![]() |
#211 |
Raczkowanie
|
Dot.: w poszukiwaniu inspiracji & motywacji do zmian :)
Tyyyyyyleeee czytania!
Dawno mnie nie było, to przez ostatnią maturę i oczywiście świętowanie z tego powodu! W piątek zaczęłam 30 Days to Change (http://lifeskillsacademy.blogspot.co...%20to%20Change). Wypisałam 100 swoich celów, przegrzebałam ubrania i zrobiłam 3 grupy: noszę, sprzedam, wyrzucę. Aktualnie tworzę aukcje na allegro z ciuchami kategorii II. ![]() Betii12, byłam w 2 kl. LO w Pradze na wycieczce trzydniowej, do tej pory uważam, że jest to najpiękniejsze miasto jakie widziałam! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#212 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#213 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Co do porządków w szafach i ogólnie w rzeczach - i mi by się przydały, ale nawet we wakacje będzie mi ciężko wygospodarować czas, więc będę musiała to robić stopniowo... Póki co zrobiłam hiszpański i steperek, więc czeka mnie jeszcze nauka prawa karnego i abs ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#214 |
Wtajemniczenie
|
Dobra, czeka mnie trudny tydzień. Tym razem nie ma odkładania na później i zaliczania w innym terminie. Dlatego jeżeli będę na Wizażu dłużej niż 10 minut dziennie, to proszę mnie kopnąć w tyłek
![]() ![]() Miłego poniedziałku! (o ile to w ogóle możliwe ![]()
![]() |
#215 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Ludzie ja chyba wariuję, nawet zjedzenie cukierka nie sprawia mi przyjemności ![]() To chyba ten czas, kiedy mogą wyeliminować całkowicie słodycze ze swojej diety ( no dobra jedno ciastko okazjonalnie nie zaszkodzi) ![]() A plany na dziś: *ćwiczenia *nauka na mikro *nauka na prakty * kolejne porządki w szafie (w jeden dzień bym tego nie ogarnęła ![]() Miłego dnia ![]()
![]() |
#216 |
Naczelny Hipster
|
Ja lubię poniedziałki
![]() Dzisiaj: *ogarnąć pokój *sprzątnąć półkę w szafie, bo na jednej zrobiłam burdel ![]() *nauczyć się na jutrzejsze koło *zrobić opis monstrancji ![]() *pouczyć się chińskiego!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#217 |
Zakorzenienie
|
Już prawie 12 a ja dopiero zdążyłam poćwiczyć i jestem w trakcie robienia obiadu
![]() Pewnie będę czytać notatki później, gdy już słońce dojdzie na mój balkon, nie ma to jak się lenić na słońcu ![]() A skoro wątek o inspirowaniu, to kto/co was inspiruje do działania ? Macie jakiegoś idola w tej kategorii ? ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#218 | |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Moja motywacja jakoś podupadła, ale motywuję się piosenkami ![]() ---------- Dopisano o 11:56 ---------- Poprzedni post napisano o 11:54 ---------- Cytat:
A także muzyka - piosenki, które słowami zachęcają do ruszenia tyłka. ![]()
![]() |
![]() |
#219 |
Zakorzenienie
|
przez weekend nic nie zrobiłam, bo w sobotę impreza, więc nie było sensu, żeby się za coś brać, a wczoraj się leczyłam po sobocie
![]() za to dziisaj siedzę i porządki robię w szafach, tylko nie wiem, kto mi wyniesie te tonu śmieci, ktore nazbierałam przez liceum ![]()
![]() |
![]() |
#220 |
Naczelny Hipster
|
JustLetMeFlyAway ja jak robiłam porządki w pokoju, to nawet śmieci z podstawówki znalazłam
![]() Mnie motywuje do sprzątania mieszkanie mojej przyjaciółki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#221 |
Raczkowanie
|
Ale się rozpisałyścieee
![]() Mam nadzieję, że chociaż wasza motywacja jest większa niż moja ![]() A powiedzcie, "nagradzacie" się za wykonane zadania? Czy coś w tym stylu?
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#222 |
Wtajemniczenie
|
ja chciałabym zmienić w sobie bałaganiarstwo, jestem w tym straszna. nie umiem sobie z tym poradzić.
wymianka: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=766668 ![]() ![]() Myślę o Tobie tylko wtedy, gdy mi się przypomnisz. Nie zdarza się to jednak często bo jakieś 50 razy na godzinę. To wcale nie jest tak często. ![]() 13.09.2013 <3 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#223 |
Zakorzenienie
|
nie wiem, jak ja to robię, że nic nie robię i tak mi nagle cały dzień mija
![]() idę spożytkowac jakoś tę resztę dnia... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#224 |
Zakorzenienie
|
A ja próbowałam naprostować swój hula hoop i nadal się troszkę jajoo robi, ale przy okazji wypełniłam go ryżem, zobaczymy jak to teraz będzie się kręciło z tym lekkim jajem, które nie chce się do końca naprostować
![]()
![]() |
#225 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#227 |
Raczkowanie
|
Bardzo miły wątek, sama mam prawie codziennie wieczorem wyrzuty sumienia, że zmarnowałam KOLEJNY dzień. Przychodzę z uczelni, siadam do laptopa i to koniec. Postanowienia robię sobie codziennie, i codziennie ich nie dotrzymuje
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#228 |
Naczelny Hipster
|
Ja się uczę i nie pozwalam sobie dzisiaj oglądać Gry o Tron ani The Killing (bo wczoraj były nowe odcinki
![]() A co do hula hop, to moje już idzie pocztą ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#229 |
Zakorzenienie
|
He, moje hula jest zielono białe owinięte skośnie taśmą czarną izolacyjną
![]() Wanilianka grunt to dobra organizacja ![]() ![]() Celestyn3k to bardzo dobrze ![]() ![]()
![]() |
#230 |
Wtajemniczenie
|
Ostatnio również tworzyłam swoją listę postanowień i z tych długofalowych dopisałam zapuszczenie włosów najlepiej do pasa. Dokonałam także ich dokładnych oględzin i fryzjer mi potrzebny do podcięcia końcówek. Chryste, nienawidzę chodzić do fryzjera, nie lubię jak ktoś mi myje głowę czy też czesze włosy - denerwuje mnie to niemiłosiernie. Nie mówiąc już o nakładaniu ciężkich odżywek, po których moje włosy wyglądają tak jakby im się wszystkiego odechciało- wiszą smętnie, ot tak bez polotu
![]() Odnośnie rozwoju intelektualnego ![]() Widać, że wystarczyło się zebrać. Za to ciągle brakuje mi systematyczności w kwestiach prowadzenia bloga, choć pomysłów mam masę. Nad tym muszę jak najbardziej popracować. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#231 |
Raczkowanie
|
Moje 30 Days to Change stanęło w miejscu.
![]() Chcę zacząć trening Ewy Chodakowskiej, jest ciężko? Czym jest pięciominutowe kardio? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#232 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A to cardio to mogą być na przykład pajacyki, skakanka itp. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#233 |
Zakorzenienie
|
Vivee a jaki szampon polecasz ? i co to za mgiełka ziołowa ? Domowej roboty ?
Ja muszę porządnie się wziąć za siebie, bo na razie udaje mi się tylko ćwiczyć, a reszta stoi w miejscu ![]() Lenka kardio krótko mówiąc to mega wysiłek fizyczny przygotowujący do ćwiczeń, może to być bieg, skakanka, w BBL to są np kombinacje różnych tańców ![]() Mi ostatnio też ćwiczenia sprawiają przyjemność, wręcz robię je z uśmiechem na twarzy ![]()
![]() |
#234 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#235 |
Zakorzenienie
|
Vivee, a ja właśnie lubię chodzić do fryzjera, bo uwielbiam, jak ktoś się zajmuje moimi włosami
![]() ![]() ![]() U mnie też średnio z motywacją ostatnio, ale to przez pracę, przynajmniej tak to sobie tłumaczę ![]() ![]() A wczoraj zrobiłam deser, więc moje gotowanio-piecznie też idzie do przodu - co prawda małymi krokami, ale zawsze coś ![]()
![]() |
#236 | |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Wczoraj do 2 w nocy oglądałam film 'milczenie owiec' i taka jakaś nie wyspana jestem ![]() Cytat:
![]() lovebird no ja też się staję początkującą włosomaniaczką, marzą mi się takie włoski do łopatek ![]() ![]() Co do oleju to ja stosuję kokosowy, jego głównym zadaniem jest nawilżanie suchych włosów ![]()
![]() |
![]() |
#237 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Moje plany na dziś:
Za 15 min wyruszam w drogę. Dziewczyny używacie kremów z filtrem? Nigdy tego nie robiłam, wczoraj sobie zakupiłam krem firmy Dax z SPF6, ale zastanawiam się teraz czy używanie tak niskiego filtru ma sens... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#238 |
Zakorzenienie
|
Lenka film super
![]() ![]() Co do kremów filtrem, używam jedynie gdy idę się opalać i to z małym numerem, bo i tak ciężko się opalam, słońce nie chce mnie "łapać" ![]() A u mnie dziś: part 2 czytanie(bo nauką nie można tego nazwać) notatek na mikro . małe SPA dla stóp ogarnięcie notatek z praktyk porządek w szafce wystawienie ubrań na aukcje/ ewentualnie na wymianę
![]() |
#239 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Macie jakieś sprawdzone specyfiki na cienie pod oczami? Mam duże fioletowe i czasami doprowadzają mnie do szału. Odnośnie planów to wczoraj udało mi się napisać dwa teksty i zacząć kolejną recenzję. Pouczyłam się też z fiszek i ćwiczyłam z Ewą. Dzisiaj mam zamiar zrobić to samo plus pomalować paznokcie na szałowy kolor ![]() ---------- Dopisano o 13:20 ---------- Poprzedni post napisano o 13:15 ---------- Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#240 |
Zakorzenienie
|
ale mam dziś motywację
![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:47.