WRÓŻKA prawdę Ci powie ??? - Strona 8 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2007-02-15, 20:56   #211
Ally83
Zakorzenienie

Dot.: WRÓŻKA prawdę Ci powie ???

Cytat:
Napisane przez anuleńka Pokaż wiadomość
ja mam podobnie
Też mam przepowiednie wróżki napisane na kartce,co jakiś czas tam zaglądam i dociera do mnie, że po koleii wszytsko sie sprawdza.Niesamowite
PS.polecam wszytskim,ktorzy wybierają sie do wróżki zapisać jej słowa ponieważ pod wrażeniem i nawałem nowych wieści baardzo łatwo zapomnieć co mówiła po krótkim czasie
Zgadzam się, mi jak na razie się wszystko sprawdza tak, jak powiedziała...
Ally83 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-02-15, 21:04   #212
**LINKA**
Raczkowanie

A ja się boję iść do wróżki.. Boję się, że źle mi wywróży i jakoś później dziwnie by mi się żyło ,,wiedząc'', że coś się stanie lub nie stanie... Po prostu wolę chyba nie wiedzieć.. Choć, nie powiem, jest to kuszące. Ale.. Ehh nie wiem czy się kiedykolwiek skuszę
**LINKA** jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-02-19, 00:44   #213
misio-gumisio
Raczkowanie

KTO BYL U DOBREJ WROZKI W WARSZAWIE I MOZE MI DAC NA TAKA NAMIAR JAKIS????
misio-gumisio jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-02-19, 07:04   #214
kasiula71
Raczkowanie

A znacie/ polecacie jakąś Wróżkę z Wrocławia???
kasiula71 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-02-20, 09:07   #215
Aneta_-
Raczkowanie

GG do Aneta_- Send a message via Skype™ to Aneta_-

nie wierze w takie pierdoły zreszta jestem katoliczka wierzącą i praktykującą
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...24#post3750424
Aneta_- jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-02-23, 11:52   #216
1509
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez kasiula71 Pokaż wiadomość
A znacie/ polecacie jakąś Wróżkę z Wrocławia???

ja chodzę do jednej we wrocku i jak na razie sprawdza się; więc jeśli chcesz mogę dać Ci namiary, z polecenia jest taniej
1509 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-03-02, 13:53   #217
lerche
Raczkowanie

czy zna ktoś wróżkę lub sam ktoś wróży z was?
lerche jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-03-02, 21:02   #218
anuleńka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez lerche Pokaż wiadomość
czy zna ktoś wróżkę lub sam ktoś wróży z was?
Moja ciocia jest wróżką
anuleńka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-03-02, 21:55   #219
misiapisia
Wtajemniczenie

A jest jakas wrozka (wroza) na opolszczyznie? Ale taka/takiego sprawdzonego. Chetnie bym poszla przy nastepnej wzycie w PL, chcialabym wiedziec, co mnie czeka.
misiapisia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-03-06, 21:33   #220
pati22letnia
Raczkowanie

GG do pati22letnia

Ja byłam u wróżki tylko raz. I szczerze mówiąc jak do tej pory sprawdziło sie wszystko co mówiła. Wróżyła wtedy z takich zwykłych kart, onic mnie nie wypytywała , nawet wziełam ze sobą zdjęcie chłopaka z którym wtedy byłam , żeby dowiedzieć się co mi powie o nim i nie było potrzebne bo sama odrazu wszystko zaczęła mi mowić. Niesamowite.Sama nie wierzyłam na początku że cokolwiek może sie sprawdzić ale naprawdę wszystko sie sprawdza.No i wzięła wtedy tylko 15 zł.
pati22letnia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-03-06, 22:17   #221
m.a.r.t.a
Zakorzenienie

Chciałabym kiedyś pójśc do wróżki ale do wiadomości które by mi przekazała podchodziłabym z dystansem.Tak przynajmniej zakładam, bo gdyby wszystko zaczeło sie po kolei sprawdzać ...owy dystans mógłby pójść w niepamięć

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-03-06, 22:18   #222
Ef-fka
Raczkowanie

Nie chce chodzić do wróżek, wolę żeby życie samo mnie zaskakiwało tym co dla mnie ma. Chociaż ostatnio dorwała mnie na ulicy- wróżka, znachorka(powiedziała że jest też znachorką) czort wie, i najgorsze jest to że to co powiedziała o mnie- wszystko się zgadzało, aż się jej zapytałam czy może czytała moją teczkę jeśli takową posiadam albo czy jestem w programie- "robimy cię w trąbkę"
I jak mi wypaliła że będe żyła 92 lata to mi kolana zmiękły. A TZ jeszcze podsumował- widzisz kochanie widać kto tu kogo wykończy!!!
Nie chcę podprządkować życia pod wróżby i oczekiwac na to co usłyszałam że się zdarzy, bedzie to co musi być i basta. A przy tym trybie życia wiem że 90 nie dociągnę
Stary 2007-03-09, 00:12   #223
misio-gumisio
Raczkowanie

ZNALAZŁAM LINKI DO WRÓŻEK W WARSZAWIE

http://wrozka-gwiazda.waw.pl/

http://galeriawrozka.sklep.pl/?s=site&tag=wrozby

Ja nie bylam i narazie nie ide ale jak ktoras bedzie dajcie znać u jakiej z nich byłyście co mowila i czy sie sprawdziło!
misio-gumisio jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-03-09, 01:21   #224
Ally83
Zakorzenienie

No dobra, to ja się przyznam, że wróżka wywróżyła mi jednego z TŻ Wszystko sprawdziło się co do joty. Przepowiedziała mi również pewne wydarzenie na tej jesieni, odezwę się za kilka m-cy, czy się sprawdziło
Ally83 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-04-19, 19:02   #225
Skaarbek
Raczkowanie

Dzis wrociłam od wróżki. To co mi powiedziała a mianowicie,ze juz wkrotce rozwiode sie z mezem no i,ze to nawet dobrze bo nie pasujemy do siebie w ogole zszokowało mnie zupełnie!!Od razu gdy rozłozyła karty powiedziała,ze nie lebi juz mojego męża i ze nie bede z nim szczesliwa, ze za mies.poznam jakiegos bruneta ktory bedzie mnie kochał na zaboj i ze bede miała ciezka decyzje do podjecia
Skaarbek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-04-19, 19:12   #226
jaga_2001
Zakorzenienie

a mnie znajomy powiedzial, ze jesli nie zerwe z chlopakiem to bede miala przesrane zycie... Ja w kosciach od dawna to czulam... I przepowiedzial, ze jesli jednak z nim zostane to slub wezmieny tego wrzesnia... W co akurat nie wierze Ja i malzenstwo i do tego tak szybko? O co to to nie

Niby to co przepowiada to sie sprawdza, ale jak mi wczesniej przepowiedzial, ze poznam fajnego chlopaka w marcu to to sie nie sprawdzilo

AV by jaga_2001
jaga_2001 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-04-19, 20:20   #227
SerenaVDW
Raczkowanie

GG do SerenaVDW

Wiem że to pytanie było zadawane już wiele razy ale czy moze ktos mi wyslac na priv namairy na dobra wrozke z Warszawy? A i co sadzicie o stawianiu tarota przez allegro? Z tego co widzialam to te "wróżki" maja same pozytywne komentarze
Stary 2007-04-19, 20:44   #228
jaga_2001
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SerenaVDW Pokaż wiadomość
Wiem że to pytanie było zadawane już wiele razy ale czy moze ktos mi wyslac na priv namairy na dobra wrozke z Warszawy? A i co sadzicie o stawianiu tarota przez allegro? Z tego co widzialam to te "wróżki" maja same pozytywne komentarze
skoro wiesz, to po co po piszesz? Tak ciezko klknac na strone wstecz i poczytac posty? albo urzyc wyszukiwarki?

AV by jaga_2001
Stary 2007-04-19, 20:48   #229
Juncia
Zakorzenienie

Co do tematu.. z jednej strony chetnie poszlabym do wrozki i zobaczyla co ciekawego mi powie, a z drugiej strony nie chcialabym sie za bardzo sugerowac tym co bym uslyszala.. a pewnie po czesci tak by bylo.. np. slyszac ze w moim zwiazku jest cos nie tak, na sile moglabym doszukiwac sie wad w partnerze czy jeszcze cos innego..
Pozdrawiam
Juncia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-04-19, 21:13   #230
Pomadka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Skaarbek Pokaż wiadomość
Dzis wrociłam od wróżki. To co mi powiedziała a mianowicie,ze juz wkrotce rozwiode sie z mezem no i,ze to nawet dobrze bo nie pasujemy do siebie w ogole zszokowało mnie zupełnie!!Od razu gdy rozłozyła karty powiedziała,ze nie lebi juz mojego męża i ze nie bede z nim szczesliwa, ze za mies.poznam jakiegos bruneta ktory bedzie mnie kochał na zaboj i ze bede miała ciezka decyzje do podjecia
No, ale masz tego męza i masz z nim faktycznie kłopoty, czy wróżka CI po prostu głupot nagadała? Sorry, ale nie wynika to z Twojego postu.
Stary 2007-04-19, 21:30   #231
bess
Zakorzenienie

Sorry Skarbek ale dobra wrozka nigdy by czegos takiego nie powiedziala
bess jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-04-19, 22:18   #232
rozdział_zero
Raczkowanie

Dziewczyny czy znacie jakąś dobrą wrożkę w warszawie?
rozdział_zero jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-04-19, 23:19   #233
anuleńka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez rozdział_zero Pokaż wiadomość
Dziewczyny czy znacie jakąś dobrą wrożkę w warszawie?
Dziewczyno umiesz czytac?To zerknij pare postów niżej.
anuleńka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-04-19, 23:24   #234
bess
Zakorzenienie

chyba wyzej

dzis wszyscy jacys nerwowi
Stary 2007-04-19, 23:31   #235
maryd
Zadomowienie

GG do maryd

Moja mama umie wróżyć z kart (takich zwykłych, ale zawsze chciała mieć takie "specjalne"). Wszystkie jej znajome przychodzą na wróżby. I mówią, że się sprawdzają. Nawet jedna juz mieszka daleko i co jakiś czas przyjeżdża i to ze swoimi córkami na wróżby.
Namawiam ją żeby biznes z tym związany założyła, ale jak na razie nie chce. Mi rzadko wróży, bo, jak mówi, za bardzo będę się wróżbą sugerować.

P.S. Mój 777 post. Czuję, że czeka mnie wspaniały dzień.

maryd jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-04-20, 12:38   #236
rozdział_zero
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez anuleńka Pokaż wiadomość
Dziewczyno umiesz czytac?To zerknij pare postów niżej.
Przeczytałam wszystkie dziewczyno.Ty tez może przeczytaj a zobaczysz że odpowiedzi na moje pytanie nie ma
Stary 2007-04-20, 13:12   #237
jaga_2001
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rozdział_zero Pokaż wiadomość
Przeczytałam wszystkie dziewczyno.Ty tez może przeczytaj a zobaczysz że odpowiedzi na moje pytanie nie ma
a to dziwne, bo ja jakos znalazlam o dziwo...

AV by jaga_2001
Stary 2007-04-20, 14:38   #238
rozdział_zero
Raczkowanie

Więc albo ja dobrze nie widzę albo ty czytasz to co niewidoczne
Stary 2007-04-20, 15:21   #239
bess
Zakorzenienie

tylko sie nie kłóccie bo to juz bedzie moj kolejny zasubskrybowany watek z nerwową atmosfera
Stary 2007-04-20, 16:02   #240
Skaarbek
Raczkowanie

Sorki, moze ten post byl nie zrozumiały pisałam na szybko i za bardzo nie mogłam wszystkiego opisac. Otoz pojechałam do wrozki, chcialam sie dowiedziec kiedy bede w ciazy (czy niedługo) bo staramy sie juz pol roku, raz poroniłam, wiec troszke sie bałam co dalej...Ona rozkłada karty i mowi,ze ten facet z ktorym jestem to nie jest milosc mojego zycia,ze nie pasujemy do siebie i,ze na pewno nie bede z nim do konca swych dni. Ze on widzi tylko czubek swojego nosa,ze teraz,ze jestem jego własnoscia,przestal zabiegac i zawsze taki bedzie, bo on sie nie zmieni na pewno nie bede szczesliwa,ze zamknie mnie w "złotej klatce" i zycie przecieknie mi przez palce. Ja byłam w szoku, tym bardziej,ze byłam u niej z 4 lata temu zanim zostałam mezatka i to co mi powiedziała sprawdziło sie. Wiec gdy mi to powiedziała poprostu zszokowała mnie. Jestesmy mysle,ze dobrym małżenstwem ale niestety nie z wielkiej miłosci, moze bardziej z rozsadku. No i powiedziala mi,ze jesli pojawi sie ten brunet ktory bedzie mnie kochał tak bardzo i ja rowniez nie pozostane obojetna, to czeka mnie najtrudniejsza decyzja, czy odejsc i byc szczesliwa (bo powiedziała,ze z nim bede miała piekne zycie, takie o ktorym marze) czy zostac tylko ze wzgledu na to "co ludzie powiedza"i obudzic sie pewnego dnia z mysla,ze tak naprawde zycie przecieklo mi przez palce. Powiedziała rowniez duzo o tesciowej co zgadzało sie, o moim chorym ojcu, no i powiedziała,ze maz to taki swiety nie jest i moge jeszcze bardzo cierpiec. Mowiła,ze bede miec ciezki ten rok ale pozniej wszystko sie ułozy. Duzo jeszcze mowiła i powiem wam,ze cos w tym jest z przeszłosci to zgadzało sie wszystko, kolezanka ktora ze mna była tez zszokowała sie gdy powiedziała jej,ze jej facet jest policjantem... i zgadza sie!! Zapytałam sie jej dlaczego mi tak radzi, ze co bedzie jesli odejde od meza i bede nieszczesliwa... ona powiedziała,ze gdyby nie była pewna tego co mowi to by nie powiedziała, bo przeciez bardzo dobrze wie,ze wprowadza niepokoj w mojej głowie,ale jest pewna,ze z tym czlowiekiem nie bede szczesliwa,ze bede cierpiec...wiec sama nie wiem ale powiedziala rowniez,ze los i tak rzadzi sie swoimi prawami,wiec co ma byc to bedzie i zebym nie robiła nic tylko czekała na przebieg wydarzen... Mowiła jeszcze duzo ale i tak za bardzo sie rozpisałam, mam nadzieje,ze teraz zrozumiałyscie troszke. Tego nie da sie tak łatwo opowiedziec. powiem szczerze,ze wrociłam z mieszanymi uczuciami, ja nigdy tak do konca w to nie wierze, wiem tylko,ze cos tam jednak w tym wrozeniu jest, duzo mowi faktow i jest konkretna nie owija w bawełne tylko mowi wprost, zreszta mnostwo moich kolezanek u niej było, kazda wraca i wie,ze ta kobieta ma dar, bo nie jednej juz pomogła podjac słuszna decyzje. Ja narazie zostawiam los.. niech sie dzieje co chce am nadzieje,ze jakkolwiek sie ułozy to bedzie dobrze, no i co mnie nie zabije to mnie wzmocni. Pożyjemy zobaczymy... Pozdrawiam
Skaarbek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości