|
|
#211 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Kto odchudza się razem ze mną do wakacji 2013?
U mnie też nie ma konkretnych planów na Sylwestra
![]() Ale nie trać motywacji Zawsze coś niespodziewanego może się pojawić Nie daj się zaskoczyć
|
|
|
|
|
#212 |
|
Raczkowanie
|
Ja też planów na sylwestra nie mam..W Andrzejaki też siedziałam w domu;p do 20 byłam na zumbie od 18 i już mi się nie chciało nigdzie wychodzić...Jutro się zważę
Ciekawe ile waga pokaże;p
|
|
#213 |
|
Raczkowanie
|
O, u mnie też kiepsko. Jestem u babci, przedtem wróciła z imprezki i przywiozła trzy rodzaje ciast
więc domyślacie się, że nie tylko inni konsumowali . Cały dzień się pilnowałam i o północy obżeram się ciastem A sylwestra też pewnie spędzę z rodzicami. Albo zaproszę koleżanki, za którymi specjalnie aż tak strasznie nie przepadam, bo inne już mają plany. Co się dzieje z tą dzisiejszą młodzieżą? Wszyscy mają jakieś dziwaczne poglądy, gadają tylko o głupotach i śmieją się z mało śmiesznych sucharów. Wolałabym urodzić się w latach siedemdziesiątych albo i wcześniej, kiedy wszyscy byli szczerzy, słuchali porządnej muzyki i nie przejmowali się głupotami, kiedy inni mieli bardzo poważne problemy.Wszyscy tylko narzekają, że mają źle, a nie widzą sytuacji innych dzieci. Tyle programów o biednej Afryce i nagle wszyscy zapominają, że kiedykolwiek taki oglądali i przejmują się bzdurami. Nawet nie wiecie, jak mnie to męczy. Ale dość tej gadaniny. Późna pora i zaczynam przynudzać .
|
|
|
|
|
#214 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie zadziwiająco dobrze idzie ![]() Nevermindowa coś w tym jest... Coraz więcej ludzi tylko stęka i narzeka... Ileż można...... Zamiast tak marudzić to chyba powinni wziąć życie w swoje ręce i poprawić jego jakość...
|
|
|
#215 |
|
Rozeznanie
|
wczorajszy wieczór spędziłam ze znajomymi, wypiłam butelkę wina, zjadłam 2 kawałki pizzy, kilka chipsów !!!! masakra jutro na siłowni chyba doliczę dodatkowe 20 min na orbitreku.
|
|
#216 |
|
Przyczajenie
|
u mnie waga bez zmian, dzisiaj na śniadanie kubek mleka i kilka biszkoptów , pomarańcza na 2 śniadanie jabłko, na obiad jak zwykle niedzielny rosół... na kolacje jogurt naturalny ;D i wystarczy
nawet nie wiecie dziewczyny jak mi pomagacie, zdałam sobie sprawę że jak zacznę jeść słodycze to was zawiodę i wgl, ze nie uda mi się sachudnąć ;D dajecie mi mega motywacje teraz, dziękuję Wam bardzo |
|
|
|
|
#217 |
|
Raczkowanie
|
Freya_16 , ja mam to samo
. Kiedy jem coś kalorycznego, mam wyrzuty sumienia, że nic nie schudnę ( ba! nawet przytyję) i będzie mi głupio odchudzać się z takimi chudzielcami, kiedy ja nadal będę gruba .A swoją drogą, to dzisiaj w audycji radiowej jedna pani mówiła, że syrop glukozowo-fruktozowy bardzo źle wpływa na metabolizm i wszystkie cukry, które spożyjemy wraz z produktem zawierającym ten syrop będą zamieniane od razu w tłuszcz. Szok, prawda? I właśnie koleżanka pani prowadzącej audycję schudła 7 kg poprzez nie spożywanie produktów właśnie z tym syropem. No to dziewczyny, czas sprawdzać składy .
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#218 |
|
Przyczajenie
|
Siema dziewczyny! Zostanę tutaj z wami powalczyć
![]() Taaaa i znów mam chęć na moje ''odchudzanie się'' wiec zaczynam od jutra zero słodyczy , napojów i duuuużych pysznych obiadków! 53,4/164 mój cel to minimum 48kg ;D Gdy byłam mała miałam nadwagę kochana mama jeździła ze mną do świetnej dietetyczki która pomogła mi schudnąć 10kg (miałam nadwagę w wieku 11lat). W sumie to nie było źle jak ma się silną wolę to jakoś da się radę. Hehe ciekawe skąd ja ją brałam skoro teraz nie mogę wytrwać dnia bez czegos słodkiego )
|
|
|
|
|
#219 |
|
Przyczajenie
|
U mnie waga bez zmian na razie
wczoraj impreza zaplanowana tydzień wcześniej starałam się nie jeść za dużo. No i teraz czeka mnie calutki tydzień treningów 2-3 godziny dziennie mam nadzieje że waga ruszy w dół.
|
|
|
#220 |
|
Raczkowanie
|
Wyobraźcie sobie że ja muszę schudnąć 17-20 kg..Mam nadwagę..załamka...myślę że przy diecie i codziennym treningu schudnę do tych wakacji...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jeszcze dziś zjadłam 4 ciastka ![]() ![]() Załamka...
|
|
#221 |
|
Przyczajenie
|
Może już dziś trochę późno ale biorę się do a6w
Mój chłopak zrobił tylko połowę wyznaczonych dni a ma piękny delikatny kaloryferek http://www.a6w.pl/ polecam i trzymajcie kciuki żebym wytrzymała przynajmniej do połowy bo to już moje 3 podejście.
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#222 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#223 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam po weekendowej przerwie
Jestem jeden dzień po braniu antybiotyku, a lekki kaszel i lekki ból gardła wciąż się trzyma.. Ale muszę zacząć ćwiczyć, bo mnie rozniesie! Weekend był PEŁEN grzeszków, aż wstyd ![]() Udanego tygodnia |
|
|
|
|
#224 | ||
|
Zakorzenienie
|
Witajcie w ten poniedziałkowy poranek
. U mnie weekend był fatalny pod względem jedzenia i sportu, niestety. Do tego wczoraj zawitał @ i czuję się fatalnie.. Postanowiłam założyć minibloga, na którym spowiadam się z mojego żywienia i sportu.. Może taka motywacja bardziej na mnie podziała. W każdym razie zapraszam do zaglądania:http://kujeczka.pinger.pl/ Będzie sporo przepisów, motywujących zdjęć, relacji z ćwiczeń i zdjęć z efektów (oby). ![]() Anek podziwiam, że potrafiłaś zjeść tylko 4 ciastka. Ja po zjedzeniu 1 już rzucam się na wszystko co popadnie, typowe uzależnienie. Dlatego postanowiłam iść na słodyczowy odwyk, który będę sobie nagradzać jakimś batonikiem fitness. Na razie 1 nagroda po tygodniu. Jerzyczko życzę Ci szybkiego powrotu do zdrowia i sportu Pomeloowa nie polecam A6W.. obciąża strasznie kręgosłup. Podobne efekty, a ciekawsze i przyjemniejszy ćwiczenia na brzuch to codzienne 8min ABS. ![]() slonce6 witaj i powodzenia życzę
|
|
|
|
#225 |
|
Rozeznanie
|
cześć
można dołączyć? potrzebuję motywacji
|
|
#226 |
|
Raczkowanie
|
kurcze
weekend mnie zgubił....pare grzeszków się zdarzyło iii barrdzoo mało ćwiczeń ![]() Mam nadzieję, że moja motywacja wróci! _________________________ ___________ cel 60kg! |
|
|
|
|
#227 |
|
Raczkowanie
|
Eh miałam wogole słodyczy nie jeść..Ale dziś godzinka treningu za mna i iweczorem też zamierzam poćwiczyć
|
|
#228 |
|
Przyczajenie
|
Sweet 16 : ) Cieszę się , przynajmniej jest ktos w sytuacji podobnej do mnie i mam nadzieje ze SCHUDNIEMY. Dziewczyny dacie radę ! Za te ciasteczka więcej ćwiczeń i lecim dalej
|
|
|
#229 |
|
Raczkowanie
|
Ja dziś nie wytrzymałam i zgrzeszyłam . Ta czekolada aż mówiła do mnie! Ale zaraz biorę się za ćwiczenia!
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#230 |
|
Przyczajenie
|
anns_ trenuje akrobatykę myślę, że mój kręgosłup nawet nie poczuje przeciążenia
bardziej przekonana jestem do a6w bo widziałam na żywo efekty mam nadzieje, że u mnie będą podobne przynajmniej
|
|
|
#231 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
dzisiaj zjadłam bardzo mało bo tylko obiad składający się z ziemniaków, kurczaka i surówki, potem tylko kisiel ;D nie miałam czasu na śniadanie i jedzenie w szkole ;D jutro taki sam plan + 2 godziny tenisa ;D za chwile brzuszki ;D |
|
|
|
|
|
#232 |
|
Raczkowanie
|
kurde, chyba mam chwilowy kryzys
waga bez zmian....biorę się za ćwiczenia ! zapraszam na mojego nowego bloga! http://icandomymakeup.blogspot.com MÓJ CEL! 71 - 70 - 69 - 68 - 67 - 66 - 65 - 64 - 63 - 62 - 61 - 60 ! Edytowane przez kaja369 Czas edycji: 2012-12-05 o 14:12 |
|
|
|
|
#233 |
|
Raczkowanie
|
Witam
Chciałabym dołączyć? Mam 158 cm wzrostu i ważę 62,3 kg . W swojej diecie zrezygnowałam z ziemniaków ,chleba jasnego ( teraz jem tylko orkiszowy) oraz z mięs w sosach. Na śniadanie zjadam najczęściej serek wiejski i jedną kromkę chleba , albo startą marchewkę, jabłko z wyciśniętą cytryną ,oliwą z oliwek oraz solą i pieprzem . A teraz się żegnam ,bo muszę biec na autobus. Mam nadzieje ,że mnie przyjmiecie . |
|
|
|
|
#234 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dziś mam zamiar zameldować skalpel lub TzG wieczorem Postanowione, wracam do pracy nad sobą, czuję się lepiej, ale nie chcę zapeszać ![]() Teraz śniadanko i na uczelnię..
|
|
|
|
|
|
#235 |
|
Przyczajenie
|
Ja dzisiaj już kolejny dzień a6w
i brzuszek czuć bardzoo ale tłuszczyk bez zmian
|
|
|
#236 |
|
Raczkowanie
|
Ja ćwiczę zawsze z rana skalpel
i brzuszki Juz ta godina a ja głodna nie jestem ;D chyba dziś znów nie bedzie kolacji ![]() ![]() http://www.miesniebrzucha.pl/program...asady-programu
|
|
#237 | ||
|
Zakorzenienie
|
Hej Laski!
. Tak jakoś obudziłam się dziś z świetnym humorem mimo @, nieprzespanej większości nocy (nauka) i ciężkim dniu pod względem zajęć. I mimo, że pozwoliłam sobie dziś na ciastka z koleżanką i trochę dużo węgli wyszło to nie siedziałam z mega dołem, że nigdy nie schudnę tylko wzięłam się za skalpel i 8min abs. Ćwiczenia minęły mi szybko, z Ewą co raz lepiej mi się ćwiczy i mimo, że to dopiero 3 skalpel to już widzę ogromne postępy przy każdym z ćwiczeń. Ćwiczę razem ze współlokatorką, więc motywacja jest. Mamy założenie, że do końca roku robimy skalpel (4 razy w tygodniu, a przy wzroście formy więcej), a później coś cięższego zaczynamy. No i codzienne 8min abs! za ćwiczenia i za spadki. Damy radę Dziewczyny
|
|
|
|
#238 |
|
Przyczajenie
|
Witajcie. Jeśli można dołączyć, to piszę się na to. Do wakacji 2013 r. powinno mi ubyć 24 kg... Dietą i ćwiczeniami. Sądzę, że taki przedział czasu pozwoli na zdrowe pozbycie się niemal 1/3 siebie (!).
Mam: wzrost: 154 cm waga: 75 kg Budowa ciała - chyba jestem stworzona do sportów walki. Jestem niska, elastyczna, bardzo silna - szerokie ramiona, a przy tym kobieca figura, duża wytrzymałość organizmu i uwaga - ogromna awersja do wysiłku. Zauważyłam, że aby ćwiczyć, musi mi to sprawiać przyjemność. Teraz jestem przed wyborem formy aktywności. Kręgle |
|
|
|
|
#239 |
|
Raczkowanie
|
szast_prast :
Mamy podobną budowe ciała i tyle samo do zrzucenia ja ćwiczę z Ewką skalpel plus brzuszki ćwiczę 5 dni w tyg..dziś mam przerwę bo mięśnie troszkę bolą i muszą chyba trochę odpocząć..ale jutro już trening ![]() Pozdrawiam ![]() ![]()
|
|
#240 |
|
Przyczajenie
|
Zazdroszczę samozaparcia do ćwiczeń. Nad tym, oprócz sylwetki, też muszę popracować.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:46.

Zawsze coś niespodziewanego może się pojawić 

więc domyślacie się, że nie tylko inni konsumowali
. Cały dzień się pilnowałam i o północy obżeram się ciastem
Zamiast tak marudzić to chyba powinni wziąć życie w swoje ręce i poprawić jego jakość...
wczorajszy wieczór spędziłam ze znajomymi, wypiłam butelkę wina, zjadłam 2 kawałki pizzy, kilka chipsów !!!! masakra 

weekend mnie zgubił....

za ćwiczenia i