![]() |
#211 |
Raczkowanie
|
Dot.: Kto odchudza się razem ze mną do wakacji 2013?
U mnie też nie ma konkretnych planów na Sylwestra
![]() Ale nie trać motywacji ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#212 |
Raczkowanie
|
Ja też planów na sylwestra nie mam..W Andrzejaki też siedziałam w domu;p do 20 byłam na zumbie od 18 i już mi się nie chciało nigdzie wychodzić...Jutro się zważę
![]() ![]()
![]() |
#213 |
Raczkowanie
|
O, u mnie też kiepsko. Jestem u babci, przedtem wróciła z imprezki i przywiozła trzy rodzaje ciast
![]() ![]() ![]() ![]() A sylwestra też pewnie spędzę z rodzicami. Albo zaproszę koleżanki, za którymi specjalnie aż tak strasznie nie przepadam, bo inne już mają plany. Co się dzieje z tą dzisiejszą młodzieżą? Wszyscy mają jakieś dziwaczne poglądy, gadają tylko o głupotach i śmieją się z mało śmiesznych sucharów. Wolałabym urodzić się w latach siedemdziesiątych albo i wcześniej, kiedy wszyscy byli szczerzy, słuchali porządnej muzyki i nie przejmowali się głupotami, kiedy inni mieli bardzo poważne problemy.Wszyscy tylko narzekają, że mają źle, a nie widzą sytuacji innych dzieci. Tyle programów o biednej Afryce i nagle wszyscy zapominają, że kiedykolwiek taki oglądali i przejmują się bzdurami. Nawet nie wiecie, jak mnie to męczy. Ale dość tej gadaniny. Późna pora i zaczynam przynudzać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#214 |
Zakorzenienie
|
![]() U mnie zadziwiająco dobrze idzie ![]() ![]() Nevermindowa coś w tym jest... Coraz więcej ludzi tylko stęka i narzeka... Ileż można...... ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#215 |
Rozeznanie
|
![]() ![]() jutro na siłowni chyba doliczę dodatkowe 20 min na orbitreku.
![]() |
#216 |
Przyczajenie
|
u mnie waga bez zmian, dzisiaj na śniadanie kubek mleka i kilka biszkoptów , pomarańcza na 2 śniadanie jabłko, na obiad jak zwykle niedzielny rosół... na kolacje jogurt naturalny ;D i wystarczy
![]() nawet nie wiecie dziewczyny jak mi pomagacie, zdałam sobie sprawę że jak zacznę jeść słodycze to was zawiodę i wgl, ze nie uda mi się sachudnąć ;D dajecie mi mega motywacje teraz, dziękuję Wam bardzo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#217 |
Raczkowanie
|
Freya_16 , ja mam to samo
![]() ![]() A swoją drogą, to dzisiaj w audycji radiowej jedna pani mówiła, że syrop glukozowo-fruktozowy bardzo źle wpływa na metabolizm i wszystkie cukry, które spożyjemy wraz z produktem zawierającym ten syrop będą zamieniane od razu w tłuszcz. Szok, prawda? I właśnie koleżanka pani prowadzącej audycję schudła 7 kg poprzez nie spożywanie produktów właśnie z tym syropem. No to dziewczyny, czas sprawdzać składy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#218 |
Przyczajenie
|
Siema dziewczyny! Zostanę tutaj z wami powalczyć
![]() Taaaa i znów mam chęć na moje ''odchudzanie się'' wiec zaczynam od jutra zero słodyczy , napojów i duuuużych pysznych obiadków! 53,4/164 mój cel to minimum 48kg ;D Gdy byłam mała miałam nadwagę kochana mama jeździła ze mną do świetnej dietetyczki która pomogła mi schudnąć 10kg (miałam nadwagę w wieku 11lat). W sumie to nie było źle jak ma się silną wolę to jakoś da się radę. Hehe ciekawe skąd ja ją brałam skoro teraz nie mogę wytrwać dnia bez czegos słodkiego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#219 |
Przyczajenie
|
U mnie waga bez zmian na razie
![]() ![]()
![]() |
#220 |
Raczkowanie
|
Wyobraźcie sobie że ja muszę schudnąć 17-20 kg..Mam nadwagę..załamka...myślę że przy diecie i codziennym treningu schudnę do tych wakacji...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jeszcze dziś zjadłam 4 ciastka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Załamka...
![]() |
#221 |
Przyczajenie
|
Może już dziś trochę późno ale biorę się do a6w
![]() ![]()
![]() |
#222 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#223 |
Wtajemniczenie
|
Witam po weekendowej przerwie
![]() Jestem jeden dzień po braniu antybiotyku, a lekki kaszel i lekki ból gardła wciąż się trzyma.. ![]() Ale muszę zacząć ćwiczyć, bo mnie rozniesie! Weekend był PEŁEN grzeszków, aż wstyd ![]() ![]() Udanego tygodnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#224 | ||
Zakorzenienie
|
Witajcie w ten poniedziałkowy poranek
![]() Postanowiłam założyć minibloga, na którym spowiadam się z mojego żywienia i sportu.. Może taka motywacja bardziej na mnie podziała. ![]() http://kujeczka.pinger.pl/ Będzie sporo przepisów, motywujących zdjęć, relacji z ćwiczeń i zdjęć z efektów (oby). ![]() Anek podziwiam, że potrafiłaś zjeść tylko 4 ciastka. Ja po zjedzeniu 1 już rzucam się na wszystko co popadnie, typowe uzależnienie. Dlatego postanowiłam iść na słodyczowy odwyk, który będę sobie nagradzać jakimś batonikiem fitness. Na razie 1 nagroda po tygodniu. ![]() Jerzyczko życzę Ci szybkiego powrotu do zdrowia i sportu ![]() Pomeloowa nie polecam A6W.. obciąża strasznie kręgosłup. Podobne efekty, a ciekawsze i przyjemniejszy ćwiczenia na brzuch to codzienne 8min ABS. ![]() slonce6 witaj i powodzenia życzę ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#225 |
Rozeznanie
|
cześć
![]() ![]() ![]()
![]() |
#226 |
Raczkowanie
|
kurcze
![]() pare grzeszków się zdarzyło iii barrdzoo mało ćwiczeń ![]() Mam nadzieję, że moja motywacja wróci! _________________________ ___________ cel 60kg! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#227 |
Raczkowanie
|
Eh miałam wogole słodyczy nie jeść..Ale dziś godzinka treningu za mna i iweczorem też zamierzam poćwiczyć
![]()
![]() |
#228 |
Przyczajenie
|
Sweet 16 : ) Cieszę się , przynajmniej jest ktos w sytuacji podobnej do mnie i mam nadzieje ze SCHUDNIEMY. Dziewczyny dacie radę ! Za te ciasteczka więcej ćwiczeń i lecim dalej
![]() |
#229 |
Raczkowanie
|
Ja dziś nie wytrzymałam i zgrzeszyłam . Ta czekolada aż mówiła do mnie! Ale zaraz biorę się za ćwiczenia!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#230 |
Przyczajenie
|
anns_ trenuje akrobatykę myślę, że mój kręgosłup nawet nie poczuje przeciążenia
![]() ![]()
![]() |
#231 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
dzisiaj zjadłam bardzo mało bo tylko obiad składający się z ziemniaków, kurczaka i surówki, potem tylko kisiel ;D nie miałam czasu na śniadanie i jedzenie w szkole ;D jutro taki sam plan + 2 godziny tenisa ;D za chwile brzuszki ;D |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#232 |
Raczkowanie
|
![]()
kurde, chyba mam chwilowy kryzys
![]() biorę się za ćwiczenia ! zapraszam na mojego nowego bloga! http://icandomymakeup.blogspot.com MÓJ CEL! 71 - 70 - 69 - 68 - 67 - 66 - 65 - 64 - 63 - 62 - 61 - 60 ! Edytowane przez kaja369 Czas edycji: 2012-12-05 o 13:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#233 |
Raczkowanie
|
Witam
![]() Chciałabym dołączyć? Mam 158 cm wzrostu i ważę 62,3 kg . W swojej diecie zrezygnowałam z ziemniaków ,chleba jasnego ( teraz jem tylko orkiszowy) oraz z mięs w sosach. Na śniadanie zjadam najczęściej serek wiejski i jedną kromkę chleba , albo startą marchewkę, jabłko z wyciśniętą cytryną ,oliwą z oliwek oraz solą i pieprzem . A teraz się żegnam ,bo muszę biec na autobus. Mam nadzieje ,że mnie przyjmiecie . ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#234 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Dziś mam zamiar zameldować skalpel lub TzG wieczorem ![]() Postanowione, wracam do pracy nad sobą, czuję się lepiej, ale nie chcę zapeszać ![]() Teraz śniadanko i na uczelnię.. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#235 |
Przyczajenie
|
Ja dzisiaj już kolejny dzień a6w
![]() ![]()
![]() |
#236 |
Raczkowanie
|
Ja ćwiczę zawsze z rana skalpel
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() http://www.miesniebrzucha.pl/program...asady-programu
![]() |
#237 | ||
Zakorzenienie
|
Hej Laski!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#238 |
Przyczajenie
|
Witajcie. Jeśli można dołączyć, to piszę się na to. Do wakacji 2013 r. powinno mi ubyć 24 kg... Dietą i ćwiczeniami. Sądzę, że taki przedział czasu pozwoli na zdrowe pozbycie się niemal 1/3 siebie (!).
Mam: wzrost: 154 cm waga: 75 kg Budowa ciała - chyba jestem stworzona do sportów walki. Jestem niska, elastyczna, bardzo silna - szerokie ramiona, a przy tym kobieca figura, duża wytrzymałość organizmu i uwaga - ogromna awersja do wysiłku. Zauważyłam, że aby ćwiczyć, musi mi to sprawiać przyjemność. Teraz jestem przed wyborem formy aktywności. Kręgle ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#239 |
Raczkowanie
|
szast_prast :
Mamy podobną budowe ciała i tyle samo do zrzucenia ![]() ![]() Pozdrawiam ![]() ![]() ![]()
![]() |
#240 |
Przyczajenie
|
Zazdroszczę samozaparcia do ćwiczeń. Nad tym, oprócz sylwetki, też muszę popracować.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:18.