![]() |
#211 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkuja i zrzedza bo uda sie trzesa !!!
Właśnie poćwiczyłam 15min aerobik na więcej nie mam czasu bo muszę się jeszcze pouczyć na jutro.
![]() |
#212 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() jedzeniowo dziś całkieem, całkieem=1580 ckal ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#213 |
Wtajemniczenie
|
klaudiak oczywiście, że tak
![]()
rozpoczęcie diety - maj było - 87,6 jest - 67,2 20,4 kg na minusie pierwszy cel osiągnięty! ![]() aktualnie przejście na ustabilizowanie ![]() ostateczny cel - dobre samopoczucie w swoim ciele, wymodelowanie sylwetki, bez względu jaka będzie liczba na wadze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#214 |
Wtajemniczenie
|
OMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGO MGOMGOMGOMG!!!!!!
Mimo wczorajszych ciastek, wchodzac dzis na wage zobaczylam :64,2!!! ![]() ![]() ![]()
![]() |
#216 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Dzis: Sniadanie - Kanapka z serkiem topionym 2 sniadanie- Tost Lunch- troche salatki z ogorka, pomidora, kurczaka, sera fety, kukurydzy, makaronu .Zjadlam doslownie troszke.. w domu jeszcze cos zjem, i dzis bede cwiczyc ewke + ide na zakupy do miasta. !
![]() |
![]() |
#217 |
Rozeznanie
|
Hej
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#218 |
Wtajemniczenie
|
hej lachony
Melia ja też prawie nie bywam w domu, tylko zastanawiam się, kto robi ten bałagan, skoro mieszkam sama i całymi dniami jestem poza domkiem ![]() Dziś na wadze równo 69kg!!!!!!!! ![]() doczekałam się nigdy tak mało nie ważyłam... ociupinkę spadły mięśnie, ale dietetyczka stwierdziła, że przy moim mega aktywnym trybie to nic dziwnego i dlatego w nowym jadłospisie dała ciut więcej węgli, bo mój organizm ich teraz bardzo potrzebuje miłego dnia ![]()
rozpoczęcie diety - maj było - 87,6 jest - 67,2 20,4 kg na minusie pierwszy cel osiągnięty! ![]() aktualnie przejście na ustabilizowanie ![]() ostateczny cel - dobre samopoczucie w swoim ciele, wymodelowanie sylwetki, bez względu jaka będzie liczba na wadze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#219 |
Zakorzenienie
|
Abre gratulacje
![]() Ja dzisiaj mam dzien do ![]() ![]()
![]() |
#220 |
BAN stały
|
Witajcie- dawno się nie odzywałam ale rodzinne spotkania i odwiedziny kilkudniowe najbliższych uniemożliwiły dojście do neta.
Wstyd sie przyznać, ale dzieki kochanej siostrze chyba troszkę mogło przybyć na wadze, nawet nie mam odwagi wejść i się zważyć. ![]() Cięzko jest reżim zachować, jak chałupa pełna gości. Wejdę na wagę za kilka dni , bo nie chcę być zawiedziona. Co myślicie o tym żeby zrobić sobie diete oczyszczającą w postaci zupy kwaśniewskiego?Zawsze mi pomagała, ale z racji pogody za oknem trudno tak ubogą zupą się najeść i przy tym nabrać energii na resztę dnia ![]() Od jutra owsianki, sałatki , warzywa z patelni , owoce i dużo wody. Wszystkim gratuluję wytrwałości , macie piękne wyniki których można pozazdrościć. Tak trzymajcie dziewczyny , uda się wam- i mam nadzieję iż mi też ![]() ---------- Dopisano o 18:31 ---------- Poprzedni post napisano o 18:26 ---------- xTync abre90 gratuluję ![]() Desire_ chyba wezmę ten przepisi skorzystam z niego- jeśli pozwolisz ![]() powodzenia wszystkim ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#221 |
Rozeznanie
|
Abre wielki szacun za wytrwałośc i determinację
![]() musisz mieć spektakularne wyniki od swojej najwyższej do najniższej wagi.. ![]() u mnie dziś pod względem jedzenia bardzo dobrze, choć dzień to mam słaby.. taka pogoda, że aż sie żyć odechciewa. wypada poćwiczyć, bo wtedy od rauz lepszy humor ![]() aa i jeszcze jadłospis: *2 kromki chleba z jakimiś cudami (zdrowe+dietetyczne ![]() * to samo *kasza gryczana, troszkę groszku, buraczki *kakao( takie dietetyczne, na wodzie, mniej niż 100 ckal) * duuża sałatka z groszkiem, ogórkami konserwowanymi, papryką, pomidorami, rukolą ![]() Edytowane przez klaudiak96 Czas edycji: 2012-10-25 o 20:12 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#222 |
Wtajemniczenie
|
marzenka dziękuję
![]() klaudiak dziękuję ![]() ![]()
rozpoczęcie diety - maj było - 87,6 jest - 67,2 20,4 kg na minusie pierwszy cel osiągnięty! ![]() aktualnie przejście na ustabilizowanie ![]() ostateczny cel - dobre samopoczucie w swoim ciele, wymodelowanie sylwetki, bez względu jaka będzie liczba na wadze ![]() Edytowane przez abre90 Czas edycji: 2012-10-25 o 20:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#223 |
Rozeznanie
|
Abre! Super! Gratuluję!
![]() ![]() Obiad zjadłam jednak w domu, brat odwołał korepetycje, w sobotę nadrobimy. Poszalałam, bo zjadłam takie dziwnego placka (wymysł mamy, z ziemniaka) z pieczarkami, kanią i sałatką. Bez białka niestety. A w szkole jeszcze zjadłam śliwkę. A na kolację kalafior, pomidor, ogórek. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#224 |
Wtajemniczenie
|
Melia dziękuję
![]() u mnie na kolacje miała być pomidorówka, ale zasnęłam i niedawno się obudziłam -.- więc skończyło się na wieśniaku.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#225 |
Raczkowanie
|
abre nigdy nie umiem się nadziwić Twoim spadkom
![]() ![]() ![]() zrobiłam zapas wieśniaków na kilka dni - oby mi nie wyżarli z lodówki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#226 |
Wtajemniczenie
|
Dziękuję kochana
![]() a wieśniaków pilnuj, bo szybko mogą zniknąć ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#227 |
Raczkowanie
|
korzystając z jednej lodówki z rodzicami i bratem będzie ciężko upilnować. Jeszcze kilka miesięcy i doczekam się lodówki dzielonej tylko z TŻ
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#228 |
Zakorzenienie
|
dzisiaj z dietką w miarę ok, moim ćwiczeniem było kilkugodzinne chodzenie po mieście, bo trochę załatwień miałam i zakupy
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#229 |
Wtajemniczenie
|
Hej dziewczyny!!! W czoraj dzien zabiegany... Szkola-sklep a potem sklep z tata ktory kupil mi ipada!!;D. Na wadze 64,1!!!
![]() |
#230 |
Raczkowanie
|
U minie kiepsko... Mimo diety nie chudne
![]()
![]() |
#231 |
Wtajemniczenie
|
spokojnie, przecież przestoje to (niestety) normalna sprawa i ważne jest to po prostu przejść. a jakbyś się katowała ćwiczeniami to tylko spalałyby Ci się mięśnie. Może przeanalizuj też swoje menu? a jeżeli wszystko jest ok to tylko czekanie... chociaż wiem po sobie jak to strasznie denerwuje:/
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#232 |
Kawoholiczka
|
Cześć, dziewczyny.
Nie pisałam, bo nie miałam ani czasu ani chęci. Ostatnio w ogóle jestem nie do życia. Waga spada, jem mało, intensywnie ćwiczę cztery razy w tyg. (dwa razy w-f, dwa razy basen). Nie ma czym się chwalić, boję się wchodzić na wagę i boję się, że mogę przytyć chociaż o dwa kilogramy... Cieszę się, że chociaż Wam lepiej idzie. Gratuluję spadków wagi! ![]() Jutro jadę do kina na "Bitwę pod Wiedniem", a potem do Natury po lakiery do paznokci. Łiii! I. Dwie kromki z serkiem Almette, rzodkiewka II. Jabłko, herbatniki III. Bigos, bułka IV. Nic V. Dwie kromki z czymśtam W ogóle o siebie nie dbam i mam w nosie, że za mało jem. Jestem gruba i więcej jedzenia mi się nie należy. Tyle w tym temacie, gdyby ktoś pytał ![]()
![]() |
#233 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() No pora zmienić menu. Wiecej warzyw i mniej weglowodanów. Słodyczy nie jem wcale-tyle dobrze, No i dużo zielonej herbaty. Zrobiłam Mel B i Jillian<-- Nowość ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:16 ---------- Poprzedni post napisano o 19:05 ---------- Mam pytanie co myślicie o takiej torbie. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Dam rade .! Biegam ![]() Ćwiczę Zdrowo sie odżywiam . ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Cally05 Czas edycji: 2012-10-26 o 18:17 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#234 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
podoba mi się ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#235 |
Raczkowanie
|
Czyżby jesienna chandra zaczynała nas wszystkie łapać? Nie możemy się dziewczyny poddawać. Każdy wysiłek włożony w odchudzanie trzeba docenić i nie zaprzepaścić przez złe humory. Czasem każda zgrzeszy i zje coś, czego nie powinna. No cóż, jesteśmy tylko ludźmi. To się zdarza. Nie poddawać się i głowy do góry.
Ćwiczącym gratuluję! I życzę wytrwałości. Torebka? Dla mnie boska! ![]() U mnie dzisiaj piąty w tym tygodniu trening z Jillian - były dwa treningi z levelu 1 i dwa z levelu 2, i dzisiaj znowu level 1 - grabiłam wcześniej liście i nie miałam za bardzo siły na coś cięższego. Weekend bez ćwiczeń ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#236 |
Kawoholiczka
|
Cally05, torebka zupełnie nie w moim stylu, no i o wiele za droga. Ale jeśli Ci się podoba to kupuj, czemu by nie.
![]() |
#237 |
Konto usunięte
|
Dieta mi na razie idzie ładnie, ale jeszcze się nie wzięłam za ćwiczenia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#238 |
Wtajemniczenie
|
Cholernie jest. Ciagle sa potyczki.. Ciagle jakies problemy.. Poraz 3 w tym roku jade do Polski w biegu, bo cos sie dzieje.. Czy to sie nie moze juz skonczyc !!
![]() |
#239 |
Zakorzenienie
|
Większość dnia łaziłam po sklepach. Nogi mnie bolą. Takie "ćwiczenie" to ja lubię.
![]() No, ale zjadłam 3 kosteczki ptasiego mleczka no i trochę pizzy.
![]() |
#240 |
Wtajemniczenie
|
Le_Souvenir Twój post z jadłospisem brzmi jakbyś miała zaburzenia odżywania, serio Ci nie zależy na samej sobie?
Cally jak wagowo są przestoje to centymetr w łapkę ![]() ![]() lubię workowate torebki, ale ta nie w moim stylu a Jillian jest bardzo fajna ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:21.