|
|
#211 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: 5kg do Wielkanocy
Dzień doberek
![]() aza i jak pomiary i waga? ![]() ladyasia i jak waga po wczorajszym dniu na jogurcie? ![]() monisia a nie za restrykcyjnie chcesz podejść? lepiej powoli a zdrowo.... a u mnie na wadze kolejny spadek -0.6 kg
|
|
#212 |
|
Raczkowanie
|
Witam
Ja dziś w planach mam orzechy włoskie (0,5kg) + napoje ale aż się boję czy podołam wyzwaniu miłego dnia
|
|
#213 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
u mnie też - 0,6kg!!!!!!!!! mega!!! dzisiaj też jogurt kupiłam taki pyszny wczoraj, waniliowy 0,1% tłuszczu <3---------- Dopisano o 10:33 ---------- Poprzedni post napisano o 10:30 ---------- Cytat:
ale uważaj z nimi, bo mają ogromną ilość kalorii! Kaloryczność: 645 kcal / 100 g to w pół kilo zjesz 3225 kalorii O.O ---------- Dopisano o 10:35 ---------- Poprzedni post napisano o 10:33 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
|
#214 |
|
Raczkowanie
|
as ko same orzechy?
|
|
#215 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
talia: 68cm pępek:86cm biodra: 90cm waga była już 63kg, ale zbliża mi sie @, więc możliwy jest wzrost... ale tak czy siak lekkie załamanie... i mam odstający brzuch, a teraz widzę to w pomiarach... masakra dziś dzień zaczęłam owsianką z activi, o 12 będzie naturalny jogurt. Na razie nie jestem głodna, wręcz przeciwnie i z wielką nadzieją czekam na efekty ![]() As Ko nie wiem czy to dobry pomysł... orzechy same w sobie są bardzo kaloryczne, a nie zapewniają składników odżywczych tylko zdrowe tłuszcze Edytowane przez aza3994 Czas edycji: 2013-03-13 o 11:14 |
|
|
|
|
|
#216 |
|
Raczkowanie
|
Co do orzechów nie mam z nimi najmniejszego problemu mogę na spokojnie to skonsumować. Ani nie było by za mało gdyż jakieś 2 tyg, temu robiłam dzień pitny
nic nie jadłam prócz napoi ( kawa z mlekiem, ocet, woda, herbata czerwona i gorące mleko ) dało się wytrzymać więc orzechy to aż nad to Jadam ostatnio 2 razy dziennie z braku czasu i to dość nie wielkie porcję i nie narzekam. Ale niestety nic z tego i tak nie będzie bo wróciłam głodna i już jestem po śniadanku z indyka
|
|
#217 |
|
Zakorzenienie
|
dzień brokułowy, warzywny to też dobry pomysł. Ja jestem po owsiance z activii, jogurcie naturalnym i serku wiejskim. Czuję się trochę słabiej niż zazwyczaj, ale mam mały brzuszek, żadnego wzdęcia. piję bardzo dużo, już prawie butelka 1,5l poszła, do tego herbaty, ziółka... latam do toalety przez to co chwila :P ciekawa jestem jutrzejszych efektów.
|
|
|
|
|
#218 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
tylko dziewuszki nie przesadzcie, proszę was.. bo wiecie schudnąć można i 5 kg w dwa dni, tylko no, to wróci. więc ja rozumiem 1raz/na tydzień taki dzien kaszowy/jogurtowy/brokułowy. ale dwa, trzy, NIE. bo jo-jo będzie MUROWANE!!! u mnie dziś ładnie, i dietka i ćwiczonka za chwilę
|
|
|
|
|
|
#220 |
|
Raczkowanie
|
haha ja planowałam 2 takie dni w tym tygodniu, ale nie chciało mi się dzisiaj katować, więc wróciłam na jogurty, owoce
a i poddusiłam sobie dzisiaj pieczareczki (z Polski!!!!!!) na obiad... Grzyby nie mają dużo kalorii, to prawie sama woda, a byłam najedzona i zadowolona z takiego "pełnego" dania
|
|
|
|
|
#221 |
|
Zakorzenienie
|
jak wieczorek mija? ja jestem trochę słaba, ale pobiegałam na orbitreku 15 min i zrobiłam skalpel.
Jakie wrażenie zrobił nowy papież Franciszek?
|
|
|
|
|
#222 |
|
Raczkowanie
|
ja też troszkę słaba jestem, ale nie jakoś mega
![]() a Franciszek wydaje się sympatyczny, na pewno bardziej taki ludzki od Benedykta
|
|
|
|
|
#224 |
|
Raczkowanie
|
zgadzam się, zgadzam
dzisiaj u mnie waga stoi, ale najważniejsze, że nie wzrasta
|
|
|
|
|
#225 |
|
Raczkowanie
|
a u mnie wzrost 0.5 kg, ale to pewnie z powodu nadchodzącej @
i odrazu mi się humor popsuł
|
|
#226 |
|
Raczkowanie
|
nie martw się kochana, przecież to normalne i niezależne od ciebie... tylko teraz nie szalej z jedzeniem (czekoladą..........)
![]() moja koleżanka odchudzała się kiedyś z Weight Watchers i tam jej powiedziała babka że miała klientkę, która miesiąc w miesiąc tyła 7kg tzn. nabierała wody
|
|
|
|
|
#227 |
|
Raczkowanie
|
Hej. U mnie dzis elegancko 61! Dzis i jutro chce taki dzien kaszowy zrobic. Ale nie tylko sama kasza. Dzis kasza z cukinia i pieczarkami, Jutro kasza z ryba i pomirorkami... Rano duzo pieke i na caly dzien starczy. Do tego ok 3 litry wody No i nie obejdzie sie bez garstki migdalow (no dzis zamiast migdalow byly zelki ale tylko garsc:P )Troszke w glowce sie kreci bo nic nie jadlam tylko pilam i pare zelek od malego skubnelam.. Ale nie moglam jesc, bo bylam na badaniach . Zaraz Obiadek i wam Zycze smacznego.
Ps. Ja to chyba nie schudne do wielkanocy jeszcze 3 kg.Chodz chcialabym... Chyba ze glodowke se zastosuje, ale szkoda nerwow jak pozniej ma wrocic z nadwyzka....
|
|
|
#228 |
|
Raczkowanie
|
monisia nie przesadzaj z tą kaszą
co za dużo to nie zdrowo ![]() ja też mam ponad 3 kg do świąt ![]() damy radę ![]() ![]()
|
|
#229 |
|
Raczkowanie
|
hahah chyba nasze planowane 5kg nie wyjdzie, co? ja praktycznie schudłam 1kg tylko :/ tzn schudłam więcej, ale potem przytyłam przez okres no i po nim w sumie wyszło że 1kg tylko schudłam...
ale nie poddajemy się co? i piszemy także po Wielkanocy myślę, że mi laski dużo pomagacie, bo jak bym była z tym sama, to bym pewnie i słodycze rąbała i wszystko razem! a tak to mam motywację, bo nie chcę tu potem pisać, że słodycze jadłam
|
|
|
|
|
#230 |
|
Zakorzenienie
|
ladyasia jasne, ze po Wielkanocy kontynuujemy wątek
jest sympatycznie, mnie też 5kg nie wyszło, ale ... mówi się trudno... może następny cel: do majówki ? będziemy miały miesiąc na wprowadzenie planu "-5kg" ja jestem zadowolona po wczorajszym dniu jogurtowym - waga pokazała 1,2kg mniej iiii. co najfajniejsze - zniknął mi wystający brzusio jest 80 cm. czyli miałam 6cm zbędnych (które nie były tłuszczykiem :P) |
|
|
|
|
#231 |
|
Raczkowanie
|
Jasne że będziemy się wspierać i po świętach!
A ja pożarlam bajaderkę jednak i kawełeczek ciasta nie ma to jak silna wola...
|
|
#232 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() mi tez pomagacie dziewuszki ja własnie jestem po ćwiczeniach na brzuuuusio |
|
|
|
|
|
#233 |
|
Raczkowanie
|
no to świetnie
zaraz po Wielkanocy poproszę administratora o zmianę nazwy wątku, bo inaczej to do Wielkanocy 2014 będziemy chudły ;Dja dzisiaj się przyznaję - cały dzień na jogurcie, a na kolację takie mini kanapeczki, każda z czym innym - w programie był ser, pesto, tuńczyk i pomidor... ale niestety nie bardzo miałam wybór - trzeba było zjeść. Mam nadzieję, że jutro nie przytyję haha
|
|
|
|
|
#235 |
|
Zadomowienie
|
PrzytyłamPrzytyłamPrzytył am. Mam nadzieję, ze niewielka nadwyżka spadnie zaraz..
|
|
|
|
|
#236 |
|
Raczkowanie
|
Dzien dobry Kobietki.
No ale na ta chwilke biore sie za kasze![]() Milego dnia!!
|
|
|
#237 |
|
Raczkowanie
|
Dzień dobry
Moja waga lekko się wahała ostatnio z małym przyrostem na + . Wczoraj zdecydowałam się na dzień z brokułami niby wypalił ale mam na sumieniu ziemniaczka pieczonego co nie zmienia faktu że 0,5 dziś mniej. Waga pokazała mi 72,7 jest dobrze i oby tak to właśnie szło bez komplikacji. Miłego i pięknego piątku Wam życzę i wytrwałości przez weekend ![]()
|
|
#238 | |
|
Raczkowanie
|
haaaaaaaa 0,4kg w dół!!!! (cały dzień na jogurcie + bogata kolacja)
Tak, ważę się codziennie - niby się nie powinno, ale próbowałam 2 tygodnie bez ważenia chudnąć i ja tak nie mogę - nie wiem co się dzieje, potem jak się raz w tygodniu ważę to nie chudnę xD nie wiem o co kaman, ale teraz się ważę codziennie i lepiej się z tym czuję, większa motywacja jest, bo jak waga spadnie, to mam motywację, żeby tego nie zepsuć, a jakby podskoczyła, to tym bardziej motywacja żeby znów spadła ![]() Cytat:
Jem 5 posiłków dziennie:Ś jogurt z muesli II Ś 1 owoc (banan/jabłko/nektarynka/pomarańcza) O jogurt z muesli P jogurt z muesli albo owoc K jogurt z muesli i jakiś wafel ryżowy albo pieczywko wasa (suche) Miłego dnia dziewczyny, już zaraz weekend A ja za tydzień równiutko jadę do Polski ah przy okazji - powiedzcie mi jak macie na imię, bo już tak długo piszemy, a jeszcze nie wiem
Edytowane przez ladyasia Czas edycji: 2013-03-15 o 10:03 |
|
|
|
|
|
#239 |
|
Raczkowanie
|
Ladyasia... wiec sciagne od Ciebie i pedze dzis do sklepu po zapas jogurtow. Chyba musze cos na zatrzymanie zachcianek na slodkosci brac, bo az mnie dzis skreca zeby cos podjesc!Ja w czwartek lece do Polski i juz nie moge sie doczekac, chodz mysl o 20-centymetrowym sniegu pod domem mnie troszke doluje! U nas juz w pelni wiosna zonkile kwitna na kazdym kroku! Tu w Walii maja na punkcie tych kwiatow fiola!!
Ps. Jak nie trudno sie domyslic mam na imie Monika a Ty Asia;>Milego popoludnia!!!!
Edytowane przez monisia230186 Czas edycji: 2013-03-15 o 15:17 |
|
|
|
|
#240 |
|
Raczkowanie
|
ooo na to warto brać magnez w tabletkach
ja tam nie mam dużych zachcianek, więc łykam tylko jak mi się przypomni, pewnie raz w tygodniu...ja też się już bardzo cieszę, ale faktycznie ten śnieg mnie przeraża, tutaj już od 2 tygodni słońce dzień w dzień - jest zimno, ale bardzo pogodnie! sprawdzałam różne prognozy pogody i są tak skrajnie różne, że już nie wiem jakie ciuchy brać... Jadę do Poznania - 1 prognoza mówi że w piątek -5 i śnieg, druga że +5 i deszcz, a trzecia że +15 i słońce.... i bądź tu mądry... Na końcu weszłam na pogodynka.pl bo to jest prognoza IMGW. Z tego, co tam znalazłam wynika, że na początku naszego wyjazdu będzie tak +5 mniej więcej, a potem z każdym dniem cieplej i w Wielką Sobotę już 14 stopni!!! Oby, oby... ale to co najważniejsze - przez cały wyjazd ma jedynie padać deszcz we wtorek, a tak to słońce Zobaczymy ![]() kurde tak się boję, że mi waga stanie... od kiedy jestem na jogurcie, codziennie coś spada, jakby tak dalej szło, to bym mogła ładny wynik mieć przed wyjazdem no niech policzę... jakby schodziło po 0,4 dziennie to do czwartkuuu.... 59,2kg! brzmi dobrze, już z piąteczką na przodzie ![]() no ale odpukać, zobaczymy co z tego wyjdzie! |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:35.