Detocell - opinie - Strona 8 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka

Notka

Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2013-05-31, 11:39   #211
IwonKaaa00
Raczkowanie

Dot.: Detocell - opinie

Ja stosuje detocell dopiero 10 dni. Fakt, że cellulitu nie miałam nigdy jakiegoś bardzo dużego. Gdy przytyłam swojego czasu to widoczny był lekko na górze ud i troszeńkę na tyłku. A gdy mam swoją normalna, prawidłową wagę to jest praktycznie widoczny tylko przy ściśnięciu udeczka ;-P
I nie chcę nikomu robić nadziei, że detocell zdziała cuda, ale ja mam wrażenie, że mimo iż stosuję go krótko to widać jakieś niemałe efekty. Fakt że staram się pić wodę ( co najmniej litr dziennie , a dla mnie to już dużo bo kiedys wody nie piłam w ogóle), a dodatkowo ćwiczę 10 minut dziennie na pośladki ( a za razem te ćwiczenia działają na uda trochę) . Skóra jest jędrniejsza i gdy ściskam udo cellulit jest mniejszy. Ale czy to dzięki detocellowi ?? nie wiem ;-)
IwonKaaa00 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-05-31, 19:48   #212
skopaholicLady
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez o_liwka Pokaż wiadomość
Też go wczoraj kupiłam co prawda bez promocji ;/ no ale trudno...
od poniedziałku łykam zobaczymy jaki będzie efekt
Ja dzisiaj zaszalałam z jedzeniem;/ więc 1:0 dla cellulitu dzisiaj ale jeśli chodzi o detocell slim effect to piszcie na bierząco , ja już jakiś czas birę detocell ale ten slim napawa mnie nadzieją heheheh ale dzisiaj już byłam w dość krótkiej sukience z lekko opalonymi nogami i czułam się tak jak dawno się nie czułam, tak kobieco
skopaholicLady jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-05-31, 21:08   #213
Cream
Rozeznanie

Ja zawsze łykam tabletki podczas posiłku. Źle reaguję jak przyjmuję leki na pusty żołądek. Myślę, że bez diety i ćwiczeń tabletki niewiele zdziałają. No i jestem zdania, że bez sensu jest kupować na chybił trafił, bo skoro jest wybór między tabletkami na cellulit wodny i lipidowy to chyba lepiej wybrać coś odpowiedniego dla siebie.
Cream jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-06-02, 08:15   #214
o_liwka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez skopaholicLady Pokaż wiadomość
Ja dzisiaj zaszalałam z jedzeniem;/ więc 1:0 dla cellulitu dzisiaj ale jeśli chodzi o detocell slim effect to piszcie na bierząco , ja już jakiś czas birę detocell ale ten slim napawa mnie nadzieją heheheh ale dzisiaj już byłam w dość krótkiej sukience z lekko opalonymi nogami i czułam się tak jak dawno się nie czułam, tak kobieco
ok będę pisać o efektach

Cytat:
Napisane przez Cream Pokaż wiadomość
Ja zawsze łykam tabletki podczas posiłku. Źle reaguję jak przyjmuję leki na pusty żołądek. Myślę, że bez diety i ćwiczeń tabletki niewiele zdziałają. No i jestem zdania, że bez sensu jest kupować na chybił trafił, bo skoro jest wybór między tabletkami na cellulit wodny i lipidowy to chyba lepiej wybrać coś odpowiedniego dla siebie.
Porównując skład wydaje mi się, jest troszke ciekawszy niż inne. Po głębokiej analizie ;p wybrałam slim effect bo myślę, że dla mnie będzie on najlepszym rozwiązaniem

Edytowane przez o_liwka
Czas edycji: 2013-06-02 o 08:16
o_liwka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-06-03, 08:13   #215
anetak
Wtajemniczenie

Wiecie może ile kosztuje Detocell w Superpharmie?
anetak jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-06-03, 20:37   #216
myszola21
Zakorzenienie

wyjątkowo drogi był chyba 45zł bez promocji...
myszola21 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-06-10, 15:30   #217
Jeannelai
Przyczajenie

Wiem, że to pewnie żadne wielkie odkrycie, ale mnie to zaskoczyło, bo czuję się nieco oszukana przez producenta :|

Wcześniej kupiłam Detocell o działaniu wielokierunkowym na cellulit + avoslim (kompleksowe odchudzanie). Skończyłam oba opakowania i zachęcona przez Wasze posty kupiłam Detocell slim effect z tymi kapsułkami na dzień i na noc.
Wlaśnie przyszła do mnie paczuszka, otwieram opakowanie a tam... kapsułki detocell i obok wyglądające identycznie jak Avoslim drugie kapsułki, niby te na noc. Porównałam opakowania Avoslimu i Detocellu ogólnego z Detocellem Slim Effect (zarówno skład kapsułek na rano jak i na wieczór) i okazało się że jest to dokładnie TEN SAM Detocell z działaniem wielokierunkowym i Avoslim, który brałam wcześniej O.o

Producent z dwóch kapsułek stworzył 3 produkty, w dodatku Detocell Slim Effect okazał się droższy niż osobno opakowanie Detocellu ogólnego i Avoslim łącznie O.o Więc o co chodzi ja się pytam? Bo nie widzę żadnej różnicy w składzie preparatów a ponoć działania mają różne. Dlatego mam wrażenie, że nie ma się co zastanawiać, który Detocell wybrać, bo wszystko to jedno i to samo, a producent robi z nas głupków.
Jeannelai jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-06-11, 11:14   #218
Frogsi
Raczkowanie

Witam po przerwie. Po dwóch opakowaniach detocell + avaslim jest mnie około 2kg więcej i czuję się "większa". Jedyny plus to taki, że tabletki świetnie regulują pracę jelit - pod warunkiem, że się je bierze. Przy przerwie 2-3 dniowej następuje zastój . Znajoma szybko odstawiła tabletki ponieważ miała zatwardzenie kilkudniowe.
Tak więc owe "cudo" różnie wpływa na nasze organizmy
Frogsi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-06-14, 10:46   #219
Cream
Rozeznanie

No niestety nie na każdego suplementy i leki działają tak samo. Wystarczy, że któryś ze składników nie jest tolerowany przez nasz organizm. Ja zauważyłam, że po detocellu mam lepszą przemianę materii więc działa tak jak powinien. Cały czas powoli spada waga. Dobrze, że w końcu jest ładna pogoda to zacznę regularnie biegać, a wtedy to już na pewno osiągnę cel .
Stary 2013-06-19, 10:39   #220
gooshua
Przyczajenie

Tak czytam i czytam... i chyba powrócę do Detocellu.
Po jego odstawieniu zaczęłam kombinować z Thermline, Thermospeed i innymi badziewiami i z perspektywy czasu widzę, że jednak to Detocell miał najlepszy wpływ na mój cellulit - a dokładniej na jego zanikanie. Specyfiki, które wyżej wymieniłam źle na mnie działały - skutki uboczne, a ten Detocell nie dość, że faktycznie redukował cellulit, to i wagę przy nim trzymałam dobrą (choć wtedy wydawało mi się, że nic nie daje).

Który bardziej polecacie? Zwykły czy ten SlimEffect ?
gooshua jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-06-19, 23:15   #221
Konwalijka123
BAN stały

O Avoslimie wcześniej nie słyszałam. W odpowiedzi na wypowiedź:
Cytat:
Napisane przez Jeannelai Pokaż wiadomość
Detocell Slim Effect okazał się droższy niż osobno opakowanie Detocellu ogólnego i Avoslim łącznie O.o
logiczne wydaje mi się, że połączenie dwóch preparatów ostatecznie jest droższe niż każdy jeden z osobna, kwestia dopełnienia składnikami.

Cytat:
Napisane przez gooshua Pokaż wiadomość
Który bardziej polecacie? Zwykły czy ten SlimEffect ?
Patrząc na produkty miałam na uwadze rozróżnienie głównie między Aqua a Slim Effect. Wydawało mi się, że warto skoncentrować się na zwalczaniu konkretnego rodzaju cellulitu. Pytanie czy udaje Ci się dojść do wniosku który posiadasz Ty ?
Konwalijka123 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-06-20, 04:31   #222
gooshua
Przyczajenie

Powiem szczerze, że trudno mi to określić, aczkolwiek mam go praktycznie od zawsze, jest widoczny podczas napinania pośladków, w gorszych chwilach również odrobinę widać bez napinania. Nie wiem czy taki opis coś da
gooshua jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-06-20, 13:34   #223
Liliannna100
Raczkowanie

Ja teraz przyjmuje detocell aqua, bo moj organizm ma tendencje do zatrzymywania wody, do tego stopnia, ze wieczorem mam zawsze opuchniete stopy i palce. Mam cellulit wodny w zwiazku z czym ograniczylam tez spozywanie soli. Oczywiscie tez staram sie cwiczyc, czasami moj facet mnie do tego motywuje; p chcialabym w sierpniu zakonczyc kuracje, ale wiem ze tak latwo nie bedzie...
Liliannna100 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-06-20, 23:00   #224
Konwalijka123
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Liliannna100 Pokaż wiadomość
chcialabym w sierpniu zakonczyc kuracje, ale wiem ze tak latwo nie bedzie...
A od kiedy zaczęłaś go brać ? Ciekawa jestem efektu porównawczego. Bo u mnie jest podobnie jeśli chodzi o zatrzymywanie wody widzę te odciski po zdjęciu skarpetek :/ A zażywam go drugi miesiąc z myślą o minimum trzymiesięcznej kuracji.
Stary 2013-06-23, 19:44   #225
skopaholicLady
Raczkowanie

Wiesz co detocell to suplement diety i i na przyszłość nie wpływa na 100% na te sprawy o które pytasz ale jak wszystkie suplementy które decydujesz się zażywać przeczytaj ulotkę, czy np. nie jesteś na coś uczulona itp. http://www.cefarm24.pl/19426,detocell-x-30-kaps.html

---------- Dopisano o 20:44 ---------- Poprzedni post napisano o 20:40 ----------

Cytat:
Napisane przez Konwalijka123 Pokaż wiadomość
O Avoslimie wcześniej nie słyszałam. W odpowiedzi na wypowiedź:

logiczne wydaje mi się, że połączenie dwóch preparatów ostatecznie jest droższe niż każdy jeden z osobna, kwestia dopełnienia składnikami.

Patrząc na produkty miałam na uwadze rozróżnienie głównie między Aqua a Slim Effect. Wydawało mi się, że warto skoncentrować się na zwalczaniu konkretnego rodzaju cellulitu. Pytanie czy udaje Ci się dojść do wniosku który posiadasz Ty ?
Ja kieruję się ceną głównie i tym czy za nią dostanę coś dobrego, detocell można upolować w wielu miejscach w naprawdę dobrej cenie ja zamówiłam sobie i mamie na zapas tutaj , hak ktoś chce to daję linki za około 24 zł
http://aleleki.pl/detocell-30kapsulek-p-4351.html
Stary 2013-06-24, 14:53   #226
Nightingale44
Przyczajenie

ale już chyba avoslim nie jest sprzedawany wiec czemu detocel niemiałby skorzystać z fajnego sprawdzonego składu?
ja nie biorę wersji slim tylko aqua, ale w tej sytuacji raczej nie widzę nic złego. Może nie podali po prostu tego głośno do wiadomości bo zależy im na reklamie własnej marki, no nie wiem, nie wiem, ja to nie mam głowy to takich tematów; nie mam nic przeciwko temu i cieszę się że wszystko działa jak powinno
Nightingale44 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-06-25, 09:03   #227
yacha
BAN stały

Ja biorę detocell slim effect. W sumie odchudzałam się od zeszłego roku, ale po zgubieniu 8 kilogramów, 2 wróciły i waga się zatrzymała, mimo trzymania diety i ćwiczeń, załamka normalnie Nigdy wcześniej niczego nie brałam, co miałoby pomóc w odchudzaniu, więc spróbowałam tego detocellu, żeby upiec dwie pieczenie na jednym ogniu Po pierwszym tygodniu byłam w szoku, bo schudłam ponad kilogram, później szło już nieco wolniej, ale jednak szło (a wcześniej waga stała jak zaklęta). Drugi miesiąc go biorę, schudłam 5 kg i jestem gotowa na wakacje i plaże, skóra gładka, figura niezła Tylko pogoda znowu spłata psikusa i się popsuła
yacha jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-06-25, 14:57   #228
Nightingale44
Przyczajenie

a no właśnie... ja codziennie rowerkiem śmigam do pracy, po pracy, czasem nawet uda się wyskoczyć na rolki. a dziś? taka szarówka i deszcz nic tylko siedzieć w domu i patrzeć w okno
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Bez☠tytułu.jpg (47,5 KB, 11 załadowań)
Nightingale44 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-06-26, 09:56   #229
iwonccia
Przyczajenie

Przez ile to trzeba brać? Mi zostało po 2 tabletki (na dzień i na noc) i efektów żadnych! Nie mam jakiegoś tragicznego cellulity no ale nie pomogło. Ćwiczę, wcieram kremy i nic Nie wiem czy kupię kolejne opakowanie. Dodam, że mam Detocell Slim Effect.
iwonccia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-06-28, 14:40   #230
nemesi
BAN stały

Ja właśnie zaczęłam stosować detocell. Póki co dokładnie studiuję ulotkę Dam znać odnośnie efektów Tylko poza nim mam zamiar stosować dietę i ruszać się troszku.
nemesi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-06-29, 17:31   #231
Cream
Rozeznanie

iwonccia to jest właściwie sprawa indywidualna, ale 3 miesiące to takie minimum jeśli chodzi o przyjmowanie suplementów. I nie piszę tu tylko o detocellu, a o każdym tego typu preparacie.
Stary 2013-06-30, 21:37   #232
skopaholicLady
Raczkowanie

Ja już mam za sobą trzy miesiące detocell prawie ale od tygodnia go nie borę jem śmieciowe żarcie i nie ćwiczę mam spadek motywacji;/ nic mi się nie chce;/
Ale poza tym to prawda wszystkie suplementy bierze się około 3 miesiące minimum, czy to na włosy i paznokcie itd....no i oczywiście trzeba się starać ...co ja ostatnio olałam;/
Stary 2013-07-02, 17:06   #233
Ataraxa
Przyczajenie

Ja jestem zła na siebie bo ostatnio coraz częściej o nim zapominam oj zła jestem bardzo. Generalnie zastanawiam się skąd wiecie czy łykać slim efect czy aqua? wiecie jaki macie rodzaj cellulitu?
Ataraxa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-07-03, 09:13   #234
patrysienka
Zadomowienie

Skończyłam właśnie opakowanie Thermo Line S. I są super efekty. Tzn to sprawa indywidualna, ale schudłam łącznie jakieś 5 kg. Ale oczywiście do tej pory chodziłam na siłownię (od grudnia) a od niedawna biegam 2 razy tygodniowo, staram się przebiegać te minimum 5 km do 10 km. I dopiero w tym miesiącu zauważyłam zmiany... I bez żadnych wyrzeczeń , wcinam więcej niż zwykle.

Wiem, że to wątek dotyczący detocellu, jednak chciałam potwierdzić działanie tabletek odchudzających , ruch obowiązkowo!

Edytowane przez patrysienka
Czas edycji: 2013-07-03 o 09:14
patrysienka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-07-08, 08:08   #235
Cream
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Ataraxa Pokaż wiadomość
Ja jestem zła na siebie bo ostatnio coraz częściej o nim zapominam oj zła jestem bardzo. Generalnie zastanawiam się skąd wiecie czy łykać slim efect czy aqua? wiecie jaki macie rodzaj cellulitu?
Była już o tym mowa wcześniej. Slim jest na cellulit lipidowy, więc jeśli masz kilka kilogramów do zrzucenia i wiesz z jakiego powodu masz cellulit (złe odżywianie, za dużo tłuszczyku itp.) to wybierz slim, albo ten detocell "tradycyjny". Możesz poczytać co producent pisze na ten temat na swojej stronie.
Stary 2013-07-11, 11:09   #236
Konwalijka123
BAN stały

Ja zdecydowałam się na detocell aqua bo moje BMI jest prawidłowe, biorę tabletki antykoncepcyjne i wiem, że mój organizm ma tendencję do zatrzymywania wody.
Stary 2013-07-23, 15:35   #237
niuniek25
Przyczajenie

wszystko działa jak razem zastosujemy. kremy, ćwiczenia, tabletki. mam nadzieję że będzie ok.
niuniek25 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-07-24, 11:56   #238
Agniecha84
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Cream Pokaż wiadomość
Była już o tym mowa wcześniej. Slim jest na cellulit lipidowy, więc jeśli masz kilka kilogramów do zrzucenia i wiesz z jakiego powodu masz cellulit (złe odżywianie, za dużo tłuszczyku itp.) to wybierz slim, albo ten detocell "tradycyjny". Możesz poczytać co producent pisze na ten temat na swojej stronie.

Ja polecam slimitin woman, ostatnio dość dużo o nim czytałam i ludzie pisali że daje radę. A cenowo również wypada lepiej :P
Agniecha84 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-07-27, 15:07   #239
Liliannna100
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Konwalijka123 Pokaż wiadomość
A od kiedy zaczęłaś go brać ? Ciekawa jestem efektu porównawczego. Bo u mnie jest podobnie jeśli chodzi o zatrzymywanie wody widzę te odciski po zdjęciu skarpetek :/ A zażywam go drugi miesiąc z myślą o minimum trzymiesięcznej kuracji.
wlasniew maju zaczelam go stosowac i juz mam zgrabniejsze nozki, tzn z kazdego uda ubylo mi po centrymetrze. Jest juz jakis sukces
Liliannna100 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-07-28, 17:10   #240
nemesi
BAN stały

Hej, chętnie się podłączę do wątku. Też zaciekle walczę z cellulitem, też kupiłam detocell i ostro będę działać. Kupiłam slim effect bo jeszcze zamierzam schudnąć. Jak się uda to machnę jakiś suwaczek. Mam nadzieję, że mnie przygarniecie.
nemesi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Dietetyka

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości