![]() |
#211 |
Konto usunięte
|
Dot.: Smutne życie naczelnych wizażanek?
Czekaj medycynę studiuje... dzustam?!
Kurcze nie wiem nie pamiętam ![]() o matko dopiero teraz wyniki? ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#212 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#213 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#214 |
Konto usunięte
|
aaa faktycznie klempaa! no, teraz to pamiętam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#215 |
Zakorzenienie
|
Klempaa mnie wkurza, bo zmienia avatar co jakiś czas. Na szczęście zawsze są w podobnym stylu.
Nie wydaję pieniędzy na głupoty (tysięczna para butów NIE JEST głupotą ![]() Miłośniczka butów wszelakich ![]() Podskakuję z Mel B. Joga ![]() Jem czekoladę aż uszy mi się trzęsą. ---------------------------- Używasz poprawnie? 'Szlak prowadzi na wschód.' 'Szlag mnie trafia.' |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#216 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Udzielam porad przez internet, wystarczy odpowiednio się usadowić przed monitorem. I jeszcze mały edit: według statystyk wypadam cienko z frekwencją postową. 2,15 posta dziennie. ![]()
Edytowane przez dzustam Czas edycji: 2012-09-10 o 23:48 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#217 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#218 |
Przyczajenie
|
Witam raz jeszcze!
Cóż za „dyskusja” się tutaj rozpętała… Spodziewałam się odpowiedzi, ale na pewno nie ponad 200 … „Dyskusja”, ponieważ na palcach jednej ręki policzyć mogę wypowiedzi, które rzeczywiście mają jakiś sens i sprawiają, że moje wyobrażenia mogą jednak się zmienić. Reszta, to jakieś bzdurne ironizowanie, czepianie się jednego i nawijanie na tym całej historii. Widzę, że zostałam już oskarżona o to, że „puszczam wirtualnego bąka” i znikam… oczywiście nikt nie pomyślał o tym, że mogę robić coś innego w ciągu dnia i zająć się czytaniem Waszych rewelacji gdy będę miała czas? O to właśnie chodzi – nie spędzam tutaj całego dnia! Rozbawił mnie też pewien komentarz, w którym jedna z wizażanek prawiła o tym jakież to dziwne, że ktoś spędza urlop w domu, nie wyjeżdża w jakieś „lepsze” miejsce. Kochana, atrakcje mam na miejscu, piękne otoczenie i wartościowe osoby również. Czy to jakiś przymus aby podczas urlopu WYJEŻDŻAĆ? Kolejne ataki – „nie chce być rozpoznawalna i zakłada nowe konto”, „chłopak którejś z wymienionych” , … hahaha, to mnie rozłożyło na łopatki. Wasze myślenie w tym temacie ogranicza się do kilku schematów, a ŻADNA z Was nie pomyślała o tym, że można ‘podczytywać’ wizaż nie mając założonego konta?! Zaglądałam, czytałam, wciąż widziałam te same nicki i dlatego postanowiłam napisać tutaj coś od siebie. Uwierzcie, nie potrzeba wiele czasu by zauważyć pewne persony. Nikomu niczego nie zazdroszczę, z organizacją radzę sobie świetnie, ale wolę wypełniać czas czymś innym, realnymi rozmowami, plotkami, przy kawie itd. „Wolny kraj” , jak któraś stwierdziła więc swoje zdanie też mogłam wyrazić. Wiedziałam, że przeważać będą wypowiedzi bez sensu i niepoważne – nie myliłam się. Chodzi o te, w których niektóre z Was „nie mogą uwierzyć” dlaczego nie zostały wymienione … Mogłyście/mogliście już nic nie pisać… no, ale tak… chęć napisania CZEGOKOLWIEK jest silniejsza. Ja doskonale zdaję sobie sprawę, że nie musicie traktować tego wątku poważnie i odpowiedzi są adekwatne do tego jak odebrałyście mój post…, ale mimo wszystko , NIESTETY, teza z grubsza się potwierdziła. Dobrej nocy! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#219 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Wizaż uczy życia i poszerza horyzonty. Teraz jak się wydało to mogę studia rzucić i pracę, dzięki której na te studia zarabiam, będzie więcej czasu na spamowanie. Może jeszcze na kafeterii się zaloguję.
![]() |
![]() |
#220 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale o co Ci dziewczyno chodzi? Skoro masz tak zajedwabiste życie to idź i sie nim ciesz, a nie wylewasz żółć na forum którego de facto nienawidzisz i nie czytasz. Wrzuć na luz bo Ci żyłka pęknie. I oczywiście nie wiesz co to ironia? Tak trudno pojąć,że my tutaj też mamy znajomych? Że sie fajnie bawimy naśmiewając z takich wątków jak ten Twój? Czy to przekracza Twoje mozliwości? Edytowane przez lady17 Czas edycji: 2012-09-11 o 00:04 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#221 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja na początku swojej wizażowej kariery siedziałam na Intymnym, ale za mocno się denerwowałam to przeniosłam się na Plotkowe ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#222 | ||
Przyczajenie
|
Cytat:
O WAS, o Wasze chamstwo, krytykanctwo, o to iż uważacie, że coś wiecie na dany temat... ale WEDŁUG MNIE - tak nie jest. Wasze wypowiedzi w większości są naciągane i mało wartościowe. Trochę głupio, że poniekąd zniżam się teraz do Waszego poziomu. Dziękuję ![]() Cytat:
![]() Edytowane przez HairX Czas edycji: 2012-09-11 o 00:09 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#223 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#224 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#225 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#226 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#227 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#228 |
Konto usunięte
|
Kobieto wymieniaj kogo chcesz
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#229 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#230 |
Przyczajenie
|
[1=a298662d510bb0f537bc3b0 c2466fe273199e5e8_64a898f 2369c4;36448389]I co w związku z tym? Bo nadal nie rozumiem.[/QUOTE]
W takim razie bardzo mi przykro, jaśniej się nie da. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#231 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Oj mam wrażenie,że dziewczyny Ci dopiekły w Twoim wątku,co? A co do mojego braku pojęcia, stosowania ironi i odwracania kota ogonem - robie to bo nie chciałabyś usłyszeć (przeczytać) co myśle o tak sfrustrowanych i niedowartościowanych trollach jak Ty ![]() EDIT: BTW - raz na jakis czas pojawia się taki wątek. Całkiem niedawno był podobny. Jak myslicie naczelne wizażanki - nuda, niedowartościowanie czy poprostu wylanie żalu za odpowiedzi w innym wątku? Edytowane przez lady17 Czas edycji: 2012-09-11 o 00:18 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#232 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#233 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Tak, siedzę przed kompem i dorabiam ideologię do każdej wypowiedzi co charakterystyczniejszej Wizażanki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#234 |
Przyczajenie
|
Na tym moja aktywność tutaj się kończy, nie zamierzam fanatycznie śledzić tego wątku, choć sama go stworzyłam. Odpowiedź dlaczego zawarta jest w poprzednich postać, może zrozumiecie. Jeżeli macie ochotę przekonujcie dalej same siebie jakież to mądre jesteście
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#235 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#236 | ||||||
Zakorzenienie
|
na poczatek tak - drabi jestes wielka dzieki za link bo z moim tempem bym watku nie znalazla
![]() tylko kurcze nikt mnie nie wymienil jaka szkoda Cytat:
ja tak korzystam bo jak mam godz siedziec w pracy na przerwie gapiac sie na wspolpracownikow wole wizaz poczytac ![]() o przepraszam u mnie slonce rzadko widziane to siedze 24/24 na wizazu nie spie, nie jem niedlugo mnie w kaftanie za to uzaleznienie wywioza na jakies roboty przymusowe z dala od sieci koniecznie Cytat:
moich ponad polowa jest z telefonu i rzadko sa oznaczone a na poprzednim tel wogole nie byly oznaczone Cytat:
Cytat:
![]() no niemam zycia ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#237 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() z przerwami na papierosa żeby okopcić i ubrudzić popiołem moją klawiaturę ![]() a do kauflandu latam na miotle. |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#238 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ciao ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#239 |
Zakorzenienie
|
Wyginiemy.
Co do przekonywania siebie, że jest się naj, to chyba dotyczy również ciebie, sądząc po wątku. To, że nie nastukałaś xxxx postow na forum, nie czyni cię lepszą ani mądrzejszą, z ciekawszym życiem ![]() Ja do pracy jeżdżę takim mercedesem, tylko że żółtym. A na uczelnię i do żony zwykłym autobusem. ![]() BTW. dokładnie w tym momencie kończę 21 lat ![]()
samica leniwca _______________________ *projekt denko. *o włosy dbam i zapuszczam! Edytowane przez leniwca Czas edycji: 2012-09-11 o 00:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#240 |
Zakorzenienie
|
Mi wychodzi 3,56 dziennie, myślałam, że więcej.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:52.