Farby Syoss -wątek zbiorczy - Strona 8 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury

Notka

Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2011-08-22, 14:50   #211
b l o n d
Raczkowanie

Dot.: Nowe farby Syoss i nowe odcienie Casting Creme Gloss

Właśnie nałożyłam na włosy "jasny blond" syoss (8-6). Za 23 min. zmywam

edit: po przeczytaniu niektórych komentarzy miałam sporo obaw co do tej farby - niepotrzebnie. Kolor jest śliczny! Nakładałam na bardzo jasny blond, wyszedł jasny, ciepły, o miodowych refleksach, a odrostów ogóle nie widać. Włosy są miękkie i lśniące. Odżywka ma bardzo ładny zapach.
Polecam

Edytowane przez b l o n d
Czas edycji: 2011-08-22 o 15:38
b l o n d jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-21, 16:26   #212
bez_sensowna
Rozeznanie

Dziewczyny kupiłam farbe syoss miodowy blond, niestety po awarii nie ma zdjęc tych osób ktore malowały na ten odcień i boje się że wyjdzie żółty lub jeszcze inny. Zostało mi jeszcze pół farby karmelowa czekolada z weelatonu i nie wiem czy nie zmieszac razem?

Często szuka się sensu życia przy pomocy bezsensownych metod
bez_sensowna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-21, 18:49   #213
Agatau88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bez_sensowna Pokaż wiadomość
Dziewczyny kupiłam farbe syoss miodowy blond, niestety po awarii nie ma zdjęc tych osób ktore malowały na ten odcień i boje się że wyjdzie żółty lub jeszcze inny. Zostało mi jeszcze pół farby karmelowa czekolada z weelatonu i nie wiem czy nie zmieszac razem?
Dziewczyny narzekaly ze miodowy wychodzil zolty, ale zalezy jaki masz swoj kolor.
Nie mieszaj roznych farb.
Agatau88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-22, 09:46   #214
bez_sensowna
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Agatau88 Pokaż wiadomość
Dziewczyny narzekaly ze miodowy wychodzil zolty, ale zalezy jaki masz swoj kolor.
Nie mieszaj roznych farb.
Zrobiłam próbe na pasemko i ładny wyszedł.
Wsumie gdybym miała zmieszac to musialabym dwa różne mleczka rozwijające połączyć
Wcześniej malowałam bursztynowym blondem teraz się wypłukał i taki troszke żółtawy się robi

Często szuka się sensu życia przy pomocy bezsensownych metod

Edytowane przez bez_sensowna
Czas edycji: 2011-09-22 o 09:47
bez_sensowna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-10-03, 15:06   #215
martusssiek
Przyczajenie

Mam pytanie: moje włosy już przeszły wiele, że za dużo opowiadać, ale do rzeczy..jakiś czas temu pofarbowałam włosy na jasny brąz syoss- wyszły ciemniejsze niż na opakowaniu, ale spoko, w wakacje się ładnie spłukały i teraz jest taki jasny brąz. Teraz chciałabym zafarbować odrosty ( mysi ciemny blond), ale po ostatnich doświadczeniach bałam się, że wyjdą ciemniejsze niż reszta włosów i kupiłam ciemny blond. Zastanawiam się teraz jak je ufarbować tzn. czy one mają rozjaśniacz czy jak? Bo nie chciałabym żeby moje naturalne odrosty się rozjaśniły bardziej niż reszta włosów. Czy ktoś może poradzić jak mam pofarbować żeby było dobrze? Czy ktoś miał podobne doświadczenia?? to pilne!!!
martusssiek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-10-07, 22:18   #216
imaginacja93
Raczkowanie

Hej, wiecie może ile % ma oxydant w SYOSS Mixing Colors (chodzi mi o kolor mix purpury i czerwieni). Z góry dziękuję

Ostatnie farbowanie: 22.02.2016r.
Zapuszczam włosy -51 cm (29.02.16)
Pół drogi do celu i zadowolenie- 60 cm
Wymarzony cel:70 cm

Mój last.fm
imaginacja93 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-10-14, 21:06   #217
agent
Przyczajenie

Witam Skuszona odwiecznym pragnieniem rozjaśnienia włosów, sięgnęłam dziś po casting jasny perłowy blond. Kolor rozjaśnił mi włosy o 2 tony, efekt taki sam jak przewidywała instrukcja na opakowaniu lecz z rudymi refleksami (wydaje mi się, że mój kolor ma skłonność do łapania rudego). Dodam, że jestem ciemną blondynką, włosy mam rzadkie i bardzo cienkie, nie chciałam ich dodatkowo niszczyć więc wybrałam właśnie farbę bez amoniaku. I teraz pytanie : Czy Syoss rowniez nie zawiera amoniaku? jak wpływa na włosy? Po castingu moje są dość miękkie i nawilżone (może to sprawka tej załączonej odżywki)... Chciałabym jednak rozjaśnić jeszcze o ton czy dwa, jakiego moge się spodziewać efektu nakładając na to drugi casting lub syossa?

Marzy mi się Bardzo jasny blond Syossa, ale wiem, że gdybym miała osiągnąć kolor z opakowania musiałabym użyć trwałej farby a amoniak = jeszcze bardziej zniszczone włosy... Jestem w kropce nie wiem co zrobić
Stary 2011-12-12, 14:29   #218
DarkChocolateWithChilli
Raczkowanie

Witajcie

Mam pytanie odnośnie farby Syoss średni blond. Nie wiecie może, czy ma on jakąś domieszkę czerwonego barwnika? Pytam, ponieważ ostatnio pomalowałam włosy Wellatonem w piance, kolor średni popielaty blond (nawiasem mówiąc zdecydowanie nie polecam tej farby) i wyszły mi takie zielonkawo-szare włosy w miejscach, gdzie miałam jaśniutkie pasemka. Na szczęście poszorowałam szamponem przeciwłupieżowym i sytuacja została opanowana, jednak ten kolor nie za bardzo mi się podoba. Słyszałam, że czerwony barwnik niweluje zieleń. Zastanawiam się, czy za jakieś 2-3 tygodnie będę mgła bezpiecznie pomalować Syossem średni blond bez ryzyka zielonego odcienia? Będę bardzo wdzięczna za odpowiedź.

Pozdrawiam

DarkChocolateWithChilli jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-12-27, 23:47   #219
Juuras
Raczkowanie

syoss miodowy, sredni bądź orzechowy blond ? wrzucajcie fotki ; )

Czy któraś z was farbowała sobie włoski syossem odcieniem miodowy,średni bądź orzechowy blond ? http://www.goldmax.pl/syoss-farba-do...d-p-11910.html , http://www.webkupiec.pl/a/lista_prod..._produktow.htm , http://polskieziolaikosmetyki.com/s/...RZECHOWY-BLOND
Zastanawiam się czy kolor wyszedł by podobny do koloru wlosów dziewczyny na zdjęciu .? http://www.google.pl/imgres?q=ORZECH...P9934Dw&zoom=1 , http://www.google.pl/imgres?q=ORZECH...AbB69wT&zoom=1 ,http://polskieziolaikosmetyki.com/s/...RZECHOWY-BLOND jesli któras z was robila sobie którykolwiek z tych odcieni to proszę wrzucajcie zdjęcia,i jesli wiecie jaka farba moze dactaki efekt to proszę o pomoc będzie to moje pierwsze farbowanie naturalny mam taki lekko popielaty blond , nie da się tego konkretnie określić

Edytowane przez Juuras
Czas edycji: 2011-12-28 o 00:05
Juuras jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-12-28, 18:05   #220
AnnetteK
Raczkowanie

Send a message via Skype™ to AnnetteK
Dot.: syoss miodowy, sredni bądź orzechowy blond ? wrzucajcie fotki ; )

Farbowałam miodowym blondem z Syoss, moim naturalnym kolorem był średni chłodny blond. Efekt był w porządku, chociaż od razu mówię,że jeśli masz dłuższe włosy niż do brody to musisz kupić dwa opakowania farby. Ja się nacięłam i kupiłam na początku jedną, a potem dopiero doczytałam to w ulotce...a było małymi literkami.
AnnetteK jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-12-28, 18:23   #221
Juuras
Raczkowanie

Aha , no moje włosy są prawie do łopatek ; ) więc jesli się zdecyduję to kupie 2 . A co do koloru to nie był on jakiś rudawy albo dziwnie żółty ? kolezanka robiłą sobe miodowy blond dawno dawno temu ,nie wiem nawet jaka farba i miała brzydki żółtawy kolor ..i własnie tego się boję

---------- Dopisano o 19:23 ---------- Poprzedni post napisano o 19:14 ----------

A moze znacie jakeis dobre szamponetki które na pewno mniej zniszczą mi włosy niz normalna farba.. i przynajmniej zobaczyła bym czy w tym kolorze w ogóle będzie mi ładnie
Juuras jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-01-02, 18:01   #222
Eri_i
Raczkowanie

Zapytam się od razu, prosto z mostu
Jeśli zafarbuję włosy farbą Syoss - Złocysty Ciemny Blond a moim "wyjściowym" kolorem będzie Czekoladowy Brąz, również Syossa, to jaki kolor mi wyjdzie? ^^
W ogóle patrzę na paletę barw i doszłam do wniosku, że nie ma zwykłego, jasnego brązu : O http://i.pinger.pl/pgr178/a84a60950002702549f9f9d5 czegoś takiego pokroju, a nawet jeszcze odrobinkę jaśniejszego o.O
Eri_i jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-02, 20:49   #223
konstancja01
Raczkowanie

syoss miodowy blond, kładziony na sprany jasny rudy...myślałam, że będzie jaśniejszy, siostra kładła na kolor blond taki średni, kolor wyszedł dużoooo jaśniejszy niż mój
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg włosy.jpg (51,5 KB, 184 załadowań)
KOCHAM <3
zapuszczam włoski

konstancja01 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-03, 13:24   #224
AnnetteK
Raczkowanie

Send a message via Skype™ to AnnetteK

Cytat:
Napisane przez konstancja01 Pokaż wiadomość
syoss miodowy blond, kładziony na sprany jasny rudy...myślałam, że będzie jaśniejszy, siostra kładła na kolor blond taki średni, kolor wyszedł dużoooo jaśniejszy niż mój
Bardzo ładny kolor też farbowałam miodowym blondem,ale na moim średnim chłodnym blondzie wyszło zdecydowanie jaśniej
AnnetteK jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-03, 16:13   #225
konstancja01
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez AnnetteK Pokaż wiadomość
Bardzo ładny kolor też farbowałam miodowym blondem,ale na moim średnim chłodnym blondzie wyszło zdecydowanie jaśniej

ech no własnie...kolor ładny ale dla mnie za ciemny, może tak mocno chwycił dlatego, ze miałam wcześniej rozjaśniane włosy
KOCHAM <3
zapuszczam włoski

konstancja01 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-14, 17:17   #226
MilkaaxD
Przyczajenie

Wyślij wiadomość przez MSN do MilkaaxD
Thumbs up Dot.: Nowe farby Syoss i nowe odcienie Casting Creme Gloss

Na początku przepraszam że długie, ale myślę że warto przeczytać. Opisalam wszystko dokladnie.

Właśnie jestem po farbowaniu farbą 9-5 mroźny perłowy z SYOSS'a..
Powiem tak, od paru tygodni śledziłam wątek tych farb na forum, i byłam bardzo sceptycznie do nich nastawione, jednak żadna z opisanych sytuacji nie przypominała tego co chcialam osiagnąć na moich włosach.

Moje włosy ogólnie są bardzo ciemnego blondu, wpadaja niemalże w jasny brąz. Od 2 lat moje włosy były rozjaśniane u fryzjera (pasemka) Od 4 miesiacy nie farbowałam ich w ogóle gdyż takie wizyty są dość drogie ( nie mieszkam w Polsce ) i troche szkoda mi było kasy, wolałam wydać na coś innego

ale do rzeczy.. kiedyś gdzieś obiło mi się o uszy o tych 'super' farbach ktore sa proste w uzyciu, pomyślalam wiec ze zamiast pasemek zrobie sobie jasny blond na calej glowie. No i tak.. 3 dni temu mama mi przywiozła z Polski 2 farby Syoss'a 9-5, i pozatym kilka dni temu kupiłam sobie L'Oreal Sublime Mousse z nr 1000. Czytałam baaardzo dużo o jednym i drugim produkcie, opinie zazwyczaj były negatywne, ale tak jak mówiłam nikt nie miał włosów podobnych do moich, wiec postanowilam zaryzykowac.

Farbe nr 9-5 najpierw nałozyłam na odrosty ktore byly dosc duze [ ok 7cm ] i trzymałam to na włosach przez 30min i po tym czasie nalozylam reszte produktu na reszte wlosow i trzymałam to jeszcze przez 5 min. Ogólnie po 25 min zauważyłam że farba na moich włosach wyglada podejrzanie RUDO ;o ale nie chcialam sie na zapas martwic, jednak gdy juz wlosy spłukałam byłam w szoku, włosy rude, ale to nic. Nastawiałam się ze rezultat moze byc nie satysfakcjonujacy.

Umyłam głowe szamponem i odrazu zrobiłam plukanke do wlosow.
Po wysuszeniu wlosów bylam BARDZO MILE ZASKOCZONA, gdyz wlosy wygladaly zupelnie inaczej, niz na mokro, i w rzeczywistosci nie byly wcale az tak rude. Fakt, przyznam ze w miejscu odrostu ale to tylko na obszarze 2cm sa one leciutko rudawe, ale ogolnie cale włosy cudo. jestem bardzo zadowolona. Jak mówilam mialam wczesniej rozjasniane pasemka, i ta farba nadala mym wlosa cudownych refleksow.

Wlosy wygladaja naturalnie, sa delikatne, i mi nie wypadaja
Mysle że przy nastepnym uzyciu [ zrobie to dopiero gdy pojawi mi sie minimalny odrost ] wlosy wyjda wlasnie takiego koloru jaki chcialam.

Moja rada, jezeli farbujecie ciemny blond ta farba, radze wam zaraz po umyciu uzyc plukanki srebrnej, wtedy to wyplucze ten rudawy kolor

Jestem jak najbardziej na TAK ! polecam.
Stary 2012-02-03, 19:10   #227
hope92
Przyczajenie

syoss mix

Hej dziewczyny Czy malowała sobie może któraś z Was włoski nową farbą syoss mix orzechowe cappucino? jak wychodzi? czy kolor jest bardzo ciemy?
hope92 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-10, 21:50   #228
SugarbabyLove
Zakorzenienie

Dot.: syoss mix

hej
ja wlasnie dziś farbowalam syossem mix ale czerwien z fioletem i wyszło niemal czarne z poświatą czerwoną.
Ale poczytaj opinie na KWC tam pisaly dziewczyny duzo
Stary 2012-02-11, 14:53   #229
Anitast
Zakorzenienie

A mnie interesuje 8-15 szampan i biale zloto
Jezeli ktoras z Was farbowala prosze o zdjecia
Anitast jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-02-11, 19:09   #230
littlei
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez hope92 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny Czy malowała sobie może któraś z Was włoski nową farbą syoss mix orzechowe cappucino? jak wychodzi? czy kolor jest bardzo ciemy?
Ja farbowałam tym kolorem, naprawdę ładny średni brąz nie za ciemny i nie za jasny, niestety nie posiadam zdjęć. Ale ogólnie polecam
littlei jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-27, 20:52   #231
Vea
Rozeznanie

Hej, czy któraś z Was farbowała już włoski tymi nowymi Syosskami Pro Nature?
Mnie intryguje odcień 8-52 (chłodny jasny blond), tylko ciekawe, jaką mają wodę: 6% czy raczej 9%?
Załączam fotki kolorów.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg syoss ProNature.jpg (103,3 KB, 61 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 8-52.jpg (30,8 KB, 36 załadowań)

Edytowane przez Vea
Czas edycji: 2012-02-28 o 09:44
Vea jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-07, 15:43   #232
Iwona2012
Przyczajenie

Question Dot.: Nowe farby Syoss i nowe odcienbie Casting Creme Gloss

POMOCY!!!!!Dziewczyny polozylam na rozjasnione wlosy sredni blond schwarzkopfa i wyszly mi zielonkawo-glonowate wlosy.
Kusi mnie zeby polozyc na to wlasnie SYOSS SREDNI BLOND bo czytalam ze dziewczyna polozyla na rozjasnione wlosy wlasnie syoss 7-6 i nie miala zielonych.
Niech ktos da znac czy to podziala?!
Boze!!!nie chce wracac do ciemnych wlosow!!!
P.S Ciezko byc blondynka
Iwona2012 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-09, 17:30   #233
Agatau88
Zakorzenienie

Dot.: Nowe farby Syoss i nowe odcienbie Casting Creme Gloss

Cytat:
Napisane przez Iwona2012 Pokaż wiadomość
POMOCY!!!!!Dziewczyny polozylam na rozjasnione wlosy sredni blond schwarzkopfa i wyszly mi zielonkawo-glonowate wlosy.
Kusi mnie zeby polozyc na to wlasnie SYOSS SREDNI BLOND bo czytalam ze dziewczyna polozyla na rozjasnione wlosy wlasnie syoss 7-6 i nie miala zielonych.
P.S Ciezko byc blondynka
2 osoby juz kładły 7-6 na jasne wlosy i nie bylo zieleni.
Agatau88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-03-10, 10:30   #234
CarmelaSoprano
Zakorzenienie

Cytat:
wyszly mi zielonkawo-glonowate
piękny kolor

Moja szczęśliwa liczba to czterysta miliardów.
Tak, wiem, nie jest zbyt poręczna w życiu codziennym.
CarmelaSoprano jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-14, 09:47   #235
Martyna2012
Przyczajenie

Thumbs up Dot.: Nowe farby Syoss i nowe odcienie Casting Creme Gloss

Hey . Farbowała któraś z Was włosy mixem karmelowo nugatowym? Jak to wychodzi? Czytałam wasze wypowiedzi ale niewiele znalazłam na temat tego odcienia ;*

---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:28 ----------

Cytat:
P.S Ciezko byc blondynka

No na rozjaśnione włosy nigdy nie kładzie się blondów ciemniejszych bo zawsze będą zielone . Brązy to samo. Ja też to przechodziłam 2 razy .za 1 razem polożyłam naturalny blond garniera i wyszly zielone . Wróciłam do blondu ale musiałam ściąć połowe włosów potem znów mnie podkusilo żeby przyciemnić bo jednak rozjaśniane się kruszą i fryzjerka nałożyła mi farbę brąz z miedziany rudy i bezowy blond . Wyszly karmelowe bardzo ładne szybko się spłukały ale juz na to jaką farbę nie nałożysz nie wyjdzie zielona
Martyna2012 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-21, 13:05   #236
no smoke
Przyczajenie

Syoss - złocisty ciemny blond! :)

Witam, Wizażanki!
Mój wymarzony kolor włosów, jest taki:
http://www.google.pl/imgres?q=z%C5%8...1t:429,r:0,s:0
w tej chwili mam bardzo jasny blond, coś przypominającego taki:
http://www.google.pl/imgres?q=blond+...1t:429,r:4,s:0
Która z Was farbowała tą farbą włosy i mogłaby mi pokazać efekty jakie wychodzą na takich włosach jak moje... Jeśli to nie kłopot prosiłabym o załączanie zdjęć...
a może, proponujecie mi inne farby, lepsze i wypróbowane?
byłabym wdzięczna.
no smoke jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-21, 15:44   #237
kaska222
Moderator

Dot.: Syoss - złocisty ciemny blond! :)

Cytat:
Napisane przez no smoke Pokaż wiadomość
Witam, Wizażanki!
Mój wymarzony kolor włosów, jest taki:
http://www.google.pl/imgres?q=z%C5%8...1t:429,r:0,s:0
w tej chwili mam bardzo jasny blond, coś przypominającego taki:
http://www.google.pl/imgres?q=blond+...1t:429,r:4,s:0
Która z Was farbowała tą farbą włosy i mogłaby mi pokazać efekty jakie wychodzą na takich włosach jak moje... Jeśli to nie kłopot prosiłabym o załączanie zdjęć...
a może, proponujecie mi inne farby, lepsze i wypróbowane?
byłabym wdzięczna.
https://wizaz.pl/forum/search.php?searchid=30496826

RegulaminWizaz.pl
mikroREKLAMA
Metamorfoza-uwolnij swoje piekno.
Chcesz wygladac inaczej jak na codzien,wystarczy jak zalaczysz zdjecie wraz z opisem.A my doradzimy co zmienic w Tobie,we fryzurze,makijazu,ubiorze.Zapraszamy bardzo na nasze forum.

Ta reklama pokazywana jest pod 6 269 postami tego użytkownika na forum. Jak założyć taką reklamę? (klik!)
kaska222 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-04-04, 13:20   #238
Tawisia
Przyczajenie

Dot.: Farba Syoss

Fatalna sprawa!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!
Farbowałam tą farbą (kawa-brąz, nr nie pamiętam) nie dwa tygodnie temu. A zaznaczam ze przed koloryzacją włosy odrastały ok 3 miesięcy. I dupa totalna z tą farbą. Zmywa się za każdym razem kiedy myję włosy, zwyczajnie jak szamponetka. Kolor ciemny pozostał tylko na kilku pasmach a wyjściowy miałam dość sprany brąz może nawet średni. Mimo wszystko chciałam przyciemnić a w gruncie rzeczy pobawiłam się w zniszczenie włosów, suche nie rozczesują się i źle piorą no koszmar. Skusiłam się tylko ze względu na naturalną paletę ale widać w o ogóle to nie miało najmniejszego sensu. NIE Polecam, nie polecam. A na marginesie to od kiedy "szwarckopf " jest profesjonalną firmą fryzjerska?? Zrozumiałabym tańszą "welle"
Tawisia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-12, 11:23   #239
Kasia_820
Przyczajenie

hej czy używał moze ktoś Syoss'a Pronature chłodnego jasnego blondu 8.52??? jestem na etapie poszukiwania koloru... probowalam z cieplejszymi odcieniami ale moje włosy ciągle łapią żółtko... postanowiłam więc spróbować chłodnego odcienia, ale chciałabym zobaczyć efekt tej farby, będę wdzięczna za jakaś fotkę Pozdrawiam
Kasia_820 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-13, 17:24   #240
Vea
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Kasia_820 Pokaż wiadomość
hej czy używał moze ktoś Syoss'a Pronature chłodnego jasnego blondu 8.52??? jestem na etapie poszukiwania koloru... probowalam z cieplejszymi odcieniami ale moje włosy ciągle łapią żółtko... postanowiłam więc spróbować chłodnego odcienia, ale chciałabym zobaczyć efekt tej farby, będę wdzięczna za jakaś fotkę Pozdrawiam
Ten kolor wychodzi nie jak jasny, ale jak średni blond w chłodnej tonacji. Koleżanka mojej kuzynki nim robiła i nie była w ogóle zadowolona z poziomu jasności, ale o kolorze mówiła, że faktycznie chłodny. Ona farbowała od razu, gdy te farby się pojawiły, ale fotek żadnych nie ma. Teraz robi czymś innym, bo ten 8-52 jak dla niej był za ciemny, więc niewiadomo, czy chłodny akcent pozostaje czy raczej się wymywa. Mnie również ciekawi efekt tego koloru.

Edytowane przez Vea
Czas edycji: 2012-04-13 o 17:30
Vea jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości