![]() |
#211 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowo-Lutowe mamusie 2013 ;)) cz.V
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Aga, fajny wózek, ale to tylko spacerówka jest, czy z gondolą??? Hosenka, jak byłam młodsza, to też chciałam mieć pierwszą córeczkę, ale jak zaczęłam się opiekować synkiem koleżanki (jako niania), a potem sis urodziła synka, to po prostu się zakochałam w chłopcach ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#212 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#213 |
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;36795375]Aga, świetnie wygląda ten wózek
![]() Hosenko, nie chrzań, że nie będziesz umiała ![]() Dzięki ![]() Mam nadzieje, że rzeczywiście dobry wózek wybraliśmy ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#214 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja też sporo już przytyłam i też mam takie obawy że będzie ciężko to zrzucić ale na razie staram się o tym nie myśleć bo teraz dzidziuś jest najważniejszy a swoim ciałem będę się martwić dopiero po porodzie ![]()
![]() |
#215 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#216 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() nie ma co się dołować ;* Twoje zdrówko <herbatka>
![]() ![]() |
![]() |
#217 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#218 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Wózek bardzo ładnie się prezentuje wizualnie ![]() ![]() A co do tego skąd mamy wiedzieć co ile ma białek itd. to na produktach ze sklepu zawsze są podane wartości a reszta rzeczy-na pewno w internecie. Wystarczy sobie pododawać te gramy i zobaczyć ile jemy czy dobrze, czy za mało ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#219 |
Zakorzenienie
|
no więc dziewczynki własnie wróciłam ze szpitala. pojechałam najpierw z Tż do przychodni tam lekarz powiedział "zapalenie oskrzeli" i tak pani świszczy- bał się cokolwiek mi wypisać...skierował do szpitala w Międzylesiu..tam od 17.20 do 20.00....
![]()
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#220 |
Konto usunięte
|
Augmentin podaje się maluszkom nawet. Natomiast to taki upierdliwy antybiol, że weźmiesz raz, drugi, trzeci a za kolejnym pirzepisanym razem może uczulić
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#221 |
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;36796343]Augmentin podaje się maluszkom nawet. Natomiast to taki upierdliwy antybiol, że weźmiesz raz, drugi, trzeci a za kolejnym pirzepisanym razem może uczulić
![]() ![]() ooo dokładnie. Teściowa zażywała latami a kilka miesięcy temu po zażyciu dostała wysypki takimi plackami czerwonymi całe ciało wywaliło, zaczęła nam puchnąć. Na IP podali jej zastrzyk. A propo Augmentin jak został wprowadzony dopiero, mój Tz jako bąbel mały dostał go od wiejskiej pani doktor. w szpitalu wylądował z podobnym uczuleniem |
![]() ![]() |
![]() |
#222 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak naprawdę to dopiero jak zacznę użytkować, to będzie można coś napisać ![]() wydaje się być w porządku, to co dla mnie najważniejsze to to że jest lekki !! patrzyliśmy na x landery, tako, coneco no i ciężkie takie jak dla mnie. A w tym wydaje mi się, że jest szansa że sama go wniosę na 4 piętro ![]() Materiał taki jest, że wydaje mi się, że nawet będzie można ściereczką przetrzeć, i nie będzie śladu. A reszta to w użytkowaniu wyjdzie. Czytałam dużo opinii w necie o innych wózkach, i każdy ma plusy i minusy , więc ten pewnie też. Ale nie ma co kupiliśmy i musi teraz już byc ![]() edit: no i stelaż po złożeniu zajmuje mało miejsca, co jest ważne w naszym przypadku, bo bagażnik takiej sobie wielkości :P Edytowane przez Aga8484 Czas edycji: 2012-09-27 o 21:07 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#223 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie pasuje mi to, zreszta w tym artykule: http://www.nazdrowie.pl/artykul/kosm...kobiet-w-ciazy nawet zachecaja do stosowania mocznika. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#224 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#225 |
Zakorzenienie
|
Już sobie smacznie spałam,przebudziłam się spocona z okropnym pieczeniem w żołądku i przełyku,myślałam ze puszczę pawia- tak mi od tej zgagi niedobrze się zrobiło. Wyszłam z łóżka i boje się do niego wracać bo chyba mi wcale lepiej nie jest
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#226 |
Zakorzenienie
|
Wszystkie juz spia?
![]() A potem wstaja jak ranne ptaszki ![]() Mnie jutro tez czeka wstawanie, musze jechac na drugi koniec miasta do laboratorium zrobic wyniki dla endo :/ Dobranoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#227 |
Zadomowienie
|
Dobranoc dziewczynki
![]() Ja troszke sie dzis przerazilam, gadalam z kolezanka, ktora 2 tyg temu urodzila, miala byc coreczka, nawet wyslalam mala paczuszke dla Milenki ... I co urodzil sie chlopczyk ... Ginekolog cala ciaze ja przekonywal ze bedzie dziewczyna, miala 2x robione usg w 3d i co .... chlopak .... zastanaiwam sie czy nie isc do innego ginekologa na potwierdzenie plci ... Bo cieszyc sie bede z obu tak samo, czy chlopak czy dziewczyna, ale wyoprawke caly czas kompletuje, wiec potem nie chcialabym niespodzianek ... 90% rzeczy rozowych jest i nadal szukam okazji ... czy wiecie jak to jest z tym usg, mozna go robic niezliczona ilosc i nie jest to szkodliwe dla maluszka ... nastepne mam 15 pzadziernika .... w sumie nie tak dlugo .... mimo wszystko chyba wolalabym zeby mi 2 lekarz na 100 plec potwierdzil ze Blaneczka to Blaneczka ![]()
#228 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dobranoc mamuśki ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#229 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#230 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, witam sie w nowym watku. Piszecie jak na wyscigi- wpadam co pare dni i ledwo ledwo nadrabiam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#231 |
BAN stały
|
Cześć kochane.
Wszystkie jeszcze śpią? ![]() ![]() Wczoraj wreszcie wybrałam sobie staniki u teściowej w sklepie i wreszcie nic mnie nie ciśnie i nie wypływa ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#232 |
Zadomowienie
|
Hej kobitki
![]() Ładny dzionek się u nas zapowiada słoneczko nawet wychodzi ![]() ![]() ![]() ![]()
#233 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:04 ---------- Poprzedni post napisano o 07:54 ---------- Witam z rana ![]() wzięło mnie wczoraj na sprzątanie, a wieczorem się ruszyć nie mogłam... Chyba się dziś wybiorę na jakieś zakupy do miasta (mam 18 km) ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#234 |
Rozeznanie
|
zoffka trzymam kciuki. jak już pisałam wcześniej moja siostra niedawno miała zakładany krążek z tego samego powodu, malutka już się ułożyła do wyjścia. to był 28 tc. obecnie brakuje jej 3 tyg do donoszenia ale umówła się z lekarzem że przyjdzie do szpitala w ten czwartek co będzie (już z wyprawką). więc głowa do góry, będzie dobrze, musi być!
![]()
#236 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#237 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Mój Tż też chce buggy ale takie dużego żeby nim w zimie odsnieżać ![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
#238 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja mam za każdym razem usg, na początku co 3 tyg teraz co miesiąc. dodatkowo na chwilkę 3-4 D. We wtorek jak byłam na wizycie już myślałam że będzie tylko KTG, bo gin mówi: najpierw badanko (pierwszy raz, wcześniej miałam macicę badaną przez USG) a potem posłuchamy serduszka. myślę sobie tż będzie niezadowolony, bo oczywiście nie opuści żadnej wizyty ale nie normalne usg, do tego buźka w 3-4 D. Tż zachwycony.
![]() |
#239 | ||||||
Zakorzenienie
|
hej,
wróciłam właśnie z przychodni, wypiłam glukozę i czekam 2h, zaraz chyba padnę z głodu ![]() byłam wczoraj na shoppingu, kupiłam malutkiemu śliczne maluteńkie adidaski,spodenki i koszulkę, wkleję jak znajdę baterie do aparatu bo mi synek zakosił ![]() no i TZ dziś wraca z delegacji i mam dla niego niespodziankę- wychodzimy dziś z paczką znajomych na kolacje do restauracji a potem może na kręgle ale się cieszę w końcu troszkę odreagujemy Cytat:
już lepiej kupić po prostu matrycę o większej przekątnej i np led. Cytat:
poczułam po prostu zawód, było mi wstyd za siebie ale myślę,że minę miałam straszną jak mi gin powiedział,że armata będzie teraz tak się cieszę na drugiego chłopaka,że już sobie nie wyobrażam,że mogło być inaczej, Tobie też tego życzę ![]() Cytat:
Cytat:
http://www.dobradieta.pl/tabele.php Cytat:
armaturę też zamówię przez net bo chyba nie chce mi się za kiblami latać a tak wogóle to bardzo lubię Leroya ![]() Cytat:
trzymaj się maleńka ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#240 |
Raczkowanie
|
Dzięki Dziewczyny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:23.