|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#211 | |||
Zadomowienie
|
Dot.: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby
Dziękuję, jest całkiem dobrze.
Nie mam mdłości (mam nadzieję, że tak zostanie) pobolewa mnie czasem brzuch jak na @ i w krzyżu, ale to ponoć tak bywa.... A co z awansem tego bęcwała na brygadzistę? Cytat:
![]() ![]() A ta baba to Cię musiała nieźle wkurzyć, skoro aż zostawiłaś pracę. Ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło i skoro masz już dzień próbny w kolejnej, to musi się dobrze zakończyć. I mam nadzieję, że nie spotkasz już żadnego takie babsztyla na swojej drodze. Cytat:
![]() No to się cieszę. Co do bóli cycków, to mnie bolą całe, tak ok 7 -10 dni przed @ , aż do @. W mniejszym bądź większym stopniu bolą chyba każdą znaną mi dziewczynę, więc myślałam, że to normalne ![]() Powróciliśmy. Trzeba by ogarnąć troszkę mieszkanko, ale mi się nie chce, zrobię to jutro ![]() ![]() Elunka współczuję pracy, strasznie to mozolne. Widziałam, że Bazile się odezwała ![]() ---------- Dopisano o 16:24 ---------- Poprzedni post napisano o 16:24 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#212 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() mam takiego http://allegro.pl/robot-kuchenny-☠☠☠...962648118.html zabralam matce bo stal i sie kurzyl od paru lat ![]() ![]() ![]() ![]() witam sie kochane ![]() sorki ze tak po lebkach opdisuje, nadrobic nadrobilam ale z ledwoscia ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:26 ---------- Poprzedni post napisano o 17:08 ---------- iza jak dla mnie to ty dzisiaj mialas skok, ale widze za zaburzona tempka, poczekaj do jutra, jak tez bedzie wysoka, to licz bodajze 7 dni od skoku i rob ten progesteron. ale poczytaj jeszcze o tym ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#213 |
Zakorzenienie
|
Bajka to zdrowiejcie
![]() Pani w biurze podziękuj za uprzejmość jak ją spotkasz ![]()
#214 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W tym temacie na razie cisza,tak bardzo licze że nie zostatnie tym brygadzistą ![]() Cytat:
![]() ![]() Tak właśnie myślałam żeby ten progesteron koło piątku zrobić,ale zobacze jeszcze jak będzie tempka wyglądała.To jak myślisz od kiedy zaznaczyć faze luetalną?
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() Edytowane przez iza243 Czas edycji: 2013-01-27 o 16:53 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#215 |
Zakorzenienie
|
jak jutro tez bedziesz miala wysoka i niezaburzona, to licz skok od jutra
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#216 | ||||
Zadomowienie
|
Bry...
Dziewczyny, ja nie kojarzę o jakim urządzeniu Wy mówicie? Szybkowar? No nie, to co? Cytat:
![]() I co za babsko paskudne!!! To kim ona tam była, że przez nią się zwolniłaś? Bo ja to bym chyba najpierw pogadała z szefem na ten temat, może to ona by poleciała? W końcu to Ciebie chwalili a nie ją. Cytat:
![]() ![]() I mam do Ciebie nietypowe pytanie. Zastanawiamy się z mężem ile pieluch jednorazowych schodzi na początku. Zaczynamy robić zapasy pieluszek i nie wiem ile tego mieć? Na razie mam 80 szt 2-5 kg i ok 200 szt 3-6 kg. Gdzieś pisali, że na dobę schodzi ok 8 sztuk. Jak to jest, możesz podpowiedzieć? Cytat:
Cytat:
![]() Bajko - zdrówka dla Was ![]() Jadę jutro na IP. Jutro mąż wraca po 14 z pracy, to sobie wszystko przyszykuję i pojedziemy. Martwię się jak sobie dadzą radę, gdybym została ale prędzej czy później i tak ich to czeka. Kupiliśmy wczoraj łóżeczko dla małej, z materacem i do tego komplet pościeli za 150 zł. Czyli wszystko już mam, gdyby się mała pojawiła na świecie. Brakuje mi tylko paru rzeczy z apteki, jałowe gaziki i takie tam duperelki, ale to sobie jutro dokupię. I szukam jeszcze kombinezonu, takiego na chłodniejsze dni w kwietniu. Jutro pobuszuję po sklepach, może coś się trafi. Byliśmy dziś na filmie "życie Pi". Mi się bardzo podobał, mężowi średnio, ale można iść. Ciekawe efekty, barwne i zaskakujące sceny. To do jutra, chociaż może jeszcze wieczorem zajrzę.
Chcę słyszeć Twój głośny śmiech, ciągle pamiętać każdą łzę i wszystkie Twoje smutki. Chcę grać kołysanki do snu póki nie zaśniesz słodko znów Maleńka i bezbronna Szybko tak ucieka czas, cenny czas córeczka |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#217 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:36 ---------- Poprzedni post napisano o 18:33 ---------- Cytat:
![]() i oczywiscie zycze wam babeczka szybkiego powrotu do zdrowia ![]() ---------- Dopisano o 18:45 ---------- Poprzedni post napisano o 18:36 ---------- U mnei naszczecie po # wszystko dosc szybko wrocilo do "normy"... chodzi mi o te fizyczne wszystko... pomimo tego ze to bylo w sierpniu 2012 psychicznie jestem zniszczona i co jeden cykl i co jedna porazka zawsze jest to przy mnie. Moj Tz bardzo mnie wspiera i wiem ze on tez bardzo to przezyl bo duzo o tym rozmawiamy... I on bardzo mi pomaga za miesiac jako taka mini terapie zafundowal mi tatoo aniolek z lezka trzymajacy w raczkach male serduszko z dwoma kreseczkami... Taki maly gest dla mojej kruszynki, napewno i mi to troche pomoze... i w nieszczesciu tyle szczescia ze samo sie oczyscilo ![]() ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#218 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Trzymam kciuki za Twoje wyniki! Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#219 |
Zakorzenienie
|
Hello nadrobiłam witam witam
![]() Isia własnie wróciłam od babci jak mnie wywiało w piatek tak teraz wróciłam. trzeba było odwiedzić babcię babcię coś słodkiego na dzień babci zawieść ![]() ![]() Lunao to dobrze że akcja porodowa zatrzymana i obyście szybko mieszkanko zmienili na nowe lepsze ![]() Marcelek i Tymek bardzo podobają mi się te imiona Elunka widze że Ty cały czas na etapie remontów ![]() ![]() Dziewczynki ze Szczecina zadraszczam Wam spotkania ![]() Dobrze że porządek i łąd zapanował na wątku Kwitka ale się małpa pomyliła z tymi wynikami no o czym ona myślała Łoł już nie pamietam co więcej miałam pisac kurcze wybaczcie |
![]() ![]() |
![]() |
#220 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak dasz rade to napisz czasem smska ze szpitala żebyśmy tutaj wiedziały jak sytuacja i nie martwiły się o was ![]() Cytat:
![]() Co do tatoo piękny gest tżta,mam nadzieje że to ci pomoże ![]() Ja po # kupiłam bransoletke sznukową z serduszkiem na którym wygrawerowałam"Nasza Kruszynka 25.04.12".Od razy byłomi jakoś "lżej"jak przyszła i nosze ją do tej pory.
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() Edytowane przez iza243 Czas edycji: 2013-01-27 o 18:48 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#221 |
Zadomowienie
|
z checia podzielilabym sie zdjeciem mojego maluszka,ale moj maz jest stanowczo przeciwny umieszczaniu jego zdjec na necie,dostalam tylko pozwolenie na jeden raz na nk,ale to bylo raczej jeszcze pod wplywem emocji i checi podzielenia sie z innymi radoscia
![]() ![]() czas leci,na poprzedni watek dolaczylam jakos pod koniec lutego.Bylismy juz po paru cyklach,a w kwietniu zaskoczylo.Wyglada na to,ze wiekszosc z nas musi swoje przezyc i odczekac.I chyba dlatego tez radosc wtedy jest jeszcze wieksza i widok dwoch kreseczek wydaje sie byc przewidzeniem... Oby kazda z Was juz mogla sie cieszyc-z calego serca zycze Wam! Isia z pieluchami,jesli chodzi o te 2-5 kg to narazie nie rob wiekszych zapasow.Moj szybko z nich wyrosl-to raz,a dwa-denerwowaly mnie tez bo bardzo czesto w nich przeciekal,wiec sprobowalam nastepnych i sie poprawilo. Na poczatku na pewno szlo nam wiecej niz 8 pieluszek liczac z noca,bo czesto robil kupke,a tez wiadomo ze na poczatku nie chcesz zeby "cos dziecinke meczylo" i szukasz powodu a moze kupka,a moze juz za duzo siku itp z czasem to sie wyrabia. |
![]() ![]() |
![]() |
#222 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Szef juz z nia rozmawial ale byl spojo dwa tygodnie a to tylko dlatego ze pracowala 3 dni a potem miala urlop wiec wszyscy sobie odpoczeli... ale ona sie juz nie zmieni... a co do szefa do niego mam tez mieszane uczucia :/ Wiesz dlaczego jest "lzej" ? Bo to takie malutkie namacalne szczescie ktore bylo z nami przez chwile... neistety trafilo gdzie indziej ale my mamy po nim pamiatke... namacalna pamiatke... Ty juz masz, ja za miesiac... Bede mogla patrzec na mojego aniolka ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#223 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() pamiętam jak po maturze też szukałam jakieś pracy, co by co nieco sobie zarobić to trafiłam na knajpkę z podobną babą.. co prawda ja pracowałam jako kelnerka i ona też, ale nie dość, że musiałam robić to co mi kazała menadżerka to i ona mi dawała robotę (tłumacząc się, że menadżerka kazała mi przekazać), więc zapitalałam za dwie, a ona siedziała na kuchni i romansowała z kucharzami, aż po miesiącu pieprznęłam wszystko i dałam sobie spokój. Także doskonale Cię rozumiem i nie dziwię się, że tak postąpiłaś ![]() ![]() Uderzam w kimę laseczki, bo miałam meeega męczący imprezowy weekend ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#224 |
Zakorzenienie
|
![]()
kiedy byłam jak kropelka czułam serca twego bicie i wiedzialam jak jest wielka miłość która daje życie... 20.11. ...nasze Szczęście... ![]() Edytowane przez ...Skierka... Czas edycji: 2013-03-03 o 22:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#225 |
Zakorzenienie
|
Isia dziekuję za te słowa. Miło mi
![]() ![]() ![]() Grazyna, Iza ale się dałyście załatwić ![]() ![]() Monini my też sobie zrobimy kiedyś spotkanie w Kielcach ![]()
#226 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#227 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
I zycze dobrej i spokojnej nocy ![]() Cytat:
![]() I juz czekam na tatuaz ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#228 |
Zakorzenienie
|
Elunka mnie właśnie 3 fajki załatwiły.Magdammm pochwalisz sie jaki napis robisz?
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#229 |
Zakorzenienie
|
Izunia, ale ja jestem małolitrażowa to pewnie mniej wypiłam
![]() mogę być Ela, tak po prostu? ![]()
#230 | |||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Tak więc Nuna nie wydaje mi się bys miała powód żeby sie na nas o klub obrażać ![]() Cytat:
Trzymam kciuki by wszystko poszło po Twojej mysli ![]() Ufff... nadrobiłam Was ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#231 |
Zadomowienie
|
Dzięki, że pytasz. Ostatnio mniej się ruszałam, więc jakby i skurczy mniej, ale wystarczy, że postoje z 10 minut i już ciągnie. To taki ból jak przy okresie, ciągnący. Aż jajniki bolą. Więc naczynia zmywam na raty. Jutro obiad też będę pewnie robić na raty, nauczyłam się ziemniaki obierać na siedząco. Co do smażenia, to jeszcze muszę nad tym popracować.
Też idę spać, bo późno się zrobiło. Dobranoc ![]()
Chcę słyszeć Twój głośny śmiech, ciągle pamiętać każdą łzę i wszystkie Twoje smutki. Chcę grać kołysanki do snu póki nie zaśniesz słodko znów Maleńka i bezbronna Szybko tak ucieka czas, cenny czas córeczka |
![]() ![]() |
![]() |
#232 |
Rozeznanie
|
dziewczyny... musicie mi dać chyba kopa za nakręcanie się...
ale jeszcze nigdy nie bolały mnie tak cycki- z reguły raczej nie bolą wcale, dziś mój 25 dc, czyli w czwartek powinnam dostać @ ewentualnie w piątek, podbrzusze boli jak cholera, do tego szyjka wysoko i zamknięta, śluzu dużo przeźroczysto białego, cały czas zmęczona jestem i mi słabo, a budzę się w nocy często, apetyt bardzo słabo. Mąż dziś się śmiał z rana ze mnie.. pow że w nocy się przebudziłam i powiedziałam, że głodna jestem i zasnęłam, pamiętam, że co się budziłam to dotykałam cycków i myślałam- NO cholera bolą ! Chyba mam już jakąś schizę...
#233 |
Zakorzenienie
|
Bry z kawą
![]()
#234 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewuchy
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#235 |
Zakorzenienie
|
Hej. Ja również z kawą.
Odchorowałam wczoraj sobie kaca i już jest lepiej. Na dodatek TŻ mnie wymęczył wieczorem, a w południe na korcie tenisowym. Bajka wracajcie do zdrowia. Niestabilna powodzenia w szukaniu pracy. Isia, szef TŻ ma żonę i córeczkę. Ale nie powiem bo jest przystojny. Wracam do nadrabiania Was i życzę miłego dnia.
#236 | |
Zadomowienie
|
Bry z kanapkami i zbożówką. Jak ktoś lubi to zapraszam.
![]() Cytat:
![]() Poniedziałek - eh, jak ja nie lubię poniedziałków. Jeszcze u nas troszkę napadało śniegu, za oknem szaro-buro. Mąż wstawał rano do pracy i ja też się obudziłam, wstawał chyba o 5, potem o 6.30 córka. Do szkoły znowu nie poszła, kaszle jak gruźlik, ma 37,8, jęczmień pod okiem. No i została w domu. Już wczoraj tak lekko kaszlała ale myślałam, że przez noc jej przejdzie. Tymczasem jest gorzej. No nic, będziemy ją kurować. Dostała modafen, syropek na kaszel i polopirynę. I poszła spać. Ja sobie do 9 książkę poczytam a potem zabieram się za obiad, bo mąż po 14 w domu będzie. A jeszcze zakupy muszę zrobić. Dziś pulpety w sosie pomidorowym albo pieczarkowym, to jeszcze kwestia natchnienia. Do tego ziemniaki i surówka, chyba z selera i marchwi. ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#237 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry, z herbatką
![]() Lady, ja też się nakręcam, na zmianę - na fasolę albo na endo albo w ogóle na wielką kichę. Ciągle coś mnie pobolewa na dole, ale właściwie to nic nowego u mnie przecież ![]() No i tempka szału nie robi. Ale czekam.
![]() |
#238 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Czytam Was laski na bieżąco ale coś nie umiem się wbić między Was:/ Isia trzymam mocno kciuki,aby okazało się ,że te skurcze to nic poważnego i obędzie się bez szpitala Wczoraj zaczęliśmy 22tc ![]()
#239 |
Zadomowienie
|
Hello. Także poniedziałek przywitał mnie @ Zaje.i.cie
![]() ![]() ![]() No, nic także ja odpisuje sie z wizyty, zapisuje na za tydzień, a maż zapisuje się na badania żołnierzyków w końcu, zobaczymy jak tam jego armia ![]() Lady, kopniak nie sprzedam Ci, bo liczę po cichu, że może coś się tam wykluje, więc nie wypada ![]() ![]() Isia, życze zdrówka dla starszej córki, a tej młodszej powiedz, żeby siedziala i czekała spokojnie na marzec, bo jak urodzi się w terminie to będzie miała znak zodiaku jak ciocia Kejthx, więc bardzo fajnie ![]() ![]() Także życzę miłego i spokojnego poniedziałku! ---------- Dopisano o 09:08 ---------- Poprzedni post napisano o 09:08 ---------- Color super 22 tc, to już z górki ![]()
#240 | |
Zakorzenienie
|
Jasne
![]() Cytat:
![]() Witam z kawą ![]() ---------- Dopisano o 09:18 ---------- Poprzedni post napisano o 09:14 ---------- ![]() Przykro mi ![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:31.