![]() |
#211 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: WRÓŻKA prawdę Ci powie ???
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#212 |
Raczkowanie
|
A ja się boję iść do wróżki.. Boję się, że źle mi wywróży i jakoś później dziwnie by mi się żyło ,,wiedząc'', że coś się stanie lub nie stanie... Po prostu wolę chyba nie wiedzieć.. Choć, nie powiem, jest to kuszące. Ale.. Ehh nie wiem czy się kiedykolwiek skuszę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#213 |
Raczkowanie
|
KTO BYL U DOBREJ WROZKI W WARSZAWIE I MOZE MI DAC NA TAKA NAMIAR JAKIS????
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#214 |
Raczkowanie
|
A znacie/ polecacie jakąś Wróżkę z Wrocławia???
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#215 |
Raczkowanie
|
nie wierze w takie pierdoły zreszta jestem katoliczka wierzącą i praktykującą
![]() |
#216 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#217 |
Raczkowanie
|
czy zna ktoś wróżkę lub sam ktoś wróży z was?
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#218 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#219 |
Wtajemniczenie
|
A jest jakas wrozka (wroza) na opolszczyznie? Ale taka/takiego sprawdzonego. Chetnie bym poszla przy nastepnej wzycie w PL, chcialabym wiedziec, co mnie czeka.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#220 |
Raczkowanie
|
Ja byłam u wróżki tylko raz. I szczerze mówiąc jak do tej pory sprawdziło sie wszystko co mówiła. Wróżyła wtedy z takich zwykłych kart, onic mnie nie wypytywała , nawet wziełam ze sobą zdjęcie chłopaka z którym wtedy byłam , żeby dowiedzieć się co mi powie o nim i nie było potrzebne bo sama odrazu wszystko zaczęła mi mowić. Niesamowite.Sama nie wierzyłam na początku że cokolwiek może sie sprawdzić ale naprawdę wszystko sie sprawdza.No i wzięła wtedy tylko 15 zł.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#221 |
Zakorzenienie
|
Chciałabym kiedyś pójśc do wróżki ale do wiadomości które by mi przekazała podchodziłabym z dystansem.Tak przynajmniej zakładam, bo gdyby wszystko zaczeło sie po kolei sprawdzać ...owy dystans mógłby pójść w niepamięć
![]()
![]() |
![]() |
#222 |
Raczkowanie
|
Nie chce chodzić do wróżek, wolę żeby życie samo mnie zaskakiwało tym co dla mnie ma. Chociaż ostatnio dorwała mnie na ulicy- wróżka, znachorka(powiedziała że jest też znachorką) czort wie, i najgorsze jest to że to co powiedziała o mnie- wszystko się zgadzało, aż się jej zapytałam czy może czytała moją teczkę jeśli takową posiadam albo czy jestem w programie- "robimy cię w trąbkę"
![]() I jak mi wypaliła że będe żyła 92 lata to mi kolana zmiękły. A TZ jeszcze podsumował- widzisz kochanie widać kto tu kogo wykończy!!! Nie chcę podprządkować życia pod wróżby i oczekiwac na to co usłyszałam że się zdarzy, bedzie to co musi być i basta. A przy tym trybie życia wiem że 90 nie dociągnę ![]()
![]() |
#223 |
Raczkowanie
|
ZNALAZŁAM LINKI DO WRÓŻEK W WARSZAWIE
http://wrozka-gwiazda.waw.pl/ http://galeriawrozka.sklep.pl/?s=site&tag=wrozby Ja nie bylam i narazie nie ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#224 |
Zakorzenienie
|
No dobra, to ja się przyznam, że wróżka wywróżyła mi jednego z TŻ
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#225 |
Raczkowanie
|
Dzis wrociłam od wróżki. To co mi powiedziała a mianowicie,ze juz wkrotce rozwiode sie z mezem no i,ze to nawet dobrze bo nie pasujemy do siebie w ogole zszokowało mnie zupełnie!!Od razu gdy rozłozyła karty powiedziała,ze nie lebi juz mojego męża i ze nie bede z nim szczesliwa, ze za mies.poznam jakiegos bruneta ktory bedzie mnie kochał na zaboj i ze bede miała ciezka decyzje do podjecia
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#226 |
Zakorzenienie
|
a mnie znajomy powiedzial, ze jesli nie zerwe z chlopakiem to bede miala przesrane zycie...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Niby to co przepowiada to sie sprawdza, ale jak mi wczesniej przepowiedzial, ze poznam fajnego chlopaka w marcu to to sie nie sprawdzilo ![]()
![]() |
#227 |
Raczkowanie
|
Wiem że to pytanie było zadawane już wiele razy ale czy moze ktos mi wyslac na priv namairy na dobra wrozke z Warszawy? A i co sadzicie o stawianiu tarota przez allegro? Z tego co widzialam to te "wróżki" maja same pozytywne komentarze
![]() |
#228 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#229 |
Zakorzenienie
|
Co do tematu.. z jednej strony chetnie poszlabym do wrozki i zobaczyla co ciekawego mi powie, a z drugiej strony nie chcialabym sie za bardzo sugerowac tym co bym uslyszala.. a pewnie po czesci tak by bylo.. np. slyszac ze w moim zwiazku jest cos nie tak, na sile moglabym doszukiwac sie wad w partnerze czy jeszcze cos innego..
![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#230 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#231 |
Zakorzenienie
|
Sorry Skarbek ale dobra wrozka nigdy by czegos takiego nie powiedziala
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#232 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny czy znacie jakąś dobrą wrożkę w warszawie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#233 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#234 |
Zakorzenienie
|
chyba wyzej
![]() dzis wszyscy jacys nerwowi |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#235 |
Zadomowienie
|
Moja mama umie wróżyć z kart (takich zwykłych, ale zawsze chciała mieć takie "specjalne"). Wszystkie jej znajome przychodzą na wróżby. I mówią, że się sprawdzają. Nawet jedna juz mieszka daleko i co jakiś czas przyjeżdża i to ze swoimi córkami na wróżby.
Namawiam ją żeby biznes z tym związany założyła, ale jak na razie nie chce. Mi rzadko wróży, bo, jak mówi, za bardzo będę się wróżbą sugerować. P.S. Mój 777 post. Czuję, że czeka mnie wspaniały dzień.
![]() |
#236 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#237 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#238 |
Raczkowanie
|
Więc albo ja dobrze nie widzę albo ty czytasz to co niewidoczne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#239 |
Zakorzenienie
|
tylko sie nie kłóccie bo to juz bedzie moj kolejny zasubskrybowany watek z nerwową atmosfera
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#240 |
Raczkowanie
|
Sorki, moze ten post byl nie zrozumiały pisałam na szybko i za bardzo nie mogłam wszystkiego opisac. Otoz pojechałam do wrozki, chcialam sie dowiedziec kiedy bede w ciazy (czy niedługo) bo staramy sie juz pol roku, raz poroniłam, wiec troszke sie bałam co dalej...Ona rozkłada karty i mowi,ze ten facet z ktorym jestem to nie jest milosc mojego zycia,ze nie pasujemy do siebie i,ze na pewno nie bede z nim do konca swych dni. Ze on widzi tylko czubek swojego nosa,ze teraz,ze jestem jego własnoscia,przestal zabiegac i zawsze taki bedzie, bo on sie nie zmieni na pewno nie bede szczesliwa,ze zamknie mnie w "złotej klatce" i zycie przecieknie mi przez palce. Ja byłam w szoku, tym bardziej,ze byłam u niej z 4 lata temu zanim zostałam mezatka i to co mi powiedziała sprawdziło sie. Wiec gdy mi to powiedziała poprostu zszokowała mnie. Jestesmy mysle,ze dobrym małżenstwem ale niestety nie z wielkiej miłosci, moze bardziej z rozsadku. No i powiedziala mi,ze jesli pojawi sie ten brunet ktory bedzie mnie kochał tak bardzo i ja rowniez nie pozostane obojetna, to czeka mnie najtrudniejsza decyzja, czy odejsc i byc szczesliwa (bo powiedziała,ze z nim bede miała piekne zycie, takie o ktorym marze) czy zostac tylko ze wzgledu na to "co ludzie powiedza"i obudzic sie pewnego dnia z mysla,ze tak naprawde zycie przecieklo mi przez palce. Powiedziała rowniez duzo o tesciowej co zgadzało sie, o moim chorym ojcu, no i powiedziała,ze maz to taki swiety nie jest i moge jeszcze bardzo cierpiec. Mowiła,ze bede miec ciezki ten rok ale pozniej wszystko sie ułozy. Duzo jeszcze mowiła i powiem wam,ze cos w tym jest z przeszłosci to zgadzało sie wszystko, kolezanka ktora ze mna była tez zszokowała sie gdy powiedziała jej,ze jej facet jest policjantem... i zgadza sie!! Zapytałam sie jej dlaczego mi tak radzi, ze co bedzie jesli odejde od meza i bede nieszczesliwa... ona powiedziała,ze gdyby nie była pewna tego co mowi to by nie powiedziała, bo przeciez bardzo dobrze wie,ze wprowadza niepokoj w mojej głowie,ale jest pewna,ze z tym czlowiekiem nie bede szczesliwa,ze bede cierpiec...wiec sama nie wiem ale powiedziala rowniez,ze los i tak rzadzi sie swoimi prawami,wiec co ma byc to bedzie i zebym nie robiła nic tylko czekała na przebieg wydarzen... Mowiła jeszcze duzo ale i tak za bardzo sie rozpisałam, mam nadzieje,ze teraz zrozumiałyscie troszke. Tego nie da sie tak łatwo opowiedziec. powiem szczerze,ze wrociłam z mieszanymi uczuciami, ja nigdy tak do konca w to nie wierze, wiem tylko,ze cos tam jednak w tym wrozeniu jest, duzo mowi faktow i jest konkretna nie owija w bawełne tylko mowi wprost, zreszta mnostwo moich kolezanek u niej było, kazda wraca i wie,ze ta kobieta ma dar, bo nie jednej juz pomogła podjac słuszna decyzje. Ja narazie zostawiam los.. niech sie dzieje co chce am nadzieje,ze jakkolwiek sie ułozy to bedzie dobrze, no i co mnie nie zabije to mnie wzmocni. Pożyjemy zobaczymy... Pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:09.