pisali że daje radę. A cenowo również wypada lepiej :P |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#239 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#240 |
BAN stały
|
Hej, chętnie się podłączę do wątku. Też zaciekle walczę z cellulitem, też kupiłam detocell i ostro będę działać. Kupiłam slim effect bo jeszcze zamierzam schudnąć. Jak się uda to machnę jakiś suwaczek. Mam nadzieję, że mnie przygarniecie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:51.