![]() |
#211 |
Zadomowienie
|
Dot.: Tabletki na cellulit??
No i profilaktycznie, kremy i balsamy wmasowywane w te newralgiczne miejsca tez nie zaszkodzą. Na kosmetycznym jest wiecej na ten temat.
![]() |
#212 |
Raczkowanie
|
moja siostra stosuje cellasene, teraz kończy pierwsze opakowanie. oczywiście ćwiczy i stara sie zdrowo odżywiać no i mówi, że już jakieś tam pierwsze efekty widzi.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#213 |
Raczkowanie
|
skarbeczku a na jakiej zasadzie na organizm, na skórę działają te cellasene? wiesz może ile kosztują i ile trzeba brać żeby się pozbyć tego świństwa z ud :P??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#214 |
BAN stały
|
ja za swoje zapłaciłam 129 zł. Nie tak dużo, są droższe :P biore 2 tabletki dziennie, najczęsciej rano i wieczorem. Marzy mi sie uczucie lekkich nóg tym bardziej, że mam stojącą prace :/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#215 |
Raczkowanie
|
to powiem Ci, że 129 zł to jeszcze nie tak dużo. Wszystkie są mniej więcej w tej cenie, no i są jeszcze oczywiście droższe. Gisia jak już będziesz miała wyrobione zdanie to napisz, ciekawa jestem...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#216 |
Zakorzenienie
|
może bio cla pomoże
![]() W kategorii Preparaty antycellulitowe – doustne wyróżniono Bio-C.L.A, dzięki któremu można ograniczyć objawy cellulitu. Zdaniem farmaceutów Bio-C.L.A jest zdecydowanym liderem w walce z cellulitem. Preparat zawiera naturalny wysoko skoncentrowany, sprzężony kwas linolowy, który zmniejsza aktywność lipazy lipoproteinowej i zwiększa utlenianie tłuszczu, dzięki temu zmniejsza się przyrost tkanki tłuszczowej a cellulit staje się mniej widoczny. tylko ze kuracja trwa minimum 6 miesięcy i trzeba ćwiczyć regularnie ... nie działa to w tydzień jak by większość polek chciało |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#217 |
BAN stały
|
dzięki Ilena
![]() zobaczę jak się będą sprawować te moje tabletki. Kuracja też nie trwa ani tydzien ani nawet miesiac. Na jakiś większy efekt trzeba trochę poczekac. ale ci co mnie znają wiedzą, że jestem wytrwała ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#218 |
BAN stały
|
co tu tak cicho
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#219 |
Raczkowanie
|
ja jestem :P
Gisia jak tam te celasene Twoje? Zadowolona nadal jesteś?? Ja też muszę sie pozbyć tego świństwa z nóg, bo maj mnie zastanie a ja w krótkiej spódniczce nie będę mogła się pokazać :/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#220 |
BAN stały
|
Kochane!
Póki co jestem zadowolona. Albo mi się wydaje, albo mam już troszkę ładniejsze nóżki. Wiadomo, cellulit jeszcze nie zniknął, ale przynajmniej dobrze się czuję. W ogóle to mam osatatnio tak mało czasu, dużo pracy i w ogóle :/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#221 |
Raczkowanie
|
Gisia to wspaniale
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#222 |
BAN stały
|
ja dziś do pracy sobie założyłam mini ;p hehehe co prawda pod rajstopkami nóg nie widać, a mnie cellulit jeszcze nie zniknął, ale fakt faktem, że świetnie się czuję. Tabletki łykam 2 razy dziennie mam nadzieję, że jak będzie ciepło i rajtuzy pójdą w odstawkę to nie będę miała się czego wstydzić :P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#223 |
Zadomowienie
|
strata pieniędzy
niestety masaż,dieta plus woda, ćwiczenia, kosmetyki (peelin i nawilżanie) to daje rezultaty
![]() |
#224 |
BAN stały
|
jak dla mnie nie jest to strata pieniędzy... tym bardziej, że dziś mój TŻ kupił mi paczkę tabletek na Dzień Kobiet
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#225 |
Zakorzenienie
|
heheh
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#226 |
Raczkowanie
|
mnie mój TŻ nie zafundował, ale sama sobie kupiłam te tabletki. Mam nadzieję, że w maju już bezwstydnie będę się mogła pokazać w szortach
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#227 |
Raczkowanie
|
to jest w sumie dobry pomysł.... może i ja powinnam powiedzieć ukochanemu żeby mi zafundował takie tabletki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#228 |
Przyczajenie
|
Witam Panie
![]() Stosowałam Cellassene jednak efektów nie zauważyłam ![]()
![]() |
#229 |
Zakorzenienie
|
ja mam wrażliwe naczynka więc nie moge takich rzeczy robić
biorę cla od ponad miesiąca , pije czerwona herbatę, i biorę głóg na krążenie oraz vitaleg widzę lekka poprawę ale jak zniknie to was poinformuje |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#230 |
Przyczajenie
|
Hej, a co sądzicie o inneov cellulit ? o cellassene nie słyszałam zbyt dużo pochlebnych opinii w przeciwieństwie do inneov, który w końcu zakupiłam i stosuję czwarty dzień. Wierzę w niego, tylko nie mam pojęcia czy jest trwały, czyli czy ewentualne efekty utrzymują się po odstawieniu ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#231 |
BAN stały
|
Ja łykam cellasene i nie mogę narzekać. A opinie właśnie głównie pochlebne czytałam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#232 |
Raczkowanie
|
też poczytałam trochę opinii na internecie i w sumie sa pozytywne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#233 |
BAN stały
|
motylku wiesz co, ja tak czy siak zanim zaczęłam łykać jakiekolwiek tabletki to i tak piłam dużo wody. Pije przynajmniej 1,5 litra dziennie. Nie wiem czy na ulotce celli jest jakaś taka uwaga a propos wody, ale ja radzę - dla zdrowia warto pić, zwłaszcza niegazowaną
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#234 |
Raczkowanie
|
No w sumie racja. Tą wodę to nawet dla zdrowia można pić
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#235 |
Raczkowanie
|
Ja zaczynam łykać i nawet koleżanka mi doradziła żebym piła dużo wody. Po prostu świetnie to wpływa na cerę i na skórę. Zapłaciłam 117 zł, w sumie myślałam, że będzie drożej :P ale jak mają wystarczyć na cały miesiąc to nie jest tak źle. Tylko powiedzcie mi czy bieganie też wpłynie na to, że ten cellulit zniknie? Bo jogging zaczęłam uprawiać :P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#236 |
Zakorzenienie
|
tylko nie zniechęcajcie się po 1 miesiącu ... bo niektóre kobiety hodują cellulit 1- lat a potem chcą aby w 2 tyg im znikł .. byłam kiedyś na szkoleniu na temat cellulitu
leczenie cellulitu: - trwa od roku w wzwyż zależy od stopnia - pomocna jest na czczo codziennie rano woda z cytryną ponieważ oczyszcza jelita - sauna 10 minut i 5 minut zimny prysznic i tak na zmianę 3 razy - kremy stosuje się na okrągło bo mała przerwa podhoduje że zaczynamy kuracje od nowa - masażer jest bardzo pomocny - zimne prysznice na przemian z letnimi - odpowiednia dieta - żeby układ limfatyczny dobrze działał potrzeba jest 3 litry wody aby się organizm oczyszczał - cellulit nienawidzi zimna - nie powinno się siadać noga na nogę - brać tylko prysznic i zrezygnować z wanny |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#237 |
BAN stały
|
Ilena, dzięki za te uwagi, ja się dostosuje. I na szczęście nie mam w głowie czegoś takiego, że cellulit musiał mi w tydzień zejść. Będę piła wodę z cytryną i brała zimne kąpiele pod prysznicem. Poza tym tabletki i masaże mi pomagają więc naprawdę wreszcie zrobiłam wielki krok do przodu! I nie wiedziałam, że nie można zakładać nogi na nogę... a dlaczego tak, to jest takie kobiece i eleganckie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#238 |
Zakorzenienie
|
Stosowałam w zeszłym roku Inneov Cellulit. Nie dał mi nic kompletnie, chociaż mam cellulit tylko I stopnia. Natomiast od miesiąca dwa razy dziennie masuję się intensywnie szczotką z drewnianymi wypustkami. Wmasowuję nią jakikolwiek krem lub serum na cellulit. Do tego dwa razy w tygodniu basen i poprawa jest ogromna. Teraz muszę naprawdę mocno ścisnąć, żeby resztki cellulitu się ujawniły. Zastanawiałam się nad dołączeniem jeszcze Cellasene, ale teraz myślę, że w ogóle nie będzie trzeba. Tak więc, polecam gorąco masaże! Z tabletkami się na pewno nie kłócą
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#239 |
Raczkowanie
|
jak schudlas az tyle kilogramow..???
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#240 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam pytanie czy przeprowadziłaś pełną kurację 3 miesięczną jak zaleca producent ? Pytam nie bez powodu, ja zaczęłam właśnie od czwartku pić inneov cellulit, czytałam na forum gazety wiele pochlebnych opinii o tym produkcie, ale sama nie wiem, w każdym razie ryzykuję, chcę zrobić pełną kurację i zobaczymy. Najwyżej stracę kasę, czy to pierwszy raz ![]() Dam znać czy są efekty ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:55.