|
|
#211 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zdjęcia Johnny'ego Deppa
mniam mniam
'[...] bo oto on stanął, wózek zatrzymał i "Kocham Cię" mówi, w tym parku, pod manierystyczną jakąś rzeźbą, fontanną fauna, chuja jakiegoś rokokowego.' Edytowane przez mathilda Czas edycji: 2007-03-19 o 18:29 |
|
|
|
|
#212 |
|
Zakorzenienie
|
'[...] bo oto on stanął, wózek zatrzymał i "Kocham Cię" mówi, w tym parku, pod manierystyczną jakąś rzeźbą, fontanną fauna, chuja jakiegoś rokokowego.' Edytowane przez mathilda Czas edycji: 2007-03-19 o 18:29 |
|
|
|
|
#213 |
|
Zakorzenienie
|
sysko jush
|
|
|
|
#214 |
|
Raczkowanie
|
Witam! To ja tez dorzuce troche zdjec kochanego Johnnego
Jesli sie powtarzaja to sorki ale w koncujak juz pisalyscie Johnnego nigdy za wiele hihi |
|
|
|
|
#215 |
|
Raczkowanie
|
Dziś po raz, hmmmm, któryśnasty z rzędu obejrze sobie "żonę astronauty" (film akurat przeciętny, ale... wiadomo o co chodzi na TVP2, jakby co)To zdecydowanie najlepszy aktor swojego pokolenia, bo o tym, że najprzystojniejszy chyba mówić nie trzeba (a że rówieśnik mojej mamy-co taaam )W kinie na Rozpustniku beczałam jak dziecko, czy to dlatego, że twórczością Wilmota interesowałam się od dawna, czy przez genialną kreację Johnny'ego- nie wiem. Drugiego takiego aktora ze świecą w ręku szukać! [Dołączam zdjęcia z sesji reklamowej z Winoną- jak dla mnie wspaniałą aktorką. Razem tworzyli chyba najpiekniejszą parę show-biznesu...] |
|
|
|
|
#216 |
|
Raczkowanie
|
I jeszcze....
Edytowane przez dziewczynaa18 Czas edycji: 2006-08-11 o 16:37 |
|
|
|
|
#217 |
|
Zakorzenienie
|
Johny grał w desperado
myślałam że Banderas??
|
|
#218 |
|
Raczkowanie
|
I Depp i Banderas. Tylko niespecjalnie się orientuję- Johnny detektywa, Antonio gangstera czy jak? Prawdę mówiąc nigdy nie ciągnęło mnie do obejrzenia ani jedynki, ani dwójki (aczkolwiek na drugą część może KIEDYŚ się skuszę, jak już innych, ambitniejszych filmów z Deppem zabraknie, oczywiście odpukać!)
|
|
|
|
|
#219 |
|
Wtajemniczenie
|
Odkopałyście ten wątek i nie mogę się od komputera odciągnąć, a zaraz ma przyjść TŻ!
|
|
|
|
|
#220 |
|
Zakorzenienie
|
A widziałyście "Don Juana"? Ja właśnie ściągam i na samą myśl się ślinię
![]()
|
|
|
|
|
#221 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
boski miłego oglądania Justin
|
|
|
|
|
|
#222 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
, ale te foty są mi potrzebne do życia
|
|
|
|
|
|
#223 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wiem, że Johnny'emu wydrapali oczy
|
|
|
|
|
|
#224 |
|
Zadomowienie
|
A!! I witam kolejne Johnny-maniaczki
![]() Śliczne foty ![]()
|
|
|
|
|
#225 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
?! Wystarczające koszmary mam po filmach, w których Johnny umiera, choćby i naćpany w wannie (From Hell ). To samo mam z Kate Winslet. Po "Marzycielu" i "Zatrutym Piórze" następne dwa dni robiłam protest siedząc pod pierzyną i opychając się czekoladą. Chyba za bardzo utożsamiam się z bohaterami![]() |
|
|
|
|
|
#226 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#227 |
|
Raczkowanie
|
Głupia Charlize poraziła go prądem TYLKO
dlatego, że był diabolicznym kosmitą, który zabił jej męża i zamieszkał w jego ciele. No co to w ogóle za powód, liczy się to, W JAKIM CIELE! Niektórzy ludzie to mają problemy- ja tam bym mogła mieć nawet dziesięcioraczki z TAKIM kosmitą, a tu nędznego ziemianina ze świecą w ręku szukaćA film generalnie całkiem fajny, oprócz kiczowatego zakończenia. Może zessij sobie z sieci albo poszukać w supermarketach w koszach/w miesięcznikach/na allegro etc? Kosztuje śmieszne grosze, a i tak jest przynajmniej dwa razy w roku puszczany w telewizji, choć zawsze w środku nocy |
|
|
|
|
#228 |
|
Zakorzenienie
|
Czy obok niego muszą byc zawsze takie,,,, mało interesujące kobiety
nie żebym była piękna
|
|
|
#229 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Chyba sobie ściągnę ten filmik, tylko komputer muszę dać do naprawy i potem po kolei wszystkie filmy z Johnnym będę kolekcjonować ![]()
|
|
|
|
|
|
#230 |
|
Wtajemniczenie
|
Po Piratach... było mi trudno przyzwyczaić się do wizerunku Johnny'ego w Żonie astronauty. Jest naprawdę genialnym aktorem. Dla mnie świadczy o tym głównie różnorodność filmów z jego udziałem.
Muszę to napisać, bo nie dam rady - nienawidzę Winony |
|
|
|
|
#231 |
|
Wtajemniczenie
|
Wszystkie z Was juz pewnie oglądały "Piratów 2", a ja jadę do kina dopiero jutro wieczorem pooglądać sobie Johnnego
![]() Jeśli Was to zainteresuje to widziałam, że w NAJ jest "Co gryzie Gilberta Greapa" z Johnnym
|
|
|
|
|
#232 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
? Hmmm... jakby na to nie spojrzeć- Winona i Kate to rockmanki, nie jestem w stanie wyobrazić ich zawodzących "Joe le Taxi", podobnie zresztą jak siebie samej
|
|
|
|
|
|
#233 |
|
Zakorzenienie
|
Widziałam "Don Juana"...
Dziewczyny, umarłam, naprawde |
|
|
|
|
#234 |
|
BAN stały
|
johnny och johnny.............:slina :
och to jego spojrzenie ....
|
|
|
|
|
#235 |
|
Zakorzenienie
|
http://video.google.pl/videoplay?doc...&q=johnny+depp miłego oglądania
|
|
#236 |
|
Zakorzenienie
|
http://video.google.pl/videoplay?doc...&q=johnny+depp i jeszcze jedno
|
|
#237 |
|
Wtajemniczenie
|
Miło się oglądało
|
|
|
|
|
#238 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
, ale nie podoba mi się jako kobieta, wydaje mi się momentami wulgarna. To, że jest rockmanką (co zwykle się ceni ) nie świadczy jeszcze o tym że taka równa z niej babka ![]() Może po prostu uprzedzona jestem. Jak dla mnie Winona - fe, Paradis z resztą też. Ja wybredna jestem. |
|
|
|
|
|
#239 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to ja podciągam kiece i lece Świetny film, a Johny jest tam taki młodziutki i kochaniutki
|
|
|
#240 |
|
Zakorzenienie
|
http://video.google.pl/videoplay?doc...&q=johnny+depp to jest super ale się uśmiałam, Johny jest genialny
![]() Tylko początek jest nudny bo zapowiadają film po francusku, ale tak od połowy spoko
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:52.

na TVP2, jakby co)
myślałam że Banderas??

Wiem, że Johnny'emu wydrapali oczy
?! Wystarczające koszmary mam po filmach, w których Johnny umiera, choćby i naćpany w wannie (From Hell
Niektórzy ludzie to mają problemy- ja tam bym mogła mieć nawet dziesięcioraczki z TAKIM kosmitą, a tu nędznego ziemianina ze świecą w ręku szukać
nie żebym była piękna