![]() |
#211 |
Zadomowienie
|
Dot.: Muszę wkońcu schudnąć !!!
Ojej, coś forum nam zdycha
![]() Piszcie dziewczyny co u Was? ![]() Ja jestem w dobrym nastroju, bo zrzuciłam kolejne 2 kg przy minimalnym wysiłku. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#212 |
Przyczajenie
|
hej Dziewczyny!
![]() ![]() ![]() ![]() śniadanie II; 3 łyżki serka białego, pół pomidora, pół ogórka, pół papryki, 2 plasterki białej szynki obiad; 130g kurczaka gotowanego lub obsmażanego na patelni teflonowej bez tłuszczu, 150g gotowanej fasolki z pomidorem i czosnkiem podwieczorek: 100g jogurtu nat 1.5% 100g jogurtu owocowego, 2 łyzki otrąb owsianych, garść rodzynek kolacja; pół pomidora, pół ogórka, rzodkiewka, 120g ryby wędzonej Do tego 2-3 razy siłownia po 1.15h i raz w tygodniu basen 45min ![]() Naprawdę da się bez głodzenia!! Gdy bardzo burczy mi w brzuchu to zajadam jabłko luib marchewkę i nigdy nie wychodzę z domu bez przygotowanego posiłku, lub jogurtu bo na mieście zawsze czają się pokusy, tak samo codziennie wieczorem poświęcam 20min na przygotowanie sobie posiłków do pracy, to najlepszy sposób na regularne jedzenie, trzymanie małych porcji bez podjadania słodyczy, do których mam ogromną słabość ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#213 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#214 |
Przyczajenie
|
mam 17 lat i waże 55 kilo, jestem dosyć niska, 1.60 w kapeluszu... muszę schudnąc tak z 5 kg... czułabym się wtedy świetnie! a tak to jestem niska i gruba... pomożcie! zacznam ćwiczyć, nie jem słodyczy, zdrowo się odżywiam, nie jem po 18, aż tu nagle przychodzi taka sobota i jem tyle słodyczy... i wgl odbiegam w kółko od tego co zaplanowałam... brak mi już mobilizacji... nie wiem co ćwiczyć bo też nie mam tyle czasu na to, szperam po internecie i tyle tego jest że już nie wiem co mam myśleć
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#215 |
Raczkowanie
|
witajcie
![]() ja tez musze schudnąc... zawsze miałam coś do zrzucenia, raz więcej, raz mniej, ale teraz więcej ![]() 168 i 66-67 kg ![]() chce zrzucic 10 kg pol roku temu urodzilam dziecko i czas zabrac sie za siebie mam nadzieje ze mi sie uda |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:53.