![]() |
#211 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Bo my kochamy K-Pop!
Cytat:
Co do sceny, tylko jedno ![]() ![]() ![]() ![]() dobry jest, po maturze chyba obejrze tą drame |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#212 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Taki typowy początkowo bezmyślny, nieprzewidujący skutków swych czynów chłopak, który powolutku (baaardzo powoli ![]() Bo na razie to jeszcze do tego momentu bidak nie dotarł. Nawet typowo dla k-dram nie zdaje sobie sprawy, że ten "chłopak" który ciągle mu seksowną dupkę ratuje to dziewczyna i w dodatku przeznaczona mu przez los ![]() Nooo i zaraz popłynę z falą, zaślinię klawiaturę w lapku i będzie koniec imprezy ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#213 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Jeśli chodzi o ulubione piosenki to: 1) 2ne1 - Ugly 2) DOLL$BOXX - Take My Chance 3) T-ara - Day by Day 4) U-Kiss - Neverland 5) CN Blue - I'm Sorry Co do comebacku SHINee, to wow! Jestem zachwycona. Why So Serious i zostanie chyba jedną z moim ulubionych piosenek tego zespołu ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#214 |
Raczkowanie
|
Kurcze chyba wszyscy tu obecni lubią U-Kiss, zresztą ich chyba nie da się nie lubić!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#215 |
Zakorzenienie
|
Nie wywołuj wilka z lasu
![]() Wszystkie (bo chyba same baby się w wątku zebrały ![]() ![]() Cofam wszystkie pochwały dla stylistów SHINee ![]()
Edytowane przez mcromance Czas edycji: 2013-05-04 o 21:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#216 |
Raczkowanie
|
Pewnie i U-Kissów da się nie lubić, ale ja i tak tego nie rozumiem. No jak to można tych ślicznych pociesznych chłopców nie uwielbiać? I tych ich wspaniałych, drapieżnych ocząt? Chociaż ja to i tak uważam, że Lee Jun Ki ma idealne azjatyckie oczęta
![]() http://4.bp.blogspot.com/_QOGWP96_V5...Jun+Ki+_11.jpg No błagam, jak można nie kochać tych oczu? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#217 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() http://24.media.tumblr.com/tumblr_kt...kvjpo1_500.jpg Coś mi się wydaje, ze zaraz zostanę wyklęta ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#218 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Właśnie dokopałam się do remixsu FT Island i U-Kiss ![]() http://kpop-life.tumblr.com/post/496...feat-ft-island Genialnie to wyszło ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#219 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#220 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wolę jak jednak trochę więcej tęczówki widać. Dla mnie Jonghyun z SHINee, Joon z MBLAQ i Bi / Rain mają idealne patrzałki ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#221 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() EDIT: Jeszcze do ocząt nawiązując, Kang Dong Won i Lee Min Ki mają je śliczne. Dobra, kończę moje wywody. Bo wychodzę na fetyszystkę oczu ![]() Edytowane przez Yunlee Czas edycji: 2013-05-04 o 22:18 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#222 | |
Zakorzenienie
|
No na serio mam ochotę zamienić się w anioła zemsty i nakazać wszystkim stylistom SHINee zastanowić się nad swoim postępowaniem + napisać wypracowanie na 4 strony A4 czemu już tego nie zrobią (kocham te koreańskie sposoby na ukaranie
![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:17 ---------- Poprzedni post napisano o 23:16 ---------- Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#223 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#224 |
Zakorzenienie
|
Kekekekeke
![]() Dobra, podzielimy się dinusiem. 3 dni u mnie, 3 u ciebie, a 1 może robić co chce ![]()
![]() |
![]() |
#225 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#226 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ja wracam w czarną dziurę pozachwycać się Kang-Chi i ponarzekać na opieszałośc scenarzystów w niektórych wątkach historii, znaczy na wątek odnośnie "Gu Family Book" na soompi ![]() "Oh yeah, oh yeah, oh yeah, yeah, yeaaah !!!" ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#227 |
Raczkowanie
|
Da się nie lubić chłopców z U-KISS, ale ja również nie potrafię tego zrozumieć x_x Miałam styczność z osobą, która słysząc nazwę zespołu dostawała 'drgawek' xD
Paczadełka Raina... mmmm... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#228 |
Raczkowanie
|
Ej, ej, ej, a co ze mną
Ja też chce jjonga, chociaż po głabszym namyślem to moge sobie zaklepać ten jeden dzień, a na reszte tygodnia wezme sobie joona i raina ![]() ---------- Dopisano o 23:54 ---------- Poprzedni post napisano o 23:48 ---------- Macie tutaj joona na dobranoc Wycinek z idol army ep 14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#229 |
Zakorzenienie
|
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#230 |
Raczkowanie
|
Aleee mnie tu dawno nie było!
Ja może się wypowiem o nowym teledysku SHINee. Dno. Jedynym jego plusem jest to, że Taemin śpiewa więcej niż zwykle. Ale jak dla mnie "fajne SHINee" skończyło się na "Sherlocku" >>>: |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#231 |
Raczkowanie
|
Czemu? Mi się podoba nowa piosenka, w sumie jest troche w innym stylu niż pozostałe piosenki SHINee, więc może dlatego ci się nie podoba.
Rozumiem, każdy ma inny gust. Czego teraz słuchasz, z kpopu oczywiście? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#232 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() *Mówiąc fandom mam na myśli tych... "Złych fanów"? Ich wielbienie idoli zdecydowanie odbiega od zdrowej normy. Nie mają własnego zdania i ślepo podążają za stadem. Taki mój wniosek. Jeśli się mylę proszę mnie powiadomić ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#233 |
Raczkowanie
|
I'm gonna be a bad boy
I gotta be a bad boy I'm gonna be a bad bad boy I gotta be a bad boy~~ Tak, uczę się do matury. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#234 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Więc to nie jest tak że fandomowi znudził się już cute SHINee, to nie są już chłopcyni nie mogą być cały czas cute/aegyo. To tak jakby Rain wyskoczył teraz z comebackiem ubranyn w pastelowe rurki i różową odblaskową bluzke robiąc urocze minki do kamery. Brrrr Wcale nie robią z Taemina bad boya, tylko pokazują ze jest facetem nie chłopcem (do bad boya duuuużo mu brakuje). I mam nadzieje że taki image jaki jest w Why so serious? zostanie już przy SHINee, nie chce cute boy'i. A tak,odbiegają od tematu to współczuje niektórym k-idolom że muszą grać aegyo bomsą najmłodsi, mimo że tego nie lubią, tak ma np Mir z MBLAQ ---------- Dopisano o 11:49 ---------- Poprzedni post napisano o 11:48 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#235 |
Raczkowanie
|
gwercia ja i tak wiem, że pójdzie mi beznadziejnie. Jeśli w ogóle xD I szczerze mówiąc wolałabym zrobić sobie rok przerwy i dopiero w przyszłym podejść.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#236 |
Raczkowanie
|
Zobaczysz nie bedzie źle, zdać mature to nie jest problem. Problemem jest zdać ja bardzo dobrze.
Ja bałam się polskiego ustnego i pisemnego (polski to nie jest moja dobra strona, moja nauczycielka od polskiego też mowiła że bedzie w moim przypadku ciężko), a zdalam pisemną na 70 pare procent, a ustną na 95% ![]() Co zdajesz? Ja matma, biola i chemia, wszystko rozszerzone. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#237 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Dla mnie "poważniejsi" SHINee są dobrzy, ale nie podoba mi się "sposób" tych zmian. Może to wyglądać tak, że gadam sprzecznie ze sobą, ale nie potrafię dobrze określić co takiego dokładnie mam na myśli. O ile kiedyś moim ulubionym zespołem były właśnie SHINee, to teraz można powiedzieć, że lubię kilka zespołów na takim samym poziomie. Ale nadal biasuje Jjonga i to się chyba prędko nie zmieni. Silniejsze to ode mnie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#238 |
Raczkowanie
|
Tylko rozszerzony polski, choć czarno to widzę xD Moja polonistka słabo nas wszystkich przygotowała. Ano, ja właśnie najbardziej boję się ustnych. Ale tylko z racji tego, że panicznie boję się takich publicznych wystąpień. Od razu się blokuję i mam pustkę w głowie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#239 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
W sumie faktycznie zmiany mogły być stopniowe. A nie tak ni stąd ni z ową łup. Ale i tak uważam że dobrze że SM postanowił zmienić image. Chyba po prostu tęsknisz za starymi czasami, to tak jak fanki TVXQ pragną powrotu do dawnych czasów, przed rozłamem, mimo że chyba rozpad TVXQ wyszedł na dobre dla obu grup. Teraz o wiele lepiej idą im koncerty live. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#240 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
a z kpopu.. boysbandy przede wszystkim, damski wokal mnie denerwuje, ale lubię kilka piosenek Hyuny ![]() ![]() ![]() a boysbandy.. to przede wszystkim Super Junior, SHINee, U-Kiss, B.A.P. (chociaż te ich "najpierwsiejsze" piosenki były najlepsze), VIXX, Exo, Infitine ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:52.