![]() |
#211 |
Zakorzenienie
|
![]()
Ciacho juz w piekarniku
![]() Kasiulka niefajnie z tym poceniem ![]()
#212 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Wakacyjne Czterolatki :)
Cytat:
---------- Dopisano o 10:50 ---------- Poprzedni post napisano o 10:46 ---------- Cytat:
slyszalyscie o ciescie z burakow? ![]() Edytowane przez ver_ona Czas edycji: 2012-11-08 o 09:51 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#213 |
Zakorzenienie
|
Tez jestem ciekawa ciasta, bo moj piekarnik jest porypany i musze kazdy przepis wyprobowywac. Poki co pieknie pachnie w calym domu
![]() juz wiem jakiej firmy sa te super kredki swiecowe ![]() ![]()
#214 |
Zakorzenienie
|
Ja w liceum miałam spore problemy z potliwością.. uświadomiłaś mi Kasiu,że to mogły być hormony
![]() z wagą miałam problemy.. ważyłam wtedy 56kg, masakra ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#215 |
Zakorzenienie
|
Ja dalam 4, nie mierzylam szklankam, troche tego bylo, na oko ze dwie
---------- Dopisano o 11:02 ---------- Poprzedni post napisano o 10:52 ---------- No i sie jara a dopiero 25 min ![]()
#216 |
Zakorzenienie
|
Veronko wiem że pisałaś że więcej, ale myślałam że mierzyłaś na szklanki, bo marchewka marchewce nie równa ( jedna większa, druga mniejsza.
Ale ok już mniej więcej wiem. aa co do tej owsianki To pierworodny raz sobie kupił taką gotową do zjedzenia owsiankę, a ja mu później pokazałam jak można sobie samemu to zrobić, teraz na okrągło to sobie robi, ale bez owoców. Kasiulka mam nadzieje że ci się to unormuje. Bo jeżeli ty teraz się tak pocisz, jak jest zimno, to co będzie w lato / to ty nam odpłyniesz w strugach potu/ Może masz źle dobrane te leki, że bardzo poprawy nie widzisz, a tylko negatywne rzeczy ci wychodzą. |
![]() ![]() |
![]() |
#217 |
Zakorzenienie
|
Ja nie zaobserwowalam wiekszej potliwosci jak wczesniej bralam euthyrox. A ile bierzesz i co? Tez euthyrox 25?
#218 |
Zakorzenienie
|
a jaki masz piekarnik? ja w moim pieklam 45 min i musialam jesczze jakies 7minn dopiekac (pieklam na termoobiegu z dolnym grzaniem)
|
![]() ![]() |
![]() |
#219 |
Zakorzenienie
|
Mam bez termoobiegu. W sumie pieklam 55min, 40 w 175 i reszte w 150 bo sie palilo.
Dobre jest, bardzo mi przypomina jablecznik mojej mamy, tez z orzechami i taki ciemny
#220 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#221 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#222 |
Zakorzenienie
|
Dzięki babeczki za współczucie
![]() Baby dedłam jak to mówi nasza kochana Anisia. Kupiłam dziś 3 desperadosy w tesco, tak m.in. bo miałam jeszcze inne zakupy i babka w tesco poprosiła mnie o dowód ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:16 ---------- Poprzedni post napisano o 12:12 ---------- Ver_Onko nie próbowałam nigdy tej Ziajki, a dobra? Ja ciasto marchewkowe zrobię w sobotę ![]()
#223 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kasia, tez dedlam! "teraz do karty clubcard pytają o dowód" ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#224 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ... bo wiesz, ja miałam jeszcze kupony na całe kilka zł rabatu i myślałam, że to przez to mnie pyta o dowód ![]() ![]()
27.07.2008 r. Olcia 01.02.2015 r. Kamilek ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Kasiulka22 Czas edycji: 2012-11-08 o 12:38 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#225 |
Zakorzenienie
|
Kasiulko, co sie martwisz, ja do dzis jak odbieram telefon a dzwonia z banku czy innych intsytucji, to chca rozmawiac z kims doroslym
![]() mlodo tez wygladam, a do tego glos dzieciatka i coz zrobic ![]() Kristi, o przeprowadzce pisalam ja ![]() ale wczoraj odezwala sie Marticia i naspiala tez o przeprowadzce na mieszkanko - i chyba na jej posta odpisalas, ze jest z nami duchem itp ![]() no ja tez staram sie byc z wam baaa nawet cialem ![]() z dezodorantami to mam ciagla przeparwe, nie moe znalezc idealnego. Albo zolte plamy na bialym, albo biale na czarnym, albo poce sie na smierdziuszka ![]() uzywam na zmiane Dove, Nivea, Rexona - w sprayu Edytowane przez Mijalea Czas edycji: 2012-11-08 o 13:06 |
![]() ![]() |
![]() |
#226 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jowiszkowa chyba i Judi uzywaja cos podobnego, tylko drozszej firmy i tez nie narzekaja. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#227 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no to tylko sie cieszyc, ze wygladasz na 17 lat ![]()
![]() |
#228 |
Zakorzenienie
|
Po prostu my mamuśki czterolatków tak młodo wyglądamy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#229 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ok, widze - kulka ale nie mam tu neistety ziaji ![]() a drozsze to niby co?? Edytowane przez Mijalea Czas edycji: 2012-11-08 o 13:50 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#230 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale to musi Magda, albo Jola napisac, bo nie pamietam |
|
![]() ![]() |
![]() |
#231 |
Zakorzenienie
|
Mnie 30sci do dzis nie chca dac, a latka leca
![]()
#232 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiecie jakoś dziś mało kumam. Chyba w tamtym życiu byłam blondynką. Dopiero jak Mija napisała to aż musiałam wrócić się do tamtego postu by sprawdzić. Oczywiście już się poprawiłam i o Marti mi chodziło Mija o tobie nie pisałam, bo czekam cierpliwie jak sama napiszesz co tam i jak plany. Bo mówiłaś że jak pojedziesz do teści, to się więcej dowiesz, a już przyjechałaś ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#233 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() skrobne gdzie trzeba zaraz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#234 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Judi, jak tam Finale? ![]()
![]() |
#235 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...er.html&next=1 i jest super ![]() kiedyś używałam antidralu, ale był dużo bardziej żrący ![]() Anisia a czytam ![]() wczoraj testowaliśmy z tz nowy tv, więc przeczytałam dopiero 30 stron ![]() napewno w weekend pociągnę... ![]()
![]() |
#236 |
Zakorzenienie
|
Kasiulko
ja od czasu do czasu używam http://www.antidral.pl/?utm_source=G...n=Antidral_maj zależy od dnia, raz bardziej daje się we znaki raz jest neutralny, chodzi mi o jego "żrącość " jak pisze Judi ![]() po depilacji na bank będzie piekł, ale suchość pach superaśna, żadnych mokrych plam od okresu nastolatkowego miałam wiecznie mokre plamy pod pachami, wstydziłam się zakładać jednokolorowe bluzki przylegające (całe szczęście, że miałam tylko mokre, a nie odorujące ![]() ![]() najpierw był etiaxil, ale cena była spora a potem polska firma wprowadziła antidral ![]() na co dzień, stosuję jakikolwiek dezodorant pachnący ![]() ![]() zawsze używam psikanych , bo po kulkach, sztyftach,zawsze miałam pełno tego dezodorantu w włóknach tkanin , nie spierały się niestety ![]() omg tż dołożył mi parę półek w spiżarni, no i podczas wkręcania wkrętów, poodpadały kawałki ściany, z drugiej strony przedpokoju, wk... na maksa tż, klnie że te ścianki z cegły teraz reperuje gipsową szpachlą i jutro docieranie i farbowanie, na szczęście ciut farby zostało sprzed roku, mam nadzieję, że się glut nie zrobił z niej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#237 |
Zakorzenienie
|
MNie kiedyś Antidral tak odparzył, że miałam czerwone obolałe pachy prze kilka dni
![]() Bloker ziaji działa wg mnie tak samo, a nie robi krzywdy ![]()
#238 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak tak zachwalacie ten bloker, to ja chyba też se go kupię( domyslam się że i cena będzie niższa) Ja mam coś z apteki, nie pamiętam nazwy coś na A Miałam wcześniej ten etixil - ale nie dość że mnie piekło, to jeszcze słabo działał.Zmieniłam na coś łagodniejszego i bardziej skuteczniejsze, ale droższe. Judi gdzie go kupujesz Kasiulka ale się uśmiałam z twojej przygody ![]() kurka a nas znów czeka spory wydatek. Tz-ta bus roboczy się rozsypał. Potrzebuje konkretnej reanimacji ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#239 |
Zakorzenienie
|
Kasiulko blondynko
![]() ![]() ![]() czekam na Gesslerke ![]() Wiki dzis miala swoja pierwsza wizyte u dentysty. Dzielnie pochwalila sie uzebieniem, babka ja powychwalala, fajne podejscie miala. Wszystko super, kontrola za pol roku, ciesze sie ze nie uciekla z gabinetu bo tego sie balam a ona taka odwazna ![]()
#240 |
Zakorzenienie
|
Kristi, sproboj najpierw tego ziai. wg mnie nie ma sensu przeplacac. ma delikatny zapach i mozna wybrac (chyba 3 czy 4 rodzaje) i stopnie "zarcia" hehe
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:49.