![]() |
#211 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Apple
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#212 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jesli chodzi o podstawową obsługę to jest prosty tak samo jak iphone,za to nie lubię samsungów - nie ogarniam ich.
http://instagram.com/ccamillac Edytowane przez Star90 Czas edycji: 2013-03-05 o 13:27 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#213 |
Zakorzenienie
|
Na mnie chyba jakaś klątwa spadła
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#214 |
Zadomowienie
|
Masz sprawna i oryginalna ladowarke?
![]() |
#215 |
Zakorzenienie
|
Prawdopodobnie kabel się zbuntował. Pożycz od kogos lub idż do najbliższego punktu Apple, tam podłączą swój i sprawdzą.
Ja dostałam trefny kabel w zestawie z iPadem z AOS, wymienili mi ![]() Edytowane przez vril Czas edycji: 2013-03-13 o 15:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#216 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() iPhone normalnie mi się rano podładował bez cyrków. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#217 |
Przyczajenie
|
Kabelek ładowania Wam też się od iPhona łamie?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#218 |
Zadomowienie
|
Tak, ja juz jeden wymienilam, dokładnie po pól roku, na szczęście bez zadnych opłat
![]()
![]() |
#219 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#220 |
Zadomowienie
|
A zamówić online z sklepu Apple?
![]() |
#221 |
Zakorzenienie
|
Ale wtedy będè musiała za niego zapłacić, tak?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#222 |
Zadomowienie
|
No tak, bo jesli nie masz jak zrobić reklamacji to jedynaa opcja, bo podrob z Allegro nie polecam do ładowania sprzętów Apple.
![]() |
#223 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#224 |
Zadomowienie
|
A ja wlasnie dziś byłam w Apple wymienić mojemu TZ iPhone 5, bo przestał mu działać hold button po 2 miesiącach od kupienia telefonu, heh... Zacinal sie i czasem mozna było walczyć 5minut zeby wyłączyć telefon lub włączyć... Ja mam pól roku i na szczęście wszystko jest ok.
![]() |
#225 |
Raczkowanie
|
Wita kolejna fanka cudeniek firmy Apple
![]() Jestem posiadaczką iphone'a 4s oraz bielutkiego macbooka. 2 tygodnie temu mój kocur przegryzł mi kabel do ładowania komputera i musiałam się przestawić na starego hp . ciężko jest , cały system w macbooku jest intuicyjny, nie to co windows. stwierdziłam , że kupię nową ładowarkę dopiero po maturze w maju , ograniczam w ten sposób korzystanie z internetu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#226 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Mowisz, ze system w macbooku jest intuicyjny? Ja mam iphona, ipada i ipoda i zastanawiam sie czy nie zakupic za jakis czas macbooka. co prawda moj lapek jest jeszcze calkiem sprawny, ale za jakis czas bede pewnie myslala o zakupie czegos nowego. No i mam dylemat, bo z jednej strony mam inne produkty appla, ktore uwielbiam, wiec nie byloby problemu z synchronizacja urzadzen miedzy saba, ale z drugiej strony jakos tak juz sie przyzwyczailam przez te wszystkie lata do windowsa, ze nie wyobrazam sobie innego systemu operacyjnego.
![]() |
![]() |
#227 |
Raczkowanie
|
Powiem tak , na początku wydawało mi się , że nigdy nie przestawię się na nowy system. Wystarczył mniej niż tydzień. Przyzwyczaiłam się do używania touch'a , nowych skrótów klawiszowych, programów itp. Naprawdę , polecam wszystkich. Lepiej zainwestować w dobry komputer Apple niż użerać się z innymi wynalazkami.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#228 |
Zadomowienie
|
Mi sie przelamal (?) (pekl?) kabel od mac book air .. teraz laduje ladowarka od pro i w sumie jest ok :P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#229 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#230 |
PIP.
|
w ogole to na decalgirl maja do wtorku 25% znizki na naklejki na telefony itp
![]() ja je kocham i uwielbiam ![]() chyba tym razem skusze sie na taka
![]() |
![]() |
#231 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Lubię też bardzo program pocztowy Mail (choć przez wiele, wiele lat wcześniej byłam przyzwyczajona do typowo biurowych/windowsowych programów pocztowych). Mail ma świetną konfigurację pomiędzy wszystkimi urządzeniami Apple w związku z tym nie powiela mi się poczta zaś wszystkie "biurowe" opcje posiada. Maki sa drogie, jesli ktoś nie ma tyle kasy na początek polecam kupić jakiś starszy, używany model na początek. Fajne były kiedyś klasyczne macbooki (białe i czarne - czarne miały wyższe parametry). Pewnie są też dużo bardziej stabilne i lepiej wykonane niż obecny sprzęt ![]() Kaczinka, a jaki możesz najwyższy/najnowszy system operacyjny zainstalować w swoim macbooku? Masz Tigera, czy Leoparda? Edytowane przez milka-pilka Czas edycji: 2013-03-15 o 09:22 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#232 |
Kici kici miau miau
|
w Fleszu jest -25% znizki do ispota w dniach 23-24 marca... na akcesoria do iphone'a
![]() Edytowane przez ranka Czas edycji: 2013-03-17 o 16:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#233 | |
Raczkowanie
|
Kaczinka, milka-pilka - dzięki za odpowiedź
![]() Czuje się w pełni przekonana teraz ![]() Pozostaje czekać na przypływ gotóweczki ... ![]() Stety/niestety - mój lapek z samsunga jeszcze śmiga jak marzenie, więc się chwilowo wstrzymam, ale już wiem, że jak tylko przyjdzie czas się z nim pożegnać, to sięgnę po appla w zastępstwo. ---------- Dopisano o 22:41 ---------- Poprzedni post napisano o 22:34 ---------- Cytat:
![]() przejrzałam przed chwilą asortyment i się zakochałam szkoda, że dopiero co przyszła mój coverek z e-baya zamówiony ciekawe czy wysyłają do uk, bo cenę widzę w $
Nothing is IMPOSSIBLE, the word itself says "I'M POSSIBLE". Edytowane przez Tarta Czas edycji: 2013-03-17 o 22:43 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#234 | |
PIP.
|
Tarta , wysylaja wszedzie
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 07:14 ---------- Poprzedni post napisano o 07:13 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#235 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() dodaje do ulubionych i kolejna rzecz wedruje na moja wish liste ![]()
![]() |
![]() |
#236 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny czy miała któraś z Was podobny problem: nie mogę pobrać aplikacji ze sklepu, wyskakuje okienko błędu 5002. Jest to nieznany błąd, każą spróbować później. Od wczoraj coś takiego się dzieje. Szukam info w necie ale nic nie pomogło.
Mówiła, że wyszła tego dnia z bukietem żółtych kwiatów właśnie po to, bym ją wreszcie odnalazł. Gdyby tak się nie stało otrułaby się, bo jej życie było pozbawione sensu... M&M ![]() Instagram http://instagram.com/paulinamigotka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#237 |
Zakorzenienie
|
Wszystkie aplikacje czy tylko jakaś wybrana?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#238 |
Zakorzenienie
|
Nie mogę pobrać wizaż formu, ale sprawdzałam inną i też nie działa.
Mówiła, że wyszła tego dnia z bukietem żółtych kwiatów właśnie po to, bym ją wreszcie odnalazł. Gdyby tak się nie stało otrułaby się, bo jej życie było pozbawione sensu... M&M ![]() Instagram http://instagram.com/paulinamigotka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#239 |
Zakorzenienie
|
A ja mam pytanie do użytkowniczek komputerów - czy któraś z Was pobierała jakiś program do rozliczania PITów 2013 na Mac OSX?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#240 | |
Zakorzenienie
|
Apple
Cytat:
Swoja droga zastanawiam sie czym róznie sie Tapatalk od Wizaz Forum? Sent from my iPhone using Tapatalk 2 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:51.