w poszukiwaniu inspiracji & motywacji do zmian :) - Strona 8 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-05-20, 18:54   #211
Leenkaa
Raczkowanie

Dot.: w poszukiwaniu inspiracji & motywacji do zmian :)

Tyyyyyyleeee czytania!

Dawno mnie nie było, to przez ostatnią maturę i oczywiście świętowanie z tego powodu! W piątek zaczęłam 30 Days to Change (http://lifeskillsacademy.blogspot.co...%20to%20Change). Wypisałam 100 swoich celów, przegrzebałam ubrania i zrobiłam 3 grupy: noszę, sprzedam, wyrzucę. Aktualnie tworzę aukcje na allegro z ciuchami kategorii II. Wczoraj nawet upiekłam muffinki, chciałam z hukiem wrócić do bloga i użyłam mąki razowej... Ładnie wyrosły ale smak... Eh... We wt upiekę te same, już z pszenną!

Betii12, byłam w 2 kl. LO w Pradze na wycieczce trzydniowej, do tej pory uważam, że jest to najpiękniejsze miasto jakie widziałam! Zazdroszczę, bo chętnie pojechałabym jeszcze... Weź koniecznie aparat!

Piekę! Gotuję!http://tastyworldbylena.blogspot.com/
Leenkaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-20, 19:40   #212
Betii12
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Leenkaa Pokaż wiadomość
Tyyyyyyleeee czytania!

Dawno mnie nie było, to przez ostatnią maturę i oczywiście świętowanie z tego powodu! W piątek zaczęłam 30 Days to Change (http://lifeskillsacademy.blogspot.co...%20to%20Change). Wypisałam 100 swoich celów, przegrzebałam ubrania i zrobiłam 3 grupy: noszę, sprzedam, wyrzucę. Aktualnie tworzę aukcje na allegro z ciuchami kategorii II. Wczoraj nawet upiekłam muffinki, chciałam z hukiem wrócić do bloga i użyłam mąki razowej... Ładnie wyrosły ale smak... Eh... We wt upiekę te same, już z pszenną!

Betii12, byłam w 2 kl. LO w Pradze na wycieczce trzydniowej, do tej pory uważam, że jest to najpiękniejsze miasto jakie widziałam! Zazdroszczę, bo chętnie pojechałabym jeszcze... Weź koniecznie aparat!
Mam taki zamiar, ale niestety ktos tam sprawdzał prognoze pogody, i ponoć cały czas ma padać Mam nadzieję, że Ci meteorolodzy się mylą Poza tym, tez by mi sie przydały takie większe porzadki, ale chyba to ogarne dopiero na wakacjach, teraz nawet weekendy mam zajęte,, bo pracuje, wiec niestety nie bardzo mam jak...

Przewodnik skansenowski

Aparatka
góra: 05.2012
dół: 07.2012
Betii12 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-20, 19:50   #213
lovebird
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Betii12 Pokaż wiadomość
Mam taki zamiar, ale niestety ktos tam sprawdzał prognoze pogody, i ponoć cały czas ma padać Mam nadzieję, że Ci meteorolodzy się mylą Poza tym, tez by mi sie przydały takie większe porzadki, ale chyba to ogarne dopiero na wakacjach, teraz nawet weekendy mam zajęte,, bo pracuje, wiec niestety nie bardzo mam jak...
Ja byłam ostatnio przez tydzień w Beneluksie i też ciągle padało lub było pochmurno ale mimo wszystko było świetnie
Co do porządków w szafach i ogólnie w rzeczach - i mi by się przydały, ale nawet we wakacje będzie mi ciężko wygospodarować czas, więc będę musiała to robić stopniowo...
Póki co zrobiłam hiszpański i steperek, więc czeka mnie jeszcze nauka prawa karnego i abs kusi mnie, żeby coś zjeść, ale nie wiem sama... coś słodkiego bym wciągnęła, ale się trzymam, może ugotuję sobie jajko

Przyszłość zaczyna się dzisiaj. Nie jutro.
Wymianki
lovebird jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-20, 21:39   #214
emelie
Wtajemniczenie

Dobra, czeka mnie trudny tydzień. Tym razem nie ma odkładania na później i zaliczania w innym terminie. Dlatego jeżeli będę na Wizażu dłużej niż 10 minut dziennie, to proszę mnie kopnąć w tyłek Tylko pięć dni, nawet taki leń jak ja powinien to wytrzymać
Miłego poniedziałku! (o ile to w ogóle możliwe )
Stary 2012-05-21, 06:50   #215
Honey7
Zakorzenienie

Dzień dobry
Ludzie ja chyba wariuję, nawet zjedzenie cukierka nie sprawia mi przyjemności
To chyba ten czas, kiedy mogą wyeliminować całkowicie słodycze ze swojej diety ( no dobra jedno ciastko okazjonalnie nie zaszkodzi)

A plany na dziś:
*ćwiczenia
*nauka na mikro
*nauka na prakty
* kolejne porządki w szafie (w jeden dzień bym tego nie ogarnęła )

Miłego dnia
Stary 2012-05-21, 10:39   #216
Mitsukki
Naczelny Hipster

Ja lubię poniedziałki

Dzisiaj:
*ogarnąć pokój
*sprzątnąć półkę w szafie, bo na jednej zrobiłam burdel
*nauczyć się na jutrzejsze koło
*zrobić opis monstrancji
*pouczyć się chińskiego!!

Cytat:
Napisane przez cava Pokaż wiadomość
Jestem dzieckiem chaosu, tylko chaotyczne działania mają u mnie prawo bytu i nie przyprawiają mnie o zniechęcenie, poczucie bycia niewolnikiem, marazm i łzy w oczach.
Mitsukki jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-21, 10:46   #217
Honey7
Zakorzenienie

Już prawie 12 a ja dopiero zdążyłam poćwiczyć i jestem w trakcie robienia obiadu

Pewnie będę czytać notatki później, gdy już słońce dojdzie na mój balkon, nie ma to jak się lenić na słońcu

A skoro wątek o inspirowaniu, to kto/co was inspiruje do działania ? Macie jakiegoś idola w tej kategorii ?

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-05-21, 10:56   #218
Celestyn3k
Zakorzenienie

Cześć Ja zwlekłam się z wyrka o 8. Zrobiłam pranie, umyłam buty też i zrobiłam trening półgodzinny. Nauczyłam się kartki a4 na kolsa jutrzejszego, a teraz jem śniadanie i piszę pracę na zaliczenie.

Moja motywacja jakoś podupadła, ale motywuję się piosenkami

---------- Dopisano o 11:56 ---------- Poprzedni post napisano o 11:54 ----------

Cytat:
Napisane przez Honey7 Pokaż wiadomość
A skoro wątek o inspirowaniu, to kto/co was inspiruje do działania ? Macie jakiegoś idola w tej kategorii ?
Modowe blogi motywują, a także osiągnięcia innych, szczególnie znanych nam, zwykłych osób ze swojego otoczenia.
A także muzyka - piosenki, które słowami zachęcają do ruszenia tyłka.

"Dążcie więc do tego co w górze
- nie do tego co na ziemi."
[Kol 3,2]
zupa
Celestyn3k jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-21, 13:29   #219
JustLetMeFlyAway
Zakorzenienie

przez weekend nic nie zrobiłam, bo w sobotę impreza, więc nie było sensu, żeby się za coś brać, a wczoraj się leczyłam po sobocie
za to dziisaj siedzę i porządki robię w szafach, tylko nie wiem, kto mi wyniesie te tonu śmieci, ktore nazbierałam przez liceum
And then you take it all away.
JustLetMeFlyAway jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-21, 13:56   #220
Mitsukki
Naczelny Hipster

JustLetMeFlyAway ja jak robiłam porządki w pokoju, to nawet śmieci z podstawówki znalazłam

Mnie motywuje do sprzątania mieszkanie mojej przyjaciółki Tam jest tak pięknie i porządnie, że Poza tym uwielbiam bloga Caroline www.fotballfrue.no lifeskillacademy też jest fajny i mnie motywuje helineth czy jak to tam szło kiedyś podczytywałam, ale lifeskillacademy daje mi zdecydowanie większego kopa do działania poza tym ja jestem takim control freakiem - wszystko w moim otoczeniu/wyglądzie/życiu musi być idealne, moje oczekiwania kreują różne ładne rzeczy z weheartit albo tumblra Więc to też jakaś motywacja.

Cytat:
Jestem dzieckiem chaosu, tylko chaotyczne działania mają u mnie prawo bytu i nie przyprawiają mnie o zniechęcenie, poczucie bycia niewolnikiem, marazm i łzy w oczach.
Stary 2012-05-21, 14:11   #221
Kindly_Unspoken
Raczkowanie

Ale się rozpisałyścieee Ja przez cały weekend praktycznie wybywałam z domu jak tylko mogłam najczęściej. Taka pogoda piękna, aż żal kisić się w domu. Poprawianie pracy odłożyłam do jutra, dzisiaj muszę załatwić parę drobnych spraw.
Mam nadzieję, że chociaż wasza motywacja jest większa niż moja

A powiedzcie, "nagradzacie" się za wykonane zadania? Czy coś w tym stylu?

Kindly_Unspoken jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-21, 14:14   #222
am0510
Wtajemniczenie

ja chciałabym zmienić w sobie bałaganiarstwo, jestem w tym straszna. nie umiem sobie z tym poradzić.

Myślę o Tobie tylko wtedy, gdy mi się przypomnisz.
Nie zdarza się to jednak często bo jakieś 50 razy na godzinę.
To wcale nie jest tak często.

13.09.2013 <3
am0510 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-21, 17:04   #223
poppy seed
Zakorzenienie

nie wiem, jak ja to robię, że nic nie robię i tak mi nagle cały dzień mija

idę spożytkowac jakoś tę resztę dnia...

poppy seed jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-21, 17:10   #224
Honey7
Zakorzenienie

A ja próbowałam naprostować swój hula hoop i nadal się troszkę jajoo robi, ale przy okazji wypełniłam go ryżem, zobaczymy jak to teraz będzie się kręciło z tym lekkim jajem, które nie chce się do końca naprostować
Stary 2012-05-21, 17:12   #225
emelie
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez poppy seed Pokaż wiadomość
nie wiem, jak ja to robię, że nic nie robię i tak mi nagle cały dzień mija

idę spożytkowac jakoś tę resztę dnia...
No ja właśnie też nie Wróciłam do domu, chwilę pooglądałam telewizję i już prawie wieczór
Stary 2012-05-21, 17:23   #226
Celestyn3k
Zakorzenienie

Ja się uczę i nieźle mi idzie

"Dążcie więc do tego co w górze
- nie do tego co na ziemi."
[Kol 3,2]
zupa
Celestyn3k jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-21, 17:27   #227
Wanilianka
Raczkowanie

Bardzo miły wątek, sama mam prawie codziennie wieczorem wyrzuty sumienia, że zmarnowałam KOLEJNY dzień. Przychodzę z uczelni, siadam do laptopa i to koniec. Postanowienia robię sobie codziennie, i codziennie ich nie dotrzymuje. Ale za to jaka radość, gdy cały dzień mam wypełniony różnymi zajęciami, i wieczorkiem padam na twarz. Wszelkie ćwiczenia, sprzątanie, czytanie, nauka odpadają na przedbiegach, może dlatego że mieszkam po trochu w trzech miejscach, i te moje postanowienia nie są kompatybilne z wszystkimi moimi domkami.
Wanilianka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-21, 17:43   #228
Mitsukki
Naczelny Hipster

Ja się uczę i nie pozwalam sobie dzisiaj oglądać Gry o Tron ani The Killing (bo wczoraj były nowe odcinki )

A co do hula hop, to moje już idzie pocztą Robiłam na zamówienie i będzie śliiiczne, czerwono-granatowo-białe

Cytat:
Stary 2012-05-21, 18:26   #229
Honey7
Zakorzenienie

He, moje hula jest zielono białe owinięte skośnie taśmą czarną izolacyjną też ciekawa mieszanka kolorów xD

Wanilianka grunt to dobra organizacja a przy dobrej organizacji to 3 miejsca pobytu nei będą przeszkodą

Celestyn3k to bardzo dobrze Szkoda, że ja takiej motywacji do nauki nie mam

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-05-21, 19:04   #230
Vivee
Wtajemniczenie

Ostatnio również tworzyłam swoją listę postanowień i z tych długofalowych dopisałam zapuszczenie włosów najlepiej do pasa. Dokonałam także ich dokładnych oględzin i fryzjer mi potrzebny do podcięcia końcówek. Chryste, nienawidzę chodzić do fryzjera, nie lubię jak ktoś mi myje głowę czy też czesze włosy - denerwuje mnie to niemiłosiernie. Nie mówiąc już o nakładaniu ciężkich odżywek, po których moje włosy wyglądają tak jakby im się wszystkiego odechciało- wiszą smętnie, ot tak bez polotu A szczytem wszystkiego jest obcinanie więcej niż proszę- dla niektórych 3 cm to 8 cm. Co jak co obecnie nakładam na nie oleje, psikam mgiełką ziołową, myję szamponem bez silikonów i odżywiam namiętnie.

Odnośnie rozwoju intelektualnego to w przyszłym tygodniu zainwestuje w fiszki ( i położę je na biurku na widoku) obecnie czytam sporo tekstów po angielsku, sama też je tworzę- praktycznie codziennie i już widzę postępy.

Widać, że wystarczyło się zebrać.

Za to ciągle brakuje mi systematyczności w kwestiach prowadzenia bloga, choć pomysłów mam masę. Nad tym muszę jak najbardziej popracować.
Vivee jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-21, 19:15   #231
Leenkaa
Raczkowanie

Moje 30 Days to Change stanęło w miejscu. Jutro będę musiała się poważnie OGARNĄĆ! Dzisiaj już tylko uporządkuję pokój, odżywię włosy i uzupełnię CV.

Chcę zacząć trening Ewy Chodakowskiej, jest ciężko? Czym jest pięciominutowe kardio?

Stary 2012-05-21, 19:20   #232
Vivee
Wtajemniczenie

Cytat:
Moje 30 Days to Change stanęło w miejscu. Jutro będę musiała się poważnie OGARNĄĆ! Dzisiaj już tylko uporządkuję pokój, odżywię włosy i uzupełnię CV.

Chcę zacząć trening Ewy Chodakowskiej, jest ciężko? Czym jest pięciominutowe kardio?
Na początku bywa ciężko, ale potem idzie już gładko. Ostatnio byłam wręcz zdziwiona tym jaką przyjemność sprawiało mi ćwiczenie, nie mówiąc już o tym jak wykonywałam precyzyjnie powtórzenia. - mówię o treningu z płyty.

A to cardio to mogą być na przykład pajacyki, skakanka itp.
Stary 2012-05-21, 20:52   #233
Honey7
Zakorzenienie

Vivee a jaki szampon polecasz ? i co to za mgiełka ziołowa ? Domowej roboty ?
Ja muszę porządnie się wziąć za siebie, bo na razie udaje mi się tylko ćwiczyć, a reszta stoi w miejscu

Lenka kardio krótko mówiąc to mega wysiłek fizyczny przygotowujący do ćwiczeń, może to być bieg, skakanka, w BBL to są np kombinacje różnych tańców

Mi ostatnio też ćwiczenia sprawiają przyjemność, wręcz robię je z uśmiechem na twarzy
Stary 2012-05-21, 21:08   #234
Vivee
Wtajemniczenie

Cytat:
Vivee a jaki szampon polecasz ? i co to za mgiełka ziołowa ? Domowej roboty ?
Ja muszę porządnie się wziąć za siebie, bo na razie udaje mi się tylko ćwiczyć, a reszta stoi w miejscu

Lenka kardio krótko mówiąc to mega wysiłek fizyczny przygotowujący do ćwiczeń, może to być bieg, skakanka, w BBL to są np kombinacje różnych tańców

Mi ostatnio też ćwiczenia sprawiają przyjemność, wręcz robię je z uśmiechem na twarzy
Jeżeli chodzi o szampony to lubię te Alterry i Joanny. Oleje- Vatika i Alterra, mgiełka ziołowa- Green Pharmacy ( odkryłam ją niedawno w sklepie zielarskim)
Stary 2012-05-22, 07:31   #235
lovebird
Zakorzenienie

Vivee, a ja właśnie lubię chodzić do fryzjera, bo uwielbiam, jak ktoś się zajmuje moimi włosami ale nie lubię z tego względu, że z reguły chodzę tam na końcówki, a nie lubię rozstawać się ze swoimi włosami... I, jak mówisz, z reguły obcinają więcej, niż się prosi teraz też się będę musiała na dniach wybrać, bo mam trochę podniszczone już i rozdwojone; w ogóle chciałam jakoś bardziej zadbać o moje włosy, ale nie wiem, jak mam się do tego zabrać... Masz jakieś rady dla początkującej? Ja generalnie nic nie robię z nimi specjalnego, ostatnio staram się odstawić silikony i raz w tygodniu stosuję na nie maskę, a tak, to nic nie robię... Słyszałam, że olejowanie jest dobre, możesz o tym coś więcej powiedzieć?

U mnie też średnio z motywacją ostatnio, ale to przez pracę, przynajmniej tak to sobie tłumaczę w każdym razie wczoraj byłam ostatni dzień w maju i dziś załatwiam wszystkie sprawy, które mi się nazbierały przez ten tydzień, co pracowałam, mam nadzieję, że trochę się jeszcze pouczę, poza tym abs i steperek obowiązkowo to mi właśnie najbardziej ostatnio wychodzi, bo z nauką ciężko, jak już nie ogarniam co jest co i nic o głowy nie wchodzi...
A wczoraj zrobiłam deser, więc moje gotowanio-piecznie też idzie do przodu - co prawda małymi krokami, ale zawsze coś

Przyszłość zaczyna się dzisiaj. Nie jutro.
Wymianki
lovebird jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-22, 08:38   #236
Honey7
Zakorzenienie

Dzień dobry

Wczoraj do 2 w nocy oglądałam film 'milczenie owiec' i taka jakaś nie wyspana jestem

Cytat:
Napisane przez Vivee Pokaż wiadomość
Jeżeli chodzi o szampony to lubię te Alterry i Joanny. Oleje- Vatika i Alterra, mgiełka ziołowa- Green Pharmacy ( odkryłam ją niedawno w sklepie zielarskim)
Będę się musiała rozejrzeć za taką mgiełką, zaraz poczytam jaki skład ma, może da się samemu ją zrobić

lovebird no ja też się staję początkującą włosomaniaczką, marzą mi się takie włoski do łopatek Zdrowe, lśniące o naturalnym kolorze
Co do oleju to ja stosuję kokosowy, jego głównym zadaniem jest nawilżanie suchych włosów
Stary 2012-05-22, 10:15   #237
Leenkaa
Raczkowanie

Cytat:
Wczoraj do 2 w nocy oglądałam film 'milczenie owiec' i taka jakaś nie wyspana jestem
Przypomniałaś mi o tym filmie, zawsze chciałam obejrzeć. Już ściągam!

Moje plany na dziś:
  • odwiedzić sanepid w sprawie książeczki
  • poroznosić CV po biurach pracy
  • jeżeli środki pieniężne na to pozwolą, kupić trampki
  • wynieść niechciane ubrania
  • pouczyć się angielskiego
  • ćwiczyć z Ewą Chodakowską

Za 15 min wyruszam w drogę.

Dziewczyny używacie kremów z filtrem? Nigdy tego nie robiłam, wczoraj sobie zakupiłam krem firmy Dax z SPF6, ale zastanawiam się teraz czy używanie tak niskiego filtru ma sens...

Stary 2012-05-22, 10:25   #238
Honey7
Zakorzenienie

Lenka film super a ostatnio też oglądałam wywiad z Richardem Kuklińskim i się zastanawiam jakie okropne musieli mieć dzieciństwo te wszystkie psychopaty, że nie mają uczuć
Co do kremów filtrem, używam jedynie gdy idę się opalać i to z małym numerem, bo i tak ciężko się opalam, słońce nie chce mnie "łapać"

A u mnie dziś:
part 2 czytanie(bo nauką nie można tego nazwać) notatek na mikro .
małe SPA dla stóp
ogarnięcie notatek z praktyk
porządek w szafce
wystawienie ubrań na aukcje/ ewentualnie na wymianę
Stary 2012-05-22, 12:20   #239
Vivee
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez lovebird Pokaż wiadomość
Vivee, a ja właśnie lubię chodzić do fryzjera, bo uwielbiam, jak ktoś się zajmuje moimi włosami ale nie lubię z tego względu, że z reguły chodzę tam na końcówki, a nie lubię rozstawać się ze swoimi włosami... I, jak mówisz, z reguły obcinają więcej, niż się prosi teraz też się będę musiała na dniach wybrać, bo mam trochę podniszczone już i rozdwojone; w ogóle chciałam jakoś bardziej zadbać o moje włosy, ale nie wiem, jak mam się do tego zabrać... Masz jakieś rady dla początkującej? Ja generalnie nic nie robię z nimi specjalnego, ostatnio staram się odstawić silikony i raz w tygodniu stosuję na nie maskę, a tak, to nic nie robię... Słyszałam, że olejowanie jest dobre, możesz o tym coś więcej powiedzieć?

U mnie też średnio z motywacją ostatnio, ale to przez pracę, przynajmniej tak to sobie tłumaczę w każdym razie wczoraj byłam ostatni dzień w maju i dziś załatwiam wszystkie sprawy, które mi się nazbierały przez ten tydzień, co pracowałam, mam nadzieję, że trochę się jeszcze pouczę, poza tym abs i steperek obowiązkowo to mi właśnie najbardziej ostatnio wychodzi, bo z nauką ciężko, jak już nie ogarniam co jest co i nic o głowy nie wchodzi...
A wczoraj zrobiłam deser, więc moje gotowanio-piecznie też idzie do przodu - co prawda małymi krokami, ale zawsze coś
Ja kiedyś myłam włosy jedynie szamponem i nie używałam nawet odżywki ;d Mimo tego i tak wyglądały ładnie, ale chciałam by były jeszcze lepsze. Olejowanie naprawdę daje dużo- ja nakładam olej mniej więcej 2 razy w tygodniu na 3-4 godziny. Nie zostawiam go na noc, bo mój facet nie cierpi tego zapachu i pewnie miałby wtedy problemy ze snem Używam kokosowego i migdałowego z Vatiki plus Alterry pomarańczowy, który niby jest przeznaczony na cellulit a jakimś cudem ma masę składników pielęgnujących włosy. Teraz planuje kupno wcierki np. Jantar i paru półproduktów min. spiruliny. Obecnie moje włosy wyglądają mniej więcej tak, ale są już bardziej lśniące i odżywione: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=3680

Cytat:
Dzień dobry

Będę się musiała rozejrzeć za taką mgiełką, zaraz poczytam jaki skład ma, może da się samemu ją zrobić

lovebird no ja też się staję początkującą włosomaniaczką, marzą mi się takie włoski do łopatek Zdrowe, lśniące o naturalnym kolorze
Co do oleju to ja stosuję kokosowy, jego głównym zadaniem jest nawilżanie suchych włosów
Kokosowy uwielbiam Poprawia mi skręt i ładnie odżywia końcówki.

Macie jakieś sprawdzone specyfiki na cienie pod oczami? Mam duże fioletowe i czasami doprowadzają mnie do szału.

Odnośnie planów to wczoraj udało mi się napisać dwa teksty i zacząć kolejną recenzję. Pouczyłam się też z fiszek i ćwiczyłam z Ewą. Dzisiaj mam zamiar zrobić to samo plus pomalować paznokcie na szałowy kolor

---------- Dopisano o 13:20 ---------- Poprzedni post napisano o 13:15 ----------

Cytat:
Przypomniałaś mi o tym filmie, zawsze chciałam obejrzeć. Już ściągam!

Moje plany na dziś:
  • odwiedzić sanepid w sprawie książeczki
  • poroznosić CV po biurach pracy
  • jeżeli środki pieniężne na to pozwolą, kupić trampki
  • wynieść niechciane ubrania
  • pouczyć się angielskiego
  • ćwiczyć z Ewą Chodakowską

Za 15 min wyruszam w drogę.

Dziewczyny używacie kremów z filtrem? Nigdy tego nie robiłam, wczoraj sobie zakupiłam krem firmy Dax z SPF6, ale zastanawiam się teraz czy używanie tak niskiego filtru ma sens...
Ja używam kremu do twarzy z filtrem 6, jednakże mam zamiar sobie kupić jakąś porządną 30 ;d Nie lubię się za bardzo opalać a i w rodzinie mam przykład, że stosowanie filtrów to dobry pomysł. Moja mama ma 45 lat a większość osób jest zszokowana tym jaką ma ładną cerę i jak młodo wygląda. Nie mówiąc już o tym, że nie wierzą w to, że ma dorosłą córkę ;d
Stary 2012-05-22, 12:48   #240
JustLetMeFlyAway
Zakorzenienie

ale mam dziś motywację stwierdziłam, że złożę papiery na architekturę i znalazłam na yt jakiś kurs rysunku, niby nie nastawiony na ten kierunek, tylko ogólnie, ale się przyda na poczatek, bo dawno nic nie rysowałam i zaczynam tworzyć chyba
And then you take it all away.
JustLetMeFlyAway jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości