|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#211 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, Mamy, Wizażanki - rozgadane koleżanki PM2012
Małgoś znów pracujesz?
---------- Dopisano o 09:30 ---------- Poprzedni post napisano o 08:52 ---------- Dziewczyny u mnie sypie śniegiem i jest -12 stopni- brrrrrr
#212 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Magnusia, ![]() ![]() ![]() Dziewczyny, ale jestem narajcowana tą wczorajszą MOJĄ suknią ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#213 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
ooo świetny tekst!!!! sprzedam go wszystkim moim koleżankom ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:30 ---------- Poprzedni post napisano o 10:29 ---------- Cytat:
he he no to widać, że to ta jedyna ![]()
![]() |
#214 |
Zakorzenienie
|
Magnusia - nie dość, że dziś byłam w pracy na 7-dmą, to jutro idę na nockę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#215 |
Zakorzenienie
|
aaaaaaaaaaaaaaaaa
![]() ![]() ![]() Właśnie wróciłam ze szkoły i mam wspaniały humor ![]() ![]() ![]() Był to mój ostatni zjazd ![]() ![]() ![]() Boże od dziś mam wszystkie wolne weekendy ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#216 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
super ![]() ![]()
![]() |
#217 |
Zakorzenienie
|
Justii - to superowo! ja już nawet nie pamiętam jak to jest się uczyć i dobrze, bo zdecydowanie by mi się nie chciało. Obroną nie masz się co martwić, bo pójdzie jak z płatka, a jak idzie ci pisanie pracy?
|
![]() ![]() |
![]() |
#218 | |
Zakorzenienie
|
zgadzam się!! ja też nie mogłam zasnąć pierwszej nocy, z tym, że suknię miałam kupioną
![]() ---------- Dopisano o 20:47 ---------- Poprzedni post napisano o 20:45 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#219 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#220 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:47 ---------- Poprzedni post napisano o 22:45 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 22:47 ---------- Poprzedni post napisano o 22:47 ---------- Wyjątkowe uczucie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#221 | |||
Rozeznanie
|
Bry
![]() Jak mija weekend? Ja cieszę się ostatnim dniem wolnego, bo jutro już do pracy. Małżon poszedł grać w piłkę, a ja powoli szykuję się na obiad do teściów. Dziś mija równiutki rok odkąd kupiłam swoją suknię ślubną ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() co zrobisz z tymi wynikami - przekażesz je profesorkowi? powiedział wprost, że chciał Twoją pracę wykorzystać do swoich celów? a on pomagał Ci w jakiś wymierny sposób w Twojej pracy? Małgoś ale nam tu wakacyjnie zrobiłaś ![]()
Zapracowany Paidos Agogos ![]() ex-Damonowa Aparatka ![]() 17.12.2010 - 28.05.2012 Znalazłam Męża: 05.08.2004 r. ![]() Ślubowaliśmy: 07.06.2012 r. ![]() Et si tu n'existais pas J'essaierais d'inventer l'amour... Edytowane przez kasioonya Czas edycji: 2013-01-27 o 10:23 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#222 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dzień dobry ![]() a w ogóle to ta suknia chyba rzuciła mi się na mózg, znowu całą noc śniłam o przymiarkach ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#223 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczynki
![]() Kasioonya - zapragnęłam znów wakacji ![]() Viollet - diagnoza: zupełnie normalne zachowanie przed ślubem... a potem jak zaczniesz się zastanawiać czy dobrze zrobiłaś, że kupiłaś tą suknię - to nadal będzie normalne ![]() Justii - no niestety takie życie, my bazujemy na czyiś materiałach, a oni na naszych... choć to trochę niesprawiedliwe, bo koleś czeka na gotowe |
![]() ![]() |
![]() |
#224 |
Zakorzenienie
|
Nowa kolekcja Nabli właśnie pojawiła się na stronie! MOJA LADY
![]() ![]() ![]() (na modelce piękna, ale nieskromnie przyznam, że na mnie zachwycała mnie bardziej niż na niej ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#225 |
Zakorzenienie
|
Viollet - prześliczna ta sukienka, taka zwiewna. Ja osobiście uważam, że często sukienki wyglądają lepiej na kobietkach niż na modelkach, bo takie powyginane te pokraki, pozmieniane w photo shopie, mają ponad 2 m nogi... a normalne kobietki mają wszystko to co trzeba i tam gdzie trzeba
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#226 |
Zakorzenienie
|
Otóż to
![]() W ogóle to wydaje mi się, że na mnie ta suknia była trochę bardziej rozłożysta. Ale to pewnie kwestia nieco szerszej halki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#227 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:53 ---------- Poprzedni post napisano o 16:52 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 16:55 ---------- Poprzedni post napisano o 16:53 ---------- Cytat:
![]() Czekamy teraz na zdjęcia na Tobie ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#228 |
Zakorzenienie
|
Justii - to twoja cała praca jest pracą badawczą? nie masz żadnej teorii w niej?
|
![]() ![]() |
![]() |
#229 |
Zakorzenienie
|
tak moja praca jest pracą badawczą.
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#230 |
Zakorzenienie
|
A rozumiem, to w takim razie zupełnie inna historia, a o czym pisałaś?
|
![]() ![]() |
![]() |
#231 |
Zakorzenienie
|
no niestety tak już jest jak się piszę pracę badawczą.....moja sisotra pisała inż. sama teorię (jejkuś, jaka łatwizna!!!!!!!!!!!!!!!!! ). Zazwyczaj mafgisterskie ( w tym moja) to sa prace badawcze, ja akurat robiłam badania , których wcześniej nikt na świecie nie robił (podobno) i też prof. nie mogli się doczekać kiedy będę miała wszystko napisane. No i oczywiście, musiałam odpowiednio napisać, że moje badania mogą być wykorzystane przez prof. mojej uczelni....Norma. Więc mnie akurat to nie zdziwiło...na początku byłam oburzona, ale co miałam ryzykować? wiadomo, że gdybym nie napisała tych kilku zdań, to bym mogła mieć problemy. A tak to już profesorek opisał moje badania i podpisał się swoim nazwiskiem
#232 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#233 |
Zakorzenienie
|
no ja właśnie też u teściów na obiedzie byłam- właśnie wróciliśmy. Byłam dziś u ortopedy z tym kolanem- pomacał, ponaciskał, powyginał i orzekł, że najprawdopodobniej mam uszkodzoną łękotkę a pod kolanem z tyłu (tam mnie tak ciągnie) pewnie mam torbiel, która powstała podczas urazu ![]()
#234 |
Zakorzenienie
|
Magnusia - to nieciekawie... daj znać jak będziesz po wizycie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#235 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:01 ---------- Poprzedni post napisano o 20:59 ---------- Cytat:
Wiadomo lepiej pozwolić im korzystać z wyników niż później mieć problmy przy obronie . |
||
![]() ![]() |
![]() |
#236 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja nie wiem czy to nie jest tak, że pomimo, że prowadzisz jakieś badania to i tak ich wyniki i praca są własnością uczelni. Coś mi się wydaje, że takie jest prawo ale mogę się mylić
![]() |
#237 |
Zakorzenienie
|
Moja praca na szczęście miała jedynie rozdział badawczy, bo tak to nie wiem czy bym ją napisała
![]() Dziewczynki chyba nie chce mi się iść do pracy.... jeszcze 20 min i muszę się zbierać... łeeeee |
![]() ![]() |
![]() |
#238 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:08 ---------- Poprzedni post napisano o 22:07 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#239 | |||||||
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() trochę mnie nie było, ale niestety remont mnie pochłonął całkowicie. Wychodzę z pracy odrobinę wczesniej i gonię na mieszkanie, Tam do 21 działamy i padnięci wracamy do domu. A w weekend nawet wolnej chwili nie znalazłam no może godzinę na mszy ![]() Ale mieszkanie coraz lepiej wygląda i widzę już koniec. Gonię was nadrabiać ![]() Cytat:
![]() Natoiast dla ciebie i dla ognia widziałam i też byłam pod wrażeniem aczkolwiek miałam mieszane uczucia. Teraz zamierzam wziąć się za oglądanie nominacji do oskara. ---------- Dopisano o 11:57 ---------- Poprzedni post napisano o 11:53 ---------- Magnusia nie wiem czy poszłaś do lekarza czy nie, ale radzę żebyś się do niego udała. Mój tato zlekceważył sobie takie niewielki uraz po kilku latach skończyło się to niestety operacja i 2 miesięcznym gipsem. gdyby wcześniej zareagował nie byłoby takich konsekwencji. ---------- Dopisano o 12:00 ---------- Poprzedni post napisano o 11:57 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 12:04 ---------- Poprzedni post napisano o 12:00 ---------- Cytat:
Moim zdaniem jak najszybciej powinnaś mu powiedzieć co czujesz, że nie godzisz się na takie postawienie sytuacji i że tato musi się zabrać za działanie i po części zastąpić swoim dzieciom matkę. Ty jesteś ich siostrą a nie mamą. Wyszłaś za mąż i powinnaś dbać o męża i swoje życie. Nie poddawaj się dyktaturze taty. Bo w przyszłości to on zacznie decydować o tym co w waszym zyciu będzie się działo. ---------- Dopisano o 12:06 ---------- Poprzedni post napisano o 12:04 ---------- Cytat:
Nie martw się idzie wiosna (za oknem świeci piękne słoneczko) ![]() ---------- Dopisano o 12:11 ---------- Poprzedni post napisano o 12:06 ---------- Cytat:
Gratuluje. Cieszę się że masz to już za sobą. ![]() ---------- Dopisano o 12:12 ---------- Poprzedni post napisano o 12:11 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 12:15 ---------- Poprzedni post napisano o 12:12 ---------- Cytat:
Świetna ta sukienka. Chyba troszkę ci zazdroszczę że ty masz jeszcze przed soba czas kiedy będziesz mogła ją założyć. Ja już swojej nawet nie mam ![]()
![]() |
#240 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:32.