|
|
#211 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice już po 60-tce. Część 61.
klub
|
|
|
|
#212 |
|
Zakorzenienie
|
bedzie grupowe spotkanko
|
#213 |
|
Zakorzenienie
|
osz cieszę się, że wyniki w normie
![]() Gwizdak mój nowy kolega Justin lat 3 zakochał się w Mrówce i ciągle chce ją ogladać ![]() Pokażę Wam fotki naszego obecnego mieszkania
|
|
|
|
#214 |
|
Zakorzenienie
|
Zazdroszczę Wam spotkanka
mnie już nie będzie w Wawie. Może kiedy indziej.Carmi na ostatej fotce to to 2 piętro mieszkanka? I widzę kawiarkę krówkę
|
|
#215 |
|
Zakorzenienie
|
najeczko, co do ewki, to właśnie skalpel jest bardziej na rzeźbę, a killer i turbo na spalanie.
na 1 płycie nie ma w ogole cardio, więc średnio się spala tłuszcz. wszytskie ćwiczenia sa precyzyjne i ladnie rzeźbią a w dwóch ostatnich płytach jest ciągle cardio, a co za tym idzie mamy odpowiednie tętno do spalania tłuszczu Edytowane przez peach_passion Czas edycji: 2012-11-02 o 19:16 |
|
|
|
#216 |
|
Zakorzenienie
|
carmi bardzo fajne mieszkanko
|
|
#217 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mukka też jest oczywiście
|
|
|
|
|
#218 |
|
Zakorzenienie
|
Czeeeść
![]() Gwizd super Zuzia chodzi ![]() Carmi super,że już jesteś na miejscu Mieszkanko bardzo fajne,nieustannie zazdraszczam Ci tej przeprowadzki![]() Maja cieszę się,że wyjazd udany i faktycznie szkoda,że tak krótko-pamiętam,że nie tak dawno dopiero wyjeżdżałaś. Ale wspomnienia zostaną Ci na zawsze, też chciałabym pojechać do USA ![]() Więcej już nie czaję, bo podczytywałam w pracy (zdziwiłam się,że nie jest zablokowane,ale widać to mniej popularna strona )Nie było dzisiaj w pracy z 8 osób,ale za to było bezkrólewie ![]() A gdzie By?
|
#219 | |
|
Zakorzenienie
|
Boskie!
Cytat:
to przeniosę się na killera i turbo i zobaczę, co dla mnie lepsze
|
|
|
|
|
#220 |
|
Zakorzenienie
|
Gwizdak gratuluję, ze córka chodzi.
Carmi śliczne mieszkanie. |
|
|
|
#221 |
|
Zakorzenienie
|
Carmelku, świetne to mieszkanko
zazdroszczę!
|
|
#222 |
|
Zakorzenienie
|
ostatnio w kółko tego słucham
LOWE! spadam na razie
|
|
|
|
#223 |
|
Rozeznanie
|
Hej
![]() Gratulacje dla Mrówci ![]() Carmel bardzo fajne i oryginalne mieszkanko ![]() Ja dzisiaj odebrałam prawko
|
|
#224 |
|
Zakorzenienie
|
Carmi nieźle pokręcone mieszkanie, musiałam nieźle wytężyć wzrok, zeby zobaczyć co na jakim jest poziomie bo to łóżko wydawało się jakby było ze 2 metry nad ziemią
|
|
|
|
#225 |
|
Zakorzenienie
|
naj ja tez ciągle tego slucham
|
#226 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
szkoda, że na tak krótko dziś po Ewce dostałam... potówek
|
|
|
|
|
#227 |
|
Zakorzenienie
|
Naj, czyli Ewka może i rzeźbi, ale jednocześnie oszpeca
![]() Gwizdak, gratuluję mrówce Carmi, podoba mi się wasze mieszkanko ![]() Motyl, widzę, że praca cię męczy niesamowicie Ostatecznie stwierdziliśmy, że pojedziemy w te góry za tydzień. Tylko mam jeden problem - nie mam dżinsów Ponieważ zawsze jeździłam latem, mam tylko szorty
|
|
#228 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
problem rozwiązany
|
|
|
#229 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Med no jak to nie masz jeansów? ja mam pełno par może dresik ubierz
|
|
#230 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() carmi fajne to mieszkanie, takie oryginalne ![]() Wstałam i dalej się czuję fatalnie. Dziewczyny jaka kicha
|
|
|
|
|
#231 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny
Mieszka nam się super Mieszkanie jest faktycznie zakręcone, łóżko nie dość, że jest na antresoli, to jeszcze na takim jakby podeście i wchodzi się na nie po schodku. Poza tym te drzwi przy części sypialnej to wejście do łazienki. Na dole jest baaaardzo przestrzennie. Chcielibyśmy tu zostać na dłużej, bo to samo serce Notting Hill i do pracy mam 2 przystanki metrem, a niedaleko olbrzymie centrum handlowe Westfield Pogoda na razie jest cudowna, świeci piękne słońce. Dzisiaj widzimy się z mamą i tatą na Oxford Street i potem idziemy na sushi ![]() No i wczoraj widziałam Russella Branda, ale B. twierdzi, że to tylko sobowtór
|
|
|
|
#232 |
|
Zakorzenienie
|
med, to ubierz szorty i ciepłe kalesony pod spód
|
|
|
|
#233 |
|
Zakorzenienie
|
O, to samo miałam zaproponować
Ciepłe kalesony i jedź
|
|
|
|
#234 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry dzień
Med, jak to nie masz dżinsów?! ![]() Carmi, ale Ty jesteś VIP a potem będziecie celować w mieszkanie w tej okolicy też? dziś prawie zasłabłam, ćwicząc z ewką, zjadłam pożywne śniadanie (musli), więc to nie to, pewnie po prostu moje leniwe ja chce pokonać to aktywne
|
|
|
|
#235 |
|
Zakorzenienie
|
cześć, widzę że humory macie weekendowe
![]() zazdroszczę, bo ja jeszcze 1,5 w pracy a potem smigam do domku, muszę pomóc mojemu TŻ dokończyć składać szafę, następnie wielkie sprzątanie
|
|
|
|
#236 |
|
Zakorzenienie
|
Ja się lenie, wieczorem idę do kolegi na piwko.
|
|
|
|
#237 |
|
Zakorzenienie
|
czesc
![]() bylam wczoraj z wspollokatorka i jej bratem u jej chlopaka - pilismy tequille i gralismy w pokera - wszystkich ogralam a teraz oni pojechali do Opola wszyscy a ja musze isc do prayc na 15-sta... Za to jutro Olga malego kotka przywiezie wiec nasza rodzinka sie powiekszy
|
|
#238 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
a co za kotek, skąd on? ja dziś muszę ogarnąć chałupę, jak luby wstanie po nocce, ale to godzinka pewnie, potem szoping, obiad jest wczorajszy, więc luzik i wieczorem jeszcze nie wiemy, co robimy ja bym sobie poszła na Skyfall do kina, a luby się chce spotkać ze znajomymi. zobaczymy
|
||
|
|
|
#239 |
|
MBZ♥
|
dzień dobry
![]() Motylku jestem ale mieliśmy kolorowy zawrót głowy i nie miałam jak być częściej![]() Karmelka pięknie tam macie ![]() Oszek tsh wysokie, dobrze, że idziesz to skonsultować i kciukam za postanowienia![]() Kasiu cieszę się że TŻ znalazł pracę ![]() Najka potówki znaczą że się nie oszczędzasz ![]() a ja się dziś zważyłam i mam 1,5 kg na plusie:partytime: ![]() serduszko na początku ciąży widać jako pulsujący punkcik na usg ![]() Gwizdak gratulacje ![]() Med o kurdebele nie masz żadnych spodniaszków? ![]() Clarisku zrób sobie reset z Mężem ![]() Malinka to udanego rajdowania ![]() Tysia piękna ta maszyna cena już mniej:/Majasn cieszę się że wyjazd udany szkoda, że TŻ musi wyjechać![]() Maya widze że Córcia dba żebyś się nie nudziła mam nadzieję że ząbkowanie przejdzie w miarę możliwości bezproblemowo![]() Grape jak chcesz to tu możesz podglądnąć Ewę i Jej ćwiczenia: tu cała pierwsza płyta-skalpel: http://www.youtube.com/watch?v=j_iRG...layer_embedded Tutaj w dwóch czesciach II płyta - killer http://www.youtube.com/watch?v=FVzNH...feature=relmfu http://www.youtube.com/watch?v=U5nIWbNxRJ8 a tutaj jest w całości III płyta czyli turbo http://www.youtube.com/watch?v=5sctq...feature=relmfu hej Allofkowa ![]() Magda coś Ty wyprawiała na tej imprezie że cały transfer pożarło? ![]() Picz mi też podobny transfer do wojego nie wystarczał ![]() jest i Millx
|
|
|
|
#240 |
|
Zakorzenienie
|
Dziś Graff fajnie w Obcasach o aborcji napisała. Felieton ma tytuł "Cierpienie was uszlachetnia". A dalej: "Zwłaszcza cudze. Taki właśnie wniosek nasunął mi się przy lekturze relacji ze wspólnego posiedzenia dwóch komisji sejmowych (zdrowia i polityki społecznej) w sprawie projektu ustawy o dostępności aborcji autorstwa Solidarnej Polski".
I mam dosłownie identyczne odczucia. Dalej jest o tym, że partia daje jasny przekaz - my, ci dobrzy, chcemy ratować poważnie chore dzieci, a Platoforma i lewica - ci źli, są za zabójstwem. My, ci dobrzy, nie powiemy rodzicom, jak żyć z chorym dzieckiem, słowem nie piśniemy o tym, gdzie leczyć, bo czegoś takiego jak POMOC dla narodzonych i powaznie chorych dzieci praktycznie nie ma. Ale my nie zabijamy. Wy cierpicie, a to my jesteśmy ci szlachetni. Normalnie w samo sedno trafiła moim zdaniem. Polecam przeczytać ![]() ---------- Dopisano o 12:57 ---------- Poprzedni post napisano o 12:51 ---------- By, co tam u Was? ja się męczę, patrząc na ćwiczenia na killerze - zdecydowanie za wcześnie dla mnie a jak widzę, że na turbo Ewka sapie i dyszy, to z automatu dostaję potówek
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:50.

)

Mieszka nam się super
Pogoda na razie jest cudowna, świeci piękne słońce. Dzisiaj widzimy się z mamą i tatą na Oxford Street i potem idziemy na sushi 

a jak widzę, że na turbo Ewka sapie i dyszy, to z automatu dostaję potówek